Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Mit találtam...[link]
-
Kassadin
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Olyat én mindennap látok a "fiataloktól", azt hiszik minden a súly.
Amúgy komolyra fordítva a szót, szerintem mindenki elérheti kemény munkával meg sok pénzzel azt, hogy azért látszódjon rajta hogy nem a szél hordta össze azt, ami rajta van. Tudom, tudom a genetika. Lehet csak én vagyok túl optimista ilyen téren.
-
Kassadin
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Kellő kitartással semmi sem lehetetlen.
-
Kassadin
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
"Véleményem szerint a legjobb a súlyzós edzéstől minél távolabb tenni, de sokan idő hiányában a súlyzós edzés után akarják megoldani. Ezzel sincs gond, célszerű edzés után fehérjét inni és fél óra múlva lenyomni."
Persze, a legrosszabb esetben 1,5 óra edzés után még ott fogok ülni fél órát miután megittam az edzés utáni turmixot, főleg majd suli időben, amikor nem csak haza kell bandukolnom edzés után, hanem tanulni is.
"Kinek nem ajánlott? Csakis a nagyon nehezen fejlődő, hiperaktív, amúgy is szikár, vékony srácoknak nem kéne aerobozni. Nekik a pihenés és a regenerálódás a legfontosabb, különben sosem szednek fel tömeget."
Ez sajnálatos rám nézve.
Mondjuk a hiperaktív fogalom nem egészen értem hogy jön ide, a cikkíró látom nincsen tisztában a fogalmával. -
Kassadin
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
Ízesítetlen fehérjére gondoltam, mert annak 5kg-ja csak 40 font, de amúgy jogos amit írsz.
Még anno Maci írta hogy az ízesítetlen fehérje jobb mint az ízesített.
#49915: Szerencsére csak egy anyám van, de én is ízesítetlent iszok. Férfi vagyok, nem kisfiú aki nyavalyog az íze miatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kassadin
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem majd' ugyanolyan magasok vagyunk, én a hatalmas izmaira gondoltam.
-
Kassadin
addikt
Én nem akarok belekötni, mindenki azt hisz amit akar, csak másra ne próbálja meg ráerőltetni a saját gondolkodásmódját.
Nem tudom elképzelni mi baja lehet az embernek a tejsavó fehérjétől például.
"aki később nem hízott el vagy nem kellet májat cserélnie és még 40 évesen is
pisilnek utána a nénik a strandon."God fogalmam sincsen hány éves így hirtelen, de ő elég régóta nyomja és még nem számolt be arról hogy májműtéten kellett volna átesnie.
Aki ész nélkül koxol, annak nem csak máj csere fog kelleni.
Arnoldnak is kicseréltek már pár dolgot az évek alatt. -
Kassadin
addikt
Most már minden hétre jutnak szakértők a topicba?

Grass: Az is ugyanúgy tönkreb*ssza őket hosszútávon, mint bármelyik másik versenysport, szerinted náluk nincsen ízületi kopás stb. a koruk előrehaladásával? A focisták miért halnak meg olyan fiatalon? Mert teljesen kihajtják őket, aztán csodálkoznak hogy elfekszenek a pályán...És még lehetne sorolni.
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem tudom most hogy távozol közülünk, mihez fogok kezdeni magammal.

-
Kassadin
addikt
válasz
mocsanisi
üzenetére
Szerintem mindenki azt iszik meg zabál, amit akar, szuverén joga mindenkinek.
Én azt nem fogom sohasem megérteni hogy sok ember nem lát túl a jumbon, mintha csak az létezne. Aztán lehet hogy a srácok csak poénból írják mindig a jumbot, és nem jön át a poén.
joamilestoné: Te döntésed mire költöd a pénzed, én csak megjegyeztem a dolgot.
kovsol: Ehhez meg nem tudok mit hozzáfűzni. Ennyi.
-
Kassadin
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Focizó tinik jönnek be vagy mi van ránner? Edzeni mikor fogsz?
-
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem lehet hogy az a maxi súly, amit jól esik?
Döntött törzsű evezést meg nyak mögé húzást is 40-45kg-val szoktam csinálni, és úgyis szét tudom szakítani a hátamat.
-
Kassadin
addikt
Lehet hogy leírtad a múltkor, lusta voltam visszakeresni.
Ma én fekvenyomás egyenes padon/45 fokos padon/tárogatás+kis súllyal peck deck gép/áthúzást csináltam, de nem igazán érzem még most sem a hatását, pedig úgy csináltam ahogy a linkelt cikkben is van írva(na jó, törekedtem rá). Jó lenne most már ráéreznem, kezd egy kicsit aggasztani a dolog.
God Vazzeg: Jártam volna már én mindenkinél(kiéve Boxi, rá nem vagyok kíváncsi
), ha lenne rá zsetonom. -
-
Kassadin
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
"Kardió edzés
Formáját tekintve ugyanaz, mint az aerob edzés, de itt a magas pulzusszám miatt már fokozott az izommunka, így a test nem tudja zsírból (lassan) fedezni az energiát. Ez valójában állóképességi edzés. Annak ajánlott, aki nem végez súlyzós edzést, súlyzós edzést végzőknek azonban könnyen izomveszteséget okoz. Semmiképpen se olyan hatékony, mint a súlyzós edzés aerobbal kombinálva."
Szóval akkor annyira mégse lenne jó. De szerintem ez az izomveszteség is túl van lihegve egy picit.
Manitou: Akinek nagyobb a szíve mint az átlag, annak nagyobb a max pulzusa nem?
Amúgy én edzés levezetés gyanánt szoktam bringázni/ellipszist csinálni, bemelegítésre én gimnasztikázni szoktam. Bemelegítés-edzés-nyújtás-turmix-aerobnak csúfolt valami. Ilyen sorrendben. -
Kassadin
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
Miért mennyit kellene?
Nekem nincsen szükségem fogyásra, csak azért csinálom mert az van shop builderen hogy aerob+súlyzós edzéssel többre megy az ember. A futásról is mindenki lebeszélt, pedig azt jobban szerettem, legalább lenne egy kis állóképességem is...kovsol: 10 perc alatt is vizes ronggyá izzadom a pólóm(főleg ilyen dög melegben), 20-30 perc nekem szerintem sok.
-
Kassadin
addikt
Értem. Én f*sz véletlen kitöröltem amit Márk tanácsolt privátban, szóval most az fogom kipróbálni amit te írtál, ide asztalra le van mentve txt-ben Tamoo féle melledzés néven.
A probléma az hogy ma nálam vékonyabb, csak bohóckodni járunk a terembe figurák voltak, amikor melleztem, mondom ő inkább ne segítsen nagyobb súlynál...Költözz le pestre bazze.
#49164: Be is tojnék, ha még lábazás után mást is kellene edzenem. Alig bírok járni utána, has meg alkar az egy kis lájtos levezetésnek nekem tökéletesen megfelel.
Szerk: Hogyan nyomod az aerobot? Nekem azt mondták heti 2-nél több nem kell, kivéve ha fogyni akarsz.
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Te gyúrsz?

Zombi és Kovsol meg remélem össze fog verekedni.
Mell-bicepsz volt ma terítéken, inkább nem is jellemezném a mai napot.
-
Kassadin
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Igen, mi szeretnénk valami formát elérni, nem úgy mint egyesek.

-
-
Kassadin
addikt
Nem tudom, én egyszer még egy másik teremben láttam egy srácot, aki szerintem 80-90kg lehetett maximum(mellé átlag magasságú), de a szó szoros értelmében full izom volt a gyerek. Nem tudom hogy mivel érte el és mennyire jó a genetikája annak az embernek, de hihetetlen volt. Ez most csak így eszembe jutott, gondoltam megosztom ha már ilyen parázs vita folyik itten.
bradam: Gondolom azért nem ajánlja, mert a vércukorszinted nem lesz tőle egyenletes, hanem megdobja, majd hirtelen leesik. Hosszútávon fogalmam sincsen mennyire káros ez vagy nem. Nekem bőven megteszi a darált zab is.
Szerk: Akkor miért nem ajánlja? Leírhatnád vagy küldj privátot.

-
Kassadin
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Nyilván, de mi nem vagyunk versenyzők hogy egy évben legyünk xy-szor formában a versenyre, utána meg behízni mint egy disznó. "Amatőrként" egész évben "jól" akarsz kinézni szerintem.
Én igazából már sz*rok erre az egész tömegelési mizériára, majd meglátjuk mire jutok ezzel a hozzáállással. Edzek keményen, eszek amennyi lemegy, aztán meglátjuk mire lesz elég.
-
Kassadin
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Az izmosság összefügg azzal hogy valaki "nagy"/hány kg? Ezt te se gondolhatod komolyan.
SzlobiG is kis vékony, de lehet hogy 5 év múlva(lehet kevesebb
), full izom lesz. Én nem gondolnám hogy a testépítés arról szól hogy hízzál be és akkor te mekkora bodis vagy. Pontosan arról szól, hogy mennyi izom van rajtad, nem arról hogy hány kg/mekkora hegyomlás vagy, amihez tegyük hozzá hogy genetika se árt. Én sose leszek hegyomlás a magam 167 cm-el, lényegtelen mennyit eszek, max elhízott törpe. Veled nem szabad ilyesmiben vitázni, úgyse jutunk dűlőre.A fitness modell az a czanik meg hasonlók, őket inkább ne keverjük ide.

Mocsa: Miért eddig nem 8-15-ig terjedő sorozatokat nyomtál?

-
Kassadin
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Pedig a lábedzéssel a többi testrész is jobban fejlődik állítólag.

Strandra mi számít? Kockahas az már kigyúrt kategória...ForexGuru: Szerintem senki se fog helyetted edzéstervet írni, neked kell kitapasztalnod.
Én guggolás-lábtolás-lábhajlítás-lábnyújtás-vádli állva-vádli ülve gyakorlatsort szoktam csinálni, garantáltan érzed másnap.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- VGA kibeszélő offtopik
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gratulálok, csak így tovább.