- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcbiker
addikt
válasz
meszesgergo
üzenetére
A szerzel a windowsos matricádhoz való telepítő lemezt az is teljesen megfelelő, max a drivereket kell külön letöltened.
-
xcbiker
addikt
válasz
david9999999
üzenetére
mobility = notebookhoz való chip, nem az hogy cserélhető.
A hp-knál max a 8xxx-es sorozatnál tudsz csereberélni.
De szerintem ilyenen notebooknál max akkor éri meg ha a tönkrement a régi.Sosem értettem miért vesznek az emberek játékra... A szervizbe ahol dolgozom szinte minden noti, vga vagy északi híd hibával jön be. Javítjuk, de nem minden típusnál éri meg.
-
xcbiker
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
pont ezt magyaráztam neki MSN-en is.
Idióta böszme, ami pont szinte semmire nem jó.
Hordozni nagy, asztalinak meg túl drága és nem bővíthető akárhogy.
TV-nek meg végképp drága! -
xcbiker
addikt
válasz
speedfreak
üzenetére
milyen gép?
-
xcbiker
addikt
válasz
speedfreak
üzenetére
Meg kellene nézni nem-e görbült el valamelyik tüske a foglalatban.
Másik slotban nézted vagy csak egy van? -
xcbiker
addikt
válasz
theonion
üzenetére
ok, de a 15,4-es meg a nagyobb kijelző, erősebb vga miatt fog többet fogyasztani.
+másodlagos akku bármelyikhez tehető.
De te tudod... viszont ne ringasd magad hiú ábrándokba hogy elsődleges akkuval 4-5 órákat fogod használni a géped legyen az 6 vagy 8 cellás akkuval. Én legalábbis nem láttam még ilyet. No meg az idő vasfoga úgyis hamar megeszi az akkuidőd. - ergo: ne ez legyen az elsődleges szempont mikor noti választasz! -
xcbiker
addikt
Nem tudsz vga-t cserélni.
Szerintem jó noti, jobb felépítésű, mint a mai "S"-es notik.
De ha játékra kell, mert már most vga cserén gondolkodsz akkor ne ezt vedd.
Mondjuk én sose vennk erős vga-s gépet, mert azt az eröltetéssel hamar lelehet amortizálni. Játékra venni kell egy erős asztalit aztán azt nyúzni. -
xcbiker
addikt
válasz
venember83
üzenetére
én megpróbálnám egy másik meghajtóval, hogy azzal mi a pálya, vagy egy új oprendszerrel. A legfrissebb biost is rátenném azért.
-
xcbiker
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
mi pénz egy ilyen?
-
xcbiker
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
érdekes... nálunk sosem hagyják a notikat, hogy mi vigyük a szervizbe, szépen elmondjuk hogy a márkaszervizbe vigyék és megértik. - lehet hozzánk csak éppeszű vásárlók járnak?!

Nyomtatókat természetesen szervizpontban átvesszük, ill notira is volt már példa, de akkor az valami ismerős volt.
Nem is értem miért a hiszti, nekem sem jutna eszembe, hogy a vásárlás helyére vigyem, ha van márkaszerviz. Fölösleges köröket minek fussak. A forgalamazó úgysem fog azonnal a márkaszervizbe rohanni a termékemmel, mert jobb dolga is van annál hogy egyenként futkorásszon. Így meg csak tiszta időveszteség.
De megmondom őszintén, amit meg tudunk oldani éppeszű keretek közt azt hidd el megtesszük, ügyfélbarát gondolkodású bolt vagyunk. (HP World Budapest)
-
xcbiker
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Azért ez sántít mert egy "Kukutyin Bt." nem fogja neked a hivatalos HP, vagy egyéb gyártó által gyártott garanciás notidat megjavítani, akármennyire is vered az asztalt a jogszabályokkal, paragrafusokkal.

Erre vannak a kitalálva a szervizpontok, márkaszervizek. Ha ezt a kedves ügyfél nem képes felfogni, akkor költözzön fel a hegyekbe és vadásszon, gyüjtögessen, csiholjon tüzet. Ennyi.

Nehogymár minden bolt és eladóhely egyben szerviz is legyen... akkor mi miből élnék?

Másik dolog, hogy a "Kukutyin Bt." mennyire segítőkész, és mennyire van felvértezve megfelelő kapcsolatrendszerrel, alkatrészbázissal, hogy a kedves vevő kedvére tegyen, és majd ő intézze a gyártó/nagyker felé a garanciát.
-
xcbiker
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezzel a meglátással nem vagy egyedül...
-
xcbiker
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na van valami már a DV5 + XP-vel? Mely modellekre sikerült telepíteni?
-
xcbiker
addikt
Nam írná össze valaki, hogy mely Pavilion DV5-re sikerült már az egyes tulajoknak XP-t eröltetni?
-
xcbiker
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az auto konfig gombra gondolsz?
Mert az alap, hogy azt megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx