Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
-
ezzio
tag
Melyik glutamint ajánlátok a legjobban? ami ár/érték arányban is megfelel. Jelenleg diétán vagyok
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
válasz
Polacheck #46476 üzenetére
Ha futócipőt akarsz venni, akkor ajánlom figyelmedbe az "új MacBook Air" topikból ezeket a hozzászólásokat:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Valaki az elején elkezdett a Nike-val példálózni és ebből indult ki a rögtönzött cipő vita
Szerintem nagyon érdekes a téma és jól el is lehet merülni benne. Nem mondtak hülyeséget a srácok. Megnéztem ezeket a cipőket, amikről beszéltek, van közöttük egészen olcsó is, olyan, amit laikusként noname sz*rnak gondoltam volna. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Kassadin #46437 üzenetére
majd meglátom a futócipőt, szigeten van nike cipőteszt, ott kipróbálok pár modellt az elkövetkező pár hétben, aztán ami tetszik és méretben is jó, azt megrendelem usából féláron.
egyébként nem tudom mennyire kell a profi futócipő, a szigeten a pudingban a normál cipőmben sem nagyon érzem, hogy gondok lennének.
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #46472 üzenetére
-
sNORh
addikt
én most fejeztem be Bicó/tricó, zsír volt, kezd akkora lenni a karom mint a fejem
-
SzlobiG
félisten
válasz
God Vazzeg #46465 üzenetére
De nem ám.
-
God Vazzeg
veterán
Lábaztam ma, nem vót jaú
-
Zomb€€
őstag
Fú de k. jót hát - tricepszeztem.
Megjött a gogszszállítmány, vettem ízesítés nélküli BCAA-t...ez vami szörnyűMint az epe :S Így már teljesen átértékeltem a glutamin ízét
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin #46454 üzenetére
Én még magamban sem hiszek
nemhogy benned
de az biztos jó ha te hiszel magadban...Nekem csak aerob volt ma. Laza másfél óra. Nemigazán jutok egyről a kettőre... nem látok semmi változást formaügyileg.
(#46440) Bibby: Grat! Van jó pár pü-számviteles ismerősöm, sokan az apehban kötöttek ki.
-
natë
nagyúr
Heti átlag 3 alkalommal tudok csak edzeni egy héten (család, munka, stb..), arra gondoltam a téma átrágása után, hogy a H.I.T. edzésmódszerre váltanék. Mennyire jó ötlet ez? Hobbigyúrós profitálhat belőle vagy majd meglátom mit reagál rá a szervezetem?
-
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg #46453 üzenetére
Megszoktam hogy senki se hisz bennem.
-
szőröscica
addikt
Nehéz volt ez pénzügy és számvitel szak? Egy barátom azon végzett, rühellte nagyon.
-
kovsol
titán
válasz
csigacska #46448 üzenetére
de legalább olvastad a topicot eddig is, bár nem tudom kaptál-e engedélyt arra hogy ide írj
Te a munkanélküliség helyett az MSC -t választottad, de lassan eljön a vég neked is
egy hónap pihenőt tartok, és majd jövő hónap elejétől újult erővel kezdek bele az edzésbe újra, kondi + úszás fog menni majd, futást nem szeretem.
-
Bibby
addikt
válasz
Kassadin #46444 üzenetére
Igen valóban, mégis diplomás munkanélküliből van a legkevesebb, és ők keresnek a legtöbbet. Ez persze semmit nem jelent, a munkaerőpiacon az ember számít meg a teljesítmény, csak ahogy már mondták, ahhoz hogy szóba álljanak veled alapkövetelmény a papír.
De egy jó szakember is jól meg tud élni, nincs azzal semmi gond ha valakinek nem kell diploma. -
Kassadin
addikt
válasz
kovsol #46445 üzenetére
Hol írtam hogy holnap meglesz? Sajnos ez több év lesz.
Van munkám, remélem meg is maradok, minden hónapban félreteszek 20 ezret, 1 év alatt meg lesz a szakmára a pénz, kitanulom(9 hónap), remélem majd eltudok vele helyezkedni hogy legyen szakmai tapasztalatom benne, aztán hajó vagy külföld. Angolt elkezdtem tanulni magamtól, remélem hogy menni fog. Szakács amúgy. Nem vagy bunkó, szimplán csak kíváncsi meg hitetlen.Amúgy folyami hajóra is ki lehet menni, ami időszakos meló, tehát a testépítést se kell hanyagolnom szerencsére. De ez még nagyon nagyon távol van sajnos.
Bibby: Csak kb szakember nem lesz ebben az országban, mert senki se akarja összekoszolni a kezét. De nem számít. Nem bántásként írtam, amit írtam.
-
Kassadin
addikt
Nem tudom ez most irónia-e. Mindegy is, nem tudod hogy mik a céljaim.
#46443: Ebbe fölösleges is belemenni. Dunát lehet rekeszteni a diplomás emberekkel nálunk, ennyit nem tud felszívni a munkaerőpiac sehogy se. Összegyűjtőm a negyed milliót kb 1 év alatt a szakmára, aztán kell gyakorlatot szereznem+meg egy jó angol, és nem látom többé ezt az országot.
-
Kassadin
addikt
válasz
Polacheck #46430 üzenetére
Az agya is leéghetne. El nem tudom képzelni hogy ha futsz heti 2-szer mondjuk, akkor leég a több év alatt felépített izomzatod. Legalább lesz egy kis állóképességed, plussz a nagyobb tüdőkapacitás se árt ehhez a sporthoz. Viszont nem árt egy jó futócipő, rengeteget számít gondolom.
macikos: Földszintes ház, kénytelen leszek belopózni a panelekbe. Majd kiadom magam postásnak.
-
-
macikos
addikt
válasz
Polacheck #46430 üzenetére
Mint én? Én is kicsi vagyok
Szerintem a lépcsőzés a jó. Lépcsőházban felsétálsz a tizedikre szépen lassan, nem kell sietni, csak felmenni, magadhoz térsz, lemész, aztán újra. Nem fog fájni tőle a lábad, mint a futástól, valamennyire erősíti is a lábakat, nem fázol meg, nem ázol el, egyből otthon vagy, ingyé van, ez adja a legjobb állóképességet.
-
LOTR
addikt
ruházati webshop, még nem rendeltem, tehát ne kérdezzetek, úgy néztem 15 font a posta Mo-ra, az árak meg elég jók
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
nepszter1 #46427 üzenetére
futni mennyire ér egyébként? bánni folyamatosan oltja, hogy "leég az izom". Eddig 2-3 alkalommal sikerült futnom a szigeten és tény, hogy kurvamagas a pulzus amivel csinálom (legutóbb 154 volt az átlagos a pulzusmérő óra szerint), viszont jól esik. Lehet, sosem leszek akkora mint macikos, ha futok?
-
Bibby
addikt
Ma szintet léptem: már diplomás munkanélküli vagyok.
-
nepszter1
addikt
3km futás
+ fűnyírás a mai program letudva -
Zomb€€
őstag
Nézegetem a képeket hétvégéről, egy nem feszülős póló volt rajtam, és hát meg nem mondanám, hogy az alatta lévő szarkupacban mennyi munkám van...szánalom...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #46415 üzenetére
Pfff, jöhet
-
SzlobiG
félisten
válasz
BÁ Nutrition #46415 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
hogy legyen valami jó is -
Jojo5
őstag
én nem tudom, hogy működik a dolog, de 2x is rááltam és akkor 95,3 és 96,1 között voltam...
az a vicc, hogy fekvenyomásom kb. nekem se jobb pedig te ha jól rémlik 1 éve nyomod
SzlobiG: de most mond azt, hogy nincs igazam...
állok elébe..
kovsol: kar-hát viszonylag nagy súllyal, váll az normális kb... míg a mell meg kevéske
-
SzlobiG
félisten
válasz
szőröscica #46403 üzenetére
Jojo már be is támadta.
(#46406) Jojo5 De igazad van nem azért mondtam, csak látom mi fog ott elszabadulni.
-
szőröscica
addikt
Vannak itt jó hozzászólások, pl. ne gyúrjál, mert nem súlyt veszítesz, hanem a könnyebb zsír izommá alakul. Helyette egyél naponta egyszer, meg ilyenek.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest