- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
válasz
Csabee. #11273 üzenetére
Mondjuk ezek mindenképpen jól jönnek mentéshez.
Én a külső,nagyobb vinyón tárolom amiért kár lenne ha elveszne az elejétől fogva..
Legalább nem kell a fontos fotókat kiirogatni lemezre.
De remélem sokáig bírja az én notimban-kop-kop.Neked milyen típusú ami tönkrement?
Voltak előjelei az elromlásnak. -
kozyadam
tag
válasz
Csabee. #11271 üzenetére
akkor keress új hdd-t (mert lehet, h nem lehet megmenteni a régit) a régit pedig kösd rá a gépre USBn vagy eSatán és GetDataBack progival próbáld meg visszahozni az adatokat róla.
én is most ezzel a progival nyúzok 1 régebbi 40gigás meghajtót és elég jól működik eddig. -
apuc
őstag
válasz
Csabee. #10169 üzenetére
Igen arra.
Persze nem tudom kinek mi a lassú,nekem az aero és egyéb fölösleges csilivilik ki vannak véve,+4 giga ramom van(persze 32 bites Vista 3 körül "látja"de így dual chanel -és óccó volt
Az is hozzátartozik hogy nem próbáltam mást rajta csak a gyári Vistát,amit frissítek+ a HP oldaláról ha van új frissítése a noti hardvereinek,biosának,stb..
Orrba-szájba nem telepítek rá új progikat,elég ami van egyenlőre.
NEKEM ez elég gyors-ha már nem lesz az,veszek egy másikat -
VaniliásRönk
nagyúr
-
.Matt
csendes tag
válasz
Csabee. #10051 üzenetére
Sajnos feltételezhetően hardveres hiba van a gombokkal. Néha ki-be kapcsol a wifi és a mi a legrosszabb a hangerő ugrál össze-vissza (olyan is van néha hogy a hangerő folyamatosan csökken mintha nyomnám a gombot és persze nem tudok vele semmit csinálni) De fentebb már más is írt ezekről a problémákról, kíváncsi lennék nekik jó lett e?
Nem lenne gond ha valahogy letudnám tíltani de ez az amit nem tudok...
-
nickcreeper
tag
válasz
Csabee. #10003 üzenetére
Nincs, de amúgyis inkább használok linuxot.
Esetleg ez jöhet még szóba(most szóltak, hogy újra van belőle) -
törölt tag
válasz
Csabee. #9966 üzenetére
Igen, első merítéskor pontosan belövi az aksi üzemidejét. persze ha már erőforrásigényű progikat futtatsz akkor nő/csökken automatikusan.
Az elhasználodottság egy szivatós dolog, win7 (7100) alatt volt 23% körülbelül, mondom ajha... de végülis nem zavart nagyon. az RTM alatt BatteryBar 3,4%ot ír. szvsz ez nem mérvadó.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Csabee. #9955 üzenetére
Akkor erre tudtommal nincs megoldás.
De, pontosan azok ellen véd, ha szabadon esik a noti, akkor leállítja a merevlemezt, így ha keményebb a földetérés a kelleténél, akkor sem károsodik a HDD.
#9953 Khelben: Egyébként nekem Vista alatt is azt írja, hogy nem támogatott a merevlemez...
#9953: Valószínűleg a rántás pillanatában "szántotta fel" a lemezt az olvasófej, ennyire gyorsan elvi esélye sincs reagálni, ez a rendszer leesésre van kitalálva, akkor előbb jön a gyorsulás, csak aztán a Big Bang, itt már a gyorsulás elvégezte a dolgát.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Csabee. #9951 üzenetére
Egyik kollégámnak most ment tönkre az acerjében a hdd, mert az egérmadzagnál fogva megrántotta a gépet. Nem esett le meg semmi, kb 10 centit odébbmozdult az asztalon és vége. A rendszerpartíció meghalt, még jó, hogy a másikról le tudta menteni a dolgait. Formázni nem lehet, lehal az elején, gyakorlatilag használhatatlan. Ezt pl lehet hogy megakadályozta volna a driveguard.
-
válasz
Csabee. #9841 üzenetére
Meglehetősen, legalábbis a Paviknál, amiket én látok. Másról nem mondok véleményt, ha nem ismerem (hülye szokás, egyedül is vagyok vele
).
Minden TFT panelnak vann látószögbeli torzítása, azaz ha tiszta fehér hátteret nézel, nem mindenhol egyenletesen fehér, még a legjobb monitoroknál sem (feketére is igaz, nézz meg sötétben egy 1,5 milliós TFT TV-t). Ez a technológia hibája, mert polarizált fénnyel dolgozik, de a néző egy pontból szemléli a teljes felületet.
Ezt a dolgot a LED-eseknél nem tapasztaltam, igaz, van egy gép, a HDX16, DUAL NEONNAL, OTT SEM VOLT ILYEN PROBLÉMA. (Sorry capslock)
A usernak ez úgy jön le, hogy olyan a kép, mintha papírlapot néznél, homogén és kontrasztos, nagy fényerővel. Biztos kevesebbet is fogyaszt, de szerintem nem ez a fő előnye.
-
-
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
Csabee. #9400 üzenetére
Akkor lehet nem ledes csak az adatlapján szerepelt. Őszintén szólva engem is meglepett mert fel voltam készülve egy gyönyörű kijlezőre.
Még negatívum, h a zárszerkezet egy elbaszott ötlet a 6930p-n. Csak két kézzel lehet becsukni mert a kis pöcökök túl távol vannak egymástól.
De majd csak az xp felrakása után formálok végeleges véleményt, meg persze a tesztek lefuttatása után. -
válasz
Csabee. #9396 üzenetére
Elég nagy különbség van a Pavilionok LED-es és neonos kijelzői között, azonnal látni. Nem is kell egymás mellé tenni a két gépet, a LED-esnek nagyobb a fényereje és látószöge.
Itt van mellettem egy dv3-as, LED-es 13,3-as kijelzővel, most installálom. Gyönyörű képe van, a fehér papírfehér, és nincs pl. oldalt halvány beszürkülés sem a tiszta fehér lapon, mint a neonosoknál.
-
-
-
Kobe
veterán
válasz
Csabee. #9323 üzenetére
ugyanúgy ahogy a tvknél is a ledes szebb képet ad, úgy a notiknál is élénkebb, színhűbb, mint a hagyományos és lassan mér nem is lehet kapni mást majd. Ezért nem akarok egy "leköszönő" típusba beruházni, mert míg gondolom a hardver jóideig ki tudja szolbálni a HD filmeket, addig lehet hogy sopánkodva nézném a szebbnél szebb kijelzőket
No meg a hang....tisztában vagyok vele, hogy jók azok az altec lansingok, de a venillátorra is sokan panaszkodtak
lehet igazából az elvárásaimnak csak a HDX-16 felelne meg, csak annak ára is van
-
válasz
Csabee. #9300 üzenetére
Nem egyformák. Van egyszer a normál BrightView, és van az Infinity Brightview. A két fajtából is többféle van. Az én kezeim között elég sok dv5 megfordult már, ezért mondom, hogy vannak különbségek a kijelzők között. Sőt, van egy dv5-ösöm 1680x1050 felbontású kijelzővel is. Tudni kell, hogy amiket a HP itthon árul, az a választék néhány százaléka csupán, ne azokból induljatok ki.
-
Jano
senior tag
válasz
Csabee. #9141 üzenetére
Nekem is DV5-m 1180eh most készülök win 7-et telepíteni (végleges, MSDNAA-s), minden fog működni alatta ugyanúgy bejön quick launch buttonra az a menü? lehet távirányítóval játszani, a beépített játékokkal mint Vista alatt, jól működik a távirányító. Igazából mindent használok kivéve beépített TV vevőt, de ha jól tudom azt Magyarországon nem is lehet MPEG2 vs MPEG4 miatt?
-
hajospeti
tag
válasz
Csabee. #9095 üzenetére
Nekem is volt Win7-em, és tényleg nagyon szép, jó meg minden, de egy csomó driver nem volt meg hozzá. Pedig aztán a HP honlapon tényleg ki kellett volna, hogy rakják, az ÖSSZESET.
Meg még talán az nem tetszett, hogy az asztal "ikon" a másik oldalra került.
+ Az is rossz volt, hogy egyszerre csak 2 energiasémát jelenített meg.Apróságok, de idegesítőek. Aztán letöröltem, mert kellett a lightscribe.
-
premete
veterán
-
Jano
senior tag
válasz
Csabee. #8920 üzenetére
És az tényleg sokkal jobb mint a Vista? Mert abból már kezd elegem lenni töredezettség mentesítés közben kifagy úgyhogy csak az egér mozdul, régebben máskor is kifagyott mostanában szerencsére nem, az esemény naplóba egy csomó hibaüzenet van stb. Egyébként azért nem akartam felrakni Windows 7-et mert az csak még béta, és már megjelent a végleges és arra akartam várni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest