Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
kozyadam
tag
válasz proradeon #8933 üzenetére
kérj lemezt HP ügyfélszolgálattól. küldesz nekik képet ha akadékoskodnak.
vigyázz amúgy a recovery-ről való helyreállítással, mert átrendezi a partíciókat is, ha csináltál magadnak 1 D:-t akkor attól elköszönhetsz (legalábbis pár oldallal korábban ezt említették. én még nem használtam )
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz proradeon #8957 üzenetére
Nagyon köszi az infót tényleg elég jó kis laptop. Úgy látom valaki már rá is tette a kezét
Amúgy velem az a baj, ha beleszeretek egy laptopba vagy valami másba akkor nehéz átpártolnom.Meg sztem már meg is vették párat lefoglaltak szóval marad a boltból rendelés. Szerinted(tetet) link megbízható oldal? És sztem a laptop is egész jó árban van. -
veterán
válasz proradeon #9549 üzenetére
Nem kell hozzá támogató szoftver, mert a Vista és Win7 beépített Media Centere kezeli a tunert. Én is ezen nézek most TV-t levélírás közben.
Nekem eddig egy DVB-T tunerrel sem sikerült adást befognom, mert MPEG2-esek, és itthon csak MPEG4 van. Nem lehet, hogy nálad is ez a gond?
ui: amúgy a HP MediaSmart szoftver is kitűnően kezeli a TV-t. Ezt adták a géphez installálva.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
hunderbörd
tag
-
somasz
addikt
válasz proradeon #25283 üzenetére
Üdv!
Itt olcsóbb, de a posta megszopatna úgyis pénzügyileg.
Tegnap kaptam szét egy gépet atomjaira, nem örültem én sem, de abszolút kivitelezhető, fentebb leírtam az eredményét, megérte.[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
polip
addikt
válasz proradeon #26340 üzenetére
semennyire sem valószínű.
a 320as hdd ugyanannyit fogyaszt mint a 750-es
az ssd sokkal kevesebbet fogyaszt, mint az eredeti hdd
a memória tökmindegy
a két proci fogyasztása ugyanaz max.35w tdpszimplán ennyit tudott az akksid
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
kutga
nagyúr
válasz proradeon #26778 üzenetére
Ha írsz vagy felhívod a HP-t bediktálják pontosan mivel kompatibilis a géped.
Az ebay eladótól pedig kérdezd meg hogy ez eredeti HP alkatrész-e. Én már futottam bele olyanba hogy a HP gyártmányként árult 3G modemről kiderült hogy Lenovo. Az árát szerencsére visszakaptam.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
MornKapitány
tag
válasz proradeon #29866 üzenetére
Szia!
Hát, erről csak úgy tudsz megbizonyosodni, hogy megrendeled. Áfát fizetni rá nem kell szerintem, csak a szállítási költségnek az árát bukod, ha visszaküldöd. A paypal meg visszafizeti. Esetleg elkérheted az akksi serial számát, a HP oldalán meg le lehet ellenőrizni a termékeiket. Persze annak ott a veszélye, hogy küldenek egy számot, ami alapján validnak tűnik. aztán mire megérkezik, lekopik róla... De elég valószínű hogy gagyi, főleg ha kínából érkezik. Mint a 6000 Ft-os RayBan napszemüvegek...
"I'm a doctor, not an engineer." Dr. Leonard McCoy
-
MornKapitány
tag
-
MornKapitány
tag
válasz proradeon #29871 üzenetére
No, ilyenről még nem is hallottam. Bár általában szerencsém volt a notebookok akkumulátoraival. Lakótársamnak a DV5-jénél 1 év alatt, a garancia után néhány héttel rapidan progrediáló akksielégtenség alakult ki, és azóta is csak tápról megy neki. Esetleg, ha megjátszottad, kíváncsian várnám a tapasztalatodat.
"I'm a doctor, not an engineer." Dr. Leonard McCoy
-
Vlaszij
csendes tag
válasz proradeon #29866 üzenetére
ez csak az én véleményem, de.
Mi már Kínából tucatnyinál is több notebook akkut vettünk meg jellemzően 15-30 dolláros áron. Hol utángyártottat hol eredeti terméket.
Azt leszámítva, hogy a posta bizony vagy 3 hét alatt hozza ide azt leszámítva semmi de semmi negatív élmény nem volt velük.
Itthon is pont ugyanazt fogod megvenni nem kevés adóval szállítási költséggel ésatöbbivel megfejelve.
A legtöbb kínai eladónak 20-30-40 000 eladása van. tőlük érdemes vásárolni. jót és precízen küldenek mindig.
Szerintem.
-
veterán
válasz proradeon #36958 üzenetére
Ha a gyári spec szerint max. 8 giga, akkor max. 8 giga. A bővítés/vásárlás előtt meg kellett volna nézned, akkor nem lennél ebben a helyzetben.
Nem a HP tehet róla, ha valaki figyelmetlen és nem néz utána a max. ram lehetőségnek. A HP korrekt volt, mivel kiírta a honlapon, hogy 8GB lehet a max. Miért kellene működnie a 12GB-nak?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz proradeon #36962 üzenetére
nincs igazad
ha veszek valamit amit 16-tal akarok használni, előtte megnézem, hogy működik-e, ezt diktálja a józan ész
ha a gyártó azt írja nem, akkor nem, egyebekben be lehet adni fejlesztési ötleteket a hp-nak
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz proradeon #36962 üzenetére
Szerintem teljesen jogos igény mivel már az előző generáció is működött 8G-modulokkal, úgyhogy ennek is kellene.
1. BIOS frissítés?
2. Próbáld meg az egy 8G-sal egyedűl, ha ez megy akkor 2x8G-nak is mennie kell. Lehet, hogy a 4+8 felállást nem szereti csak a különböző méretű modulok miatt.Ha így sem megy akkor a HP eltökkintett valamit azon a modellen. Van ilyen minden gyártónál sajnos, hogy valaminek elvileg mennie kellene, de mégsem megy.
If it is not broken then don't fix it!
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest