Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Lehet kicsit szembemegyek az elfogadottal, de próbált már valaki akár hst-vel akár más módon diéta alatt heti 2x megedzeni az izmait?
Ugye ilyenkor amúgy is tápanyaghiány van, csak saját magamat szivatnám további edzésekkel, vagy van valami haszna?
-
macikos
addikt
Ezt a videót sok szeretettel küldöm Bubee-nak: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Möhe
addikt
Hali pateszok!
Eladó 10 levél Plasmajet. 2012ig szavatos.
Ár megegyezés szerint. Érdeklődni priviben. Eladás oka: nem reagálok rá.
-
Woodslave
félisten
ja ha melegetek van, ajánlom kapcsoljatok légkondit. Én is azt csinálom, tök kellemes idő van..
Reggel kimentem a gyerekkel a strandra, ebédre hazajöttem a hűvös lakásba és aludtam egyet. -
Jojo5
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
A lufinál a hangárban nincs hűtés, de ez még nem is baj, de ha mondjuk egy 737-500-as repcsin vagy fenn és a ceilingek fenn vannak gépen és a kinti hőmérséklet meg 25 fok fele jár akkor a gépen a 40+ fok simán megvan sőt, a cargoban még melegebb is van, persze ezt mind még tetézi a hosszúgatya ami kötelező munkaruha és a póló vagy ha kell maszk+köpeny+kesztyű még ezekre

Általában azt csinálják, hogy ha van lehetőség akkor 1 60Kva-s hűtőkocsi 2 hűtőcsövet a gépbe bedobják, de sajnos ez nem mindig opció
Tomics: addig jó amíg csak ellenörzől és nem bontod vagy építed a dolgokat befele vagy kifele

-
Jojo5
őstag
Nah, most jöttem meg Hévízről, sajna csak 3 napom volt lenn, de ez is jól esett

A diétámat parkolóra raktam 3 napig, de vicc, mert kb. a tükörben Hévízen azt mondtam, hogy oké erre magamnak büszke lehetek és tetszik végre amit a tükörben látok, persze a hassal nem voltam 100%-ig megelégedve, de összességében szálkás lett a formám és kicsit most büszke vagyok magamra
Zalaegerszegben aquaparkban 4 db. terminátort láttam, de közöttük és közöttem ég és föld volt... a srácok valszeg valami amatőr versenyzők lehettek a többi ember meg behízott dög volt... persze volt 1-2 gyúrós, de mind nagyon fedett![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Atomgeszi
nagyúr
Rohadt jó ez a tölcséres fagyi a lidl-ből.

Basszameg olyan meleg van ezt nem lehet bírni. Előző heti 25 fokok jobban tetszettek. -.- -
Tomics
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
nálunk is most jött be ez a dress kódos szarság, nem lehet csak hosszú nadrágban menni, de az se lehet koptatott farmer
Meg amit adnak pólót abba kell lenni (ami olyan hogy belerohadsz nem szellőzik), vagy ha saját pólóba mész akkor az ne legyen agyonmintázva és rá kell venni egy céges köpenyt ami ugyancsak nem szellőzik. aztán menjek a 40-45 fokos teszterembe készülékeket ellenőrizni. óje. ja és egy szar bőrcipőbe ami 2 nap után olyan büdös lesz mint a ház 
-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
majd az oroszok szállítják a cuccot, meg az EU, gondolom én, meg lehet már ázsiában is nekiálltak valaminek a kinaiak
Nálatok is meleg van? itt már hűl az idő, mert 36,1 ről lement 35,9 -re

-
BÁ Nutrition
addikt
szigorúan szakmai
mi lesz helyette? -
Nightmare
senior tag
Haverom "gyúr". Napi kajálása...este 8 körül eszik utoljára, aztán reggel energiaitallal kezd. Majd fél 3-kor...
, ha hazaér, akkor eszik, megint este 8-ig, meló közben semmit.... "De zabálom a kreatint" sűrűn hangoztatja. Kérdem miért. Mert ez a leghatékonyabb fogyókúra(van rajta 10 kg plusz), egész nap nem enni. Sok sikert neki...ja, persze este megy a sör is.. 
-
kovsol
titán
válasz
macikos
üzenetére
na itt nálunk ilyen gondod nem lenne, mert a buszon van vagy 40 fok és klíma természetesen nem megy egy alkalommal se
és új dress cede lesz a cégnél és nem lehet ezután rövidnaciba menni melózni nyáron se 
ellenben voltam edzeni ma, még jó hogy a teremben nem volt meleg és összesen ketten voltunk
meg az edző -
laci06
senior tag
válasz
Nightmare
üzenetére
Tavaly júliusban már brutto 26,5k volt a 10 kilós. Nem rendeltem, csak árlistát kértem, és kaptam. Mondjuk akkor hivatkoztak a drága euró árfolyamra is. A posta 1,7k lett volna pluszban.
Jövőhét vége körül lesznek MP cuccaim, az izesitetlen, 5 kilós, 82%-os fehérje 12k körül lesz. -
Nightmare
senior tag
Rendelt innen mostanában vki a tejpor.hu-ról? Mennyi az új ár? Mikor szállítják, lehet-e az időpontról egyezkedni...stb.? Szeretnék rendelni, de nem tudom milyen a minőség, és az íz. Az ára nem tudom mennyi, de vmi 22000 huf rémlik a 10kg-ra. Ha vki tud friss infót, köpje a fórumba...

-
macikos
addikt
Tegnap előtt dög meleg a városban meg minden, izzadok, stb. erre felszálltam a buszra, jaj de jó, megy a klíma. Be is álltam a csukló részbe a legnagyobb leömlő alá, csak úgy nyomta befele a hideget.
Úgy néz ki, hogy megfáztam, ha mázlim van, akkor arcüreg gyulladásom is lett

-
Kassadin
addikt
válasz
Terminator17
üzenetére
De jó, idősebb vagyok nálad, habár nem sokkal, de akkor is boldogsággal tölt el a tudat. Ha már izmosabb vagy, legalább ennyi örömöm legyen az életben, hogy csókolommal köszönsz.
-
Tomics
addikt
válasz
Terminator17
üzenetére
Attól mert szülinapos vagy nem kell teleírni faszságokkal a fórumot, viszlát

-
Boxer001
veterán
válasz
Tomics
üzenetére
Nem arról pampogok, hogy az íz annyira számít, csak egyszerűen nem tudom megérteni, miért ilyen hányás a legtöbb cucc.
Egyébként nem kell nekem semmi ilyen xarság, nem költök rá. Anno próbaképp lett véve 2 tasak, aztán ez megmaradt.
A fehérje+trikreatin malát kombómnak is hányás íze van, aztán iszom minden nap. Elfogadom ezt, csak nem értem.
Amúgy meg rothadjon meg az összes befőtted, hogy mész tópartra.
-
Tomics
addikt
válasz
Terminator17
üzenetére
Isten növessze a farkadat sokáig!
Mit iszol?
Ma mellezek, tegnap jó kis váll után nincs izomlázam de nem is baj. Délután meg irány a tópart, bebaszás

Boxy: próbáld az attackot, az nekem jobban adta mint a HB. Mondjuk ha nálad az íz számít akkor ez se fogja elnyerni a tetszésed
-
Boxer001
veterán
válasz
Terminator17
üzenetére
Szerinted érdekel ez valakit? Viszlát.
Na egye fene, boldog születésnapot, pólyás vagy még...
Megvolt a hát-váll, ismét atta.
Ittam előtte egy fehérje+kreatin turmixot, meg találtam egy zacskó hot blődöt, gondoltam fél adaggal tolok, mit tudom én milyen hatást vált ki...hát semmilyet.
Mit kellett volna éreznem tőle?
Azt nem értem, hogy ha csinálnak egy ilyen cuccot, amit be kell tápolni, akkor mi a jó büdös, retkes faxé nem tudják olyan ízzel gyártani, hogy ne öklendezzen tőle az ember. Ez a cucc egy rakás xar ízre, undorító. -
-
Terminator17
senior tag
Az úr is úgy akarta, hogy megérjem a 21. et. Így mai nap folyamán be is töltöttem ezt a szép számot

-
Bibby
addikt
válasz
Terminator17
üzenetére
Igazad van, sokkal jobb minden másnap kőkeményen megedzeni mellet, hátat, lábat.
Az hiteles.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
kissé sok a kg nem?
én 183/84.tegnap akartam képet berakni.valakinek utolsonak is kell lenni a topikba.
-
Terminator17
senior tag
válasz
Tipo16V
üzenetére
Nem tudom én e szerint élek 85-90 % ban.
Hétfő – Szerda - Péntek
Mell:
Fekvenyomás: 6 széria 15,12,10, 8, 6, 4
Nyomás ferdepadon: 5 széria 12, 10, 8, 6, 4
Tárogatás: 4 széria 12, 10, 8, 6
Tolodzkodás: 4 széria 15
Áthúzás: 3 széria 15
Hát:
Húzodzkodás: 6 széria 10
Szűkhúzodzkodás: 5 széria 12, 10, 8, 6, 4
T-rudas evezés: 4 széria 12, 10, 8, 6
Döntött törzsű evezés: 4 széria 12, 10, 8, 6
Láb:
Előlguggolás: 4 széria 12, 10, 8, 6
Lábnyújás: 4 széria 12
Lábhajlítás fekve: 4 széria 10
Merev lábú felhúzás: 4 széria 12
Vádli:
Állva: 6 széria 15
Ülve: 5 széria 12
Has:
Forgási: 3 széria 100 oldalanként
Lábemelés: 3 széria 25Kedd – Csütörtök - Szombat
Váll:
Nyak mögött nyomás: 5 széria 15,12,10, 8
Oldalemelés: 5 széria 12
Arnold-nyomás: 4 széria 12, 10, 8, 6
Döntött törzsű oldalemelés: 4 széria 12
Vállvonogatás: 5 széria 20
Kar:
Kétkezes bicepsz állva: 5 széria 12,10, 8, 6, 6
Bicepsz ferde padon: 5 széria 12,10, 8, 8, 8
Egykezes bicepsz állva: 4 széria 8
Koncentrált bicepsz: 4 széria 10
Homlokra engedés: 5 széria 10
Letolás csigán: 5 széria 12
Egykezes tricepsz ülve: 4 széria 10
Alkar:
Fordított bicepsz: 6 széria 10
Csuklóbehúzás: 5 széria 15
Vádli:
Állva: 6 széria 15
Ülve: 5 széria 12
Has:
Forgási: 3 széria 100 oldalanként
Lábemelés: 3 széria 25ha egy izomra tolnám nem érezném hitelesnek az edzést,nem fáradnék el semmiképp. Mondjuk úgy hogy pl leszakadna a mellem de a testem többi része tovább él még, amit megkell nyúzni

-
Kassadin
addikt
válasz
Terminator17
üzenetére
Fogalmam sincsen mi értelme, majd megmondja aki próbálta. Még év elején olvastam sb-n, azóta tudok róla hogy létezik öt napos edzésterv is, nem csak három meg négy.
Szerk: Na, Tipo meg is válaszolta.

-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Terminator17
üzenetére
még régebben tán ide is írták, hogy az a legjobb ha egy nap egy izomcsoportot edzel meg, mert csak annak adod a kenetet, és egy kemény mell után már lehet nincs benned elég kakaó egy kemény bicóra.
-
Kassadin
addikt
válasz
Terminator17
üzenetére
Ha másfél óra alatt leedzek egy mell-bicepszet vagy egy hát-vállat, akkor nem hiszem hogy egyedül önmagában egy mell vagy kar sok idő lenne neki. Nem kell ám órákat a teremben tölteni...Vagyis nem hiszem hogy lenne értelme.
-
Woodslave
félisten
válasz
Terminator17
üzenetére
csináld amit most, csak gyorsabban és kevesebbet

-
Kassadin
addikt
-
LOTR
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
az a karkötős dolog nem kamu, csupán annyi a lényeg, hogy nem csak attól a 10ezer ft-ostól, hanem tulajdonképpen bármitől eléred azt a hatást, a lényeg, hogy legyen valami a kezedben/kezeden
amúgy nem vágom miért írod, én csak megkérdeztem, hogy ez mennyire lehet igaz amit hallottam...
-
Boxer001
veterán
Szerintem menjetek napi 2x, az a biztos.
-
natë
nagyúr
A tanácsotokra lenne szükségem. A legerősebb, legjobban fejlődő testrészem a tricepszem, gyakorlatilag ha guggolok, akkor is bedurran. Jóval gyorsabban fejlődik, mint a többi izomcsoportom. Arra gondoltam, hogy egy ideig nem edzeném célzottan, lévén jónéhány gyakorlat egyébként is terheli. Vélemény?
-
Tipo16V
aktív tag
edzéstervem változtatásán gondolkodom, mi lenne akkor, ha egy nap csak egy izomcsoportot edzenék meg? csinálja valaki így?
-
Terminator17
senior tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Én viszont kirobbanó formában toltam a vállazást ma
A tápkiegről meg annyit hogy ízre elfogadható és tejjel erősen telít, vízzel viszont kellemesen el lehet fogyasztani. Edzés elött 1.5 órával ittam 1 adagot és közvetlen edzés elött egy felet, annyit éreztem így első használatra hogy kitolódott rendesen a fáradság küszöböm, pihenő idő is csökkent, valszleg a sok szénh. miatt, nem tudom igazából de tetszett minden esetre. -
Kassadin
addikt
Életem legrosszabb láb edzése volt ma, azt hiszem többet nem próbálkozok meg ilyen gatyarohasztó hőségben edzeni.

-
Boxer001
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Csubakka.
Mit akarsz, izmos vagy te. God is az (amúgy nem, csak nyalok
), Ijk is, rohadjatok meg. 
Ma voltam a héten először edzeni, jól összejöttek a dolgok, ráadásul eléggé lepusztítottam magam az elmúlt 4 napban. Ennek ellenére erősödtem mellben, persze hozzátok képest még ez is a legalja.
Jövő héten 100 alá fekszem, szerintem ma is kiment volna 1x, szánalom, de ez van. 
-
Ijk
nagyúr
válasz
Tipo16V
üzenetére
Ha 2-3 napos erőteljes izomláz megvan edzések után, és így se fejlődik akkor genetika. Nekem van hogy még 4. nap is érzem.
Nekem kb most így néz ki: egykezes ferdepad 2 bemelegítő+4 sorozat, fekvenyomás rúddal (ha jól csináltad az előzőt akkor itt felháborítóan kis súlyokkal bírod), szűknyomás gépen, tárogatás és peck-deck, mindenből 4 sorozat. -
Woodslave
félisten
annyi izmos testet láttunk ma, ezért én is rakok be egyet
csak úgy szórakoztatás képpen. Persze a szokásos semmitmondó, de rájöttem, ha csak kivágdosok egy részt és mondjuk elforgatom, akkor nem is néz ki rosszul 
mivel mindenki észre fogja venni a lényeget, igen, otthon egy ketrecben alszok, mert ahogy látjátok egy majom vagyok

-
Tipo16V
aktív tag
God nagyon jó forma. észrevétel (diétától függetlenül) a melled alsó fele olyan fura nem egy vonal, hanem van benne egy törés.
Ijk te meg rohadj meg a hordó melleiddel együtt
ilyenem nem lesz soha.. -
Terminator17
senior tag
Megjött !!!!
megjegyzés : gyorsan fel is avattam,és egész türhető ez az epres íz 
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De a lényeg ott is megvolt..izomlázra rá kell gyúrni...
mert le akar fogyni