Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz FatalEror #24598 üzenetére
igen, valóban lopott poén.
(#24596) blasko92
igen. a papucs talpa az direkt jó, mert összeszedi, és rötön észre is veszem, mert csikorog a fém a talpam alatt. habár annyi üregelő szprét szétfújtam az utóbbi héten, hogy még az alsó szomszéd hangszálaira is jutott szeritnem. igaz, pár napja nem is hallom őket...
és a papucs. az egy nagyon speciális darab. radírszerű talpa van. ahogy csoszogok, gyakoraltilag lepucolja a járólapokat. nem is szoktam felmosni. csak a gáz akkor van, ha megnézek valamit, ami nincs a vonulási csapáson. hát ott érdekes. olyan matt....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
imibogyo
veterán
Google 4. találat a "best modding" kereső kifejezésre.
-
FatalEror
addikt
válasz szab.tam #24606 üzenetére
Nem spojlerezésnek szántam,de hidjétek el anál nincs jobb érzés mikor hirtelen bele áll a rajz szög a lábadba a papucson keresztül,de az se rossz amikor üvegyapotot raksz fel megfelelő védő felszerelés nélkül....
többiek:Tényleg szép moddokat mutattatok,csak első ránézésre az ezeknek a házaknak az előállítási költsége vetekszik egy magyar állam adósággal
HardCore is my LifeStyle
-
törölt tag
válasz szab.tam #24606 üzenetére
Adhatnál abból a sprayből, a kutyámnak nem kaptam akciós gégemetszést karácsony előtt, azóta se érti, miért nem rajongok a személyiségéért ...
(#24608) FatalEror:A legjobb, mikor tyvek overálba meg maszkba beöltözve augusztusi délutáni hívogató napfényben hordod a gyapotot a padlásra. Elgondolkoztat az élet értelmén.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz #10726912 #24609 üzenetére
többször kifejtettem már az önző, kegyetlen álláspontomat erről a témáról: az állat vagy szekér elé befogva, vagy elkészítve, tányéron. még a panda is...
a háziállat fogalma pedig nálam a házias fűszerezést jelenti.hosszasan sorolhatnám az ellenvetéseimet mindenfajta "kedvenc" tartásával kapcsolatban.
1 kivétel van: borsodi tanyán az idomított, házörző, emberevő medve. azt elfogadom, mert hasznos és szükséges. (aztán persze később azt is meg lehet enni.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
FatalEror
addikt
válasz szab.tam #24610 üzenetére
Ez most komoly:borsodi tanyán az idomított, házörző, emberevő medve
ilyen kell nekem is...
Akkor ajánlom figyelmedbe a hazánkban is kapható 2,5-3m-re is megnövő kajmánt,és ha feldobja a pacskert akkor egy évig biztos jól laksz húsából a bőrét pedig továbbathadot,mert busásan megfizetik,és az összeget pedig hőcsövekre fordíthatod.....Tiger.huhhhh:
szerencsére nem nyáron csináltam,de tudtam,hogy milyen kocsog anyag az üveggyapot,ezért betűrtem az pólómat is gatyámba a gatyám szárát a bakancsba stb stb,de az qrva üveggyapot úgy is megszop@t és valahogy hozzá ér bőrödhöz akármit teszel.....[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
kmisi99
addikt
Pár napja elkezdtem tervezgetni egy gépházat kérdezősködtem is de most jutott eszembe hogy a gépház tetejét hogy tudnám rögzíteni? Valami ilyesmit terveztem
[link]
A tetejét a gépházhoz csavaroznám csak nincs menet fúróm. Van valami ötletetek hogy hogyan tudnám rögzíteni? -
imibogyo
veterán
válasz tDr1v3r #24618 üzenetére
Ezek szerint tetszik? Vagy hányadék?
Még van sok munka vele, csak például Sketchup-ban nem tudok fényforrásokat betenni, 3ds max-ot pedig most nincs sem kedvem sem időm feltenni.
(#24620) tDr1v3r: na ennek örülök. Mindig lutri amikor belefogok egy tervbe, hogy kinek jön be, kinek nem, mert azért az ember nem csak magának csinálja a gépet, főleg egy ilyen közösségben. A múltkori tervem sem jött be túl sok mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
baluka6
aktív tag
-
kmisi99
addikt
Ahogy olvasgattam meg nézegettem vidiket az önmetsző csavarhoz kell csavarbehajtó gép. Az feltétlen szükséges egy vékony alu lemezbe való menetkészítéshez?
[ Szerkesztve ]
-
johndeegwed
tag
Hello mindenki van 1 ilyen házam és tápom , pontosabban csak lessz mert ajándékba fogom kapni.
Továbbá még adott 1 775-ös alaplap gagyi celeron d 347 procival stb....
Kérdésem a következő bele tudom valahogy moddingolni a 775-ös lapot eredetileg 478as lappal rendelkező házba??? Nagyon jó lenne ha tudnázok segiteni mert ha minden igaz akkor a táp hütti a procit és asszem elég halk kis gépet tudnék összedobni a segitségetekkel.
Előre is köszönet -
macko20
őstag
válasz johndeegwed #24631 üzenetére
a 775 lap mATX akkor igen ,és ha a cpu pozitciója ugyan az akkor fogja a táp hűteni ,ha a most benne lévő 478-aséhoz hasonló hűtőt teszel rá
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
blasko92
őstag
válasz FatalEror #24615 üzenetére
Az önmetsző csavart a lindab termékeihez tervezték
Egyébként nem kell hozzá csavarbehajtó, elég a csavarhúzó is, vagy csavarozós akkus fúrógép. Mégcsak elő sem kell neki fúrni
imibogyo bitang szép lett ez a dragon terved is (akárcsak a többi) De szép lenne, ha az összes tervezett cuccodat egyszer meg tudnád csinálni, és csinálnál egy kiállítást
Minden elismerésem, gyönyörű dolgok pattannak ki a fejedből. -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy beszerzek egy dremelt, alias multifunkciós szerszámot. Felhasználási terület elég vegyes lenne, mivel a családból nem csak én használnám; üveggravírozás, fémmegmunkálás (kis felületen), ásványcsiszolás...
Jelenlegi márkát, amiket ismerek: Dremel, Einhell, Ferm
Dremel iszonyat drága (25k), míg az Einhell, Ferm megállna 10-12k-nál kezdőkészlettel. Döntés viszont nem könnyű, mivel nem tudom, hogy a Dremel mennyivel lenne tartósabb, jobban használható szerszám, mint a Ferm, vagy Einhell. Ezen kívül még fontos szempont, hogy pl. az elkopott csiszolókorongok pótlására ne kelljen a gatyámat kifizetnem hosszútávon. Így a Dremel hátrébbszorul, csak sajnos a másik kettővel sincs személyes tapasztalatom, így nem tudom, hogy használhatóak-e rendesen annyi pénzért, vagy inkább egy Dremel kétszeres áron.
Szóval ebben a döntésben kérnék némi segítséget. Előre is köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
blasko92
őstag
válasz BigBlackDog #24637 üzenetére
Basatech, és hozzá a kiegészítők, ha kellenének még.
Kicsit drágább a Mannesmann, sok kiegészítővel.
Nyilván a Dremel a legjobb, legtartósabb, legmegbízhatóbb márka, de a többi sem gagyi
Egyébként ha jól tudom, a Dremelhez nem muszáj dremel korongokat venni, jók hozzá az olcsóbb szárak/korongok/csiszolók is.
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
válasz blasko92 #24636 üzenetére
De neki ez a kis mikrogép lenne az első szerszáma és nincs is másmilyen,ha jól tudom
BigBlackDog:[link] itt ki beszéljük jobban,hogy mit is kell venned....
kmisi99:szerintem csak csak az önmetsző mard meg az önmetsző menetébe,de van belőle hat lap fejű,és miután át fúrtad le vágod akkora méretre amekkorára kell a csavar hosszúsága....
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
kmisi99
addikt
Akkor ha nem jó az önmetsző akkor veszek egy kézi menetfúrót ahogy nézem pár száz forintos tétel.
-
-
blasko92
őstag
válasz kmisi99 #24645 üzenetére
2mm sztem elég lesz, csak ne tépd meg a csavarokat, és akkor megmarad a menet
Ja, hogy dupla lemez. Az nem bizti, hogy jó, mert ha picit elmozdul az egyik lemez a másiktól, akkor máshol lesz a menetbekezdés, és nem tudod normálisan behajtani a csavart->rés lesz a két lemez között.
használhatsz még szegecsanyát, amit direkt lemezekhez találtak ki menetnek, csak ehhez kell egy olyasmi behúzó szerszám, mint a popszegecshúzó.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Sziasztok!
USBs kérdés, de leírásban nem találtam semmit.
USB hubon van adapternek hely - de adapter nincs hozzá. Mivel 4 hunra lesz USB kötve jól jönne szerintem egy kis plusz kakaó. Kérdés az hogy milyen feszültségű adapter kell hozzá?PSN: xszabikax
-
imibogyo
veterán
válasz blasko92 #24636 üzenetére
Köszönöm szépen! De csak óvatosan a dicséretekkel, mert elszállok. Annak meg, hogy az összes gépem egyszerre megvalósuljon (működőképesen) nagyon egyszerű akadálya van, a pénz. Általában csak egy működő gépet engedhetek meg magamnak. Mondjuk van egy nagyon pici, nagyon csúnya letöltős gépem, amit azt hiszem 5k-ért vettem apróról, az szokott szolgálni amikor épp két gép között állok (az egyiket eladtam, de még nem vettem meg a másikat).
-
blasko92
őstag
válasz imibogyo #24648 üzenetére
Azt gondoltam, hogy nem a lustaság miatt maradnak meg ezek a szép gépek .jpg formában
Az lenne a legjobb, ha találnál egy szponzort, vagy vevőket/megrendelőket az alkotásaidra, mert (nem nyalni akarok) szerintem nem mindennapi terveid vannak.
Aztán lehetne frankó kiállítást csinálni belőlük.Arra még nem gondoltál, hogy elmenj valami céghez formatervezőnek?
Azért el ne szállj, annyira nem vagy profi....
-
imibogyo
veterán
válasz blasko92 #24649 üzenetére
Hát igen. Mióta fenn vagyok Pesten nem sok mindenre jut időm, pedig azt hittem, hogy pont fordítva lesz majd. Meg persze a pénz is, de nem panaszkodom mert sok mindent elérek, csak éppen nem informatikai dolgokra megy el, hanem ennél sokkal fontosabbakra.
Hát szponzor esélytelen az én szintemen, vevők meg pfff.... Láttad a fehér gépemet is, hogy 2 hónapig hirdettem, mire majdnem féláron el tudtam adni.
Formatervezéshez is szerintem nagyon kevés vagyok. Ha fényezhetem magam, azért van egy-két jó ötletem, de ennyi, se több, se kevesebb. Ezzel nem sok céget érdekelnék.
Jó nem szállok, szárnyak nélkül amúgy is nagyon-nagyon nehéz. Bár bizonyos mennyiségű pálinka elfogyasztása után képesnek érezném magam rá.
Amúgy még egy dolog hátráltatja ezt a projektet, jelenleg nincs vízhűtésem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs