Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz
ForexGuru #49743 üzenetére
Nem, csak kell a változatosság...
meg úgy voltam vele, hogy nálam a top termékek ilyen téren eddig : 1. SP250-No-Xplode 2. Xpand Xtreme Pump
Én ettől is brutálisat tudok durranni
Kassadin: Ha már tömegnövelöről beszélünk a prof sztem nem vészes és van benne más is nem csak cukor
Up Your se csak cukor meg a többiből is van jó
Elég az is, de ha van zsé 1 kis pluszra akkor ez a következő lépcső szerintem... a legteteje meg amikor te magadnak rakod össze pl. edzés után fluid/vitargo vagy vmi és bcaa glutamin stb bele+ fehérje -
Tomics
addikt
válasz
ForexGuru #49712 üzenetére
Nekem is az lesz a vacsora, lidl-ös sózott szar
Faszé kell megsózni olyan mint a hányás. Bakony zsírszegés túró sokkal jobb szárazon.
De előtte még egy fasza kardió
Holnap meg aquaworld, balcsira ilyen időbe nem megyünk
Telezabálom magam, lefosom hogy diéta van. Kell egy csalónap, meg amúgy is 3 dologban mindent szabad: szerelemben, háborúban, nyaralásban
-
SzlobiG
félisten
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
ForexGuru #48097 üzenetére
igen
egyszer biciklivel....sose tekertem még úgy, mint akkor, az durva volt, 2 nagytestű futott utánam
azonkívül volt még 3-4 lightos kiskutya biciklivel. ez mind télen, hóban!!!!
Egyszer este gyalogoltam haza, nagytestű kutya fut felém....sprinteltem mint Ben Johnson fel a villanyoszlopra.....600as pulzus
+1 rohadt puli megharapott a vasútállomáson, a lábamhoz lopózótt, lenézek mi ért a lábamhoz, megijedtem...ugrottam egyet arrébb..erre vádlin harapott a rohadék!!!!
De amugy ímádom a kutyákat, kivéve a kóborokat
ennyi elég lesz? -
szőröscica
addikt
válasz
ForexGuru #45301 üzenetére
Szerintem ez minden ilyen jellegű termék velejárója, hiszen pörgetnek. Én egyébként is rossz alvó vagyok, szóval nem feltétlen belőlem kell kiindulni.
A hatást, amire vágytam, hozta. Tehát nem csalódtam benne. Szerdán kíváncsi leszek mit mutat a mérleg. A tükörben szemmel látható a javulás.
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest