Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
én is memória csere előtt állok, és 667-es elég neked is venni bele, mert csak azt kezeli le. Érdemes memóriát cserélni, mert akkor egyszerre több alkalmazást tudsz futtatni nem feltétlen kingmaxot ajánlanám, de az is megfelel a célnak, és sajnos szerintem garancia vesztéssel jár, de ennek utánakéne érdeklődni!
Ha tudsz valami hasznos infot a gari vesztéssal kapcsolatban akkor légyszíves írj privi-t de én is addig utánaérdeklődömezt leírtam másik topicomba is
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
válasz bocsika #6427 üzenetére
hívd fel a hp-sokat, azok majd átirányítanak egy pavilion részlegreé s beszélhetsz velük de egyébként két év garancia szerintem bőven elég rá... csak plussz pénz ha +1év garanciát szeretnél rá!
és szerintem ha valami nem romlik el az első két évben, akkor utána sem valószínü a dolog, illetve két év után már annyira lefognak menni a pavilionok árai is hogy akkor már lehet új gépen fogsz gondolkodni[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz bocsika #6429 üzenetére
itt az email cím, vagyis oldal ahol írhatod nekik a gondod : Hp Pavilion dv5 1080eh
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz Napfénysüti #7994 üzenetére
kötelességük számlát adni róla... biztos hogy adnak hisz arra is van garancia, számla nélkül meg semmit nem érsz, blokkot meg biztos nem adnak ebből adódóan van számla
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Szia! nekem megvolt az a játék kipróbáltam az fps-t nem tudom hogy menyi volt ,de nekem nagyon szépen futott dv5 1160eh -m van 4gb memóriával 9600gt-vel 32-biten!
nem lehet hogy a vga drivert kéne újratelepítened és menne rendesen? meg egy directx-et tegyél fel, de lehet a 64bit miatt van
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Hát elég rosszul gondolod, a 9600 az nem egy alaplapra integrált vga, van hűtője, és hallani is amikor felhúz a játékoknál, sajnos eléggé felmelegszik a noti játék közben, de hát erős vga van benne, valamit valamiért! Hűtés meg van rajta, mert másképp megfőne
-
Csabee.
nagyúr
válasz SeniorTilla #8284 üzenetére
Köszi a felvilágosítást mindenkinek de lényegében nem változtat a 9600ason is van hűtő tudtommal és sokkal jobb mint a 9200
-
Csabee.
nagyúr
válasz KisStoti #8291 üzenetére
Szia!
32bit-es vistád van, van rajta egy recovery partició! azt a Recovery-t ki tudod írni dvd-re! 2 dvd tudtomal! ha ezt kiírod akkor meglesz lemezen is a recovery, mellyel bármikor visszaálíthatod a gyárilag telepített vistás állapotot. Namármost ha nem szükséges neked az a 8-9gb recoverys partició hely, akkor a helyedben el HIDE-oltatnám (azaz elrejteném azt a particiót) egy partició kezelő programmal, és ha elhide-oltatod akkor csak a C-t fogja látni! azt meg leformázod, és ezután bebootolsz egy 64bites Vista dvd-ről és értelem szerűen feltelepíted a rendszer. Ha minden igaz a HIDE miatt csak a C particiót fogod látni, azt megformázod és telepíted is a Vistát rá.Később ha mégis meggondolnád magadat, és mégis a Gyári 32bit-es Vista kell, akkor a HIDE-olt recovery particiódat visszahozod és indításnál nyomsz egy F11-et talán, de ezt úgyis kiírja mikor bekapcsolod, és akkor mehet a recovery üzemmód!
Vagy berakod a már kiírd két dvd-s recovery diskedet és arról megy a helyreállítás.
Sok Sikert
-
Csabee.
nagyúr
Szerintem nagyon jó multimédiás noti, én dv5 tulaj vagyok, élőben érdemes megnézned hogy mennyire zavaró az a fényes gomb, a dv5 sorozaton az ezüst tökéletesen jó, ezt még élőben nem láttam hogy mennyire marad ujjlenyomatos. Desingra gyönyörű, teljesítménye is jó, a vga-ja nem túl erős, játékokra annyira nem lesz jó, és szerintem drága az ár érték arányához képest. ez a típus amit te linkeltél hm.. 1,8ghz-en ha fut az kevés sztem, a 2,1ghz-es már jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest