Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
macikos
addikt
Mégse, elnéztem. Ruhában mértem magam és sokat vontam le, most megnéztem ruha nélkül: 139kg vagyok
De az is lehet, hogy óránként jön rám 1 kiló 
-
kmisi99
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Most mivan? Fogalmam sincs a témáról azért tettem fel kérdést.

-
Zomb€€
őstag
Nah, 3 napja 0 CH megy, durván befogytam, yeah. Holnap BS yeah.
Tamoo: Azt az 1-5 sört majd benyomjuk!
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
vagy az edzésen bevitt 5 liter víz még nem ürült ki

-
macikos
addikt
138Kg

-
kmisi99
addikt
Üdv van egy egykezes súlyzóm és szeretnék elkezdeni súlyzózni 2-20kg ig tudok rárakni súlyt. Hogy érdemes?
1. Én izomtömeget szeretnék és olvastam valamit a súlyzózás sebességéről de rohadtul nem értem [link]
De lényegében ha lassan emelem fel meg lassan engedem le úgy nagy izomtömeget szerezhetek?
2. ezek a szériák hogy vannak pl csinálok 10 súlyzózást majd pár perc szünet és újra 10 és ezt elismételni vagy 4-5x naponta vagy hogy működik ez?3. Milyen súllyal érdemes nekem? Ha csak simán csinálom egyfolytában akkor 7kgal kb 20 felemelésnél durran be a kezem.
-
Terminator17
senior tag
Lázadozzatok csak, én addig megkeresem az "Acél" titkát.......
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mért a diétátba nem fér bele a kefíres csirkemell?

-
norex
csendes tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
natúr joghurt+csirkemell+banán+kicsi bors összekeverve az valami isteni! kicsit gusztustalannak hangzik, de annál finomabb!

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Látom mindenki vágja miről beszélek, alig várom már a tömegelést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Találtgyerek
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Egy jó kefírben sült csirkemellnél nincs is jobb!
-
norex
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én is imádom a csirkehúst, de legjobban a melle húsát, és a felső combját, de amúgy tökmindegy mit kapok...

-
Terminator17
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
pff...zabagép...
-
norex
csendes tag
válasz
macikos
üzenetére
aham értem. MACIKOS amit korábban ajánlottál nagy kiszerelésű fehérjét, majd igényt tartok rá, csak előbb elfogyjon ez amit vettem.
tudod én midenevő vagyok kivéve a mákos dolgok, és a gomba, szóval edzés után nem feltétlenül csirkehúst eszek, hanem ami éppen van otthon, ha időt és pénzt nem sajnálnék rá, akkor lehet mindennap csak csirke-rizst ennék, de nem ez a szándékom. -
-
norex
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/110706/20110620165_www.kepfeltoltes.hu_.jpg na 104 kilósan ez vagyok én. kicsi futás azért nem árt... tömegnövelés megvolt, most jöhet a szálkásítás.
-
norex
csendes tag

-
norex
csendes tag
amikor pár napja vettem fehérjét, ott az eladó (Duna-ház) azt mondta, hogy ne tejjel keverjem hanem vízzel, mert a tej lassítja a fehérje felszívódását. noha a gyártók mind ráírják, hogy vízzel, vagy tejjel keverve fogyaszd, akkor most mi az igaz?

-
Tomics
addikt
Itthon Bunny a mérvadó, szerinte a tej kiscicáknak való, szóval neki kell hinni
-
Woodslave
félisten
kezdődjön (megint) a tejvita

-
macikos
addikt
Ez Bubinak tetszeni fog: [link]
-
spotless
csendes tag
köszönöm!
meg is van.
most miért írják rá, hogy két étkezés közt éhgyomorra is kell egy adagot bevinni? Azt hittem ezt csak a mozgás előtt egy órával/félórával kell
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
ForexGuru
üzenetére
igen
egyszer biciklivel....sose tekertem még úgy, mint akkor, az durva volt, 2 nagytestű futott utánam
azonkívül volt még 3-4 lightos kiskutya biciklivel. ez mind télen, hóban!!!!
Egyszer este gyalogoltam haza, nagytestű kutya fut felém....sprinteltem mint Ben Johnson fel a villanyoszlopra.....600as pulzus
+1 rohadt puli megharapott a vasútállomáson, a lábamhoz lopózótt, lenézek mi ért a lábamhoz, megijedtem...ugrottam egyet arrébb..erre vádlin harapott a rohadék!!!!
De amugy ímádom a kutyákat, kivéve a kóborokat
ennyi elég lesz?
-
spotless
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
köszönöm
ő lenne az? - ezt hogy kell adagolni? (1,5 liter)
illetve ha iylet nm tudok venni, csak kapszulát, akkor azt meg egy órával a mozgás előtt?
-
spotless
csendes tag
megkérdezhetem itt is, hogy mi annak a neve, ami segít a mozgás első percétől égetni a zzírt? Hogy mit ajánlantáok ....
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Neked meg: [link]

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jutalmul [link]
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nincs mit

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére

köszi szépen

-
God Vazzeg
veterán
Reggeli púp

-
Jojo5
őstag
brutál jót hátaztam még így is, hogy fáradt vagyok mint az állat...

más: voltam ma Starbucks-ban 2 finn gáréval mert rám vannak bízva, hogy figyeljek rájuk meg próbáljam őket angolul kalauzolni... vazz a legkisebb frappé 950ft volt...

amikor 1 volt osztálytársnőmmel voltunk coffeecompanyban akkor a legnagyobb smoothies-t kaptuk olcsóbban ha jól rémlik...
ja, és úgy néz ki, hogy csütörtöktől szombatig torkos napjaim lesznek, mert lejutok végre Hévízre és jól kiáztatom magam illetve telezabbantom magamat
( bevállt jószokásom(eddig 1x voltam lenn...
), hogy ha ősök hívnak le és állják a 3 napomat akkor minnél több hús lehetőleg marhából
)Kassadin: egyszer simán kibírja az ember... főleg, hogy a finneknél még nincs is starbucks
( és orbitális mákom volt mert véletlen otthagytam a telómat és amikor visszamentem érte nem csórta el senki hanem leadták a pultnál... na most ez egy olyan helyen ahol mindenféle nép megfordul tuti nem lett volna szerintem
) -
Kassadin
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem sértettél meg, csak az agyamra megy ez a f*szság, hogy ha futsz időnként akkor lebomlik rólad az évek alatt felépített izom. Zombin is látszik, csont és bőr szerencsétlen ember.
Egyrészt nem szeretnék kifulladni hogy ha futni kell a busz után, másrészt meg idővel növeli a tüdőkapacitást is. Szóval szerintem pozitív a dolog testépítői oldalról nézve. -
Kassadin
addikt
Pedig azt mondják itten a srácok hogy az l-karnitin számít valamit, szóval akkor annyira mégse lehet rossz.
Akkor tényleg sokat kell majd futnod vagy valami más kardiót nyomni.
Heti kétszer futok általában ilyen laza sebességen(~10km/h), és mondjuk hétfőn futok 5 percet, pénteken meg 7-et. Következő hét ugyanígy. Apránként, de lehet azért javítani a dolgot. Nekem is javasolta egy haver, azóta csinálom így. Mondjuk mindenkinek más a jó, ha gondolod úgyis kipróbálod majd.
Állóképességet is szeretnék az izom mellé, nem fogyási szándék vezérel. -
norex
csendes tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
izes a crea-bomb? akkor beruházok rá majd. fehérjének jó a 100°%whey protein professional?
-
norex
csendes tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
crea-bomb-ot ajánlottak szájtek boltban. akkor ez is jó lehet. csak egy bajom van a monoval, hogy qwa keserű. izesitett lenne igazán jó. Köszi a tanácsot!

-
14adam
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
amix cellex-et üzleteltem(kapszulás). De nem találom,hogy hogyan kéne szedni.Az egyik ismerősöm ilyet evett minden nap és előjöttek a mellékhatásai pl: dadogás,nem fog az agyad,12-15 órákat alszol...
Mivel kb ingyen jutottam hozzá ezért bepróbálkozok vele énis. de fingom sincs,hogy hogyan szedjem. Itt edzés előtt 5db-ot írnak. De a gyerek is így szedte mégis meggajdult
-
norex
csendes tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
crea-monohidrát megteszi töltésnek napi 30gr?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Hány kg vagy?Kb másfél hónap egy kreatin kúra.
-
becso13
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Nem kell napi 2x5 gramm hosszabb távon. Komolyabb tömegű emberkéknek is elég szinten tartásra az 5 gramm.
norex: 20 g pár napig kellhet feltöltéshez.
Én 90 kg-mal így csináltam:
3 napig 30 gramm (6x5g)
3 napig 20 gramm (4x5g)
utána 5 gramm naponta (Na nem azért, mert komolyabb tömegű vagyok
, hanem mert tutira megyek) -
norex
csendes tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
úgy hallottam, minél nagyobb súlyú valaki, annál többet kell szedjen. az létezhet, hogy napi 20 gramm, egyenletesen elosztva a nap foplyamán?
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok! Nem tudom máshogy megfogalmazni, de tegnap nagyon LOL volt. El kellett mennem OMFI-ba, mert suliba iratkoztam be és kellett egészségügyi alkalmasság. Ugyebár félmeztelenre le kell vetkőzni.. Aztán a doktor néni kérdezi, hogy maga ugye az edzés mellé szed szteroidokat? Mondom kösz nem, nem élek ilyenekkel, egyedül tejsavófehérjét szoktam bevinni mint táplálékkiegészítőt... Aztán totál hülyének nézett, meg lehordott és eléggé lekezelően beszélt, hogy én át vagyok verve, és "de igen akkor is tele van szteroidokkal csak ön nem tudja, én orvos vagyok, van négy diplomám, meg ismerek két nobel-díjast, és erről is szoktam előadást tartani..." És hogy "vigyázzon, mert ha továbbra is szedi akkor keringési meg potencia zavarai lesznek"... LOL! Ez tényleg hülye, vagy a tejsavó-fehérjétől tényleg impotenssé lehet válni?? Nemár

Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Első hozzászólás megvolt? 

ha főzöd, akkor tényleg nincs íze, de ha sütöd, akkor már van íze, de ez fűszerezéstől is függ.

tudod én midenevő vagyok kivéve a mákos dolgok, és a gomba, szóval edzés után nem feltétlenül csirkehúst eszek, hanem ami éppen van otthon, ha időt és pénzt nem sajnálnék rá, akkor lehet mindennap csak csirke-rizst ennék, de nem ez a szándékom.