Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
"Kedves bunny! vettem baba márkájú tusfűrdőt, és az van ráirva, hogy gyöngy proteinnel megerősitve!! Ha edzés után közvetlenül megfürdök vele akkor felszivódik a belöle a fehérje? Ha igen, érdemes e többszőr fürdeni vele, esetleg bele számolni a napi fehérje szükségletbe? Köszi
VÁLASZ: nyomd a seggedbe az egész tubussal, akkor felszívódik."Ha még nem vót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Herczi
senior tag
Nekem az ilyet az Animal Flex rendbe tette 1 hónap alatt, úgy, hogy ugyanúgy nagy súllyal edzettem. Első tápkieg amire azt mondom érezhetően megérte.
A könyök külső része fájt nekem is, és csak terhelés alatt, először csak a bal, majd kezdett a jobb is. Már ott tartottam, hogy egyszer még a 100 kilo is rám szakadt mert becsuklott a könyököm, na akkor vettem flexet, az edzés meg maradt "nagy súlyos", szal még az se játszott közre, hogy visszavettem. -
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én már 2 hónapja szívok vele...koncentrált bicó még alaposabb bemelegítés után úgy ahogy megy... de nem ilyen baszott nagy súllyal mert akkor megint nyilal a hajlat... mind2 kézben

-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nekem a maximum 135kg volt, de hála égnek még a derekam nem éreztem tőle...(kopp kopp kopp)

Sajnos nekem a nagy baj a karommal volt ami kezd múlni, hogy hajlításnál fájt a könyöknél a belső rész... nyomásnál meg a külső rész
ilyen 100-120 kg szabályosan már bőven olyan bedurranást okoz, hogy hajjaj
Tipo16V: én nem használok övet még 100+kg alatt sem... nem ezen múlik szerintem

-
Tipo16V
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nekem meg nincs olyan öv a terembe amit megtudnék húzni magamon, mindegyik leesik rólam

én a 20as rúdra 40-45kgt szoktam pakkerolni
-
válasz
üzenetére
Plasma Jet+superpump felesleges a kettő együtt szvsz, csak túl pörget, vagy fél/fél adagok az egyik helyett inkább kreatint vennék az nagyobbat ütne.
De ha már ennyi pénzt rá szánsz szerintem heti 4 alkalom jobb lenne azt tolni az edzést keményen.
Anavitet (vitamint) folyamatosan kéne tolni nem csak az utolsó 2 hónapba, a teszto fokozót meg szerintem az elején mehet.
-
törölt tag
Sziasztok. Tételezzük fel, hogy az embernek van:
- Gaspari Real Mass (2 doboz) 36 adag [3 hónap]
- Gaspari Anavite (2 doboz) 120 adag [4 hónap]
- Gaspari PlasmaJet 16 adag [2 hónap]
- Gaspari SuperPump Max 40 adag [3 hónap]
- Gaspari ViridexXT 60 adag [2 hónap]Heti 3 edzése van, a szögletes zárójelben, hogy mennyi ideig használná őket. Pl. a lábedzés előtt nem használná csak a SuperPump-ot, de lehet, hogy azt sem.
Ti hogyan osztanátok be, ha rátok(is)szakadna a nemzeti bank?
Úgy értem, hogy pl nem lenne jó ha ellőné a SuperPump-Viridex-Plasmajet kombót 2 hóap alatt és az utoló hónapra nem lenne valamiféle levezetése a dolognak. Hülyeség lenne a Viridex-et betenni az utolsó 2 hónapra, mellé pedig csak az Anavite menne?
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én is így vagyok vele, hogy bemelegítés 40-50 kilóval.. aztán szépen felfele... bár ha nagyon akarnám 80-100 kiló bőven elég lenne csak sok ismétlés kéne belőle

-
macikos
addikt
Kis izom - kis súly
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én nem tudom mi az a "hobbi" edzésben.
Az edzéseim során nincs könyörület. Persze h meggyőződésből csinálom. Érzem -e?
Nem kicsit, nagyon 
Hozzáteszem, az is számít h én két gyakorlatot összekapcsolok most már kivétel nélkül. De ha nem tenném, akkor sem tudnám sokkal többel csinálni.
Ezt látni kéne. Leírni nem igazán lehet.
Doow:

-
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem lehet hogy az a maxi súly, amit jól esik?
Döntött törzsű evezést meg nyak mögé húzást is 40-45kg-val szoktam csinálni, és úgyis szét tudom szakítani a hátamat.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ez olvasott valami tanulányt, látom a fején

-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kis emberke, kis súlyocska

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Furcsa ez nekem, én a döntött törzsűt 80kg alatt nem is érzem, mintha nem is lenne rajta súly
Nem azt mondom hogy nem tudnék 60-al leedzeni (ennyivel is melegítek be) de itt még nem érzem a húzást negatívban.. Kell 80-100kg hogy tépjen lefele szerintem, de lehjet én vok a hülye 
-
Bubee82
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére

Penteken kuldom az uj kepeket, akkor majd megyozodhet rola mester!
Body control

Letezik, hogy emlekszik a test valhogy arra,hogy regebben csinaltam mar es tudja, hogy mit kell csinalnia?
Hogyne.
6 honap alatt akkorat forditottam a dolgon, hogy ha nem ismernem magam, azt mondanam biztost betolt valami szert a csavo.
Így kell ezt csinálni
Rám is sokszor csak néznek mint a vettmalac. Pedig nem vagyok nagy darab, 2 hónapja meg pláne egy lószar voltam 
Az is lehet, hogy csak jo az edzom,
vagy csak szerencseje vanÍgy igaz!
-
gaborbol
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Penteken kuldom az uj kepeket, akkor majd megyozodhet rola mester!
Nem tudom, miert megy ennyire jol

6 honap alatt akkorat forditottam a dolgon, hogy ha nem ismernem magam, azt mondanam biztost betolt valami szert a csavo.
Letezik, hogy emlekszik a test valhogy arra,hogy regebben csinaltam mar es tudja, hogy mit kell csinalnia?
Az is lehet, hogy csak jo az edzom, vagy csak szerencseje van
-
gaborbol
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Kicsit irhatnal magadrol, hogy a tapasztaltabb forumtarsak tudjanak segiteni.
Hany eves, vagy milyen magas, hany kilo, miota edzel. Taplalkozas hogy nez ki,szedsz a kiegeszitoket, hany napot edzel a hetem, sportolsz-e melette valami mast, ha igen miota.
-
Bubee82
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ehe

Nem olyan lesz ám a portfólió
De majd meglátom mennyit enged a parasztdiéta
Teljes textilledobást nem akarok, mert ez amúgy sem erről szól. Max h egy kicsit szegszi is legyen benne
(Nem, nem a Ferkómerkónak akarok bejönni
)Ma a szárnyacskáimat fogom megedzeni. Fogok döntött törzsű evezést is végezni úgy kb. 40 nagyon max. 50 kilóval
-
mocsanisi
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Degonosz
-
szőröscica
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Egyél zsömjét kiflivel és ne törődjél semmivel!
body.builder.hu - van edző válaszol rovat, ő biztosan szívesen segít majd egy jó edzéstervet összerakni!!
-
dellfanboy
őstag
milyen edzéstervet ajánlotok ha vki hízni szeretne izomba kb 10 kilót?kis súllyal sokszo kell szériázni vagy nagy súllyal kevésszer?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
mocsanisi
üzenetére
Én meg pont tegnap olvastam valami cikkben, hogy a testápolók+illatszerek is okozhatnak túlsúlyt, bizonyos szerek belőle felboríthatják a hormonháztartást
mostantól nem fürdök, nem permetezem magam semmivel és csak napfénnyel táplálkozom kizárólag 11óra előtt és 3óra után. -
gaborbol
őstag
Neha szerintem az oltogats ami itt megy mar eros tulzas.
Attol, hogy odarakok egy szmajlit a vegere meg ugyan ugy banto vagy serto. Nem konkretan mondom, csak ugy alltalanossagban.
-
mocsanisi
senior tag
Minek diétázni, 30 perccel többet kell aludni, és csak potyognak le a zsírpárnák [link]

Szlobi: Ééénnnn? Hát hogy szólnám le kassát. Nem is 1x edzettünk együtt

-
mocsanisi
senior tag
Én meg se szólalok mert mostani erőszintemet kassa is übereli szerintem

-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem egy mostani kép ez. De itt a lábai nincsenek elmaradva felső testhez képest, de ha most is ilyenek a lábai akkor már el van maradva.

Boxi: Osszad őket.
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Valszeg akkor azért van farmerba ami nagyon hülyén áll egy ilyen test tömeghez.D Dexter szintű izomzata van, csak nagyobb.
-
gaborbol
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Annyit tennek csak hozza, hogy alltalaban onmagunknak a legnehezebb megfeleni.
-
Kassadin
addikt
Lehet hogy leírtad a múltkor, lusta voltam visszakeresni.
Ma én fekvenyomás egyenes padon/45 fokos padon/tárogatás+kis súllyal peck deck gép/áthúzást csináltam, de nem igazán érzem még most sem a hatását, pedig úgy csináltam ahogy a linkelt cikkben is van írva(na jó, törekedtem rá). Jó lenne most már ráéreznem, kezd egy kicsit aggasztani a dolog.
God Vazzeg: Jártam volna már én mindenkinél(kiéve Boxi, rá nem vagyok kíváncsi
), ha lenne rá zsetonom. -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én nem panaszkodom
Egész szépen alakulok. 1 év totális shutdown után vagyok 2 hónappal, de én magam is meglepődtem h mennyire gyorsan érem el hamarosan azt amit hagytam veszni.Pedig a kajám az továbbra is árnyéka a réginek, mennyiségileg és minőségileg is. De az izom jön, a zsír megy. Nekem ennyi elég

Én asszem megtaláltam az utam, vagyis kezdem megismerni magam

Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. A hétfői melledzésen a Gironda nyomást 35 kilóval csináltam
Rám is sokszor csak néznek mint a vettmalac. Pedig nem vagyok nagy darab, 2 hónapja meg pláne egy lószar voltam