- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
DV2-t hol lehet venni?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
hogy érted hogy dv5 és dv5 között különbség? tudtommal akijelző ugyan olyan mindegyiknél! vga-ban hdd- méretben és memóriában illetve processzorban különböznek egymástól (na meg a tv tunertől esetleg)
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
A 60 Hz-et néhány gépnél le lehet venni 59-re, de nem tudom, a dv5-nél van-e rá lehetőség. A VGA-tól is függ.
-
-
marcias
őstag
HP Probook 4310 s van vkinek, vagy látott már ilyet? Most ez tűnik a best-buynak nekem, de jóformán semmit nem tudok róla (mm felhasználói tapasztalatok).
-
Devil Smile
őstag
Hali all
Kis segitsegre lenne szuksegem.. Egy imserosomnek van egy HP NX6110 es notija.. ma delutan 1x csak megadta magat 10p re az asztalon hagyta (persze ez nem fontos) es mikor visszment mar kikapcsolva talalta a gepet
a toltesjelzo lampa nem vilagit es nem csinal semmit.. kiprobalta egy masik toltovel azzal se toltott es be sem kapcsolt.. levette az akksit h hatha a nelkul toltovel elindul de nem volt szrencseje...mi lehet a baja? van vmi tipushibaja? 5eves a gep az akku gyari..
Segitsegeteket elore is
erdemes lehet megcsinaltatni? v mar nem er annyit mint amennyi a szerviz koltseg lenne..Udv

-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
DV5-ös HPm van és teljesen bekészült tőle a szemem. Nincsen semmi esély arra, hogy ne 60Hz-en menjen a képernyője?
Egyébként nem tudjátok van olyan noti, ami többet tud?
(#9281) SeniorTilla : Jó kis gép! Hasonló méretűt akartam még anno, csak nem találtam itthon sehol
Mostanra behozza a HP hivatalosan hozzánk? -
Khelben
nagyúr
válasz
Nick906
üzenetére
Sok rossz tapasztalatról nem tudok beszámolni, ha nagyon alaposan végigtapogatom a házat, akkor találok 1-2 helyet, ahol meg lehet recsegtetni, ilyet mondjuk a 7 éves 9010-esem nem csinál. Szerencsére egyik se olyan helyen van, ahol a normál használat érintené. A másik az érintőgombok, a wifi meg a némítás még csakcsak használható, de a hangerő szabályozás rémes...
A többi csak pozitív, p8600-as proci van benne, 4gb ram, ez kb mindenre elég, játékra csak azért nem, mert az x4500-as vga nem sok mindent tud (bár a legújabb wolfenstein is ment rajta, mindent minimumra véve). Szóval játékon kívül mindenre jó. Halk, netezésnél 36-40 fokos a proci, komolyabb munkánál vagy játéknál 55-65, 70-ig csak tesztelőprogramokkal lehet felvinni. 7200-as seagate hdd van benne, 45 fokos szokott lenni, mondjuk ez csak 160gb, úgyhogy lehet, hogy hamarosan cserélve lesz.
Hálistennek nem fényes a kijelzője, így nem csak sötét szobában használható, meg az érintőgombok 1 centis sávján kívül semmi nem fényes rajta, nem koszolódik. Én minden nap hurcolom otthon meg a munkahely között, lényegesen könnyebb, mint a régi 9010-es, ha jól rémlik ez 2,7 kiló, az meg 3,7, hatalmas különbség.Win7 van rajta, nem volt még stabilitási probléma, driverek is működnek, egyedül a 3d driveguardot nem látja a rendszer, de nálam ez annyira nem gond, mert utazás közben nem használom.
Hát így hirtelen ennyi, ha valami érdekel még, kérdezz nyugodtan.
-
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: kinéztem egy HP Compaq 615 (NX556EA) típusú gépet, de csak 1 év gari van rá. Mennyiért tudok még legalább +1 évet vásárolni hozzá és ezt a notebook vásárlás után mennyi idővel tehetem meg? Sajnos a honlapján nem sikerült kibogoznom...
A választ előre is köszönöm! -
xcbiker
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
mi pénz egy ilyen?
-
Nekem is a hordozhatóság miatt kellett, és 3 gép közül ezt választottam. A kis HP Mini PC kisebb, de nem tudja ugyanezt a 100% notebook és windows funkciót, mint a dv2. A dv3 pedig egy kicsi teljes értékű noti nagy teljesítménnyel, az árán is látszik.
-
válasz
littlemole
üzenetére
Itt van előttem egy dv2-1020ef. Bitang kis jószág, nagyon lapos, vékony és gyönyörű. A képe is nagyon jó, a LED kijelző nem hazudtolja meg önmagát. ATI X1270 van benne, közepes 3D-re használható, kisfiam Madagascar játéka szépen fut rajta.
Ezt a masinát nagyon eltalálta a HP.
dv3-asom is van, abban benne van az ODD, és vastagabb, nehezebb a gép. Kijelző ott is bitang jó.
-
littlemole
őstag
HP pavilion dv2 és dv3.
Van ezekről valami gyakorlati tapasztalata valakinek? Milyen erős lehet ez az AMD neo processor?
Nekem leginkább filmnézésre, szövegszerkesztésre kellene. Meg hordozhatóság is szempont.
Megelégednék egy 14 es kijelzőssel is de manapság már nem nagyon találok ilyeneket.
A 15.6 os kijelzők meg már nagyon nagyok.dv3-at talán egy kicsit drágának találom. Hiába lenne tökéletes a képernyő mérete.
-
válasz
Nick906
üzenetére
Előfordul, ha a kijelző zsanérja beszorul. Az egyik oldalon így nagyobb lesz a feszültség, és elreped a burkolat, de lehet rosszabb is belül (kiszakadnak a csavarok). Ehhez nem kell leejteni, nem egyet láttam már. Talán ha a nehezebben mozgó kijelzőt észreveszi hamarabb, akkor nem történik meg.
-
NINCS!!!
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Így van, 6910p.
Köszi a segítséget

-
válasz
NINCS!!!
üzenetére
Két dologgal tudod megjavítani:
1, a zsanért meg kell húznod, vagy megnézni, miért lazult ki
2, topcase csere, azaz a TFT felső burkolataSzerintem 20-30k között lesz a javítás, a topcase árától függ.
Ha szorul a zsanér, akkor viszont azt is cseréld ki, mert az új burkolatot is el fogja törni.
-
Phoebe
tag
A leg lényegtelenebb hápés alkalmazások feltelepítése sem használt.
Persze ez vszeg. driver- és oprendszerfüggetlen dolog mivel már az indítóképernyő is kicsi és csak 1024x768-ban képes működni.
Phoenix BIOS Editor mire való? Van valakinek tapasztalata a használatban? Lehet, hogy kinyitom a ROM-filet, megkeresem azt a karaktertsort, hogy "1024x768", kiegészítem "1024x768, 800x600"-ra és már kész is? Vagy ennél lényegesen bonyolultabb?
-
Phoebe
tag
XE4100
-
Phoebe
tag
A kérdésem az lenne, hogy hogyan orvosolható egy olyan vszeg. konstrukcióhibás gép ami nem kezeli a 800x600-as felbontást? HP OmniBook 4100. Egészen meglepő hiba, a 2 legújabb BIOS-sal próbálkoztam javítani és 5 féle VGA-driverrel. A HP oldaláról letölthetőekkel is. A HP ügyfélszolgálatán lepattantam 2 rosszul kondicionált női imitátorról valamint a Recovery CD sem javított a problémán. A BIOS-ban lehet a gond, de nagyon korlátozott, lebutított Phoenix verzió, nincs erre vonatkozó kapcsoló, szinte semmit sem lehet állítani. De ilyesminek szerintem olyannyira alapértelmezettnek kéne lennie, mármint a régebbi felbontások kezelésének hogy csak na.
Nincs valami segédprogram mely irányítja a képernyőt, felülírja/kiegészíti a BIOS-t? A 800x600-as felbontás a rendelkezésre álló képernyőfelületet nem kihasználva, középen kis négyzetben jelenik meg. Például oprendszer. telepítésnél a széleken 3 -6 centiméteres fekete csík látható.
Az alaplap nem mond magáról semmit, 3 programmal is próbálkoztam. Célom az volt, hogy valami „más” BIOS-t rakjak fel csak nem voltam elég bátor.

-
kozyadam
tag
válasz
germinator66
üzenetére
Vista recovery lemezt? vinyón lévő recovery partíciót is ki lehet írni, ha még megvan. milyen notid van?
amúgy telefon, elmondod ki vagy mit szeretnél, megkérdik a noti sorszámát (alul kis címkén) és küldik postán a lemezt. általában
-
germinator66
aktív tag
Úgy tudom, a HP-tól lehet igényelni Recovery lemezt. Erről tud vki bővebb felvilágositást adni?
-
orosmet
tag
Nemrég olvastam a neten, hogy a 2009. június 26. és 2010 december 31 között vásárolt Vista oprendszereknél frissítési lehetőség van Windows 7-re.
Van egy gyártólista is, melyik gépre érvényes, a pavilion dv6 is benne van.
A gépemet pont június 26-án vettem, de június 29-én jött meg, és üzemeltem be, akkor ez a lehetőség már az én gépemre is érvényes? -
válasz
Studiossrác
üzenetére
Hát, nem tudom, hogyan fogadja a TV-d az analóg VGA jelet a HDMI bemeneten. A VGA ugyanis analód jelet küld, a HDMI digitális kombinált kép- és hangjelet fogad.
-
válasz
ktommy91
üzenetére
Igen, ehhez komolyabb router kell. Ott meg lehet adni MAC-address-enként, hogy ki mekkora max. sávszélességet használjon, vagy akár le is lehet tiltani. Én csináltam ilyet anno a boltunkban, amikor az egyik srác állandóan torrentezett, a többiek meg lassan tudtak dolgozni...
Nem értette, miért jön minden ilyen lassan... -
-
SPC3RUN
tag
ha valakit érdekel egy fóliás mindenes pavilon dv9000 akkor írjon privit
bocs hogy itt házalok
-
hajospeti
tag
Hello!
Ez mondjuk nem kifejezetten Hp-s téma, de gondoltam felteszem!
Tehát, a netem egy Wlan routeren jön, és még a körben van ezen kívül 2 gép is.
Az lenne jó, hogyha lenne egy olyasmi program, amivel az egyik gép lehetne a "boss", ami akár le is tilthatja a többi felhasználót, és a sávszélt kioszthatja ízlés szerint.
(Talán ezt meglehet csinálni a router admin panelén, de nem tudom hogy...) -
germinator66
aktív tag
Még valami:
A Wikin a DX10-hez verziószámként ez adják: 6.00.6000.16386
DX10.1: 6.00.6001.18000
Nekem az Everest az OpenGL-hez adja ezt a számot. Ez változatlan a korábbi állapotához képest. Lehet itt a bibi? (már ha vki megértette, hogy mit akarok mondani...
) -
germinator66
aktív tag
Egy valamit észrevettem. A VGA hardveresen DX9-et támogatja. Az újrahúzás előtt DX10 volt rajta, most meg DX10.1. Ez lehet e gyenge pontszám oka?
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Gépemen csak VGA kimenet van, tv-men pedig nincs VGA bemenet, csak HDMI.
Ha veszek 1 VGA-DVI átalakítót, és 1 DVI-HDMI kábelt azzal elvileg megoldható a probléma, korábban azt a választ kaptam itt. Ez tisztasor, de így milyen felbontásba jelenne meg a tv-men a kép? Tényleg képes lennék így HD felbontású videót nézni a tv-men?Válaszaitokat köszönöm
-
kozyadam
tag
válasz
germinator66
üzenetére
akkor sajnos tanácstalan vok, mert win7nél könnyen előfordul, hogy az újabb rosszabb, de Vistánál ennek már nem kéne megtörténnie.
-
zoli62
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Pontosan ezért is töltöttem fel körülbelül három hét után, mert nem használtam, és maga a HP is ezt ajánlja, hogy havonként legyen legalább egy töltés. Tehát ezek szerint korrekt a készüléken kívült tárolt akku kapacitása. A másik mérési eredmény mennyire megfelelő? Készüléken belül tárolva kikapcsolva kb. 63 %-os lesz a kapacitás 3 hét után? Ez azt jelentené, hogy kb. 10 hét után használaton kívül is teljesen lemerülne? Míg a másik esetben kb.16 hét, azaz kb négy és fél hónap múlva történne meg ugyanez?
-
adm
őstag
akinek asztali vagy mobil nw és w sorozatú hp munkaállomása van és a jellemzően arra használja, amire kitalálták, telepítse a hp performance tuning framework nevű programot.
kicsit bővülnek a beállítási lehetőségek. -
kozyadam
tag
válasz
germinator66
üzenetére
driverekből az volt ami a telepítés előtt? legtöbbször az alacsony élményindex oka, a VGA driver hiánya, szal azt is nézd meg, hogy megfelelőt tettél-e fel.
-
-
germinator66
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sajnos szűz Vistán volt a legrosszabb Egyszerűen nem értem, hogy mit felejthettem el. A legjobb, hogy újratelepités előtt sem volt rajta sokminden...

-
zoli62
addikt
Nos újabb tapasztalat. Gépben a feltöltött akku 3 hét üzemszünet u után kikapcsolt 63%-os kapacitású. Amennyiben ki van véve, ugyanennyi idő alatt 83%-os. Ez nagyjából reálís?
-
válasz
germinator66
üzenetére
Talán a sok frissítés, de ezt ne vedd készpénznek.
Én újratelepíteném a helyedben, és a frissítések letöltése előtt megnézném, hogy nagyobb-e az érték.
Láttam már olyan gépet, ami borzasztóan lelassult a rengeteg (és felesleges) windóz frissítés miatt.
-
germinator66
aktív tag
Lenne egy furi kérdésem. Adott egy gép, Go7150M VGA-val. Vista fut rajta. A gép újratelepítése után drasztikusan csükkent a Vista élményindex, VGA-ban. Nagy nehezen rájöttem, hogy nincs rajt DirectX...
Ekkor az asztal indexe felment 2-ről 3,3-ra, de a játék 2-ről csak 2,4-re. A probléma az, hogy újrahúzás előtt 3,3 ill. 3 volt ez a két érték... Ráadásul egy hasonló konfis gép, (Go6100,AMD 3600+) is 3,4 ill. 3-at kapot a Windóztól. Szerintetek mi lehet ennek a jelenségnek az oka?
(Vistán minden frissítés rajta van) -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A Pavilionoknál a 17-es vagy nagyobb gépekben van lehetőség 2nd HDD-re, a kisebbekben én sem tudok róla, hogy lenne. Mondjuk elméletileg megoldható, mert az ODD és HDD is SATA-s, csak valamilyen keret kellene, amiben rögzíted a HDD-t, és van egy átalakítója, hogy illeszkedjen az ODD csatlakozóba. A multibay pont ilyen, csak nekünk nem jó (Pavisoknak)
-
válasz
germinator66
üzenetére
Az a vicces, amikor installálsz 2-3 gépet egyszerre, és megnyomod egy távon a bekapcsot, és minden gép ki- vagy lekapcsol, állapottól függően. Még az asztali PC Pavilionom is

Szóval a távok érzékelője tényleg mindig megy.
-
napocska2
senior tag
válasz
germinator66
üzenetére
Hogy milyen igazad van!
Teljesen meg is nyugodtam!
Köszi!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kozyadam
üzenetére
Ne vedd készpénznek amit mondtam nem értek a Pavilionokhoz.
Majd egy szaki megmondja. Inkább az üzleti vonal érdekel, a sajátomban sincs most az ultrabay foglalatban semmi de amit a 2510p tulaj felvetett megmozgatta a fantáziámat. Jövőre beszerzek egy SSD-t fő meghajtónak az adapterbe meg bedobom a WD5000BEVT-et. 
-
kozyadam
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ettől a választól féltem :S
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Akheron kolléga említette, hogy a notijában lehet cseréli a DVDt vinyóra. Ilyen lehetőség van dv5-1180ehban? mert gondolkoztam már rajta, hogy nem lenne rossz még1 vinyó bele, és eddig az esata felé hajlottam, de ez sem tűnne rossz megoldásnak -
Akheron
senior tag
válasz
Akheron
üzenetére
No, ma boldog tulajdonosává váltam egy HP 2510p-nek – konkrétan ennek a példánynak. Úgy tűnik, hogy jó áron sikerült hozzájutnom. Jótállás nincs rá elvileg, de hát direkt azért veszek üzleti gépet, hogy ne is legyen rá szükség...

A következő lépés az lesz, hogy rendelek egy modult a DVD-író helyére, amibe SATA-s, 2,5-ös merevlemezt lehet tenni, és veszek bele egy 250 GB-os, egytányéros meghajtót – ilyesmi modulra gondoltam.
Így szerintem nagyon ütős kis gép lesz belőle, főleg ha a jelenlegi 120-as, 1,8-as meghajtót sikerül elcserélnem egy kisméretű, SLC-s SDD-re, amire a rendszert telepíteném.
-
vallas
őstag
Hi!
Próbálta valaki a HP protect tools suit-t win 7 bit alatt?
ez az a cucc amivel pl ujjlenyomattal lehet bejelentkezni...
-
napocska2
senior tag
A Vista topicban a következő bogarat tették a fülembe:
Tényleg nem normális, hogy kikapcsolt notinál estétől reggelig 7%-ot csökken az aksi töltöttsége? /persze a konnetorból is ki szoktam húzni este/
Az én renew Pavilion 6810-esem 5 hónapos és eddig abban a hitben éltem, hogy ez természetes jelenség...
Kíváncsi vagyok, nálatok mi a helyzet ezügyben? Elrontottam volna valamit az aksi körül?
-
-
Tea'lc
csendes tag
Sziasztok!
6910p-n hogyan bírom működésre a hsdpat? Pannon mobil internethez kéne, mivel a samsung z810 usb stick qrvára nem akar működni. Oprendszer win7rc. Tud vki segíteni?
-
Mania
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ezen leirás sokat segithet XP telepités ügyileg. Nálam is müködik.

General Guide to XP Downgrade For HP/Compaq Consumers Notebook
-
zoli62
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Szívesen, de ha nem is tiéd, gondolom te foglalkozol vele.

-
zoli62
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
A Tools-t ne töröld le, nem nagy helyet foglal el, viszont azt hiszem a szükséges HP segédszoftverek telepítői vannak rajta. A recovery partició szerepe pedig egyértelmű. Gondolom már 250 GB méretű a winchester benne, az sok mindenre elegendő. Nekem ugyanebben a típusban még csak 160 GB van, de nekem az is elég. Igaz adattárolásra használok külső USB-s disket is.
-
kozyadam
tag
válasz
Studiossrác
üzenetére
az adatlapodon írt Hp 6730S gépről van szó? ami a kérdéses partíción van az látható vagy rejtett? mekkora a mérete? nem lehet, hogy ott driverek meg hasonló segédeszközök vannak? amit esetleg telepítés után van értelme feltenni vagy ilyesmi.
-
Studiossrác
aktív tag
Üdv Urak!
Barátnőm gépét most szeretném újrarakni. Van rajta 3 partíció, 1 amit ő használ(tisztasor), 2 a recovery(most írtam ki), 3. egy os tool nevű partíció.
Ez mi? Elősször arra gondoltam, hogy erre a partícióra kell feltennem a windowst, de akkor azt nem értem, hogy másik meghajtón mit keres a windows?
Szóval miért van a gépen ez a partíció? Csakmert ha felesleges, akkor leszedem.
Köszönöm a válaszokat -
hajospeti
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na!
Akkor itt vagyok én! ;)
Szívesen segítek nektek! Akit érdekel írjon rám pm-be, mert nem szeretnék itt "reklámozni". -
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Dv5 1190eh-ra hogy tudok xp-t telepíteni?
Üdv Buherton.
-
Misser
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
feladatkezelőnél a folyamatokat figyelem, és amikor megindul a venti ugyebár, akkor látom h kb20% os cpu a firefox, plusz kb20% valami asghost.exe, fél percig megy, aztán visszaesik.
-
adm
őstag
a beépített energia gazdálkodás része, ha nincs szükség a teljes processzor teljesítményre, automatikusan visszavesz a processzor órajeléből, így a feszültséget is csökkenti és a nő az akkus üzemidő. (tápos üzemben is beállítható)
elképzelhető, hogy a 40%-os terhelés még nem elég, hogy emelje az órajelet. nem mindegy, hogy 2200mhz 40%-át használja vagy 800mhz 40%-át
-
-
Misser
tag
a wifi beállitásait átnéztem, találtam párat amit átállitottam, majd kiderül mennyire használ.
a kártyaolvasó már mőködik is, király, köszi
a kezdőoldal a google, virusirtó kikapcsolva.adm, nem tudom mi az a speedstep, a feladatkezelőben mutat 40%os cpu használatot, most pl aksiról menve kulturáltan megy egy ideje. t7500ös a processzor.
-
BluEyes
őstag
Milyen OS? ja látom, xp Ricoh driver fenn van a hápénál, elvileg az a tiéd.
A wifi kártyádon próbáld letiltani az energiatakarékot. Eszközkezelőben a wifi kártya tulajdonságai, ott a Speciális fül meg az Erőforrások fül alatt tilts le minden ráutalót. Talán segít.A kezdőlapon mennyi flash anim van? Ha a víruskeresőt lelövöd, mit mutat?
-
Misser
tag
üdv, 8510p-ről lesz szó. már megvan egy ideje, és edig sose sikerült életre kelteni az sd kártyaolvasót. telepitéskor próbálkoztam, hp oldaláról szedtem le a drivereket, és ugytünt semmit nem hagytam ki, és mégse működik. Xp vel használom. Nem tudom h keltsem életre, eddig nem kellett de most jól jönne.
más bajom is van sajnos, mégpedig nem tudom miért, de ha megnyitok egy firefoxot egyből erősen elkezdi a cpu t dolgoztatni. cpu használat 40% kb, közbe egy sima kezdőlap van behozva, semmi más. a ventillátor süvit, és a magok hőmérségkelete meg 75 fok. Pár napja Wifivel használom, nemtudom attól lehet e, vagy csak simán a böngésző hibája. (amint tudom megpróbálom kábelen keresztüli nettel) van h idővel észheztér, és nem gyilkolja a cput de nem hosszú ideig.
ja és megint nem tudom h a wifi hibája e, de ha aksiról megy akkor instabillá válik a net. Mondjuk aszem a router lesz a ludas, mer régebben ha jól emlékszem az egyetem wifijét gond nélkül vitte tartósan.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Retro PCI-E videókártyák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbáltad alacsonyabb fényerőn??
A gari lejárta után is küldenek egyébként? Minden Vista Business-hez jár az XP?

Nem értette, miért jön minden ilyen lassan...
)

Majd egy szaki megmondja. Inkább az üzleti vonal érdekel, a sajátomban sincs most az ultrabay foglalatban semmi de amit a 2510p tulaj felvetett megmozgatta a fantáziámat. Jövőre beszerzek egy SSD-t fő meghajtónak az adapterbe meg bedobom a WD5000BEVT-et. 
Pyttawrx