- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
viktorszanto #11197 üzenetére
Nekem is pont ugyanez a problémám
Felhívtam a HP-t, de még ők sem tudtak rá mit mondani. Lehet a W7-tel lesz a probléma. W7 melyik verziója van neked fent?
-
válasz
viktorszanto #11197 üzenetére
milyen oprendszer van rajta? gyári? Ha igen, esetleg F11?
-
viktorszanto
csendes tag
Jó napot mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni, van egy HP 6735s notebookom, minden drivert sikerült sikeresen feltelepítenem, kivéve egyet a 3D DriveGuardot. Próbáltam már XP-s, Vista-s, 7-es drivert, de egyik sem működik. Próbáltam frissíteni is a BIOS-t,de az sem oldotta meg a problémát.
Amint feltelepíti a programot, újraindítást igényel, újraindítás után pedig kékhalál s visszakell állítanom a rendszert, hogy működjön.
Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy aki tud segítsen. Előre is köszönöm! -
cellpeti
nagyúr
Üdv nektek!
Van a notin ugye érintőgombok. DE!
Csak a WiFi és a hang működik. Pedig van valami "i" betű is,meg valami vetitőt ábrázoló gomb is. + ujjenyomat olvasó! Ezeket,hogy tudnám beüzemelni W7 alatt?
-
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
DDR2 800mhz ramokat kezeli? Mennyivel lenne tőle gyorsabb? Van ezen a gépen PCI-E csati?
-
-
Sipi16
őstag
válasz
golyani #11100 üzenetére
Nekem a listában szereplö második gép van. Sajnos van pár dolog ami zavar. Az elsö az ujjlenyomatgyüjtése a második az, hogy nincs külön led a gépen ami jelezné, hogy az aksi az utolsókat rúgná. Legvégül meg az alján egyetlen szellözö sincs. Ami elsö ránézésre kicsit fura, de melegedéssel még semmi gondom sem volt és bízom benne, hogy nem is lesz.
Kicsit fura rajta írni az elején, mert a billentyük között van egy kis hely...
-
cellpeti
nagyúr
szevasztok!
megjött a 6910p
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #11184 üzenetére
Én megpróbáltam de sztem nagyon veszélyes, aki nem tapasztalt az simán eltöri azt a kis fehér műanyag mechanikát. A vicc az, h én még a magyar bill.-en is a "í" megjelenítésére az altgr + J bill kombót használom. Sokkal jobban kézre áll sztem.
Amikor cserélgettem a bill.-t akkor az egyik gomb visszahelyezése után elég rossz lett. Bentebb volt mint a többi bill és kisebb lenyomás kellett a szövegbevitelhez. Ez miért van? Azért mert a fém pöcköt kintebb húztam? -
válasz
spyduck #11183 üzenetére
A francia billentyűn simán át tudod pattintani a billentyűsapkákat a megfelelő helyre. Általában a jobb felső saroknál fogva érdemes felpattintani, de vigyázz, ne törjön el a pöcök alatta. 2 perc alatt mindet a helyére lehet tenni, és akkor már jobb lesz, mint egy angol billentyű, mert van hosszú í-d is.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #11180 üzenetére
Nálam volt már angol, német, francia és spanyol bill.-es 6910p. Az angol-ról hiányzik a hosszú "í", a francián pedig össze vissza vannak a betűk. Én az angolt szerettem nagyon, a francia pedig egy rémálom.
Mindennek megvan a helye csak nem ott ahol a bill.-re rá van írva. A bill-es megoldásra én tudok okosat és pénzes megoldást is
Ha érdekel keress meg privátban -
-
kacsyx
aktív tag
válasz
cellpeti #11180 üzenetére
8530p-n biztosan megvan a hely minden ékezetes betűnek, de szerintem 6910p-n is ugyanolyan a billentyűzetkiosztás, csak a noti két széléig teljesen kiér a klaviatúra. Legalábbis nekem így rémlik a 6910-es
Nem a legszebb megoldás, de 2e Ft körül kapsz matricákat, azzal is megoldható jóval gazdaságosabban a "magyarosítás".Edit: találtam egy nagy felbontású képet róla, hosszú ű-nek és í-nek a gombja nincs rajta 8530-hoz képest.
-
-
csavar
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék azoktól, akiknek volt dolguk a HP 3d driveguardhoz 64 bites Windows 7 alatt. Mert a notim (pavilion dv6 2010eh) merevlemeze támogatja ezt a funkciót, a fel telepített program zölden jelzi hogy aktív a merevlemez védelem, viszont ha megdöntöm a gépet, a merevlemez ledje nem vált narancssárgára, ami jelezné h működik valójában.
Újratelepítettem a drivert, persze de nincs változás.
Köszi a tanácsokat.
-
agromokus
csendes tag
Üdv!
Van egy HP nx6310-es laptopom, ami mint utólag kiderült i940GML/i943GML chipsettel rendelkezik. Celeron M410-es proci van/volt benne. Figyelmetlenül vettem bele egy T2400-as procit. Beletettem és természetesen nem ment. Biosba beenged, látja a procit, de nem indul a Windows.
Itt láttam a topik-ba, hogy más is próbálta, és elindult neki a Windows, ha kikapcsolta a Bios-ba a dual core engedélyezését. Gondoltam egy próbát megér, én is kikapcsoltam ezt a funkciót, és nálam is elindult a Windows.
Gyakorlatilag egy Core Solo T1400-nak látja a gép a T2400-as dual core procit.
A kérdésem az lenne, hogy lehet valami baja így a processzornak vagy a gépnek, mert
tönkretenni nem szeretném egyiket sem. Akkor inkább visszateszem a celeront. -
agromokus
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
Úgy hallottam,hogy a HP szervíz kicseréli az angol bill-t magyarra,ha kicsi panaszkodva van rá? Ez igaz?
-
cellpeti
nagyúr
HP 6910p meddig bővíthető memória ügyileg? 4GB?
Illetve belemegy a 9cellás akkumulátor?
-
Kácsa
aktív tag
válasz
cellpeti #11170 üzenetére
Egyszerű a megoldás,lefuttatod a Windows 7 Upgrade Advisor.Kiírja,hogy mi a kompatibilis ,és mi nem .
-
cellpeti
nagyúr
cs! szevasztok!
erre a masinára felmegy vajon a W7?
-
kymco
veterán
Megoldottam... no nem norton ghost 2003-mal, hanem Acronis True Image Home-mal
30 napig teljes értékűen használható, az új vinyót USB-n csatoltam, átvitte gond nélkül a partíciókat a nagyobbra úgy, hogy az oprendszer az újon jól használható maradt, továbbá be lehetett állítani a partíciók méretét, de rá lehet hagyatkozni a program arányosítására is...Még egyszer köszönöm localhost
-
cellpeti
nagyúr
üdv
sikerült vennem egy ilyen notit!
-
-
jzsolti
csendes tag
ok kipróbálom köszi hát am lanpartyról jöttem haza ott minden tuti volt és itthon nem indul. és ha bootol cd-ről? akkor mit csináljak
-
jzsolti
csendes tag
Hali! egy kis segítségre lene szükségem
egy hp 1080eh-m van és egyiknapról a másikra nem tudom bekapcsolni. -> bekapcsolás majd a vinyó kerren egyet aztán bejön az a kép h invent meg h esc (BIOS)..... és onnantól se kép se hang bármit nyomhatok nem reagál. a ventilátor megy meg mnden de nincs kép
nem tudom mit kéne csinálnivkinek vmi ötlet??
-
KalozoneR
csendes tag
szevasztok, azt meg tudom valahogy nézni hogy az inverter szart-e be a lapin? mert már egy hete nem kapcsolt ki a kijelző, mert ha az inverter a szar akkor elvileg ha elmegy a kép akkor elemlámpával rávilágítok a képernyőre és akkor ott lesz minden, jól tudom? amúgy egy nc2400 laptop, az utolsó kérdésem hogy lehet csarélni az invertert? mert ebayen láttam olcsó pénzért, jó lenne ha nem kéne kijelzőt is cserélnem...köszi
-
golyani
őstag
válasz
SeniorTilla #11110 üzenetére
kerestem, de nem találtam, lehet msn-es beszélgetésben volt róla szó. van a logouton egy 1080eh teszt, azza la sráccal beszéltem aki a cikket írta és úgy emlékszem, hogy ő nézett tévét a notival Pest környékén.
-
koloman
csendes tag
Remélem jo lesz ,bocs h ilyen szerencsétlen vagyok de a fejemet már igen megzavarta h a rendszerem szlovák és nehéz kicsit mindig válltani fejben.HA minden jol megy kb hany adás várható?
-
koloman
csendes tag
Nemtudom lehuzni a HP Quickplayt,valakinek link esetleg?
-
attrax
aktív tag
Hello,
szűz HP(compaq)625-ös gépre tennék fel xp-t sp3-as sata driver támogatással de a telepítés elején kékhalál fogad.többször is próbálkoztam.Mit rontok el??? -
cellpeti
nagyúr
Üdv!
HP Pavilion DV5-be belemegy 9cellás akkumulátor?
-
kymco
veterán
válasz
RoadRunnerNG #11129 üzenetére
De XP van a gépen.... Még egyszer kérdezném, hogy van valami ötletetek, hogy miért kapcsol ki a HP 530-as noti PC DOS alatt magától?... XP alatt rendben megy....
-
SADE_RUSH
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig a következőre volna szükségem!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Egy kis segítségre volna szükségem. Eltört a billentyűzetem alján lévő kis pöcök konkrétabban maga az a kis fehér keret rész egyik oldalán lévő pöckök törtek el az egyik gomb aljáról.
Itt vannak róla a képek:
http://kepfeltoltes.hu/view/091122/200911221355_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091122/200911221357_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091122/200911221356_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091122/200911221358_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nincs esetleg valakinek egy felesleges eladó kis pöcke? A gép egy HP Pavilion DV7-es.
Előre is nagyon szépen köszönöm!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Zefír
őstag
válasz
SeniorTilla #11132 üzenetére
Szia!
Már megvan, csak sz@r volt a driver,
élménindexben 1 potot kapott a 3d meg az aero is, most az új driverrel aero 3.8at 3d meg 5.6ot
És aero felület is ottvan -
-
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Tegnap anyumék vettek nővéremnek karácsonyi ajándék gyanánt egy compaq laptopot.
Na most az a kérdésem, hogy feltettem a windows 7-et rá. És Nem igazán támogatja az aero felületet, ez csak driver hiba vagy netán annyira gyenge a VGA benne?Előre is köszi!
Remélem jó helyre tettem fel a kérdést.
-
ANT
őstag
Valaki próbált már gyakorlatban Cardbus eSATA adaptert beüzemelni?
Egy Vistás Compaq 6715b-be szánnám, az esata vinyó(i)mat csatlakoztatnám. Ugyan az alaplap nem tudja az AHCI módot, de elgondolásom szerint a csatlakoztatás AHCI nélkül is menne, leválasztásnál meg segítene a HotSwap!Szerk: konkrétan erről volna szó.
-
kymco
veterán
HP 530-nál Norton ghost 2003-mal igyekeztem klónozni a merevlemezét egy nagyobbra, de amikor elindult a ghost pc-dos-a kb 2 perc után magától leállt a gép... Nem hittem el. Újraindítottam, és már be is léptem a Ghost menüjébe, mire megint leállt.... Mi a franc van ezzel a géppel? Windows alatt pedig rendben megy....
-
magua.
tag
válasz
kozyadam #11124 üzenetére
Nekem dv5.1040eh gépem van gyári 32-es vistával meg ubuntu linux-szal. Az eszközkezelőben legyen meg a "hang-, video- és játékvezérlők" között a " HP DVB-T TV Tuner". A HP oldaláról töltsd le a legfrissebb QuickPlay programot. Válaszd a tv-t, majd a telepítővarázsló futtatását. Ennek be kell keresni a csatornákat. Az antennát én felcuppantottam az ablakra (nyugatra néz), persze az időjárás is befolyásolja a vételt. A szoba közepén semmit sem vesz, ehhez komolyabb antenna kell. A digitális SD minőségben sugárzott csatornák jönnek be(RTL,TV2, Duna I-II, Euronews 3 féle nyelven), a HD-s nak csak a hangja (m1, m2).
Debrecenben a tegnap indult Pallagi adást valamint (gyengén) a tokajit (nov 1-től) lehet venni.Egy linuxos fórumon olvastam, hogy az mpeg2-4 kódolás szoftveresen megoldható, így csk TV-kben nem módosítható. Linux alatt csak egy zárt forráskódú drivert találtam, de a tunert így sem látja sajna egy program sem.
-
todie
tag
sziasztok!
ma vettem egy asus k50c-t. felraktam win7-et (32bit) es miutan megvolt az online softwarefrissites utani reboot a "starting windows" kepernyo utan nagy feketeseg es nem latok semmitsztetek mi lehet a baj, mit tegyek?
elore is koszi
-
kozyadam
tag
válasz
magua. #11112 üzenetére
Ennek a beüzemelését ki tudnád kicsit bővebben fejteni?
Nekem dv5-1180eh notim van, és mikor mondták, hogy a tunert itt Mo.-on nem nagyon lehet használni, akkor el is tettem szépen a dobozába. De most, hogy mondtad, hogy Neked műxik előhalászom az antennát, és hátha bejön 1-2 adó. Debrecen környékén lakok szal elméletileg kéne, hogy legyen 1-2 adás
jah és Eszközkezelőben van 1 A309 nevű ismeretlen eszköz illetve 2 Bluetooth perifériás eszköz. op.rendszer pedig win7 64bit
-
A_ScHuLcZ
addikt
Létezik-e olyan progi a laposhoz, amivel időnként lehetőség van rá, hogy windows alól kikapcsolhassam a ventijét, vagy legalább leszabályozhassam minimálisra? Idegesítően nagy hangot ad még akkor is, amikor böngészésen kívül nem csinálok semmi mást, pedig úgy tudtam a hd2600 miatt kellett bele (8510p a lapos)
Vagy ez amit akarok nem olyan biztonságos dolog?? -
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla #11107 üzenetére
..nekem ez nem fog gondot okozni
...van valami paszta típus,amit tudsz ajánlani...anno az asztali gépeknél,én mindig a zalmann-t használtam,az 6-tal tuti lejebb vitte,az akkor nagyon kályhákat játszó P4 3Ghz 800MHz FSB 1MB Cashe...akkoriban az volt a kihívás
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla #11105 üzenetére
Köszi az infókat!
-
törölt tag
csak h meglegyen itt is, nem talaltam:
nw8240-es bekapcsolas utan csak panaszkodik h 'insert a smart card into reader'.
bios nem lett elallitgatva, sosem volt smartcard hasznalatban.az ideiglenes megoldas:
tamaszkodj a billentyuzetre kozvetlenul a touchpad folott tenyerrel es tartsd nyomva, mikozben bekapcsolod.
azt hittem vicc. de nem, ez mukodikrendes megoldas:
igazibol ugy latszik h a billentyuzet alatti ragacs elenged es valszeg a zif socket-bol is kijon a billencs es/vagy tapipad csatlakozoja. szoval szetszed, osszedug, visszaragasz, orul.innen tudom es bevalt.
-
kymco
veterán
Sziasztok!
A HP 530-as kezelni tudja a 320 GB-os HDD-et? -
-
magua.
tag
válasz
SeniorTilla #11110 üzenetére
-
-
-
golyani
őstag
válasz
SeniorTilla #11107 üzenetére
de én régebben olvastam hsz-eket olyanoktól akiknek szintén dv5-1080eh volt és ők fogtak tv-t csak pest környékén, nem errefelé.
-
dv6 HD4650-nel full terhelésen nem megy 66 fok főlé, ez szerintem jó érték. AMD-s gép.
-
válasz
golyani #11106 üzenetére
van az, csak mpeg-4, mert a magyarok ezt is másképp csinálják, mint egész Európa. A tuner pedig mpeg2-es...mint egész NY-EU-ban
teszkóban 9 ezer az usb-s mpeg4 tuner
egy jó minőségű zsírozás 10-15 fokot is javít a dolgon, komolyabb terhelésnél többet is. Hátránya, hogy teljesen, csontig szét kell szedni hozzá a gépet, ami nem egyszerű mutatvány.
-
golyani
őstag
válasz
albi31 #11101 üzenetére
nem magyarázkodok semmit. ez van most ez ellen mit tudok tenni? habár lehet h egy újrapasztázás segítene a dolgon báár nem hiszem az max pár fokot javít csak. nekem állandóan megy a venti. amíg nem ment állandóan akkor felment 60 fokra ott bekapcsolt visszahűlt kb 50-re leállt, és ezt játszotta. BIOS-ba átraktam folyamatos keverésre, így 55-60 fokig nem emel fordulatszámot, nem hangos és jóval kevésbé melegszik.
dv5t hűtőnah ez sztem nem fog lehűteni 50W-ot, ha valami játék vagy progi odadörrent neki.
mod: gépet nem én keresek hanem fentebb a kolléga 200k-val bezárólag. nekem itt az 1080eh
már lassan másfél éve és elégedett vagyok vele. egyetlen bajom h még mindig nincs DVB-T adás a környéken
-
válasz
albi31 #11103 üzenetére
Akkor azt ajánlom, vegyél minél nagyobbat, mert a nagyoknak jobb a hűtése. Persze gondolom az ártényező is számít. Én egy HDX Sárkányt használok, nem cserélném el semmi másra. 7,5 kiló a gép, tehát nem igazán a hordozható kategória, de kevés mai notebook veri meg 3D-ben, és egyebekben, ha megveri valami egyáltalán (én még nem találkoztam olyannal, pedig megvenném, ha lenne). A hűtése nagyon jó, alig van hangja a gépnek, full terhelésen is sokkal halkabb, mint pl. az itt mellettem lévő dv7-es.
Elég tág határokon belül teszteltem gépeket, és elmondhatom: a kicsi hangos, a nagy halk.
-
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla #11102 üzenetére
Jót akarok játszani de viszonylag halk géppel!
-
-
albi31
aktív tag
válasz
golyani #11099 üzenetére
Köszi....csak az a kellemetlen hogy minden DV-hez akkor kellene kapni egy pad-t...nem?...meg a táskába kicsit körülményes ha vinném..aha és látom 10ropi körül mozog...hátha arról vagyon szó,hogy megóvjuk,akkor nem rossz befektetés...de majd eladásnál,hogy magyarázkodsz...hát izé meg ez úgy van....köszi mégegyszer..el kellene beszélgetni a mérnökökkel..a Sony-nál miért nincs ilyen gond?..érdekes!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged