Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz johndeegwed #23551 üzenetére
egy képet tudnál róla küldeni,hogy hol hiányzik,s mi???
de látatlanban azt mondanám,hogy csak egy rugó spirál kell megfelelő hosszra vágva.
a ventiről pedig annyit,hogy csak egy szimpla 8-9cm-es venti kell és 2db műanyag kötözővel fel tudod rakni,amit lamellák közé befűzöl....[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
imibogyo
veterán
válasz johndeegwed #23586 üzenetére
Egy sima AMD-s leszorító nem megfelelő? Lehet kell alá tenned valamit, hogy feszüljön, de annyi. Nekem van felesleges leszorítom, ha gondolod kipróbáljuk és ha működik, akkor egy sörért a tiéd lehet.
Mondjuk látom nem a környékről vagy (én Pesten vagyok), de ha elugrasz érte, akkor megdumáljuk. Nem mondom, hogy pont olyanom van, mint a képen, de valamilyen van. Majd este pontosítok.
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
válasz johndeegwed #23588 üzenetére
de ha az amd-s nem jó,akkor valamely hozzád közél lévő barkácsboltban vegyél egy sima erősebb fajta spirál rugút és azzal tudod pótolni,esetleg ha te is virtuóz modon használod a műanyag kötözőt akkor azzal is meg lehet oldani..a ventiről meg csak annyit,hogy szerintem egy sima is megteszi,a lényeg,hogy azokat a kis műanyag "lábakat" ami tartják a venti motorját a azokat kell elvágni és a többi meg már csak a krativítás kérdése...
HardCore is my LifeStyle
-
imibogyo
veterán
válasz johndeegwed #23595 üzenetére
Ezt nem igazán értem ha lehet liknelén 1 képet vagy el magyaráznád valahogy
nekem hogy mire is gondolsz mert nem vagyok
I
I
v
a kis műanyag "lábakat" ami tartják a venti motorját a azokat kell elvágni
Ezt nem értem.De amúgy szerintem igen arra gondolt és akkor keret nélkül már be tudod úgy építeni, mint a gyári venti lehetett benne valamikor. Vagy rajta hagyod a keretet is és gumilábakkal teszed rá a bordára, szerintem az is megteszi, ha nem szeretnél nagyon moddingolni.
-
FatalEror
addikt
válasz johndeegwed #23595 üzenetére
[link]
amit a képen látsz kis lábakat kéne elvágni ami a venti motorját a műanyag kerethez rögzíti,és azokat kén szerintem elvágni tőbe minnél közelebb a motorhoz,és utána a motor alját meg vagy ilyen öntapadós thermal paddal rakod fel,vagy artic g1 egyel,de szerintem a most tescoban akciós patex két komponensü epoxi lenne a legjobb pár csepp és stabil tartásimibogyo:
azt nagyon megköszönném ha mutatnál egy 3d-s képet az elképzelésedről..[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
Wind-Storm
őstag
válasz johndeegwed #23629 üzenetére
Elképzelhető, de ha kisebb a légnyomása vagy nem úgy fekszik fel a bordára és a levegő kitér a lamellák útjából, akkor nem feltétlen.
-
FatalEror
addikt
válasz johndeegwed #23629 üzenetére
Wind-Storm jól mondta inkább annak a ventinek a légszállítási teljesítményét kéne megnézned/össze hasonlítani az eredetivel,de ettől függetlenül még több tényező is befolyásolja az eredményt...
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
mr_ricsi
veterán
válasz johndeegwed #23586 üzenetére
A Zalman 7000-es hűtőihez nem lehet pótolni az elveszett AM2-es rögzítőt.
Az S775 és az S1156 utólag megvásárolható, ZM-CS1 és ZM-CS5B a típusuk.Donorventillátornak pedig ezt ajánlanám a figyelmedbe. (Nem vagyok benne biztos, hogy a rögzítés megegyezik, ezért talán kell valamit barkácsolni, hogy a ventit át lehessen rakni.)
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
válasz johndeegwed #23634 üzenetére
Csavarozni, ragasztani, vagy a topic címéből ihletet meríteni. Vagy megveszed az LC-ből a réz-alu változatot, és azt használod mindenestől.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
macko20
őstag
válasz johndeegwed #24631 üzenetére
a 775 lap mATX akkor igen ,és ha a cpu pozitciója ugyan az akkor fogja a táp hűteni ,ha a most benne lévő 478-aséhoz hasonló hűtőt teszel rá
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
blasko92
őstag
válasz johndeegwed #24676 üzenetére
Hát vízhűtéshez kell még tartály, pumpa, radiátor is.
Ha hozzádobsz a thermaltake árához még 500 pénzt, akkor apróból pont tudsz venni egy D-tek Fuzion V1 blokkot, amihez szintén van AM2 lefogató. És az egy nagyon jó turbulens blokk, én inkább azt választanám. -
FatalEror
addikt
válasz johndeegwed #24676 üzenetére
Amennyiben nem hiányzik a blokkon kívül semmi a gépből akkor már csak egy kis deszt vízre,ha nem adna hozzá az eladó....
HardCore is my LifeStyle
-
blasko92
őstag
válasz johndeegwed #24716 üzenetére
nem, használtan annyi
ZetorGumi most apróban 4,5K, amit szépen meg is ér. Nekem a q6600-at hűsöven tartja, mint a pingvin segge
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
válasz johndeegwed #24716 üzenetére
Egy Vizhűtéshez kell legalább egy blokk, egy szivattyú, és egy radiátor (nem mazochistáknak ajánlott egy tartály is)
Fuzion V1 Használt ára olyan 5-6k szerintem.imibogyo: Elel. Mi lenne, ham ég inna is hozzá az ember?
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
AndrewTdi
addikt
-
blasko92
őstag
válasz johndeegwed #24748 üzenetére
A D-tek Fuzion V1 blokkal 2,8GHz-en idle 26-29 fok körül mozog a hőmérséklete, játék közben pedig olyan 38-40 foknál meg szokott állni. A rendszerben egy tripla radiátor van, amivel még egy forrófejű 4870-es vga-t is hűtök, ami idle: gpu-36fok, mem-40fok, játék alatt: gpu-44fok, mem-48-50fok.
Mondom, most apróban van egy ugyan ilyen blokk 4,5K-ért, ami szerintem nagyon jó ár érte, és AM2-re fel lehet tenni.
imibogyo frankó lesz
Mondjuk a bútorlap éleit le lehetett volna zárni mestertapasszal, és a csavarokat is el lehetett volna tüntetni vele. Valamint a tetőt is meg lehetett volna cserélni az aljával, ha megfúrod a szegecseket[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
válasz johndeegwed #24748 üzenetére
Akkor inkább a feljebb irt Fuzion V1 a legjobb választás.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs