- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz Misser #11665 üzenetére
Nekem is bekavar néha a setpoint program. Ezért érdemes benne beállítani, hogy az OS beállításaival összhangban menjen, mert különben nekem is néha összeadódik a gyorsulás és nem is látom az egérmutatót, néha meg mintha odaragadt volna az asztalhoz olyan lassú.
Nem vagyok megelégedve ezzel a Setpoint programmal, de sajna csak így tudom kihasználni a billenthető egérgörgőt.Üdv, P
-
veterán
válasz Misser #11095 üzenetére
Szerintem a rákötött monitoról függ a felbontás, nem a VGA-tól. Ha 1080-ast veszel annyi lesz, ha 1200-ast, akkor annyi. Nekem 1200-as gépem van most, nyilván ez a legjobb, mert 120 pixellel magasabb a kép az 1080-ashoz képest. Felbontásból soha nem elég
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Misser
tag
válasz Misser #10320 üzenetére
kifelejtettem azt, h van e aki próbálkozott már azzal h a billentyűzetet kitisztitsa a gombok alatt? ugyanis nálam alá került pár szarság, és 1-1 gomb mindig szarakodik, de ha alápiszkálok csak ugy vaktában mindig sikerül arrébb kotorni és igy "megjavul". vagy ez a cseppálló billt nem lehet megbontani ?
-
veterán
Egyébként nálam a HDX20 alig gyorsabb kisebb felbontáson a játékoknál. Pl. Crysis 1920x1200-on megy, ha lejjebb veszem, sem lesz gyorsabb. Nem tudom, miért van ez így, talán a 8800GTS az oka. Ezt vettem észre COD-nál is az asztali gépen, amikor a 8800GTX volt benne.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
adm
őstag
a beépített energia gazdálkodás része, ha nincs szükség a teljes processzor teljesítményre, automatikusan visszavesz a processzor órajeléből, így a feszültséget is csökkenti és a nő az akkus üzemidő. (tápos üzemben is beállítható)
elképzelhető, hogy a 40%-os terhelés még nem elég, hogy emelje az órajelet. nem mindegy, hogy 2200mhz 40%-át használja vagy 800mhz 40%-át
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
veterán
Ha idle-ban 40% a CPU kihasználtsága, az gáz. Fut valami program, ami folyamatosan terheli a gépedet. Normál esetben 0-3% között kell lennie ennek az értéknek.
-
BluEyes
őstag
Milyen OS? ja látom, xp Ricoh driver fenn van a hápénál, elvileg az a tiéd.
A wifi kártyádon próbáld letiltani az energiatakarékot. Eszközkezelőben a wifi kártya tulajdonságai, ott a Speciális fül meg az Erőforrások fül alatt tilts le minden ráutalót. Talán segít.A kezdőlapon mennyi flash anim van? Ha a víruskeresőt lelövöd, mit mutat?
[ Szerkesztve ]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
adm
őstag
szervizben, garancia megtartása mellett az a kérdés, hogy 5 számjegyű marad-e a számla. nagyjából egy jobb TN-s wxuga 24" monitor ára.
házilag cserélve, elveszhet a garancia, de feleannyiba sem kerül. még mindig egy 20"/22"-es ára.
külső monitorral nem tudod megoldani?[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest