Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Ezek szerintem olyan dolgok amik 1-2 másodperces különbséget hoznak.
T7100 2mb kontra T7300 4mb. A két gépet felváltva használom, ha leülnék egy stopperórával mellé lehet látnék különbséget de amúgy semmit.
Viszont ha vki ettől jobban érzi magát csak vegye, nekem mind1.Ha már itt tartunk szívesen kipróbálnám

Itthon lévő tesztalanyaim: T7100, T7300, holnap jön vissza egy P8400 meg van egy T2050 és egy T2390.
Mik azok az alkalmazások amik miatt megérné nekem +15-20 ezreket költenem?
Nagyon szívesen csinálok tesztet másodpercalapon, csak írjatok nekem pár példát. -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tényleg nem kötekedni akarok de sztem wsxga kijelző nem szép kisebb felbontáson, homályos. A CPU lehet jobb de ha játszni is akar sztem jobban jár a wxga kijelzővel. Minden másra jobb a WSXGA de játéknál csak hátrány. Persze ezt "fps" szemszögből gondolom.
A CPU-ra visszatérve sztem semmi különbséget nem fog észrevenni P8600 és a T9400 között.
Én a T7300 és a P8400 között se észleltem különbséget. -
-
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről?
http://www.usanotebook.hu/?PHPSESSID=9f5ccc81d19f12c8852b7c62f7c0fa6d&tpl=product&prid=12493
Körübelül, mekkora az aksis teljesitménye bekapcsolt wifivel,lehuzott fényerővel?
A processzor, videokártya mire lehet elég?
Köszi a segítséget.
Gergő -
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
Nekem azért nem kéne mert ugyebár a játékok natív (legnagyobb) felbontásan adják a legszebb képet. Ez a VGA 1280x800-on elvan szinte minden játékkal viszont 1680x1050 felbontásan rendesen leterheled. A proci meg sztem annyira nem mérvadó ha eközül a kettő közül lehet választani.
Ha már költesz +15k-t akkor ezt ajánlom: [link]Amúgy meg itt találsz az erősorrendről infókat:VGA: [link] CPU: [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sajnos így sem tetszik neki a dolog.
Ezt a quick touch-ot meg nem találom. Ez nem vmi Pavilion specialitás? -
jorden06
senior tag
Sziasztok
Kinéztem magamnak egy HP 8530P ASIS gépet NBS-ban. A dilemmám az lenne, hogy megér-e plusz 15ezret egy HD+ felbontású monitor (1680x1050 az 1280x800 helyett) és egy T9400-as proci a P8600 helyett? Nem szándékozok vele videót vágni, renderelni, csak irodai munkára, filmre, néha egy kis játékra kell.
-
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Basszus erre nem is gondoltam, mindjárt kipróbálom

szerk: Valahogy ki lehet választani, h vista komp. módban fusson? Csak mert nekem a QLB-t XP komp módban futtatta és nem jó.
szer2: megvan mindjár kipróbálom.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Csak most néztem az apróhirdetéseidet, nagyon jó gépeket árulsz!
-
-
Misser
tag
a hp honlapján megtalálható lesz 8510p re a win 7hez való driverek ? csak mert már kifutott széria, de azért jó néven venném ha mehetne a win 7 minden gond nélkül a gépen.
-
napocska2
senior tag
Sziasztok!
Ugyan nem égető a kérdésem, de van valakinek tippje, hogyan lehet a hangerőszabályozásnál ezt az bazi nagy valamit lecserélni valami diszkrétebbre, ami nem csücsül ilyen sokáig a képernyő közepén, kitakarva a lényeget?
A pittyegés hangját le tudom cserélni, csak ezt az otromba valamit nem tudom eltüntetni...
-
-
AkoSCH
csendes tag
Sziasztok!
A kijelzőn egy olyan gondom van, hogy időnként fel-feljön egy csík vertikálisan, és egyre több van belőle (egyszínű, de többféle színű csík), okozhatja ezt szalagkábel gond? (vagy mi okozhatja) A csíkok utána ott is maradnak mindig.
(a bevizsgálás elég drága lenne, és tudnék venni most egy szalagkábelt bontásból.Előre is köszönöm!
Üdv.
-
x-calibur
csendes tag
Ezt a dolgot még emésztem majd egy darabig, úgy tűnik. Igazából nagyon kényelmes dolog a laptop, de ha nem elemi szükséglet, akkor még mindig luxusnak számít a birtoklása jelen állás szerint.
Az elmúlt 8 hónap során rájöttem arra, amit eddig is tudtam, csak valahogy nem akartam elhinni: a laptop nem játékra, és egyéb, erőforrásigényes műveletek végrehajtására született eszköz. (legalábbis nem abban az árkategóriában, amit én megengedhetek magamnak...) Úgyh ebből nagy valószínűséggel az lesz, amit te is felvázoltál mint lehetőséget, és én is kezdem érezni, hogy ez az igazi középút, és nem a közepesen erős noti megvétele; újra visszatérek a desktop gépek világába. Aztán ha majd nagyon érzem a hiányát a dolognak, akkor beszerzek valami olcsóbb, esetleg használt, de megbízhatónak mondható notit.
Arra vonatkozóan tudnál esetleg valami becslést mondani, hogy mennyiért lehetne eladni a mostanit? (intel T3400, 3gb ram, 320gb hdd, n-es wifi, Ati Mobility Radeon HD 3430, 15,4", (vagy 15,6", nem tudom pontosan, de a felbontást 1280x800), infra, bluetooth, 4 db usb 2.0, dvd-író, 2009 december végéig tartó garanciával, igény szerint frissen telepített ubuntuval) -
Úgy, hogy a dv6 kint már futó széria volt, amikor megjelent itthon. Az előzők ezüstök voltak, mint a dv7 és dv5. dv7-ből is az új a fekete, a régebbi ezüst.
Egy ízelítő, dv6-1105ee, 169 900.-ért.
Elég sokféle van a HP Remarketed programban, mert már kifutó modell.
-
cigam
titán
Kerdezz rá a HP-ra. A levesen túl még "Artist Editin is van. Érdekes.
-
Kobe
veterán
újabb láma kérdés

hogy lehet az, hogy a 'zinterneten lehet találni ezüst-fekete kinézetű dv6-okat, illetve youtubeon különböző rewiewkban is felbukkannak, míg idehaza boltban illetve egyéb beszerzési forrásokban is csak a coffe black verzió van ? Hogy is van ez ? létezik sima fekete-ezüst, vagy bronz kivitel ?
-
breed30
tag
Hello jó áron vettem a töltője leéget és nagyon jó áron odaadta a srác papírokkal mindennel együtt, újra nem volt pénzem. De amúgy elég jól megy gyors meg minden csak fejleszteni szeretném a ddr2 olcsó csak a procit milyet tudnák bele nagyobbat venni meg menyiért.
Ez a gondom a régit ami az adatlapomon van azt meg eladom és abból szeretném fejleszteni.
Köszi hogy válaszoltál.
-
adm
őstag
válasz
x-calibur
üzenetére
ja az nem derült ki, hogy a meglévő noti árával vagy azon felül 220-230k. én azon felül számoltam. ne lepődj meg nagyon ha ennyihez 120k-nál többet kell hozzátenned. ennyiért hp-n belül dv6 vagy dv7, esetleg L500-as toshiba.
írtad, hogy a 9600gt-nél(4650-nél) csak erősebb lehet. egyrészt az nem ez az árkategória, másrészt ez még mindig nem az asztali változat teljesítménye.
- fontos, hogy bárhol bármikor tudj játszani?
- nem elég ott játszani, ahol legtöbbet tartózkodsz?
- játékgép mobilitása miatt érdemes lemondani egy akár már közepes asztali gép teljesítményéről?
- nem jó a mostani notid + konzol/használt pc + tv/monitor?
- nem jó egy használt üzleti (thinkpad T4x ~60-80k) + egy bővíthető közepes asztali gép?szvsz nem azért luxus játékra konzumer notit venni, mert sokba kerül a kialakításához (anyagok, ergonómia, support, stb) képest, hanem mert az árából sokkal jobb megoldásokat lehet találni. továbbra sem értem, hogy mért kell dupla annyit kiadni egy fele akkora grafikus teljesítményű csak kompromisszumokkal használható játékos notiért.
-
breed30
tag
Hello most vettem egy HP compaq nx 6310-est centri duo procival 2 x 1600 ír az everest de a 64 bit-et nem támogatja. Az lenne a kérdésem lehet ebbe a típusba nagyobb procit tenni ami tudja a 64 bit-et és mekkora a legnagyobb amit elfogad? Az XP home rajt van HP recovery fájlban gyárilag de a W7 64 bit-et szeretném és min 2 x 2 GB ramot dual chanel-ben.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én már eldöntöttem, karácsony előtt meglepem magamat egy HP 8530p-vel
Haverom is vesz vagy 8530p-t vagy T500-at. Lesz kivel játszani
Meg hiányoznak a lanpartyk is, 2 havona azért jó végigjátszani egy éjszakát. -
mongi
senior tag
Help tisztelt kollégák!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a HP 550-es gépekbe ugyanolyan alaplap lehet mint a HP 6720s-es sorozatúakban? Kinézetre a két gép ugyanolyan,
a belső felépítés szerint is (ugyanaz a chipset, procitámogatás, vga stb.)
Elképzelhető hogy cserélhető az 550-es gépbe egy ilyen gépből származó lap? -
x-calibur
csendes tag
Sajnos a múlt héten sem én nyertem meg az ötöslottó főnyereményét, így a megtartom, és asztalit is veszek mellé verzió nem igazán elérhető megoldás (persze azzal tisztában vagyok, hogy ennyi pénzből milyen asztali gépet lehetne most összeszedni, csak akkor ugye a noti lényege, kompaktság, hordozhatóság veszne el)
Így valószínűleg az lesz, hogy vagy találok egy megfelelő teljesítménnyel rendelkező másik notit, amire le tudom cserélni viszonylag kevés veszteséggel a mostanit, vagy ha végképp nem találok, akkor marad az asztali verzió, és kénytelen leszek lemondani a hordozhatóság nyújtotta lehetőségekről ezentúl. Majd még mérlegelem, hogy nekem melyik a fontosabb, ha végképp választani kell. Addig is esetleg nem tudnál ajánlani nekem valamilyen konkrét típust, amiben nem valami hasonló kaliberű gpu van, hanem olyan, amit már vga-nak is lehet nevezni? Főleg HP érdekelne, de rugalmas vagyok ha megmondod, hogy miért mást, és milyet. Árban sajnos nem sok lehetőségem van mozogni, ha cserére kerül a sor, így is veszteséges lesz a dolog, az már éppen elég rossz lesz nekem. 
-
kacsyx
aktív tag
válasz
spyduck
üzenetére
Köszi a választ! Itt a fórumon olvastam olyat, hogy ez a HP gari amit ír, ez nem működik már, mivel valami hibát ír ki ha használnád ezt az opciót. Szerinted mi ezzel a helyzet? Tényleg érvényes az a gari? Mert ha igen akkor talán még garibővítést is lehetne hozzá venni, ami hatalmas mák lenne egy újhoz képest durván fele annyiba kerülő notinál.
-
spyduck
nagyúr
Kérlek szépen ASIS-t vettem. A HP szervíz viszont megerősített arról, hogy 2012 Dec 17-ig él rajta a nemzetközi garancia

Amúgy ez csajom legjobb barátnőjéé. Csak nálam volt 4 napig, windows meg egy kis ügyintézés miatt. Nemrég vittem el neki.szerk: Most, h így már a 6910p-n netezek kicsit gagyi érzésem támadt
Máris hiányzik 
szerk2: 1hét és érkezik az XP meg a driver CD és jöv7-en a magyar bill is megjön hozzá.
-
adm
őstag
válasz
x-calibur
üzenetére
biztosan csak olyan alaplapra tudod cserélni a mostanit, amivel a hp szerelte a 6730s-eket. ezekből gyanítom neked most az elérhető legjobb vga-val szerelt van.
ha lenne is nagyobb, a notid mostani értékét lazán megközelíthetné (50-100k) az alaplapcsere egy hivatalos szervizben.annak lényegében nincs esélye, hogy egy másik márka vagy akár hp modell alaplapját be lehetne szerelni a notiba. ez nem így működik a laptopoknál. az mxm szabványok nem csak méretet, hanem tápellátást és a hűtést is szabályozzák. nem lehet megcsinálni, hogy veszel egy olcsó alaplapot, abban nézel egy 280gtx-et és működik minden.
a legjobban akkor jársz, ha találsz más felhasználási módot a mostaninak, vagy eladod és veszel egy a lehetőségekhez mérten megfelelő minőségű és teljesítményű újat. az más kérdés, hogy ha megtartod a notit 230k-ért milyen komplett asztali gépet tudsz venni.
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem hiszem, h csinálok logoutos írást.
Nem sok különbség van a 6910p és a 6930p között.HP EliteBook 6930p
Amit érdemes megemlíteni:
-nem melegszik egyáltalán, a CPU 30fok körül mozog
-a beépített kis lámpa semmire nem jó
-a zárszerkezet sztem szar, két kézzel lehet csak lecsukni a kijelzőt
-az aluminium borítás nagyon szép viszont fura, h hideg a gép
-webcam átlagos
-érintőgombok folyamatosan világítanak ami egy sötét szobában filmnézés közben nem kellemes de mégse mondanám zavarónak
-a gép nagyom össze van rakva, roppant erős
-CPU venti alig hallahtó
-7200-es winya picit hangosabb
-akkumlátor roppant sokat bír, ha leveszem a fényerőt és energiatakarékos módban van 7 órát ír ki alul
-hangszórók nagy teljesítményűek és jó minőségűekvégszóban pedig annyit, h eddigi legjobb gép ami a kezemben volt de a 6910p-t nem cserélném le egyenlőre.
-
spyduck
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tudom, nekem se volt gond a 6910p-vel, de ez más eset.
Megelett

az egyik a "managmente engine interface" a másik meg az "Intel AMT solo" volt.
szóval kész lett

-
-
x-calibur
csendes tag
Ha már így nagyjából megfejtettük a dolgot, hogy a vga cseréje nem játszik, akkor olyan kérdésem lenne, hogy mit tudtok javasolni esetleges megoldásra a grafikus teljesítmény növelése kapcsán. Egy alaplap csere olyanra, ami vagy tudja a cserélhető videókarit, vagy legalábbis jobb van benne, mint a mostani (HD 3430)? (Itt a jobb alatt nem a 9600M GT-t értem, mert az eddigi tapasztalataim szerint annyival nem jobb, hogy érdemes lenne olyanra cserélni) Vagy ez már egy laptop esetében olyan horribilis összeg lenne, meg olyan szintű szerelés, hogy inkább érdemesebb lenne egy másikban gondolkodni? Esetleg egyéb trükkök, tippek? Ha esetleg a jelenlegi példány leváltása kerülne szóba, akkor mit tudtok ajánlani HP-berkeken belül? Max 220-230 ezer HUF értékben gondolkodnék, annál többet nem tudnék rászánni.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
közrejátszik sok minden.
költözés, munkahelyváltozás stb......SeniorTilla: Sajnos ez sem nyert.
-
-
spyduck
nagyúr
PCI soros port
PCI egyszerű kommunikációs eszközEzek mik lehetnek?
Intel AMT-re gondolok de most fölöslegesen nem akarok telepítgetni. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
HP 6930p-n van 3 ismeretlen eszköz. Hogy bírom azt kiderítenim, h mik ezek?
Win7 -
mongi
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki eladó HP 550-es alaplapról? Nagy szükségem lenne rá, a következő típusok jók:
HP 495395-001 (celeronos HP 550),
HP 495410-001 (core2 duo hp 550)
esetleg törött kijelzős gép is jöhet.
Köszönöm

-
x-calibur
csendes tag
Hát... bár boldogabbá nem tettetek, azért köszönöm a válaszokat. Kár érte, mert amúgy jó kis gép, más probléma nagyon nincs vele, legalábbis én mást, ami nagyon kiütközött volna, nem igazán tapasztaltam az elmúlt 8 hónap során, pedig volt, hogy hetekig napi 16-20 órákat volt szolgálatban. Talán az akksija lehetne kicsit erősebb, de nálam ez annyira nem szempont, amit bír, az nekem bőven elég. Viszont ez a vga dolog eléggé elszomorít, mert ez a 3430 nem sok mindenre elég sajnos.

-
adm
őstag
válasz
x-calibur
üzenetére
google: 6730s motherboard -> első találat.
nem lehet vga-t cserélni, mert a gpu az alaplapra van forrasztva -
Khelben
nagyúr
válasz
x-calibur
üzenetére
Az a gond, hogy nem csak szétszedni kell, de utána ki is kell próbálni a kártyát benne. Első kérdés, hogy van-e benne MXM csatlakozó, második kérdés, hogy ez milyen kártyákat fog megenni. Mert van olyan is, hogy MXM-es a videokártya, de semmilyen más kártyát nem ismer fel a gép, csak ami gyárilag benne volt.
-
x-calibur
csendes tag
Sziasztok.
Van egy HP 6730s típusú notim, tavaly decemberi szerzemény. Ebben van egy Ati Mobility Radeon HD 3430 megnevezésű vga. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy ez a vga eltávolítható-e a gépből, és van-e esély rá, hogy egy másik, esetleg nagyobb teljesítményű kerüljön a helyére, vagy ezt a dolgot felejtsem el?
Megköszönném, ha valaki tudna biztosat mondani a dologgal kapcsolatban, mert találgatni már sokan találgattak, de a végén mindenki azt mondta, hogy szétszedve meg lehet mondani... (Ez a megoldás egyébként nekem is eszembe jutott, csak az a bökkenő, hogy még van rajta 4 hónap gari, ami miatt nem szívesen tenném fel a boncasztalra...)Előre is köszönöm a válaszokat, üdv mindenkinek.
-
sanyi0629
csendes tag
Sziasztok!
LAptopot szeretnék 200 bruttó körül, főleg munkára, zene, meg HDMI-n keresztül tvre kivezetve filmnézésre, esetleg kis játék, néha AutoCad. Kb. napi 14 óra használattal.
Auchanban láttam 200ért akcióban HP PAvillion DV6 1120EH laptopt 2GHz dualcoros procival.
Megéri megveni? Jó vételnek tűnik ez a típus? Elég a dual coreos proci Core 2 Dou helyett? Előző HP-m nagyon melegedett.Köszi előre is a válaszokat!
Üdv:
Sanyi -
Csabee.
nagyúr
Nincs mit, tapasztalatból mondom! Nekem 9600Gt-m van a Notebookomba, DV5-ös pavilion, és nem volt probléma semmivel, igaz volt játék aminél a grafikát lejjebb kellett venni, de hát istenem, még is csak egy notebook! De attól nem kell tartanod hogy nem fog elindulni semmi,pláne mer a dv6ban erősebb a vga mint az enyémben!
-
-
Üdv!
HPQ Pavilion dv6-1120eh megvételén gondolkodom. Nem tudom megér-e 200E-t, vagy ha játékra is használnám, akkor jó az olcsóbb Asus K50IJ-SX003L, mert ugyanúgy nem tudok velük újabb játékokkal játszani? Szóval lényegében a kérdés: A HP jó-e játékra (is)?
Részletre venném, így szűkös a választék. A legdrágább (és legjobb?) a HP.
Van még esetleg:HP Compaq Presario 610 NX552EA
Toshiba L300-1EF
Acer nem tudom, hogy jó választás lenne-e, abból van Acer ASP5738Z-423G25MNSzerintetek?
köszi előre is!
-
tzoli73
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kösz a választ
-
spyduck
nagyúr
Ja a töltőt bevittem a notebookstoreba és holnap 11órára hoznak nekem egy újat. Ismét nem csalódtam bennük, szvsz a legkjorrektebb cég.
-
-
spyduck
nagyúr
-
mongi
senior tag
4 hónapos HP 550-es gépbe egyik vevőm beleborított egy jó adag sört (persze hogy be volt b@szva
).
Mindezután még be is kapcsolta. Persze alaplapnak reszeltek (3 helyen is megégett), és most hozta vissza a boltba, hogy kezdjek vele valamit. Valaki nem tud bontott HP 550-es alaplapot, vagy olyan helyet ahol esetleg beszerezhető? -
tzoli73
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia
Szerinted érdemes vele foglalkozni?.Mivel garanciális a gép. -
spyduck
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Akkor lehet nem ledes csak az adatlapján szerepelt. Őszintén szólva engem is meglepett mert fel voltam készülve egy gyönyörű kijlezőre.
Még negatívum, h a zárszerkezet egy elbaszott ötlet a 6930p-n. Csak két kézzel lehet becsukni mert a kis pöcökök túl távol vannak egymástól.
De majd csak az xp felrakása után formálok végeleges véleményt, meg persze a tesztek lefuttatása után. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- TP-LINK routerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Haverom is vesz vagy 8530p-t vagy T500-at. Lesz kivel játszani
Így valószínűleg az lesz, hogy vagy találok egy megfelelő teljesítménnyel rendelkező másik notit, amire le tudom cserélni viszonylag kevés veszteséggel a mostanit, vagy ha végképp nem találok, akkor marad az asztali verzió, és kénytelen leszek lemondani a hordozhatóság nyújtotta lehetőségekről ezentúl. Majd még mérlegelem, hogy nekem melyik a fontosabb, ha végképp választani kell. Addig is esetleg nem tudnál ajánlani nekem valamilyen konkrét típust, amiben nem valami hasonló kaliberű gpu van, hanem olyan, amit már vga-nak is lehet nevezni? Főleg HP érdekelne, de rugalmas vagyok ha megmondod, hogy miért mást, és milyet. Árban sajnos nem sok lehetőségem van mozogni, ha cserére kerül a sor, így is veszteséges lesz a dolog, az már éppen elég rossz lesz nekem. 

).
Pyttawrx