Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Terminator17
senior tag
-
natë
nagyúr
válasz
macikos #47993 üzenetére
A hölgy a párom, hihetetlen jó alakkal, sportol gyermekkora óta, de most fejébe vette, hogy kipróbál egy thermo zsírégetőt. Ez az info lemaradt. Január óta diétával és heti 5 edzéssel nyomatja, szóval az alapok rendben vannak.
A humoros és kioktató linkeket köszönöm, úgy gondolom a testépítéshez nekem is van némi közöm, a diéta mellett akar kipróbálni egy zsírégetést elősegítő/gyorsító készítményt.
-
natë
nagyúr
A legerősebb - legális - zsírégetőt keresném hölgynek, melyiket ajánljátok? Jöhet pü-ben is, ha márkát nem akartok írni
-
Zomb€€
őstag
válasz
Terminator17 #47980 üzenetére
"Tárogatás 18 - 22 - 25 - 27.5 fejezem."
Már ez nem 40...
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
headhunter #47979 üzenetére
ez az áthúzás amúgy mire jó?
-
Kassadin
addikt
válasz
Nyomjál már egy képet.
-
Terminator17
senior tag
válasz
áthúzás 45 kg
nyomás 25 - 30 - 35 - és 40 el fejezem.
Tárogatás 18 - 22 - 25 - 27.5 fejezem.
fekvenyomást 100 al fejezem itt megy a levezetés is
negatívat 85 el fejezem és itt szintén megy a levezetés
minden 4-5x8 ba megy. -
-
Bibby
addikt
válasz
BÁ Nutrition #47958 üzenetére
Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.
-
Kassadin
addikt
válasz
Terminator17 #47969 üzenetére
Lehet hogy hülyeséget írtam és nem is ez a neve, mert ugye az áthúzás teljesen más. Szóval mondjuk legyen csigás keresztezés padon vagy tököm tudja.
Nem tudom hogy jobb-e mint a tárogatás, én még nem próbáltam.Woodslave: Na akkor az. Most már tudom mi a pontos neve.
-
Kassadin
addikt
válasz
Terminator17 #47969 üzenetére
Keresztcsigás áthúzás padon, azt hiszem ez a hivatalos neve.
-
Terminator17
senior tag
Nyomás ról volt szó tegnap igen
Csak most olvastam el hogy mi is folyik itt.....
De ez is olyan dolog hogy kell aki feladja utána meg mögém áll és a ball vállamba belemarkol,mer kiugrik mint a bolha. a tárogatást meg úgy nyomom mint ahogy bunny mondta / mutatta. az 27.5 kg megy. Bár vannak itt olyan formák akik odamennek a csigához és ott huzkodják fekve...... sose próbáltam. de szerintem a szabad súlyos az jobb.Kassadin és annak értelme? mármint biztos van, de mitől lenne jobb a szabad súly nál?
-
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition #47967 üzenetére
Ez kész, mindenki hogy rá van állva a fickóra.
-
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition #47965 üzenetére
Olvasni biztos olvassa, meg néha írkál is. Te, Márk meg a k1-es emberünk ritka ebben a topikban, mint a fehér holló.
-
God Vazzeg
veterán
Höe, hazaértem, jóvót
-
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition #47958 üzenetére
Nagyon ritkán vagy online, nem mertem leírni a neved, félve az esetleges következményektől. :>
-
Bubee82
őstag
válasz
Woodslave #47959 üzenetére
Zsíros.
Én már teljesen átálltam a lépcsőző gépre. Nem olyan rég érkezett a konditerembe egy olyan gép, amit a profik használnak.
Bár lehet már írtam.
Hát gyerekek, nekem más nem kell. Isteni finom. Formálja a combot tisztességesen, amellett 20 perc intenzív lépcsőzéssel, eldurrantok legalább 2-2,5x annyit enerdzsit, mint bármelyik másik kardiógépen. Egyszerűen imádnivaló
-
Bubee82
őstag
-
Kassadin
addikt
Én kicsit behajlított könyökkel, teljesen leengedem a vállaim vonalába, nem tudom hogy ez jó vagy nem jó, ezt érzem. Én kemény 10kg-val szoktam csinálni, de van hogy kevesebbel, mert már elfáradtam, és a tárogatás mindig a legvégén van az edzéseimen. Meg persze kombinálom "pici" súlyos peck deck géppel, Bubi javaslata nyomán.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin #47949 üzenetére
[link]
Én mondjuk mostanában ettől jobban kinyújtva hagyom a karomat lent. De nem is csinálom nagy súllyal. Egyébként meg akkor helyes ha érzed. Én is sokáig szarul csináltam. Eléggé koncentrálnom kell hogy érezzek valamit tőle, nem a kedvenc gyakorlatom. Peck-deck jobban bejött csak az nincs itthon.(#47950) Woodslave: Egykezes nyomás, tárogatás keveréket tudok elképzelni, ami inkább a nyomás felé konvergál
de még ahhoz is elég sok a 40, ott is inkább kar+váll dolgozhat. Na mind1 nem becsülök alá senkit, én vagyok a gyenge.
-
Woodslave
félisten
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Terminator17 #47931 üzenetére
El nem tudom képzelni hogy tárogatsz 40-el.
Én most hétvégével 12.5kg-val csináltam (pedig ha más nem is de mellem nagyobb van mint neked), és nehezemre esett még rákoncentrálni ennyivel is hogy érezzem tőle. Viszont van jó kis izomlázam. Engem 40kiló keresztre feszítene(#47947) Woodslave: Egy szót kiragadva az írásodból hirtelen azt hittem erről van szó
[link]
-
Woodslave
félisten
tegnap este csináltam egy tejberizst, de utána mindenképpen el kellett mennem futni, hogy helyrehozzam a világ egyensúlyát
Olyan jó volt, örökké tudtam volna futni (ha nem fáradok el
). A lényeg, hogy nyomtam 10 sprintet, majd után kb 15 perc futás (órát erre nem állítottam be, mert mintha csepergett volna az eső és nem tudtam mi lesz. Mivel füves focipálya van, ezért spórolok a cipővel és mezítláb futok. A sprinteket eddig cipőben csináltam, de most azt is mezítláb és hihetetlen mennyivel jobb volt. Aki teheti próbáljon meg egyszer mezítláb futni. (aztán bevágtam egy 1 kiló nyers húst (á nem)
A lényeg bare foot 4 prez
-
Bibby
addikt
Kaptam egy ezer forintos kupont a peak-től, fehérje elfogyott, gondoltam milyen nagyszerű lesz.
Ehhez képest találtam ezt. Most komolyan, ki fog ennyiért peaket venni?Már dizájnban sem túl biztató (tudom, az mit sem számít, de mégis csak első benyomás), meg azért nem hinném hogy olyan ismert márka, hogy ennyit elkérjen érte. Fogalmam nincs kiből élnek, de az ő dolguk.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Látom terminátor banki melója nem sikerült
[link]
-
Kassadin
addikt
válasz
Terminator17 #47941 üzenetére
167
macikos: Bubi a sorstársam, és ha tovább köszörülöd rajta a nyelved, rossz világ vár rád.
-
macikos
addikt
válasz
Terminator17 #47941 üzenetére
1 Bubi magas
-
macikos
addikt
válasz
Kassadin #47935 üzenetére
Dehogyis, hol már, eszembe se jutna azzal csúfolni téged, hogy tökmag vagy
Tényleg nem. Egyébként ez ennyire mélyen érint téged? Mert akkor megjegyzemNyugi, csak hülyülök
Meg ne sértődj már. Nem gondoltam komolyan. Vagy azt akarod, hogy berakjak egy pirulós b*zis szmájlit, hogy sajnálom?
-
-
Terminator17
senior tag
válasz
SzlobiG #47932 üzenetére
én szoktam,sőt sokkolom is úgy hogy fekve nyomás után egyből megyek negativra. Széjje van küldve mégse nagyon növekszik. Viszont érzem hogy mégjobban megtudnám gyilkolni de ahoz már edző társ kéne,mert nagyobb súlyra volna szükségem, ahoz meg kell valaki aki vissza tartja a vállam (mer kiugrik nagy súlynál) az meg nagyon nincs mostanság
-
macikos
addikt
válasz
Te hogy tárogatsz 40 kilóval, áruld már el?!
-
Jojo5
őstag
válasz
Terminator17 #47929 üzenetére
Nem az, hogy szimetria, csak az arányok kicsit elcsúsznak egy előnyösebb genetikánál, de ha 42 durranva az nem rossz
-
SzlobiG
félisten
válasz
Az mondjuk igaz.
Negatív a középső mellizmot edzi. Én ezt nem szoktam csinálni valahogy nem jön be.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Terminator17 #47929 üzenetére
Valóban a mell van nálad is elmaradva a többihez képest, amúgy tényleg jó forma bevetnél egy kis kémiát simán mehetnél versenyre.
-
Terminator17
senior tag
egyedül a mellem gázosabb még a többihez mérve, meg szerintem még a hátam kicsit lehetne nagyobb. kar 42 durranva valamivel 43 felett. Tudom lehetne nagyobb is,de most valahogy eddig erre futotta. Szeretném 45 re hozni minél előbb, mert az már egy jó méret.
Még ezzel tudok szolgálni esetleg,ez szemből van [link] Csuklyára érted hogy nincs szimetriába? vagy mivel? mert az előző képeken szerintem az lehet a csalóka
-
Jojo5
őstag
válasz
Terminator17 #47902 üzenetére
jó ez
karod kb. mekkora?
mivel jó szálkás vagy kicsit csalóka lehet a kép az arányok miatt szerintem -
macikos
addikt
A Bodybuilding.com-on van három tábor, akik azzal foglalkoznak, hogy Phil Heath mennyire széles. Az egyik tábor azt mondja, hogy keskeny, a másik azt mondja, hogy nem keskeny, a harmadik pedig leszarja
Na de külön topikok alakultak, ahol képekkel, méretvonalakkal hasonlítják egymáshoz a versenyzőket.
Ilyenekkel: [link]Viszont ott is van 1-2 elmebeteg: [link]
-
Boxer001
veterán
válasz
Terminator17 #47917 üzenetére
Egyik se.
Messze van a terem.
Kassadin
Hol látható az a Tamoo féle csodacsöcs? -
Tamoo
nagyúr
válasz
Majd próbálj már meg teljesen szemből képet lőni. Kicsit furcsák az arányok itt-ott, nem tudom hogy csak a kép miatt-e. Amúgy grat. Látszik hogy van benne munka. Fekvenyomni mennyit szoktál mennyivel?
(#47912) Kassadin: "Példakép"? na ne viccelj, az már régen rossz neked
-
Kassadin
addikt
válasz
Terminator17 #47917 üzenetére
Harmadik opció: Lustaság.
-
Boxer001
veterán
válasz
Terminator17 #47914 üzenetére
Nem sokat tévedett ez a genyó.
Lentebb leírtam a valóságot (vagy fentebb, kinek hogy van beállítva a péhá).
-
macikos
addikt
válasz
Terminator17 #47914 üzenetére
Ezen a héten 3-szor volt lent, de az a baj, hogy idén is összesen ennyiszer
-
Boxer001
veterán
válasz
Zomb€€ #47911 üzenetére
Az Irónia nem egy ország
Kassadin
Na akkor jól tudtam.
Terminátor
3x gyalázom és tuti nem elég...xar genetikával szerintem nem elég.Mondják ezt a heti 1 izomcsoport, de valahogy úgy érzem, hogy kevés.
macikos
Nem igaz, mert 2 hete kezdtem, és össz. 6x voltam eddig az évben. -
Zomb€€
őstag
-
Boxer001
veterán
válasz
Terminator17 #47909 üzenetére
Nem, csak most kitaláltam, hogy legalább a vállaim legyenek szélesek, ha minden más xar.
Mert a széles, formás váll az feltűnő pólóban is, szóval na.
Kaptam anyáméktól egy - a többihez képest - jobban fejlődő mellet, cserébe semmi mást.
Na mindegy, küldöm ahogy tudom, aztán majd csak alakul valami. Az, hogy újra edzem még mindig jobb, mintha semmit se csinálnék, vagy mit tudom én, leszarom. -
Boxer001
veterán
válasz
Terminator17 #47904 üzenetére
Kellenének a vállaid, hogyé adod őket?
Á faxom, csak vállra fogok edzeni, úgy is az a legfeltűnőbb.
Zombi
Ja igen, most kezdted az edzéseket, és nagyon xar vagy. Máskor meg elégedett vagy magaddal.
Szerintem te is csak játszod az eszed, viszlát. -
Zomb€€
őstag
válasz
Ha több éve foglalkoznék a testépítéssel, akkor megdicsérnélek, de így hogy kezdő vagyok nem tudom, hogy ez jó-e ...
-
kovsol
titán
válasz
Terminator17 #47904 üzenetére
szép eredmény, csak így tovább
-
Boxer001
veterán
válasz
Faxa, vállat küldj, adom a címem.
Kar is jöhet.
Mellre feküdj rá, le van maradva, bár ezt gondolom tudod.Bubi ne kelljen még egyszer kérnem, hogy tudasd velem a válledzésed...ki foglak végeztetni te ganyéj.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest