Hirdetés
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ha lemezfelni akkor cseszheted a skodriét
ha kisebb a szám akkor nem fog felmenni, mert az agyon középen az a kidudorodó cucc nagyobb ugye a civicnél, arra kell 56mm-es belső átmérős gyűrű az alufelnihez. a lemezfelni természetesen 56mm-es alapból...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ahaaaaa, ok látom
akkor nézd meg az alessionál hogy van e nekik az alufelnibe 56os belső átmérőjű központosító gyűrűjük! ha van, akkor felkell menjen rá. remélhetőleg a felni többi paramétere is egyezik a civic gyárival...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
CRX
csendes tag
Gratulálok! Sok - sok balesetmentes kilómétert! Ez egy nagyon jó vétel, nem semmi szerencséd van. A barátom is 5th gen civic sedant keres, de nem igazán talál megfelelő állapotút. Vigyázz rá, hogy ilyen is maradjon.
A lényeg, hogy hidegen soha ne húzasd, várd meg amíg üzemmeleg lesz a motor. A Hondának ez az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb löketű mocija. Mindig időben cseréld a motorolajat, 7500 - 8000 km után és sose legyen a minimum alatt.
Remélem nem haragszanak a többiek:
Bővebben: link - itt találod a hazai Hondás társadalom krémjét. -
Pörzsimester
tag
Halee! Pont egy kecsói arcra van szükségem!!!
Van tapasztalatod az ottani Honda márkaszervízzel? Hallottam már valakitől hogy, pénzügyileg nem mindíg korrektek....Géplakatos, autószerelő, autóvillanyász, hobbifotós, hobbiműszerész, hidraulika szakember, kereskedő, sütni-főzni tudó, multifunkciós háztartási robot.
-
Flashback
addikt
Honda bontóban nézz szét!! [link]
Valahol az EGIS RT. környékén van egy amit ajánlottak. A motorháztető karoszériáztatható kérdezz rá mennyit kérnének el érte. (Ha már itt vagy akkor morcosíthatsz is) Egy karoszéria elem fújása nálunk 12K. Ezt számold bele.
Első (tunning) lökösök a német ebayen 80EUR-tól. Érdemes meggondolni
Morocítás és tunning spoiler után:
Najó ne kalanndozzunk el.. Beszélj egy két bontóval, meg a karoszzéria lakatossalprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Integra
titán
-
Cow&Chicken
csendes tag
igen erre én is gondoltam de mivel sima szívó motor nem gondoltam érdemleges teljesítménynövekedésre, de felhívom őket köszi!
valami jó gyöngyházfestéket nem tudtok? amit én néztem nem volt valami megnyerő, az amcsiknál sokkal durvábbak vannak
de direkter gondoltam de már más is mondta hogy nem biztos hogy jót tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Carista Evo autós hibakód olvasó 6hó jótállással/számlával!
- Corsair T1 Race Gamer szék
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest