- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #10999 üzenetére
A telepítési ügyön már rajta vagyok (csak még mentenem kell a fájlokat a D-re). Hangból a Win7 update által kínál drivert használod? Mert nekem az érezhetően gyengébben szólaltatja meg a hangszórokat
És mégis akkor milyen program használja a HDA modem drivert?
szerk.: érezhető már a különbség home edition-nál? Tudnál feladatkezelőt screenelni?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
t-bali3 #10997 üzenetére
Ha sok a bad sector akkor igen! Bár sok helyen nem szokták elfogadni a HDD sentil eredményt, mert hogy odamész és azt mondod nekik hogy leelenőrizted és azt mutatta hogy xy.... Akkor vidd vissza, ha ténylegesen probléma van a hdd-vel, mint pl. kerreg, kattog, befagy, magakad a gép, elhalálozik stb..
-
t-bali3
senior tag
A HDD Sentinel program ingyenes próbaverziója megmutatja a winchester állapotát?
-
spyduck
nagyúr
Oprendszer csere után sztem tuti jó lesz!
driverek közül meg ezek kellenek:
Win7 Update utána pedig
-3d drive guard
-ATI VGA drivere az ATI honlapjáról
-HP Protect Tools
-Intel AMT
-Modem (HDA)
-Quick Launch Buttons
-Richo Media Card (Ez csak Home Premium-nál érehtő él, nem értem miért!)
-Synaptic Touchpad driver
-Web Camera
-Wifi Assistant -
Messzilátó
csendes tag
válasz
hajospeti #10988 üzenetére
Jól sejtem, hogy nemrég vettél vistával egy HP gépet? Ha igen, akkor nézd meg a következő oldalt:
http://h41112.www4.hp.com/promo/win7web/uk/en/faq.html#1
Egyébként én is nemrég igényeltem meg a win7 home premiumot. Van aki esetleg már meg is kapta? Kicsit tartok tőle, hogy magyar nyelvűt küldenek-e. -
jorden06
senior tag
-
hajospeti
tag
Tudnátok segíteni benne, hogy hogyan tudom meg hogy jogosult vagyok-e Win7-re és ha igen akkor hogyan upgradelhetek?
-
spyduck
nagyúr
Éljen!!!!! Működik a finger print oprendszer csere után
-
jorden06
senior tag
És abban esetleg tudnál segíteni, hogy az ujjlenyomat olvasót (vagy a single sing in-t) hogyan lehet beállítani, hogy általános webhelyeken (pl iwiw, facebook, logout stb) beléptessen egyszerűen ujjlenyomattal, vagy esetleg ha már azonosítottam magam, rögtön az összes általam látogatott helyre amint odalépek? Mert most csak annyit ír ki, hogy használható az olvasó, és bejön egy ujj a kép felső sarkában
-
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #10979 üzenetére
Nekem így konkrétan ennyi az össz, amit a mobilközpont mutat. Ráadásul még olyan HP részem sincsen, mint neked az alsó részben.
Te milyen programokat telepítettél fel a HP oldaláról? Melyek a hasznosak, és amely kiegészítőkre tényleg szükség van? Kb. el lehet veszni abban a listában...
szerk.: ha hdd-m mindenesetre kétszer többet ment mint a tied. Na de honnantól számít túl sok üzemórának?
-
spyduck
nagyúr
A HP Protect Tools-on kívül van még olyan szoftver amivel lehet használni az ujjlenyomat olvasót?
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06 #10978 üzenetére
jajj
HDS 100% azt jelenti, h tökéletes állapotban van a winya. Én azért írtam a cikkemben, h 5-6 óra jó még mivel az ASIS eredete kétséges ha túl sok az üzemóra akkor nem ajánlatos.
Nekem pl csak a HDS sentinel mutatja meg a HDD hőmérsékletét \Azért 36 fok mert töltök már egy pár napja\. Az everest és a HD tune nem. Azt, h miért nem tudom.
Itt van egy kép a működő 3d drive guard-ról.
Nekem meg a fingerprintem nem akar működni.
Ezek a Win7-es driverek még nem a legjobbak. -
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #10976 üzenetére
A Windows mobilközpontra gondolsz? Ott egy szót nem ejt a 3d drive-ról. A Protect tools security manager viszont kiírja, hogy "Inactive" a védelem.
Ez a hdd sentinel hogyan méri a hdd működési idejét? Csak azt figyeli, hogy mikor pörög 100%-on a vinya? Mert akkor hiába nézem ezt megvételkor, nem hiszem, hogy akkor 5-6 óránál tartott a számláló, amikor most nekem 20 nap 23 óránál jár.
-
jorden06
senior tag
1.: felraktam a legújabb bios-t, de semmi. Ugyanúgy kékhalál, aztán bejön a system recovery.
2.: a Win7 ehhez nem írt ki semmi frissítést, meg hát ez a 3d drive guard a protect tools része, azt meg honnan ismerné fel a microsoftA [HP magyarországi központját] vajon normál díjas számként lehet hívni?
-
Khelben
nagyúr
válasz
jorden06 #10967 üzenetére
Telepítés után kéri a program a restartot, de Win betöltése közben kékhalál, csak a helyreállítás segít rajta.
Pont ugyanez volt egy ismerősnél a pavilion dv6 bluetoothjával. A hp-s driver volt rossz, amikor hagytuk, hogy felmenjen amit a win7 feltesz magának (régebbi verzió), akkor megjavult. Mondjuk 3d driveguardhoz asszem nincs a win7nek saját drivere.
-
-
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #10968 üzenetére
Következő köröm az lesz majd. Most először azonban fel akarom hívni őket (találtam egy magyar telefonszámot, amit a HP Support Assistant dobott ki - de ezek vajon emelt díjasak? ) Aztán ha ott sem történik semmi jöhet a szerviz.
Egyébként milyen oprendszercserére gondoltál? Hogy az Ultimate-et Home-ra vagy a Win7-et Xp-re?
Szerk.: olvastam a cikkedben, hogy az 5-6 óra hdd üzemidő elfogadható. A hdd sentinel nekem 20 nap 23 órát ír ki, meg hogy 100%-ig jó a merevlemez. Akkor ez most hogy is van?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
HP 615-ös laptopban gyárilag 1 GB A-data DDRII-800 van, ez a ram jó lesz mellé?
Fognak dualban működni?
Esetleg van ennél jobb ajánlat iylen árban ramra? -
kosian24
tag
Sziasztok!
Nekem egy HP 550 laptopom van és a problémám a következő:
Úgy veszem észre, hogy ha rákötök külső hangfalat, akkor a jobb oldali gyengébben szól.
Ezt két különböző rendszerrel próbáltam. Az egyik egy mezei hifi, a másik egy kis 2.1-es hangfalszett. Fent van a legújabb driver és a beállításokat is ezerszer átnéztem már.
Valaki nem tudja mitől lehet ez? -
adm
őstag
válasz
adam526 #10962 üzenetére
az everest csak a chipsetből tudja, hogy ddr3 támogatás is elérhető. mint, ahogy asztali pm45-ben, ennél is támogatja mindkét szabványt. a hp még mindig majdnem féláron kapható ddr2-t használja. jön a 40-es széria, abban már ddr3 lesz.
semmiről sem maradtál le. hétköznapi felhasználásban a ddr2 800 és ddr3 1333 közt sincs akkora sebesség különbség. de nincs ilyen probléma, mert nem kompatibilisek.
50-100 wattos fogyasztásnál meg elhanyagolható, hogy a 2 modul nagyságrendileg 4,5 v. 5 wattot fogyaszt-e.
-
adam526
tag
A 8530w-ben intel pm 45 chipset van, azt olvastam az intel honlapján, hogy kezeli a ddr3-as memóritát. Az lenne a kérdésem, hogy ez hogyan lehetséges? Mert jelenleg ddr2 van benne. Úgy tudom, hogy a foglalatuk különböző. Az everest-ben a támogatott memóriatípusok között ott van a DDR3-1066 mhz memória. Most hogy is van ez? Szerintetek mekkora különbség van ddr2-800 és ddr3-1066 között?
-
jorden06
senior tag
Nem értem, hogy hogy a fenébe lehet az, hogy pont az EliteBook szériához nem nyújt segítséget a HP? A TotalCare nem támogatja az EliteBook 8530 szériát sem e-mailben, sem online chat formájában. Ez mi?
Hogy tudok valami segítséghez jutni?
-
hpph
csendes tag
Úgy látom most nagyobb a forgalom - egy kis frissítés jól jön a kérdésemnek. Hátha valaki hozzá tud szólni.
A szóban forgó "hiányzó", még telepítetlen illesztőprogramok fontosak lehetnek ill. javíthatnak egy átlagos felhasználású gép teljesítményén?
...figyelembe véve azt, hogy távolról sem, és egyéb közvetett módon sem szeretném irányítani a laptopom. -
adam526
tag
válasz
spyduck #10949 üzenetére
Én crysis-szal meg gta 4-el mértem, és úgy sikerült. Ezek a játékok veszik leginkább igénybe a procit meg a videókártyát. Pl szerintem cod-al nem mérvadó a teszt, mert az nem annyira gépigényes, bőven elfut úgy, hogy minden maxon van. De instabillá órák után sem vált soha a gép, soha nem fagyott vagy ilyesmi. Ha túlmelegedne, akkor egy idő után úgyis összeomolna a rendszer. Olvastam egy külföldi fórumban a túlmelegedésről, de ott 100fok fölé is ment, egy idő után fogta magát, és kikapcsolt. Nekem kívül amúgy meglepően hideg szokott lenni a gép még 1 óra játék után is.
-
adam526
tag
válasz
adam526 #10947 üzenetére
Na leszedtem a billentyűzetet, kiszedtem a ventit és kipucoltam, most alap állapotban 49-50fok a gpu az eddigi 52-53-hoz képest. A cpu pedig 37-40 az eddigi 40-44-hez képest. Pedig nem is nagyon volt piszkos. Majd próbálok vmikor egy intenzív game-t, kiváncsi vagyok, hogy meddig megy fel
-
-
válasz
SeniorTilla #10942 üzenetére
bent majd nézek pár típust, és megírom...
dv7-ból is van, igen. épp most kaptunk egy elég zsíros kis példányt i7-es provi valami gt1xx vidkari. full hd led-es kijelző 8 giga ddr3 ram. fincsi példány -
válasz
Pulsar #10917 üzenetére
Igen, nekem is feltűnt, hogy a dv6-osoknál - néhány modellnél - LED-esnek tűnik a kijelző. A HP weboldalon egyik dv6-nál sem írják, hogy LED, de a dv7-eseknél igen. Ezért írtam, én is kíváncsi lennék. Néztem konkrét kijelző típust is, és rákerestem a neten, de nem írták, hogy ledes lenne....
-
válasz
hajospeti #10940 üzenetére
bizonyos modellekre él ez az upgrade funkció. A HP weboldalán van róla bővebb infó.
-
hajospeti
tag
Sziasztok!!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tényleg a HP-vel ingyenesen át tudok állni a Win7-re? Tehát adnak-e Win7 upgrade-t vagy telepítő DVD-t...
Előre is köszi! -
adam526
tag
válasz
spyduck #10922 üzenetére
Pl a crysis vagy gta 4 is elmegy rajta? Mert nekem 1680x1050-ben elfut medium-on. Szerintem a hd3650 azért jóval gyengébb (bár kiváncsi leszek a konkrét tesztre), mert nálam pl a cod 6 mindent maxra rakva 4x AI-al fut 25 fps felett. Én is gondolkoztam még a 8530p-n, de végül nem bántam meg, hogy a w melett döntöttem. Most nézem, hogy már nincs egy ideje asis-os w, és a p is 218 bruttó az nbs-ben. Még jó, hogy időben megvettem, kb az volt az utolsó szállítmány.
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #7173 üzenetére
HI!
Hat kedves ex-HIttarsaim* a hp business classban, szoval ha szondom a multkori gyonyoru allapotu volt, akkor az egyik kedvenc tanto nenim nc6000ese maga volt a gyari csomagolasbol kiszedett joszag, nem lattam mar sok-sok eve /ezt keretik komojjan venni, kb install utan mikro osszeallt a gep/, de most leesett az alllam es azota is ekresem, aTantonenit meg azon fuzom, hogy selejtezzuk le vegyunk neki ujat eztmeg elviszem en, de az istenneks em akr kotelnek allni.
udv
neduddki
p.s.* elegem lett a mechaika bugokbol, foleg a 6930p fedelrogzites tette be a kaput, attertem dell-re e6400/e4200 vonalon egyellore babak
-
wymark
csendes tag
válasz
Pulsar #10932 üzenetére
Khelben: másik HDMI kábellel is probáltam a helyzett ugyanaz volt. Egyébként egy aranyozott végű jobb fajta teljesen árnyékolt Hama HDMI kábelom van, haveromé sima HDMI kábel volt.
Pulsar: az most már biztos, hogy szervíz lesz a vége. Ma este úgy indult el, hogy bootolás után ezt írta ki a képernyőre: "A Vista nem tud elindulni és az Indítási helyreállítás funkcióval megpróbálhatja helyreállítani a rendszert". 30 perc szöszmötölés és egy korábbi visszaállítási pontra visszaállás után indult csak el. Most látszólag műxik, 1000-rel archíválok külső vinyóra és küldöm szervízbe.
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Üdv, wymark -
wymark
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémában kérném a segítségeteket. Van egy 1/2 éves DV6-1120eh-s (T4300, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD4530) notim, és az alábbi problémát tapasztaltam tegnap. Amikor HDMI kábelen összekötöm a TV-vel (Philips 32PFL9604H.12) FullHD-s felbontáson pár perc után a TV LCD-je lilás hátterű lesz. Először a TV hibájára gondoltam, de kipróbáltam a céges HP 8510p-vel is - szintén HDMI-n FullHD felbontással, és több órás használat alatt ott egyszer sem jött ki, de amint a dv6-ost tettem a TV-re újra jelentkezett az eset, tehát az biztos, hogy a dv6-os videokártyájával van valami. A garancia erre vonatkozik, tudnak ezzel valamit kezdeni?
Ötlet? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Sziasztok,
arra lennék kíváncsi, hogy HP Pavilion dm1, sőt, főleg olyasmi, mint a dm1-1030sa, lesz-e valamikor forgalomban itthon, vagy ne is reméljem. Merthogy mindenhol látok, Ausztriában is, Szlovákiában is, csak ott másképpen jelölik, nem 1030sa, de itthon semmilyen utalást nem találok arra vonatkozóan, hogy forgalomba fog-e kerülni.
Szóval ha valaki tud valamit, akkor ne tartóztassa meg magát, hanem kérlek szépen, mondjatok valami bíztatót. (Tudom, hajrá, hajrá...)
Kösz, AoL
-
spyduck
nagyúr
HDD: 33 fok. Alaplapon viszont nincs érzékelő, pedig úgy rémlett, h van. Már keverem melyik gépen mi van.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06 #10923 üzenetére
Ma egész nap ment, töltöttem, játszottam, neteztem.
P8600 CPU, 1280x800Azt se mondanám, h nálad a T9400-es csinálná a melegedést. Holnap 12 óra 33 perckor megnézheted a 8530w melegedését is T9400-el. Nem sokkal melegebb mint a 8530p.
Tényleg érdemes volna megnézned a Home Premium-ot, tényleg kevésbé terheli le a gépet.szerk:
kék: GPU
piros: CPU -
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06 #10921 üzenetére
Én wifi-n netezek éjjel-nappal. A gép alja totál langyos, furcsa is. A 6910p-nek melegebb volt az alja. Igen nettó árakról beszélek, mivel nekem az számít
Ez a HD3650-es teljesen felül múlta elvárásaimat, minden játék elmegy high vagy mediumon 1280x800-on. Haveromnak olyan 8530w-t vettünk ami burkolat cserés és kijelző cserés volt, szóval teljesen makulátlan.
Volt pár álmatlan éjszakám, h elrontottam, h nem 8530w-t vettem, a tesztelés után rájöttem, h nagyon jól jártam. -
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #10916 üzenetére
Gondolom, hogy most nettó árakról beszélsz, hogy 160e. Vagy volt valami ismerős
? Most nézem én is, kb. 10 ezer ft-tal emelték a gépek árát átlagban. Nekem már a nettó 172 ezer is sok volt a gépért, ennél többet már biztos nem adtam volna ki érte, EliteBook ide vagy oda. Mindenesetre nem tudom most mi történt, de október elején még egy árban volt a W és P, nekem csak azért van P mert ami bent volt W törött volt.
Nekem az "álomkiadás" az egy integrált VGA-s 8530, 8600P vagy kisebb procival (25W TDP miatt) és egy HD+ vagy fullHD kijelző. De ilyen sajnos nincs
Egyébként WiFi-t mennyire használod? Milyen energiasémát használsz? Csak mert nekem teljesítmény-centrikuson baromi forró a wifi modul, így maxon megy a venti állandóan, kiegyensúlyozott vagy gyengébb sémákon meg belassul a firefox és úgy zusammen minden.
-
válasz
csavar #10918 üzenetére
elvileg mindent letöröl... és új partíciókat hoz létre.
az rcv dvd-re vigyázz, mert csak 1 vagy 2 alkalommal lehet olyat létrehozni, utána nem engedi a rendszer.
a kulcs a lényeg. a licens szerződé szerint is csak a kulcs a lényeg, a cd nem fontos, így akár letöltheted bárhonnan, ha a kulcsod eredeti, akkor a programod is az.
-
csavar
csendes tag
Sziasztok!
HP dv6 2010eh-t vásároltam minap. Azonban telepítő lemezt nem kaptam hozzá. Igaz hogy van lehetőség recovery dvd-t készíteni. Kérdésem h használta már valaki ezt a rendszer visszaállítási lehetőséget? Ha készítek egy külön partíciót az adatoknak akkor is letörli azokat?
Mert gyárilag 4 partíció található.
Boot(pár 100mb)
recovery (12gb)
Rendszer (ez kb 200gb)
hp tools (pár 100 mb)Tehát ha felosztom a recovery partíciót, és átmásolom azújra rá az adatokat, akkor a rendszervisszaállítás letörli?
Csak mert a régi gépemen külön voltak az adatok és a rendszer.
Win 7 telepítő CD-t (kulcsom van hozzá) lehet vásárolni és mennyiért?
Köszi
-
válasz
SeniorTilla #10914 üzenetére
a dv6-osok legalább 75 százaléka LED-es. Nem is tudom láttam-e mostanában nem LED-eset.
De abban igazad van, hogy az újabb és drágább DV7-ekben is LED-es van. -
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06 #10915 üzenetére
Azért döntöttem a "p" mellett mert 160.000ft-ért kaptam meg. Sajnos áremelés volt a NBS-ban és csak ezt megkaptam olcsóbban. A 8530w-nek meg mindig változott az ára és nem tudta pontosan mikor érkezik, hol arról volt szó, 188k, hol kevesebb.....És végül 200k lett az ára. Vacilláltam, h megéri-e nekem az erősebb VGA ezt az árkülönbséget. A lényeg, h megvettem és rá 3 napra kaptam a telefont, h megjött a 8530w is. Ekkor kicsit ideges lettem de nem baj mert legjobb barátomnak megvettük. Csaptunk is egy COD4 party-t ketten
Kész van a logout teszt HP EliteBook 8530p vs 8530w vs 6930p néven csak még nincs engedélyezve. Kb 1,5 hétig csináltam időhiány és géphiány miatt. Ha elolvasod akkor rájössz, h sztem megérte a 8530p. Van amiben a 8530w jobb de amire nekem kell arra a 8530p a jobb. Ja és közben vettünk csajomnak egy 6930p-t, azzal is volt variálás. Először integrált VGA-at akartunk venni de végül egy ATI HD3450-es 6930p mellett döntöttünk LED-es háttérvilágítással. A COD4 gyönyörűen megy rajta 1280x800-on -
válasz
Khelben #10869 üzenetére
A dv6-osokban én úgy tudom, nem LED-es a kijelző. A dv7-2xxx-ekben igen, elég nagy a különbség pl. fényerőben. dv6 és dv6 között is (mint ahogy más típusnál is) vannak különbségek a kijelzők között. Pl. egymás mellé teszel két dv6-ot, és teljesen más a két kép, az egyik határozottan szebb a másiknál, mert más a kijelző típusa, amit a HP belerak.
A legszebb képük a nagy gépeknek van, tehát a 17-estől fölfelé (kivétel a HDX16, az lever sok mást, és nem csak a felbontása miatt).
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06 #10905 üzenetére
Az a vicc, h nekem nincs ilyen menüpont a HP Protects tools-ban, mind1, túlzottan nem érdekel.
Én biztos újra raknám a rendszert a helyedben. A HomePremium meg tényleg gyorsabb, valamiért kevesebb ramot is eszik. Ezt egy 6910p-n is teszteltem amiben 1giga ram volt. Az Ultimate-el olyan lassan lépett be a windowsba mint az állat, ráadásul netezés közben el is fogyott a RAM. A HomePremium jóval gyorsabban lép be a windowsba és 30%-al kevesebb ramot használ. Hogy miért azt nem tudom, ugyan ez volt a tapasztalatom Vista esetén is. -
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #10903 üzenetére
Ezt szedtem le.
Egyébként nem lehet, hogy csak azért érezeted gyorsabbnak, mert friss rendszer volt? Nekem pl. ultimate van a notin és asztalin is (a két gép egyforma erősségre) és a noti mégis lassabban bootol pl., gondolom mert ezt többet használom, így talán több rajta a szemét is.
A 3D drive guard-ra nincs valami ötlet? Még mindig nem oldódott meg
HP-vel hogyan tudom felvenni a kapcsolatot? Emailben csak angolul lehet?
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06 #10902 üzenetére
Igen próbáltam mindkettőt, azért maradtam az Ultimatenél mert azt próbáltam ki másodszor és még lusta voltam újra rakni a rendszert. Én hülye......nem tudom minek szedtem le, sokkal gyorsabb volt. Sajnos kíváncsi voltam
Mindjárt megnézem amit írtál....
Nekem nincs olyan, h register finger print. Érdekes, belinkelnéd melyik protect tools-t töltötted le? Ezek szerint én rosszat
-
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #10901 üzenetére
Credential Manager --> My Identity --> Register Fingerprints. Én a 4.10.10.0003 verziót használom ProtectT-ból, elvileg ez a legújabb a HP oldalán. Vagy te találtál másikat?
Ez már a végleges kiadás ami gépen van, se nem RTM se nem RC. HomePremiumot? Te próbáltad már mindkettőt gépen? Vagy miért maradtál az Ultimatenél?
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06 #10900 üzenetére
A 6910p-vel szenvedtem amúgy meg a 6930p szoftvere jó volt hozzá.
Nekem működik a 3d drive guard, lehet le kéne cserélni az oprendszert egy újabb verzióra, én ráadásul a HomePremiumot jobban ajánlom a gépre, gyorsabb is.
Milyen Win7-ed van RTM vagy RC? Ha RTM abból is melyik kiadás? Lehet ezzel lesz a probléma.Azt vágom, h a Protect Tools-ban a Credential Manager-nél kell beállítani de azon belül mire kell menni? Mindent végigkattintottam de nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest