Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz DeathAdder #26800 üzenetére
a szóval itt kellene megállni alatt azt érted, hogy ez idáig rendben van de fel kéne programoztatni?
tulajdonképpen én nem amiatt az 2-3ló miatt progiztatnám fel, hanem h optimálisabb legyen (írtad te is az ölbítéses résznél)lehet az lesz lemérem így 400on Lacházán áprilisban, és utána átgondolom a felprogizás részét
ecu+progi 48k
átalakító 11k
+benya ... cirka 70ezret azért lehet inkább eltankolnám, na majd meglátjukLife is too short to stay stock!
-
DeathAdder
veterán
válasz zolynet #26801 üzenetére
Igen, a programozás minden bizonnyal létszükséglet, ha nagyobb teljesítményt akarsz, a többi csak ilyen módosítás, de nyerni nem sokat nyersz vele.
Ha a vezérlésbe nem is akarsz belenyúlni, de szívósor és programozás mindenképp kellene, ha pluszt akarsz.Más dolog, de én gyári igen olajzabálós VTi-vel egyszeri méréssel 15.3-at mentem, és soha senki ellen nem vallottam szégyent. Aki el is hagyott csak 100 felett tudott és jóval több LE-vel.
Nem láttam értemét, hogy ráköltsek 3-400 -at, azért hogy talán akkor éppen csak 15 alá le tudjam vinni. Ez volt a legfőbb indok, hogy felhagytam a tuninggal, és a lehetséges autóváltás is már küszöbön volt.
Ja és, hogy a motor sem volt éppen makulátlan, tehát ette az olajat, ezért sem éreztem fair-nek, hogy még jobban felforszírozzam, de esetedben azért más a helyzet.Az általad kedvelt bubugós hang el van érve, innen hogy tovább mész-e te döntöd el. Ha még hosszú távra tervezel vele és nem szándékozol a későbbiekben CTR szintre váltani, ráadásul a motor is rendben van, akkor én lehet meglépném ezt a projektet, és had szóljon, elvégre egyszer élünk
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
iridium gyertyák 110k km után. nem csoda, hogy hiába volt turbo nyomás, nem volt az igazi
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
válasz BlacKSouL #26794 üzenetére
HI!
akkor japo/usabul kell 0w20as sustina:- )))
ha 0w30 akkor castrol edge /C2-3/, mobil 1 /A1/5/, fuchs supersyn /A3/, shell /A1/5/, total ineo eff /C2-3/, total 9k /A3/, total ineo /c1-2, honda!/ oleg lusta vagyok ovab keresni:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Ismer valaki Honda szakit (10 éves Civic) BP-en belül, lehetőleg közel Újpesthez vagy Zuglóhoz? Ha igen, kérem küldjön privit... Általános szervíz, ill. olajfogyasztás ügyben keresném az illetőt...
Előre is köszi!
-
zolynet
veterán
válasz DeathAdder #26809 üzenetére
remélem meglesz a várt tapadás
szép szettnekem meg megint beállt a jobb hátsó fék amit cseréltem fél éve (használtra) így most a plussz darabot újíttatnám fel, ha megtalálnám, de sehol nem lelem, agyvérzés
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
DeathAdder
veterán
válasz zolynet #26810 üzenetére
danke, ha most se lesz meg eladom az autót
Nekem a VTi-nél a hátsó fékmunkahenger szarakodott sokat.
Ennél is szerintem elöl betét csere lesz, egyrészt mert már előre látom h porolni fog mint állat, másrészt valami gagyibb lehet benne, mert elég hangosak nagy fékezéskor.
A brembo nyergekbe cirka 32 ezer az első betét, amilyet én szeretnék[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz DeathAdder #26811 üzenetére
nekem is 32k a első ebc sárga betét, azt akkor az csak 262
fel lesz újítva és rendbe lesz csak eszméletlen szarkor jött
illetve az a tény h fingom sincs hol lehet
új gyári 65k ... mennek a picsábaLife is too short to stay stock!
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #26809 üzenetére
csini és finom, jó lesz
én meg szarban, van 2 hibátlan gumim és 2 rommá kopott. persze már nem nagyon találok 2 ugyanilyet
-
DeathAdder
veterán
válasz Integra #26813 üzenetére
Remélem tetszeni fog, ha felkerülnek, már nagyon kíváncsi vagyok
Másrészt adok neki egy esélyt a fehér gurulókon, mert az ezüstöt fel kellett volna újítani ami utána talán már soha nem lenne olyan mint a gyári, plusz lett volna egy 30-40 ezres kiadás is. Meglátjuk..
Gyakori eset, hogy egy autó két tengelyén eltérő gummák vannak, nekem is úgy volt először a vti-n, meg a kupén... hát nem volt az igazi
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #26814 üzenetére
pont ez az.. nem egészséges 2 különböző mintázatú gumi. de mit kezdek akkor 2 felesleges gumival, ha veszek négyet? ráadásul az én méretem aztán tényleg senkinek nem jó, csak annak, akinek ugyanilyen felnije van... ráadásul nagy variációk nincsenek, ad08 van, meg sportmaxx. a fasza bridgestone gumikat meg európában még nem láttam..
-
DeathAdder
veterán
válasz Integra #26815 üzenetére
Valahogy találni kell akkor két ugyanolyan gummát, ha mégsem akkor sajnos le kell nyelni, hogy ez van, esetleg meghirdetni.
Én sem gondoltam, hogy valaha eladhatom a 205-öket, az is egy igazán baszott méret, nem tudom még hány autóra meg az gyárilag, de szerintem nem sokra Adás-vétel topikban is a torkomnak estek, hogy egyáltalán hogy merek annyit kérni értük, aztán ugyanott szinte még azon a napon meg is vették tőlem...
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #26816 üzenetére
tudod, hogy ott mindenki szakértő, miközben egy rohadt garasuk sincsen.. de a száj az tud járni, mert ők a vevők...
-
Integra
titán
hehe, héten autóm apumnál volt, ő használta utazásra, sikerült csinálnia egy 8.5-es fogyasztást, nem taposta, én meg elfelejtettem kérni, hogy autópályán forgassa ki
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #26819 üzenetére
jah nem szeretem az ilyet. legközelebb veszek egy dízel x5-öt, azt le se kakkantják.
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
-
vbbb
addikt
válasz !Overdose! #26823 üzenetére
Szóval merevítő. A menetteljesítményre milyen hatással van? Érdemes ilyenre beruházni, főleg ha pici pénzért van? Eddig úgy tudtam, hogy csak toronymerevítő van. Köszi az infót!
Updated:
Na közben találtam én is valamit róla.
neduddki
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
lehet ezzel foglalkozni, csak nem biztos, hogy érdemes. :-/
egy mai modern merev kasztni látványosan többet és jobban tud, mint egy hullára csavarozott régi kasztni, sajnos ez van, a technika, a gyártási technológiák hatalmasat fejlődtek.
én is agyalok néha rajta, hogy hol lehetne, pedig gyárilag tele van csavarozva ilyenekkel az autó, de azt hiszem, sok értelme nincsen.
persze, ha jó minőségű anyagból, jó technikával legyártva találsz merevítőket és úgy érzed,hogy nem érvágás az ára, akkor ártani nem árthat....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
Elso also merevito, ha nyeklesz-nyaklasz es mereviteni akarsz akkor erdemes elol-hatul alul-felul megcsinalni - felteve ha tenyleg szukseg van ra (palyazol, stb)
Amugy nem sok ertelme van, ha csak divatbol vagy hobortbol merevitesz
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
vbbb
addikt
Integra v, !Overdose!, NoLF
Köszi srácok! Gondoltam kicsit kormányozottabbá teszem a kicsikét, de ha nem érdemes vele bajlódni inkább költök másra.
Másik nem olyan fontos kérdés, rendelkezik itt valaki Honda kombival? Civic vagy esetleg Accord?
Majd valamikor a jövőben ha bővülünk plusz egy fővel és sajnos meg kell válnom a háromajtósomtól, a praktikusságot kell majd szem előtt tartanom. Valami 2000-es utáni modellre váltanék, benzinesre.
Időben elkezdem a keresgélést, hogy minél körültekintőbben tudjak majd választani. Szóval a tapasztalatok érdekelnének, mire kell figyelni esetleg melyik évjáratot kerüljem el stb.Köszönöm szépen a segítséget!
-
neduddki
nagyúr
HI!
a hallotaskocsiba nem csak a bovules hanem a komlett haz is befer ha ugyesen pakolszazzal sok kerdes nincs:- )
amugy akine 7g5d-je volt az nem cserelt semmere elfernek 2 gyerekkel isudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
normális, utcai használatnál teljesen feleslegesek ezek a merevítések, csak a pénzed viszik, nem fogod megtapasztalni a különbséget.
modellfrissítés utáni hullaszállító accord, 2.0i, 5 gangos manuál váltóval
[ Szerkesztve ]
-
-
neduddki
nagyúr
I!
a hallotaskocsi nem ez:- ) hanem:
accord 6gen igencsak szukocske
udv
neduddki
mod: zolinet: 8gen en is imadom zsenialis, de pronbalj ki egyszer liftbek/kombi utan a sedant pakolni kinszenvedes
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz Integra #26830 üzenetére
Inkább K24. A 2.0 váltóáttétele egy rossz vicc. Civicben még elmegy, ha az ember 4-5k rpm-en autópályázik (mondjuk én nem bírom ,ezért sem VTI-t vettem), de egy Accordhoz nagyon nem illik.
Mod: Nem azt írta, hogy 2000 ccm, hanem, hogy 2000 utáni évjárat.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #26834 üzenetére
most írtad, hogy neked nem tetszik.. jó az nagyon, teljesen használható. és nem véletlenül írt 2 literes motort és nem 2.4-est
-
Integra
titán
válasz BlacKSouL #26839 üzenetére
ugynailyen szép kell legyen
nekem 100e km-nél, mikor vezérlést cseréltünk levettük a szelepházag állításhoz és tömítés cseréhez a szelepfedelet és ugyanilyen tiszta volt mindenhol. neked ugye a láncvezérlés miatt picit más belül, picit irígykedem is érte...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BlacKSouL
addikt
válasz DeathAdder #26841 üzenetére
A gyári 0W-20 lecserélése után 1x 0W-30 Mobil1 ment bele, utána 0W-40 Castrol Edge Sport vagy FST újabban.
Most viszont megint Mobil1 0W-40 lesz benne. A Castrol C3-as, a Mobil A3-as. Majd kíváncsi leszek rá, de így pár év távlatából a Mobil mintha jobban tetszett volna neki. Sajnos a Castrolt a jó marketingje, meg a 300 HUF/liter olcsóbbsága miatt választottam, majd most meglátom tényleg volt-e különbség, vagy csak én érzem úgy utólag.Egyébként májusban volt cserélve legutóbb, 15k km-el ezelőtt. Azt hiszem rá fogok szokni a gyakoribb olajcserékre. Pláne hogy nem nagyon akarom ezért H szervizbe vinni.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Integra
titán
válasz BlacKSouL #26843 üzenetére
nagyon jó a full szinti mobil-1, intit leszámítva minden más autóba mobilt öntöttem az utóbbi 10 évben. sosem volt gondom vele, nem is tervezek váltást. még a turbo is 5w-50 protection formula mobil-1-et kap. persze 10k km után mindig csere. és azt is tervezem, hogy a 300v-vel is leállok, egyszerűen feleslegesnek érzem a 6k km-es cserét. bár mentem már vele szerintem 8k km-t is vagy 10k-t, nemtom. és semmi baja nem lett tőle. igazából nem is értem ezt a 6k km-es cserét, ki találta ki és miért.
-
DeathAdder
veterán
válasz BlacKSouL #26843 üzenetére
Túl van misztifikálva szerintem ez az egész innen is látszik.
Márkás olajakat öntöttél bele, rendszeresen odafigyelsz rá, és semmi gond nincs vele. Szerintem az olajtársaságok kiélezett versenye a gyári beszállítóknál, és a mindennapi életben nem engedhetik meg, hogy visszavegyenek a minőségből, vagy kispóroljanak valamit legyen az Mobil, Castrol, Valvoline, Elf... inkább szubjektív vélemények szürkítik ezt be olyan személyek által, akiknek a motorja kopott.
Épp befotózok én is egyik nap, kíváncsi vagyok, de nagyon rossz valószínűleg nem lehet, ha lassan 6k után még aranysárga színe van -
m3tr0
őstag
Sziasztok,
gumis topikban eddig nem kaptam értékelhető választ.
Gumit kéne venni a Civickre,195/45 R16 méretben.
Nézegetem őket,gondoltam ha már veszek akkor újat és lehetőleg garanciával.Általánosan mik a vélemények a Barum-ról?
Felejtős? (2 év teljes körű garanciával lehet most vásárolni,ami defekt,kátyú sőt rongálásra is térít)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest