Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Annyiban egyetértek, hogy nagyon túlzásba se érdemes vinni ezeket a kiegészítőket, ha az ember hosszú távra szeretne építkezni. Mert valóban előfordulhat ha az egyed ebből fedezi tápanyagszükséglete nagy százalékát illetve egyéb élénkítőkkel él, ezek elhagyása után a test nem fog elegendő tápanyaghoz jutni a már felszedett izomtömeg fenntartásához és ebből lehet némi "leépülés".
Én úgy vagyok ezzel, hogy annyi időt/pénzt (tápkieget) fektetek bele ebbe az egészbe, amit talán hosszútávon is fent tudok tartani. Aztán majd az élet lehet közbeszól. Viszont ha teszem azt megiszok napi 2 turmixot -->50g fehérjét... (fúvatóporként') ennek az esetleges elhagyása után talán még nem fogok leereszteni mint egy lufi

De ezzel valószínűleg senkinek nem mondtam semmi újdonságot, úh kár volt a billentyűzetkoptatásért. De céges úh leszarom

-
Tamoo
nagyúr
Féláron én is bevállalnék 1-2zsákkal

(#49757) nepszter1: Ha a kajád rendben, meg amúgy is nagy benga vagy (bár lehet kicsinek tűnsz
) de szerintem fölösleges tömegnövelőre költenit. Akkor inkább myprotein. Bár ha a kaja rendben van ez se lenne fontos 
Amúgy nálam a vaníliás impact whey 1/1-ben ízesítetlennel keverve finom és költséghatékony megoldás. -
Tamoo
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Se tini nem vagyok már egy ideje, se nem focizok
de kösz(#49452) Boxer001: ebben a "sportban" ritka az aki elégedett magával

-
Tamoo
nagyúr
Kösz!
Karom (még ha szar is genetikailag), mellem normálisan tudom edzeni itthon. Fogjuk rá, hogy még nagyjából a vállam is, de a hát az nagyon szar. Hiányoznak a csigás gépek. Na meg a láb is... Na de nem nyígok, én választottam az itthon edzést.
Egyszer tényleg erőt veszek magamon és lediétázok. -
Tamoo
nagyúr
Egy újabb szar telós kép: [link]
Ha más nem is, de lagalább mellem van
-
Tamoo
nagyúr
Nekem amikor beállt a nyakam, az orvos írt fel "itomlazító" gyógyszert. Központi idegrendszerre hat
az valamennyit segített. Azt mondta ha máskor is van valami becsípődés húzódás kapkodhatok be belőle. Majd délután megnézem a nevét ha eszemben lesz.(#49400) Zomb€€: Axe-os fürdetőcsaj egyenruhában?

-
Tamoo
nagyúr
válasz
mocsanisi
üzenetére
Én meg pont tegnap olvastam valami cikkben, hogy a testápolók+illatszerek is okozhatnak túlsúlyt, bizonyos szerek belőle felboríthatják a hormonháztartást
mostantól nem fürdök, nem permetezem magam semmivel és csak napfénnyel táplálkozom kizárólag 11óra előtt és 3óra után. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
De nekem elég lightos a láb, nemsok semmi van itthon hozzá. Szóval fejlődni nem fogok ettől, de teljesen se akarom elhanyagolni.
Aerob/kardió: Sound előtt minden nap toltam (
), most visszaállok heti 2 max 3-ra. Ha szobabringázok akkor 40-60perc körül mikor hogy, ha kijutok rendes bringával is akkor 30-40km többnyire a Mátrában. De mostanában nem túl gyakran jött össze. 
[reklám]
laci06-tól érkezett egy rendelésem. Nagyon korrekt, ezúton is köszönöm neki
[/reklám]
(#49169) Kassadin: aha, szándék az lenne, siker nem annyira akaraterő híján. Aerob kevés hozzá, enni meg szeretek.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
mell
kar
váll-hátMeg mostanában ritkán láb (2-3hetente, attól függ van-e rá időm)... de a bringázást azt nyomom. Meg 2-3 hasazást is nyomok úgy random amikor kedvem van. Valahogy jó lenne összesűríteni hogy meglegyen minden héten egy lábazás, de akkor az meg valaminek a rovására megy amit nem akarok. Nem tudom összesűríteni a felsőtestet 2napra
úh majd lehet ráállok heti 4edzésre ha több időm lesz, de pont ezt nem akartam
még átgondolomViszont edzésmódszerben kicsit változtattam. Pörgősebben nyomom mint eddig és lehetőleg 10fölötti sorozatokkal. Nagyon adja.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
macikos
üzenetére
Én amikor tömegeltem mint egy állat malacjelmezben, mellette nem mozogtam semmit, állandóan betegeskedtem. Amióta nyomom a bringázást, meg pár kiló le is szaladt, százszor jobban érzem magam a bőrömben. Pedig még nagyon messze vagyok a "száraztól"... Egyszer kipróbálhatnád.
Aki meg azt mondja, hogy csak maga miatt csinálja az hazudik (lehet magának is)

-
Tamoo
nagyúr
Siófok tényleg "majmok bolygója" nyáron éjszakánként. Én nem bírom elviselni. Tavaly voltam körbenézni 4csajjal Sound előtti nap (nem kellenek a megjegyzések
), hát még egyszer nem vágnék úgy neki az éjszakának
pedig számítottam rá hogy páran biztos megkörnyékeznek minket.Ha már szénhidrát, szerintem a bigyótekes CarboX is vállalható. Egy fokkal talán jobb mint a sima dextróz.
-
Tamoo
nagyúr
Bükkbe voltam, letekertem 50km-t
megettem közbe két száraz szendvicset. Úgy érzem leesett rólam vagy másfélkiló izom. Viszlát! -
Tamoo
nagyúr
Közeljövőben esedékes valami myprotein rendelés. Múltkor kaptam vmi kis kártyát 5% kedvezményhez, gondoltam előszedem hátha ér valamit.
"5% off your first order" Na mármost nekem ez nem az első rendelésem úh gondolom szart se érek vele
"using this referral code on your first order at myprotein.com" és alatta egy fehér sáv ami tök üres...
Nem itt kellene lennie a kódnak?Ezt a kis kártyát (van kettő) reklámnak szánták vagy van valami haszna is, nem tudja valaki?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mért nem?
Másra csimpaszkodott? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
És hagytad hogy rácsimpaszkodjon a karodra?

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Tomics
üzenetére
Én most ülök, az egeret tologatom 8órát
aztán egy kemény bicepsz.Mell + kart egy napra akartam rakni de már tegnap mell+tricepsz után egy bicepszezés harmatgyenge lett volna... úh nem jött össze. Egy mell+ lightos lábazás valószínűbbnek tűnik. Akárhogy matekozok heti 3edzés alá nem tudom csökkenteni úgy hogy mindent leedzek rendesen...
-
Tamoo
nagyúr
Újra itt!
leesett minden izmom, de holnaptól megint edzés, kicsit valszeg újragondolva a dolgokat.Viszlát!
Jaa:
Woodslave: Újabb éhes száj?
grat! -
Tamoo
nagyúr
Holnap irány a Balaton, fehérje+BCAA bepakolva
meg egy vagon szesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyomok egy reset-et. Viszlát!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Élőben csúnyább, még nem mertem felbontani, de 1-2héten belül esedékes

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Erről vélemény? napi 5ml nagyon kevés lenne?

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
[link]
Én mondjuk mostanában ettől jobban kinyújtva hagyom a karomat lent. De nem is csinálom nagy súllyal. Egyébként meg akkor helyes ha érzed. Én is sokáig szarul csináltam. Eléggé koncentrálnom kell hogy érezzek valamit tőle, nem a kedvenc gyakorlatom. Peck-deck jobban bejött csak az nincs itthon.(#47950) Woodslave: Egykezes nyomás, tárogatás keveréket tudok elképzelni, ami inkább a nyomás felé konvergál
de még ahhoz is elég sok a 40, ott is inkább kar+váll dolgozhat. Na mind1 nem becsülök alá senkit, én vagyok a gyenge. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
El nem tudom képzelni hogy tárogatsz 40-el.

Én most hétvégével 12.5kg-val csináltam (pedig ha más nem is de mellem nagyobb van mint neked), és nehezemre esett még rákoncentrálni ennyivel is hogy érezzem tőle. Viszont van jó kis izomlázam. Engem 40kiló keresztre feszítene
(#47947) Woodslave: Egy szót kiragadva az írásodból hirtelen azt hittem erről van szó
[link] -
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Majd próbálj már meg teljesen szemből képet lőni. Kicsit furcsák az arányok itt-ott, nem tudom hogy csak a kép miatt-e. Amúgy grat. Látszik hogy van benne munka. Fekvenyomni mennyit szoktál mennyivel?
(#47912) Kassadin: "Példakép"? na ne viccelj, az már régen rossz neked

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Lenmagolaj helyett jó más is? Egyébként a "kis" mennyit jelent? Számomra nem elfogadott mint mértékegység
de amúgy tényleg érdekel, nem kekeckedni akarok 
-
Tamoo
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
a jólét....

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Pont néztem egy régi bbtvt vmelyik nap és ő volt benne. Bunnyék jól kiröhögték, hogy ilyen diétát tervezett magának: reggel pirítós aztán tejberizs
kemény 4hétre versenydiéta
[link] -
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
És úgy gondolod ugyan ott, teljesen ugyan úgy sikerült ezt a mérést elkövetni mindkét karodon? Vagy végeztél mondjuk egy 100mérésből álló sorozatot és átlagoltál, netalántán mérési hibákkal kalkuláltál?

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Feltételezem nem, de akkor is sok a napi 4 cukorturmix

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
"naponta 4 adag dextroz + maltit ettem"
és gondolod egy zsák cukortól nősz nagyra? Még ha jó is a genetikád... inkább tápolnál rizst+zabot szívlapáttal.Én cukrot (carbox) csak edzés után közvetlenül tolok, de akkor is csak nagyon keveset.
Ma pl aerob után tejberizs+fehérje+zab ment összekeverve. "Adta"
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
í meg é elég messze van egymástól, de nyugodtan mondd hogy elütötted, fejjel írtál.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
DopeBob
üzenetére
Majd elmúlik... elszokott az ilyen terheléstől ha régóta nem futottál. Ha most én is lefutnék vagy 2-3km-t szerintem vége lenne a sípcsontomnál lévő izomnak 1-2 hétre
(nemtom mi a neve és lusta vagyok megkeresni), pedig én is bringázom rendszeresen. 3-4 alkalom után nem lesz ilyen gond szerintem. -
Tamoo
nagyúr
Én úgy vagyok vele... 6éve nyomom de nem hagyom abba csak akkor ha már nem bírom vagy úgy hozza az élet. Volt hogy visszavettem, ellaposodtak az edzések, csak amolyan "szinten tartás" ment. Valószínűleg még lesz is így... De annyi munkám van már benne még ha a forma nem is tükrözi, hogy egyszerűen nem akarom az egészet eldobni...
-
Tamoo
nagyúr
Nyomjon rúddal 30-at? Akkor már fölösleges a bérlet, maradjon otthon fekvőtámaszozni

A cikk inkább "haladóknak", "elakadóknak" szólt, nem kezdőknek. Először mellizmot kellene növeszteni.Szerintem fekvenyomás az elején a súly növelése sokkal fontosabb mint az hogy hogy tartod a könyököd meg esetleg még mivel segítesz rá...
Aki 20-30kg-val próbálkozik koncentrálni a mellére az sose lesz izmos. Szerintem.(#47502) Ijk: én is. +húzódzkodás. Teremben meg egyből ment a ~60kg
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Mondjuk valami ilyesmit képzelnék el. Ha tudod hogy valami nehezen vagy nem megy akkor hívj oda valakit akár ismeretlent is. Akkor is nyomni kell, ha nem erőlteted nem lesz fejlődés.
Mondjuk valami ilyesmit képzelnék el saccra:
8x50kg
6x60kg
6x60kg
4x70kg
2x75kg
6x60kg
Aztán pozitívon is vagy 4x6(vagy 4x8) 60-ba vagy 55-be amennyivel max tudod csinálni.
A lényeg hogy "beszarj" közbe is meg utána is
De van itt sok okos patesz, majd megmondják hogy kell, nekem ez jött be.Szerk.: a végén, tárogatás után/helyett a "peck-deck" is jó, azt is csináld, azt már koncentráltan. Nyomásoknál egyenlőre meg inkább a súlyra menj ne a 100%osan tökéletes kivitelezésre (de engedd le teljesen). Ha majd megy 8-as szériákban a 70-80kg akkor lehet újragondolni a dolgokat.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Nem kéne váltogatnod. Erőltesd a fekvenyomást (segítővel) legalább 6munkasorozatot + próbálkozni a határokon. Aztán pozitív pad 4-6sorozat + tárogatás. Más nem is nagyon kell egyenlőre szerintem. Bele kell erősödni. Amíg gyereksúlyokkal nyomsz a melled se fog nőni. Ez az én tapasztalatom.
-
Tamoo
nagyúr
Boldogat mindenkinek! Mi van most, nőnap?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Havi 5kiló? Szívlapáttal tolod magadba?
bár akkora benga testnek kell az üzemanyag. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Zomb€€
üzenetére
Nekem ma volt mell, filóztam rajta, hogy kipróbáljam-e, de nem vitt rá a lélek, maradtam a 6-8-12-es ismétléseknél. De mindenképpen ki fogom próbálni csak lövésem sincs mibe tudnék 30-at belenyomni, talán 50-60kg-ba
20 után szerintem van egy holtpont ahol tuti rajtam marad majd. Valszeg csak akkor próbálom ki ha itthon lesz tesóm és beállítom segíteni. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Na ezért mindjárt kapni fogod

-
Tamoo
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Két óra az sok vagy kevés?
Nekem félóra az ideális edzés előtt
különben már k@rva éhes vagyok a végére. -
Tamoo
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Az is mér testzsírt?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
headhunter
üzenetére
Ez már egy bevált mérleg valami ismerősnek pl, vagy csak úgy ezt nézted ki mert ez az olcsó?
Engem is érdekelne valami ilyesmi, ennyit rászánnék. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Nem tudom.... nem értek hozzá, de ilyen idős korban ez elég beteg dolog. Kell a mozgás, de nem hiszem hogy ilyen fajta... szaladgáljon a játszótéren. Szülei elég elvetemültek lehetnek.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Aha akkor van munka abban a formában, nem most kezdted. Mindenesetre párunkat lealáztál vele

Aktív témák
- Motoros topic
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de álmodozni lehet... csak én nem szoktam.

elmaradnak a várt bókok hiába szomjazol rá

Hey Arnold!
mostantól nem fürdök, nem permetezem magam semmivel és csak napfénnyel táplálkozom kizárólag 11óra előtt és 3óra után.
), most visszaállok heti 2 max 3-ra. Ha szobabringázok akkor 40-60perc körül mikor hogy, ha kijutok rendes bringával is akkor 30-40km többnyire a Mátrában. De mostanában nem túl gyakran jött össze. 
lerágott csont.
grat!