Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica #48795 üzenetére
Hévízre én vittem magammal 2-3 adag fehérjét amit elnyammogtam reggel és este... de ha kajáltunk csak húst ettem kb... pisztráng, tatárbeefsteak, bélszín tükörtojással persze ezekhez volt köret, de anyámékat így is mindig kieszem az ilyen helyeken a pénztárcájukból kb...
A balcsis téma meg ha lemegyek velük akkor mindenképp kell protein potlás, mert ismerem őket és tudom, hogy 1 hétig tudnak vedelni és azért 1 hét folyamatos dorbézolásban lehet bőven rontani a formán...
-
Jojo5
őstag
válasz
macikos #48793 üzenetére
Én is gyenge lettem volna ha egy 128 kilós "női" trauma ér...
Amúgy, ezért is utálok kihagyni időt mert akkor 1 csöppet úgyis gyengülök... de néha azért kell a szünet, majd még nyáron lehet elmegyek balcsira 1 hétre és akkor teljes edzésmentesség lesz... (viszek majd protein szeletet szerintem meg zacsis fehérjét, hogy az alkoholtól azért annyira ne szakadjak össze...)
-
Kassadin
addikt
Ma is tanultam valami újat, lábazás előtt ne egyek, mert rossz lesz az edzés vége. Hányingerem volt meg rosszul is voltam, de azért végig szenvedtem az edzést. Komolyan mondom, nem fogok edzés előtt enni, mert mindig besz*pódom.
-
Tipo16V
aktív tag
félreértettetek, nem fikáztam a többi embert, hogy milyen szarok, én meg milyen király vagyok, csak leírtam az utcán elém táruló képet
Kassadin igen, hívhatod!!! -
Zomb€€
őstag
Egy hét után voltam edzeni, jó volt. Már hiányoztak a vállaim. Soundon eltűntek
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #48778 üzenetére
Hát ja, tömegelhetne még, elég szégyen, hogy 130 alatt van.
Macinak jó az, pont hozzá illik. -
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #48778 üzenetére
-
-
macikos
addikt
A k*rva életbe már. Kapom az értesítőt, hogy az iwiw-es LoveHunter-ben bejelöltek, rám találtak, nézzem meg kinek tetszem, stb. Rákattintok és ez fogad:
Erika - 18 éves nő
180cm - 128kg -
Bibby
addikt
válasz
killer1203 #48755 üzenetére
Nem csak simán máshol tapad az izmod?
Tomiksz meg tolhatja a képet.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Tomics #48760 üzenetére
Én most ülök, az egeret tologatom 8órát
aztán egy kemény bicepsz.
Mell + kart egy napra akartam rakni de már tegnap mell+tricepsz után egy bicepszezés harmatgyenge lett volna... úh nem jött össze. Egy mell+ lightos lábazás valószínűbbnek tűnik. Akárhogy matekozok heti 3edzés alá nem tudom csökkenteni úgy hogy mindent leedzek rendesen...
-
Tomics
addikt
Voltam konditerembe hátazni, qrva jó volt
Egész jó volt a társaság (1-2 embertől eltekintve de ilyen van mindenhol) lehet váltok bérletet és felhagyok az itthoni edzéssel -
Sotho
őstag
válasz
killer1203 #48752 üzenetére
Kicsit alacsony a tzs-d.
-
macikos
addikt
válasz
Felpuhult bicepsz? Előfordul.
-
Kassadin
addikt
válasz
Élien nő benned.
-
killer1203
senior tag
-
Kassadin
addikt
válasz
HeavyToys #48747 üzenetére
Pont minap láttam youtuben egy ketrecharcos felkészülését. Volt ott mindenféle testépítő gyakorlat is, nem csak állóképesség javítás. Persze nyilván nem az a célja, mint nekünk hogy minnél több izmot pakoljunk fel, mert gondolom náluk az a mozgékonyság rovására mehet. De nem értek hozzá, csak feltételezem hogy így lehet.
Ezt is hallgad meg Kván-Csi, kíváncsi vagyok tetszik-e:[link]
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Kassadin #48746 üzenetére
Ez egyébként a mai magyar küzdősportolók, főleg az ökölvívók baja. Néztem éppen a felnőtt EB-t és meg kellett állapítanom, hogy a mi csapatunk versenyzői a legkevésbé kidolgozottak. Azonos súlyban szinte csak fizikailag erősebb ellenfeleik voltak. Így is értek el eredményeket, de ez az edzői hozzáállás problémája is. Jómagam is, anno amikor voltam 2 alkalommal keretben, a válogatott edzők !!!eltiltottak!!! a súlyzós edzéstől, hogy az nem kell. Most nem kéne ettől csodát várni, de maga Erdei Zsolt is elismerte, hogy eddig a fizikai felkészülése szar volt. Mondta ezt egy amatőr és profi világbajnok sportoló... nem kell sokat belegondolni, de ha 5-10%-ot javít a teljesítményén, ütőerején, akkor már fényévekre van eredményességben az azt megelőzőtől...
Mikor kint voltam németben, pár hónapot lejártam ott is edzeni, egy alap amatőr klubban már tervszerűen készülnek erősítő gyakorlatokkal.
-
Kassadin
addikt
válasz
Quan-Chi #48744 üzenetére
Nekem magyarázod ezt? Pontosan tisztába vagyok vele. Van egy haverom, nagyon régóta thai boxol, egy igazi állat, nagyon technikás, nem lennék az ellensége. És rajta sem látszik annyira hogy milyen nagy harcművész, pedig az. Jó a zene.
Cserébe kapsz egy ilyet:[link]Jojo: Így van. Mivel a legtöbb küzdősportnál a technika az elsődleges és nem a testsúly, nincs min meglepődni(na jó, földharcnál a súly is rengeteg számít). Nézz meg egy jet li-t, azt mondanám hogy alulról verdesi a 60kg-t, de nem szeretném megveretni magam vele.
Jah és hiányzik a kempo. -
Jojo5
őstag
válasz
HeavyToys #48742 üzenetére
Akkor úgy írom, hogy én már beletörődtem lehet ő még nem. Valahogy én már ezen nem tudok megbotránkozni aki nyomja és normálisan az becsülendő aki meg csak kérkedni jár le meg verni a brét lenn az meg leszarandó szerintem
Ha hízékony valaki akkor ezt ajánlanám, mert én is használtam és faszán betöltött edzés után és tömegnövelőhöz képest szerintem jók az arányok benne
de még az Up Your Mass is jó azt mondják
Kassadin: Nem kell mindent, csak nekem így jött át sry
Igen, voltam már, judo mma illetve krav maga edzésen és ott ahol én voltam azért mindenkin "látszott", hogy nem csak a bevásárló szatyrot cipelik, ha nem is voltak hegyomlások, de látszott, hogy az izomzat dolgoztatva van... pl. egyik osztálytársam a pitbull teamben van és ő sem nagy, de olyan kibaszott szálkás és száraz, hogy az már durva.. csak hát nem nagy... -
Quan-Chi
őstag
válasz
Kassadin #48743 üzenetére
a küzdősportos arcokkal érdemes vigyázni mert egészen vékonyak is lehetnek rohadt kemények, én is már 2 éve járok Thai-Boxolni , nyugodjatok meg senki nincs 80 felett rajtam kívül és vannak páran akik rondán elpicsáznának az utcán
ilyen Kunkli Tivadar alkatúak ... 75-80kiló 0ás testzsír 30év edzésmúlt és egy egy csúnya nézésükkel is megölnek
cserébe valami őrült zene estére
leléptem aludni
-
Kassadin
addikt
Miért kell mindig mindent megmagyaráznom? Csak annyit írtam hogy ne legyen elszállva, mert ő bodizik, főleg úgy hogy meg se látszik még rajta. De ha látszik, akkor se szabad nagyképűnek lenni, mert attól még hogy valaki csőkarú, sportolhat bármit, és igen akár küzdősportot is. Kis buzik mindenhol vannak, ezen mit csodálkozol? Ez kb. olyan minthogy felveszi a sztreccs pólót a semmire emberünk a szórakozóhelyen.
"Aki küzdősportot űz vagy bármi mást azon azért látszik, hogy valamit csinál és nem csak etióp..."
Jártál már küzdősport edzésen? Mert én már egy pár különbözőn igen(box, aikido, krav maga.kempo), és voltak olyanok akiken nem látszott, de nagyon jól nyomták. Kempon tapasztaltam eddig a legdurvább dolgot, a srác kb olyan alkatú mint én, de már akkor barna öves volt, ami nincsen messze a fekete övtől, azt pedig nem csak úgy osztogatják, természetesen ő volt a mester után a legjobb, utáltam vele párban lenni, mert a combrúgásai után alig bírtam haza vonszolni magam. És biztos vagyok benne hogy bárkit összecsukna innen a srác. Na pontosan erre írtam hogy nem szabad senkit se lenézni aki nem bodizik, mert érheti meglepetés az embert. A kis búzákkal meg nem kell foglalkozni, majd kinövik.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
szőröscica #48740 üzenetére
Szerintem nézz szét neten. Mutant Mass-t nagyon ajánlanám, ha "tömegnövelőt" szeretnél venni. Nekem pl nagyon bevált.
Jojo5
Ezt általánosan írtam, nem kifejezetten a személyének szántam. De szerintem ilyen dolgokkal nem kell kérkedni, még fórumszinten sem, hogy milyen emberek vannak, szerintem ezzel mindenki tisztában van. Ok, hogy örül magának stb. jó dolog, hogy sportol és fejlődik, dicsérendő, de szerintem fej leszeg és csinálni a melót, a többi nem számít.
-
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin #48729 üzenetére
Ki mondta azt, hogy hiányuk van bármiben is vagy, hogy nem tudná esetleg megverni?
Mondjuk nem értem miért pont ezekre asszociálsz rögtön...
Ja, és ha már itt tartunk a mai nap voltam Arénában és láttam 1-2 majmot aki azért feszengett mert 25ös csőkarja van és még úgy járkált körbe, hogy a kézfejét a bicója alá rakta, hogy látszódjon, hogy a karja legalább megvan... szóval azért vannak vicces dolgok... már azon gondolkoztam, hogy odaszólok, hogy értem, hogy feszítesz, de gyúrni kéne még öcsi... de nem voltam gonosz
Aki küzdősportot űz vagy bármi mást azon azért látszik, hogy valamit csinál és nem csak etióp...
-
szőröscica
addikt
válasz
Quan-Chi #48739 üzenetére
Én eddig háromfélét próbáltam. Cytogen Whey Prot, de az megszűnt. Finom volt, és semmilyen mellékhatása nem volt nálam. Meg a 100% whey professionalt eszem most, fahéjas vaníliásat, ez is fincsi, egy fokkal jobban oldódik talán, mellékhatás szintén nincs.
Meg reggelire néha mogyorós csokis anabolic wheyt tolok zabbal, ez a legkrémesebb, nagyon finom, és a zabbal jól betölt edzés előtt. Mellékhatás nuku.
Diéta végén Peak Performance Supreme Mass Buildert tervezek venni.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
bradam #48738 üzenetére
a különbséget csak akkor veszed észre ha kipróbálsz többfélét pár hónap erejéig. ezt tudom neked is tanácsolni, a már említett gyártók bármelyik termékét megveszed, szeded 2-3 hónapig és biztos te is érezni fogod, hogy jobb valamennyivel. és ha csak 1%-al jobb is, miértne ha ugyan annyiba vagy még annyiba se kerül
-
-
Quan-Chi
őstag
válasz
bradam #48730 üzenetére
Kassadin nagyon könnyen, szeded a vitamint és semmi hatása, kritikus időszakokban megbetegedsz, fáradékony vagy, étvágyad nem javul stbstb
bradam a válasz erre is hasonló, iszod a fehérjét és semmi, max fingasz és pattanásosodsz tőle. nem arról van szó, hogy úristen olyat fejlődsz majd egy jobb fehérjétől mintha napi 20 szem danabolt szívnál fel orrba. hanem hogy hosszú távon minőségibb és talán gyorsabb a fejlődésed. én pl már 2 éve Elit Wheyt iszok ( most a diéta miatt edzés után ISO100 ) és ennyi idő alatt bőven rátudom mondani hogy jobb, olcsóbb, megbízhatóbb.
a NO fokozónál is figyelni kell mert nem mind1 hogy kreatinnal és koffeinnel van tele vagy egy jóval komolyabb arginin-bcaa-glutamin kombó, bár itt a hasonló árfekvésű termékek mind jók ( végig kóstoltam őket , szigorúan az ízük miatt csak)
-
Kassadin
addikt
válasz
HeavyToys #48733 üzenetére
Én meg nem az ízre vagy felpuffasztásra értettem. Azok nyilván adják magukat.
Jó az optimum nem említhető egy lapon a scitec termékekkel.Quan-Chi: És az hogy beteg leszel a "rossz" multivitaminnak köszönhető egyedül? Szimplán gyenge az immunrendszered és sokkal könnyebben összeszedsz bármit.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
szőröscica #48731 üzenetére
Nem tudom, Peak-es terméket sosem próbáltam.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Kassadin #48729 üzenetére
Nem multivitaminra értettem. Fehérjében hogyan lehet? Felfúj, nincs teltségérzeted, sz@r az íze. Amikor heti 10 edzésem volt (kondi és box volt versenyszerűen nyilván csak a 2.), regenerálódás szempontjából is nagyon észrevettem, hogy Optimumról Scitec-re váltottam, ennél egyedül az ízére nem volt panaszom. Plusz a kaját ugyan azon a szinten tartva csak a fehérje cserével is esni kezdett a tömegem, miközben az edzés intenzitás ugyan az maradt.
-
bradam
aktív tag
válasz
HeavyToys #48726 üzenetére
Egy kérdés azért így felmerült bennem 2-3éve edzőként.
Van egyáltalán olyan ember aki mondjuk a 70%-os koncentrátum és a 80%-os izolátum között eredményben sokat fel tud fedezni?Mondjuk egy No fokozónál még megértem a minőségbeli problémákat(bedurransz vagy nem
) de egy vitaminnál vagy fehérjénél
(kérdezem ezt úgy,hogy eddig Scitecet használtam és ma olvasgatás során nyitottátok fel a szemem
)
Kassadin: Egy rugóra jár az agyunk
-
Kassadin
addikt
válasz
HeavyToys #48726 üzenetére
Hogyan lehet csalódni egy multivitaminban vagy fehérjében? A 70%-os fehérjétől kevésbé leszel izmos mint a 80%-os fehérjetartalmútól?
Tipo16V: Rossz helyen jártál. Azért össze lehet akadni izmos emberekkel is.
Amúgy meg a ropikarú egyetemisták se szenvednek se nőben se másban hiányt, szóval az ő dolga hogy nem sportol, amúgy meg lehet hogy bármelyik összecsukna, mert több éve űz valamilyen küzdősportot. Oda meg technika kell, nem izom. -
HeavyToys
senior tag
válasz
Tipo16V #48725 üzenetére
Azért annyit hozzá lehet tenni a dologhoz, hogy azért mert gyúrsz-gyúrúnk még nem vagyunk különbek a másiknál és erősebbek sem biztos. Nagyon komoly meglepetések érhetik az embert. Szerintem ha valaki nem akar sportolni azt nem kell baszogtatni, az ő baja. Az idegesítő, ha valaki ilyen girnyó és mellé nagyképű is. Viszont az se szimpatikus, ha valaki egy kicsit izmosabb mint az átlag és arra menőzik...
-
Quan-Chi
őstag
válasz
laci06 #48711 üzenetére
a dolog rém 1xű
mondjuk egy bodybuilding.com-on megnézhetjük hogy kb 1000 cég forgalmaz termékeket. de nyilván nem gyártanak 1000 helyen ugyanis egy gyár óriási kapacitással rendelkezik és akár 50-100 forgalmazót is kielégít. a Scitec Multi-X terméke megegyezik az universal Spapak -al az ISS vitamin pakkal, meg a prolabnak is van valami vitaminja ami ugyan az. azt egy külső cég gyártja ezek megveszik és saját nevük alatt közel azonos áron adják.
Scitec-et csak a keleti régióban lehet kapni, ezen kívül itt is gyártják annak ellenére hogy Orlandóban van bejelentve. szerintem román de ez nem 100%. elég árulkodó, hogy az ára nem függ a $ árfolyamtól, nem úgy mint az összes amerikai terméké, ráadásul az eurótól sem, szóval az övezeten kívül készül.
normálisabb forgalmazók azt is ráírják a dobozra ha nem saját maguk gyártják. pl a Cytogenix Xenadrin zsírégetőn rajta volt hogy az LG sciences -el gyártatta le ...
ezen kívül, a Sportika jópofa , most írta ki vmeik nap hogy az Animal Cuts forgalmazását betiltották valami egészségkárosító összetevő miatt , nem is lenne ez baj ha nem épp most fogyott volna el a 3. doboz a diéta végett ...
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Woodslave #48716 üzenetére
Scitec jó részét csak újracsomagolja. Vitaminokat készíteni azért nem olyan egyszerű dolog. Vannak bérgyártók, megveszik a cuccot és csomagolják ilyen-olyan dobozba.
Egyébként mélységesen egyetértek az előttem szólóakkal. A Scitec jelenleg egy jó értelemben vett alsó-közép kategóriás márka, felső kategóriás árral párosítva. A több webshopon is elérhető Dymatize, Optimum, Gaspari-s cuccok nyomába sem érhet, sajnos. Nekem az a tapasztalatom, hogy bár papíron megfelelőek a termékek, de sokszor nem azt a hatást, érzetet fejtik ki, amit más cégek termékeitől megkapok. Biotech egyébként szintén egy ilyen cég, marketingben nagyon erősek, csomóan ismerik már a nevüket, de én személy szerint eddig még bármelyik terméküket próbáltam, csak csalódtam:S.
Az lesz az érdekes, amikor az emberek ráébrednek, hogy mibe kerül a minőségi termék, és rájönnek, hogy az általuk fogyasztott ettől is drágább. Akkor leszek kiváncsi, hogy mit lép majd eme két-három gyártó. Mert ez a helyzet szerintem nem lesz sokáig fenntartható.
-
Tipo16V
aktív tag
ma voltam pest bevárosában, figyeltem az embereket, izmos embert csak egyet láttam, egy csokit az örsön, ingben volt, elég száraz volt, voltak ott vagy 45ös pajszerek.
na de a többihuszonévesek, feltehetőleg egyetemisták, ropi karok, és has, hasukon megfeszülő (hamár máshol nem
) has. vagy nagy disznók, csajok között is.
viszont aki vékony, annak eres volt a karja, de itt 30 alatti karról beszélünk
nem vagyok egy hegyomlás (még) de azért jó érzés, hogy a többiek milyen telibefosott búvárruhák, vagy fogpiszkálók.
-
dnelb
veterán
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica #48720 üzenetére
Kevés lesz az az idő szerintem.
-
szőröscica
addikt
Voltam most meló után strandon, marha nagy tömeg volt. Voltak olyanok, akik úgy szerettek volna kinézni, mintha gyúrnának, de fasza formát kb. kettőt láttam.
Bezzeg a csajok. Azok jól néztek ki. ^^
Én már a jövő nyárra készülök.
-
Bibby
addikt
Jaj ezt meg akartam mutatni nektek is (eres láb, nem valami szép látvány, előre szólok):
[link]Nagyon durva, és ez nem photoshop mert hivatalos oldalon van. Nem kellene ezt megműteni?
Ő meg versenysportol vele.
-
laci06
senior tag
válasz
Quan-Chi #48706 üzenetére
Irok egyet ide gyorsan...
Csak egyet tudok érteni veled is. Vagyis én személy szerint az alábbi 3 márkából csak a Scitecet használtam (vitaminok+egy 2,27kg-os whey prof, ez volt az 1. fehérjém), és szerintem a minőségükkel semmi gond nincsen. De valóban, borzasztóan túl vannak árazva. Én is néha el-elgondolkodok azon, hogy vajon mekkora haszon lehet mondjuk egy fehérje értékesítésén. Vagyis Magyarországon agyon van reklámozva, a tápkieg boltok jó része csak ezeket a termékeket árulja, míg külföldön, én esküszöm kerestem őket, de csak néhol botlottam bele Scitec termékekbe. Vagyis nekem tök úgy tűnik, mintha a forgalmuk java részét ők kis hazánkban bonyolítanák le, és itt tartanának fel egy hálózatot a nem akármilyen marketingnek köszönhetően.
Quan-Chi példájával is élve a 100% WP prof ára alatt sok helyen meg lehet kapni a Dymatize Elite Whey-t, ami már elvileg egy izolátum-koncentrátum keverék, valamivel magasabb fehérje tartalommal, és mégiscsak egy szinte minden ország, minden normális shopjában kapható, amerikai gyártótól származó fehérjéről van szó.
Illetve ez tök érdekes, de sokan tudjátok, hogy rendeltem amerikából vitaminokat. Rengeteg Scitec vitaminnak megtaláltam összetételben az utolsó összetevőig megegyező megfelelőjét. Van amiből van mindkettő (Scitec, és Puritans Pride), és az azonos összetételűek mind méretre, színre, alakra megegyeznek. Aztán ilyenkor elmélázok azon, hogy vajon azokat gyártják, vagy csak újracsomagolják. Vagyis pl egy Calcium-Magnesium esetén számomra kicsit érdekes, hogy pont mg-ra azonos mint a Puritans hasonló terméke, és ha mindkettőből egyet-egyet kiveszek, majd lerakom egymás mellé őket, akkor lehetetlen megkülönböztetni egyiket a másiktól, de ha gondoljátok csinálok róluk képet. Persze még mielőtt valaki aki olvassa ezt a fórumot beperelne rágalmazásért, hangsúlyoznám, hogy ettől még gyárthatják ők, és lehet, hogy ez az összetétel, meg forma valami standard dolog amiről én nem tudok, de érdekes...Egyébként köszönöm az ingyen reklámot mindenkinek
.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Kassadin #48705 üzenetére
nem lenne rossz az a 3 gyártó ha a jelenlegi ár feléért adnák a termékeiket. mert most irreálisan drágák sajnos
amit soha nem tudtam felfogni az az, hogy hogy kerülhet egy romániában vagy hol a tökömben gyártott Scitec 70%-os koncentrátum annyiba 100% WP prof.
mint egy vezetőnek számító amerikából importált márka jelen esetben a Dymatize közel 90%-os izolátuma ISO100
erre nincs épkézláb magyarázat, de elegendő ahhoz hogy semmi esetre se kapjon el valami idegen perverzió aziránt hogy a fent említett 3 gyártótól bármit is vegyek( égjek el a pokol tüzén most vettem egy C-1000et biotech-től pedig Puritan's Pride -ot szoktam csak az nem volt )
-
Quan-Chi
őstag
a nagy örökzöld téma, milyen fehérjét vegyek / mit szedjek
és persze a visszaköszönő 3 állandó alternatíva (Biotech,Scitec,Cytogen)
Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest