Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Újra neki fogok végre állni edzeni, ha vége a vizsgaidőszaknak.. Arra gondoltam, hogy már csinálom egy ideje, kipróbálok én is valami tömegnövelőt, esetleg fehérjét...
Mit ajánlotok? Honnan rendeljek szerintetek?
Illetve mit?
Én valami tömegnővelőre gondoltam.. Illetve esetleg vitaminok stb...
Árban valami normális ár/érték arányút szeretnék, mindenképpen hosszabb távra, szal valami nagyobb kiszerelést..
Összesen azért örülnék, ha 20 körül kijönnék belőle... -
laci06
senior tag
Valaki tudna ajánlani valami normális konditermet, Pesten 9. kerülettől nem messze? Lehetőség szerint ne legyen mindig tömve, normális emberek járjanak oda, és ne legyen baszott drága.. Tudom, hogy ez a három kizárja egymást, de a legkisebb rosszat keresem csak...
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Egy myprotein-es rendelés nem érdekelne valakit?
Illetve van súlylimit/rendelés? Vagy a 8 fontos postáért akár 50kg-ot is lehet rendelni (ha jól emlékszem én valami 25kg-os limitre emlékszem)?
Magam részéről egy 12-13kg-ra tartanék igényt, és bevállalnám a rendelést, a pk-n pedig megbeszélés szerint osztoznánk...[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Tegnap is beírtam, de senki nem reagált, szóval valakit érdekel myprotein-es rendelés?
Ha nem, akkor rendelek egyedül, de ha valakinek valamiből kéne 100g, vagy 500g, vagy esetleg 1kg, akkor írjon, pk-ból sem kell részt vállalnia, ha tényleg kis tételről van szó.. -
laci06
senior tag
Sziasztok!
A múltkor sem volt túl nagy érdeklődés, de azért megkérdem:
Valakit nem érdekelne Dymatize Elite Whey? A 2,27kg-os 8k(max 8,5k árfolyamfüggő) körül lenne Angliából postával együtt, az összes íz beszerezhető, de min 4 db fölött lenne ennyi az ár. -
laci06
senior tag
válasz BÁ Nutrition #22008 üzenetére
ha megbízhatónak tartod magad, akkor elég bemondani
ha nem, akkor is... ahogy nézem van rá igény... ha másnem majd apránként elviszitek őket, vagy nem? -
laci06
senior tag
Remélem nem offolom szét a topikot...
Érdeklődtek priviben is, ma délután, késő este rendelni fogok, az ízek (írom az angol nevüket, mivel egy-kettőt nem tudom minek kéne forditani):
Green Apple
Butter Cream Toffee
Orange Dreamsicle
Pina Colada
Berry Blast
Caffe Mocha
Chocolate Mint
Chocolate Foudge
Guormet Vanillia
Rich Chocolate
Smooth Banana
Ebből kéne kiválasztani 3-5 izt...
Jelezték többen a toffee-t, vanilliára is érkezett igény, illetve Bá egy banánosat kért. Ezen kivül gondolom csokis az ami kéne, de melyik a 3 közül?Nagyobb is lenne, de több mint kétszer drágább mint a kicsi, mivel most erre van akció, ezért ez éri meg jobban (kicsit vicces mondjuk...)...
[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
Nem akarok okoskodni, meg lehet, hogy mindenki tudja, de a bölcsességfogakkal az a baj, hogy nehéz őket ápolni, másrészt pedig sokkal gyengébbek, mint a többi...
Ezért szokták általában kihuzatni őket...
Meg van akinek tök szép a fogsora, aztán a bölcsességfogak kijönnek, jól összenyomják, és teljesen szétba****ák... Nekem most jövögetnek, egyelőre nincsen velük semmi baj, remélem ez egy darabig igy is marad...Más: A fehérjéket megrendeltem, ha megjöttek majd jelzem az illetékeseknek...
-
laci06
senior tag
válasz Snoop-y #22483 üzenetére
Nem szokott fájni a térded?
Nekem anno még azt a tanácsot adták, hogy derékszög alá ne nagyon menjek, mert akkor már sokat kap a térd (mármint a térdemnél a lábszár, és a comb által bezárt szög ne legyen ettől sokkal kisebb). Tudom, hogy így sokkal kevesebbet ér a dolog, de így is eléggé meg tudom edzeni a lábamat, és tényleg, hogyha a derékszög alá bemegyek, akkor amikor felállok akkor nagyon érzem, hogy nem csak a combom, hanem a térdem is irtózatosan dolgozik....
A guggolás sosem ment mondjuk nekem jól, súly nélkül is elég nehéz lemennem teljesen, mondjuk lehet, hogy ehhez köze van annak is, hogy 190cm vagyok, és elég hosszúak a lábaim...Más: Próbálom helyrerakni a kajámat, reggelente 30g scitec whey prof+70g zab kb 4-5dl tejben, napközben 4 egyenlő adagra elosztva kb 400-450g rizs és 450-550g csmell (inkább a felső határhoz közel), és este 9 körül egy konzerv hal sok zöldséggel... edzés után, és lefekvés előtt pedig 30-30g fehérje... Ez mennyire rossz így(tudom, hogy este jobb lenne a túró, de azt magában képtelen vagyok lenyomni még)? Most jön rám a súly elég szépen, mondjuk a termetem itt is kicsit ellenem dolgozik, most vagyok kb 86 kiló, de szinte vékonynak érzem magamat ehhez a magassághoz...
Van amikor mondjuk a hal az kimarad, de igyekszem tartani a napi 5 étkezést (+este fehérjét) minimum.
Illetve van pár problémám:
- az egyik, hogy a zab nekem eléggé meg szokta viselni a pocakom... régebben 150g-t ettem reggelire, de akkor szinte egész nap össze vissza korgott, meg rettenetesen szeleltem tőle gondolkodtam már azon is, hogy lehet, hogy allergiás vagyok rá, vagyis a rozsra biztosan...
- illetve sajnos én elég lassan eszem, nagyon megrágom mielőtt lenyelem a kaját, illetve nem is tudok olyat nagyon nyelni, és így egy 100g rizs+125g cs.mell kajálása az min egy 20-25 perces produkció (mondjuk közben nézek valami sorozatot, meg netezek).. Ez gyorsulni fog? Ez hülye kérdés, de ha nem, akkor nekem a kajálás az napi közel 2 óra, ami sok... Lehet röhögniMás2: A fehérjéket megrendeltem még múlt hét csütörtök este, ha megérkeztek, akkor mindenkit értesítek (sajnos valószínűleg nem volt valami raktáron, mert még el sem indították őket).
Akik végigolvasták, azoknak köszönöm
-
laci06
senior tag
válasz God Vazzeg #22487 üzenetére
Jó tudni, hogy a probléma nem egyedi
woodslave: ez tényleg kicsit macerásan hangzik (főleg nap, mint nap megcsinálni), de köszi az ötletet, lehet, hogy majd kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
válasz Woodslave #22489 üzenetére
Lehet, hogy nem kell, de nemsokára kezdődik a suli (egyetem), és sajnos megeshet, hogy több nap is kénytelen leszek kora reggel edzeni menni. Edzés előtt meg gondolom nem árt a ch (utána meg pláne nem).
glutamin: Lehetséges, hogy igazad van, meg fogom próbálni úgy is ahogy írtad, vagyis jobban fogok figyelni a dologra. De mint írtam, ezt annó nekem is tanácsként adták, tehát nem a saját hülyeségem a dolog.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Megjöttek a pár hete rendelt Dymatize fehérjék.
Akik érdekeltek, azokat értesítettem priviben is, remélem nem hagytam ki senkit.
Ha mégis, akkor ezúton szólok, és elnézést, hogy elfelejtettem őket.
Remélem nem lett túl nagy OFF. -
laci06
senior tag
Kajával kapcsolatban kérdeznék egy gyorsat...
A mézes-chilis csirke (nem szeretem a túl csipőset, szal inkább édes, kis csipős utóizzel) milyen kaja hosszútávon? Vagyis a csirkemell "gyúrós" értékén mennyit ront ha ront?
Tudom, hogy hülye kérdés, de hátha valaki tud rá válaszolni, vagy elküld a pi..ba
A tortilla (csak tészta) meg milyen szénhidrátforrás? Ahogy néztem a GI-je nagyon alacsony (30), ami ha jól tudom egyáltalán nem rossz (napközben enném, nem edzés után tölteni)...[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
válasz macikos #23076 üzenetére
Dehogy diétázok...
Sajnos nekem ahhoz még kéne legalább 15 kilót híznom, hogy értelme legyen annak (akkor lennék 100kg a 190 centimhez).
Köszi a választ, akkor alkalmanként befigyelhet...Tipo16V: arra gondoltam, hogy pár napig abból fedezem, de aztán megláttam a tortilla árakat, és letettem róla... Szal max 1-2étkezés, egyébként rizzsel fogom enni, vagy tésztával...
-
laci06
senior tag
Jónapot!
Egy házi tömegnövelőt akarok összeállítani magamnak
Edzés után sajnos van amikor egy-másfél óra is eltellik a kajáig, illetve szeretnék egyet tömegelni.
Jelenlegi kajám az napi nagyjából 450-500g rizs, és hasonló mennyiségű cs.mell, a későbbiekben még növelni szeretném a ch bevitelt mindenképpen..
Elég nehezen hízó vagyok, ekkora kajamennyiséggel sem indulok meg túlságosan, ezért szeretnék valami edzés utáni gyors ch-t bevinni...
Amire első körben gondoltam:
20g dextróz, 40g malto, 40g vitargo, 5g kreatin, 1,5g hmb, 50g fehérje. Ez mennyire életképes, illetve jó ötlet? Esetleg milyen másféle ch-t kéne belevenni, vagy az arányokat hogy kéne tolni?(gondolom, hogy 100g vitargo lenne a legjobb, de az drága sajnos )
Egyelőre nem gondolkodok kreatin kúrában, csak a tömegnövelőbe szedném. Ez egy későbbi kreatin kúrára nézve lehet, hogy nem lenne túl jó ötlet(kisebb eredményt hozna később)? -
laci06
senior tag
Erre semmi komment?
Inkább oltsatok le, ennél az is jobb...[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Utolsó pillanatban én is rendeltem pár dolgot a sportika-ról.
A ti rendelésetek hogyan áll? Vagyis feladták már, megkaptátok esetleg?
Esetleg a múltkori 45%-os alkalomról van valakinek tapasztalata?
Az érdekel, hogy a héten megkapom-e, vagy annyian rendeltek, hogy felesleges várnom, mert egy jó darabig még nem fogják tudni úgysem feldolgozni... -
laci06
senior tag
válasz Snoop-y #25815 üzenetére
Amikor 50-ba, meg 60-ba nyomsz, akkor az a 16 ill 10 téged elfáraszt?
Csak mert én pl 50be gond nélkül belenyomok 20-at, 60-ba 15-öt, de a 70-el néha már a 8 is nehezemre esik, 75-be pedig a múltkor segítséggel ment 6 (ebből 4 teljesen tisztán a maradék kettőben meg alatta volt a keze a segítőmnek, de azt mondta, hogy csak a 6.-nál és ott is max 1 kilót kellett segítenie).
Csak azért kérdem, mert nem értem, hogy hogy lehet, hogy én a súly emelésével sokkal jobban visszaesek mint te, már amennyiben elfáraszt a 16 ill 10.Sportika-s rendelésem nekem sem jött még meg, és elvileg még mindig 'nyers' az állapota. Jó lett volna, ha a héten ideért, mert a hét elején sosem érek rá, de most már mindegy.
-
laci06
senior tag
válasz Snoop-y #25843 üzenetére
Ohh, értem...
Akkor nem esek kétségbe
Én sem fárasztom azokkal teljesen ki magam, tehát azokba még nem is nagyon erőlködöm, hanem elkezdem, és megcsinálom a 15-öt, majd visszarakom, és rakom rá a súlyt...Én 85kg körül ingadozom, de ehhez a súlyhoz egy 192cm körüli embert társítsál, szal nagyon eloszlik, és rengeteget kell ennem ahhoz, hogy gyarapodjak, nehezen hízó vagyok...
-
laci06
senior tag
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de a vitaminszedésnek este mennyire van értelme?
Vagyis reggel nem tudom lenyelni őket, este meg simán. Mennyivel rosszabb igy a felszivódása? (C 1000, Daily One, Mg) -
laci06
senior tag
válasz Atomgeszi #26244 üzenetére
Nem tudom...
De már ha ránézek azokra a hatalmas tabikra már összeszűkül a torkom, tudom, hogy hülyeség, de annó volt szerencsém szétrágni daily one-t, és valami szörnyű ize volt, azóta pedig kicsit tartok tőle. Este meg simán lemegy, valahogy sokkal inkább kivánom a kaját is még este, mint reggel.
De akkor valszeg suliba viszegetem majd őket.
Zabpehely nekem szétveri a gyomrom. Már 120g-tól is egész nap ugrál a gyomrom, sokat eregetek tőle. Pedig fehérjéktől semmi bajom, de a zab kihozza belőlem a galambokat. -
laci06
senior tag
válasz God Vazzeg #26272 üzenetére
Szia!
Hmm ezek szerint bejött ez a winner?
Csak mert annó még eléggé szkeptikusan áltál hozzá, vagyis idézni nem tudok, de mintha azt mondtad volna, hogyha nem ingyen lenne, akkor nem próbálod ki. -
laci06
senior tag
válasz God Vazzeg #26289 üzenetére
Értem, valóban igy volt, csak annó egy kis vita volt róla, hogy sok a cukor benne stb.
De mindegy, a lényeg, hogy neked bejött...Más: Lenne nálam egy Dymatize 5 fontos Toffee-s protein eladó. Nekem nem jött be, emlékeim szerint 2 adagot ittam meg belőle, de max 5-t. Konyhai mérlegen mérve 2533g volt adagolókanalastul, mindenestül ami még benne van. Van egy üres 2350g Scitec Whey Profos dobozom, az kanál nélkül 300g volt. Szal a tiszta fehérje ami még benne van szerintem mindenképpen 2100g fölött van. (Ha vki tudna mérni egy üres Dym dobozt, akkor pontosan meg tudnám mondani) Ez eladó.
9. kerületben Viola és Mester utca környékén átvehető előre egyeztetett időpontokban 7k-ért. A fehérjének nincsen semmi baja, még másfél évig jó kb, egy hónapja bontottam. -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem akarna beszállni egy myprotein-es, ill profigym-es rendelésbe?
Továbbá még megvan a majdnem teli 2,2kg-os Dymatize Elite Whey-em. 7k-ért keresi új tulaját. Toffee-s -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Látom remekül elbeszélgettek a kocsikról, sry, hogy megzavarom egy ennyire ide nem illő kérdéssel a topikot...
Szal belevágnék egy keratinkúrába. Ez lesz az első, eddig kiegnek vitaminok és fehérje megy. Kaja nagyjából rendben, az estét túró zárja mindig, napközben pedig igyekszem legalább 3 (de ált négy) csirke-rizst ennem.
Jelenleg 86-87kg körül vagyok, ahogy olvastam nekem 20g kéne töltéshez, majd 10 szinten tartásnak. Az első kérdés: indokolt-e szerintetek első kúrában ennyit bevinni? Vagy elég lenne 15-10, esetleg 15-7,5, vagy még az is sok lenne? Tudom, egyénfüggő a dolog, de ki mit csinálna?
Egyelőre még nem tudom, hogy hány napig szeretnék tölteni, ahogy olvasgattam, 5-10nap között szokták ajánlani, én szerintem belövöm egy hétre.
Reggel, felkelés után: 5g cm+30g vitargo, edzés előtt egy kis adag (40g-os) vitargo crx, edzés után egy adag Dymatize High Protein Mega Gainer, pihenőnapokon pedig menne helyette a reggeli adag a feltöltő időszakban. Ez eddig összesen 15g, a maradék 5g-ot (már ha szerintetek lenne értelme feltöltésnek 20g-t) szednem hova tegyem? Az edzés általában a késő délutáni órákban van.
Szinten tartásnak maradna a reggeli és az edzés utáni tömegnövelő.
Előre is köszi. -
laci06
senior tag
Köszi a választ.
Megpróbálom egyenlő részletekbe elosztani. Ami szerintem fixnek mondható, az a reggeli 5g, és az edzés utáni tömegnövelővel bevitt 5g. Csak azt nem tudom, hogy a nem lenne-e az a legjobb, ha az edzés előtt egy órával bevinnék még 5 grammot. Így is a két 5g-os adag között kb 2,5 óra telik el. Pihenőnapon nyilván megpróbálom a 4-szer 5 grammot kb 4-5óránként lenyomni.
Illetve reggel csak simán vigyem be, vagy pedig jobb Vitargo-val? Napközben is, ha lehet választani akkor simán vagy vitargoval?
Illetve szinten tartáskor melyik a jobb, a napi 2szer 5g, vagy pedig inkább próbáljam 4szer 2-3g-onként bevinni(edzésnapokon az edzés utánit sajnos nem tudom megbontani)? -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy beruházok egy 40 adagos superpump250-re... Mi a véleményetek róla? Vagyis tudom, hogy ez egyénfüggő. Lehetséges, hogy árt az egészségnek?(builderen irta ról egy srác)
Kaja nagyjából rendben, éppen kreatin kúra közben vagyok. Edzés után van tömegnövelő, este turó. Sajnos a reggelim szar, mert a gyomrom nem komálja a zabot.
Érdemes lenne két kreatin kúra között a superpumpot használni? Vagyis egy 40 adagos, az kitartana a szünetben, és a következő kúra során. Ami abban van 5g kreatin azt számoljam a napi adaghoz, vagy se?
Vagyis használhatom úgy, hogy a szünetben (vagyis attól a heti 15g kreatintól még gondolom szünet lenne), majd a 2. kúrám során? Vagy inkább azzal együtt kezdjem?
Aki használta az mit ajánlana? -
laci06
senior tag
válasz PókerFész^^ #29575 üzenetére
Keveset, nehezen hizó vagyok nagyon.
Most járok a 3. hét végén, eddig talán 2kg-ot. Erőben érzem eléggé, meg jobban birom az edzést. Hasam még egyszer sem ment tőle, mondjuk eddig mindig ch-val (többnyire vitargoval) vettem/szedtem/ittam be/meg. -
laci06
senior tag
Esetleg őket lesd meg:
- Wifi Router TP-LINK TL-WR941ND 300M: 9990,-,-
- Wifi Router TP-LINK TL-WR1043ND 300M MIMO: 12.990,-
Nekünk az előbbi van Pesten, ill Fehérváron is. Itt 15/1,5, ott 30/3-as net van mellette, és abszolút elég hozzá. A 1043-as elvileg már a 60as nethez is faszentos... Állitólag a tp-linkek a legjobbak ár/érték arányban, és 5 év gari (vagyis nekem annyit adtak mindkettőre). -
laci06
senior tag
válasz mocsanisi #31853 üzenetére
Szia!
Én pár hete használok Superpump250-et, igaz nem mindig.
Nekem 1 adag bőven elég, pedig ugye azt ajánlják, hogy embertől függően, de 1,5-2 is kellhet.
Az én tapasztalataim (mivel nagyjából hasonló szinten állhatunk, ezért írom le, mondjuk én magasabb és nehezebb vagyok (88kg)):
Elvileg üres gyomorra kell meginni, akkor a legjobb, ehhez képest, amikor én üres gyomorra megittam, akkor még edzés után órákig is csillagokat láttam, és alig tudtam figyelni, pedig másnap zh-ztam. Mondjuk az edzés jó volt, tényleg durrantam, alig fáradtam stb...
Ha nem üres gyomorra iszom meg, hanem előtte van egy fél órával kaja (csirke és rizs), akkor is durranok, a kezem miután megittam jó fél órával már teljesen be van durranva akkor is ha semmit nem csinálok rá, és edzés után teljesen jó vagyok. Tudok figyelni, nem vagyok tompa, szal edzek egy nagyon jót, és lényegében mellékhatás nélkül.
Egyszer volt az, hogy azt hittem, hogy az egekbe lőtte a vérnyomásom, és mértem egyet itthon, ehhez képest valamivel 120/80 alatt volt, és a pulzusom és teljesen normális volt, pedig olyan érzésem volt, mintha a szívem mindjárt szétrobbanna (na jó, ez túlzás, de sokkal jobban éreztem, hogy kalapál)...
Szal adjál egy második esélyt a dolognak szerintem úgy, hogy aznap normális kaja volt...
(mondjuk te is ezt írtad, csak megerősíteni akartalak az ötletben) -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Olvasom a fórumot, néhe irtam, remélem mindenkinek legalább látásból ismerős a nevem.
Kb 3-4 hónapja rendeltem Angliábl jópár doboz fehérjét, és páran tőletek is vettek belőlük, illetve egy részét direkt nektek rendeltem.
Most újra van egy aránylag nagyobb akció, igy újra rendelni fogok.
A múltkor volt egy kis dili, ami miatt aránylag lassan jött meg a cumó, remélhetőleg most ez nem lesz, és akkor 1 hét alatt ideérnek.
Rendelni én Pénteken szeretnék, azutáni héten sielni fogok, remélhetőleg akkor meg is érkezik, és átvenni Február 2. hetében lehetne a 9. kerületben.
Amiket érdemes lenne rendelni (sajnos a tulnyomó többség semmivel sem olcsóbb, mint itthon egyes akciók ideje alatt):Nutrisport 90+ protein 5kg 12500Ft (ízek: banán, vanilia, málna, eper, csoki, aránylag jók róla a vélemények, páran az izbe kötnek bele, de van akik nagyon szeretik, a vaniliát szokták fikázni, elvileg 65% izolátum, 33% casein, aszpartám mentes)
Nutrisport Whey Protein Isolate 5kg 13500Ft (ízek: vanilia, csoki, eper, banán, elvileg izolátum, nem keverék, ugyanugy átlagosan az 5 csilagból 4-et adnak neki, mint az előbbire, itt is néhányan az izbe kötnek bele, de azt irják, hogy hozzá lehet szokni, és egy idő után már abszolút elfogadható számukra is, összehasonlitásképpen a Dyimatize Elite Whey is ugyanúgy átlag 4 csillagot kap, mint ezek)
Optimum Health - ultimate Whey Protein 2,25kg 7000Ft (a legnépszerűbb fehérje odakint, átlag 4,5 csillag, ízek: Banán, Eperkrém, Vanilia "krém", és kétféle csoki, zacskós, nem dobozos, izolátum, koncentrátum keverék, 73% körüli fehérje tartalommal)
Nyilván az izre nem tudok garanciát vállalni, de mindegyik eredeti, hivatalos forrásból számarzik.
A dolog szépséghibája, hogy ezek az árak akkor érvényesek, ha min 4-et rendelek belőlük, az ízek keveredhetnek elvileg, de ha vki kér 2-t, akkor a másik 2-t bevállalom én, ugyis akad rájuk majd valaki.
Az összes aszpartám mentes.
Egy darabig a nutrisportokat a sportika is árulta, ill a shop.builder-en is megtalálhatóak voltak, én nem kostóltam őket.
Linkek:
sportika véleménnyel
NutrisportVárom a priviket...
Üdv néktek -
laci06
senior tag
Szia!
Én is irok ide végre.
Nem feltétlen megoldhatatlan amit akarsz, csak oda kell figyelned, hogy mit eszel.
Biztosan ezeket te is tudod, de amit kerülnöd kell, az a zsír, vagyis nem kerülni, de vigyázni vele, és minél kisebb mennyiségben fogyasztani. Természetesen nem szabad kizárnod az étrendedből (vélhetően nem is tudod), de kerülni kell.
Egyél minél tisztább húsokat, a legjobb a csirkemell (pulyka, halak), sok zöldséget, gyümölcsöt (nem mindegy, hogy milyet, mert pl a banánban elég sok a cukor), és kezdjél el sportolni, és akkor szép lassan a mérleg is elkezd majd lefele billenni.
Ha gondolod elkezdhetsz járni kondizni, edzésenként egy kicsit (20-30 perc) futópadon kocogsz (egyes szerint a kocogással hatékonyabban lehet zsírt égetni, mint a futással, arra kell figyelni, hogy a pulzusod ne szökjön az egekbe, és 120 körül tanyázzon, ha jól tudom). De ha jelenleg nem sportolsz, akkor szinte bármi jó, mivel energiát többet fogsz égetni mint eddig.
Jah, és fogyni csak akkor fogsz, hogyha kevesebb energiát viszel be, mint amit fölhasználsz, ez nem azt jelenti, hogy koplalni kell, mert a tested akkor nem csak a zsirokból fog energiát visszanyerni, hanem elkezdi lebontani az izmaidat is, ezért jó, hogyha eszel, akár napi 5-6szor is, csak lehetőség szerint az eddig nasi alatt futott dolgokat hagyd el. Ezért jó a sok zöldség, és a mellhúsok. Ez a kettő mehet minden mennyiségben.
Mindjárt jönnek a 'nagyok', és kijavítanak, ha valami baromságot írtam, de ez szerintem nagyrészt helytálló. -
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Olvasom a fórumot, néha írtam is ide, remélem mindenkinek legalább látásból ismerős a nevem.
Kb 3-4 hónapja rendeltem Angliábl jópár doboz fehérjét, és páran tőletek is vettek belőlük, illetve egy részét direkt nektek rendeltem.
Most újra rendelni fogok.A múltkor volt egy kis dili, ami miatt aránylag lassan jött meg a cumó, remélhetőleg most ez nem lesz, és akkor 1 hét alatt ideérnek.
Rendelni ma késő délután szeretnék, és átvenni majd a 9. kerületben lehetne őket.
Amiket érdemes lenne rendelni (sajnos a tulnyomó többség semmivel sem olcsóbb, mint itthon egyes akciók ideje alatt):Nutrisport 90+ protein 5kg 13000Ft :ízek: banán, vanilia, málna, eper, csoki, aránylag jók róla a vélemények, páran az izbe kötnek bele (azt senki sem mondta még, hogy nagyon finom, tehát biztosan nem egy myofusion, de elég minőségi, és az összetétele egyáltalán nem rossz, sőt), de van akik szeretik, a vaniliát szokták fikázni, elvileg 65% izolátum, 33% casein, aszpartám mentes.
Nutrisport Whey Protein Isolate 5kg (ajándék 500gr kreatinnal) 15500Ft ízek: vanilia, csoki, eper, banán, elvileg izolátum, nem keverék, ugyanugy átlagosan az 5 csilagból 4-et adnak neki, mint az előbbire, itt is néhányan az izbe kötnek bele, de azt irják, hogy hozzá lehet szokni, és egy idő után már abszolút elfogadható számukra is, összehasonlitásképpen a Dyimatize Elite Whey is ugyanúgy átlag 4 csillagot kap, mint ezek.
Az összes aszpartám mentes.
Egy darabig a nutrisportokat a sportika is árulta, ill a shop.builder-en is megtalálhatóak voltak, én nem kostóltam őket.
Linkek:
sportika véleménnyelNutrisport
Várom a priviket...Üdv néktek
[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Nemrég hoztam párótoknak fehérjét...
Most azon gondolkodok, hogy vitaminokat fogok rendelni... valszeg a puritan.com-ról...
Az érdekelne, hogy lenne-e rá igény? Valszeg jópár dobozt hozatnék, árban nem tudom mennyire jönnének ki, de szerintem a scites-es vitaminok árának 70% körül megállna minden.
Igy lennének érdeklődök, illetve mit lenne szerintetek érdemes, én amire gondoltam:
Multivitamin
C-vitamin
Ca
Mg
Omega 3
Q10
Ezeken kivül kinek mire lenne igénye?Ahogy számolgattam, 100db 1g-os C-vitamin Csipkebogyó kivonattal, vagy mivel, illetve Bioflavonoiddal lenne kb 1250-1300Ft.
100db 1200mg-os omega 3 180epa és 180dha lenne kb 1800.
Ezek előzetes kalkulációk, remélhetőleg vmivel olcsóbb lesz majd. Előre nem kell fizetni, és valószinűleg lennének folyamatosan, és akár jóval több minden is.
Tervezem, hogy a fehérjéket is fogok 'raktáron' tartani...Lenne értelme, lenne rá igény?
-
laci06
senior tag
válasz Tomics #39244 üzenetére
Szia!
Bp-i, de ez valszeg úgy működne, hogy én rendelek mindenfélét, és majd meghirdetem itt...
Tehát semmiképpen sem egyesével irogatnám össze, hanem megveszem 'raktárra', és meghirdetem itt, és még jópár más helyen őket...
Kiváncsi vagyok, hogy mennyi ember lehetne elérni ezzel...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Hálózati / IP kamera
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- További aktív témák...
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Logitech Logi Dock Dokkoló
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- iPhone 13 Pro Graphite
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest