Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
Bubee82
őstag
Én olyan 40 kilóval nyomok fekve, 3-6 kilóval oldalemelek pl

-
Ijk
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Szerintem múltkor leírtam. Egykezes ferdepad (jobban érzem és nem nyírja a vállam), fekvenyomás, szűknyomás gépen, tárogatás, és egy bedurrantó peck-deck (a tárogatós).
Mindenből 4x12.
De szerintem azon múlik hogyan csinálod a gyakorlatot. Én a múltkori BB-ről linkelt cikk alapján. Nagyon koncentrálok hogy a mell dolgozzon. Lassan és egyenletesen csinálom, ki se nyújtom teljesen a karom, nehogy pihenjen, lent viszont 1-1,5 másodpercig megtartom, hogy éppencsak nem ér a mellkasomhoz. Rá kell érezni, és még az se biztos hogy én tökéletesen csinálom. -
-
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Én is abban a hitben éltem, hogy na majd ha lekerül a gatya, akkor fürdőruhában durva lesz... hát durva volt a formájuk csak nem jó értelemben

LOTR: Jaja, ez igaz, de most mire fel legyen jó kedvem ? utálom ha fényképeznek... nem vagyok fotogén... ha lennék legalább 100kg szárazon azt mondanám hát fényképezzetek... de így nem
Ijk: a-a
Amúgy lehet nem ártana egy ilyen csoport mert kívülről most kb. úgy érzem, hogy nagyon tré a kinézetemsNORh:
azé' hívnak a finn csajok magyar vin dieselnek a jelek szerint mert van hasonlóság... pedig eddig a gyilkos elmékből hasonlítottam valami kopasz fekára meg azt mondták még, hogy bruce willisKassadin: Úgy, hogy nem a súly számít...

más: az a baj, hogy tanakodom, hogy menjen-e ez a lightos cuccos most és majd szeptembertől tömeg, vagy álljak le mert elfogyok
(a mellemet nagyon fel kéne hoznom meg a hátat meg a kart és az oldalsó vállakat meg a hasamat ) 
-
mocsanisi
senior tag
Ráálltam a mérlegre 66kg
Az pontosan azt jelenti hogy 10 kiló ugrott le rólam, 2,5-3 hónap alatt. Az derék 
-
Manitou
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Ez igaz lehet ha mondjuk ezt csinálod egy órán át, de 10 perctől nem hiszem , hogy leszárad az összes izmod

Nem tudom mivel van összefüggésben a max pulzus nagysága ( az életkoron kívül )
A nyugalmi pulzus annál kisebb minél edzettebb vagy. tour de franceosok közül van akinek ilyen 26
De az már extrém alacsonynak számít. Ha 60 alatt van, az már jó. -
Kassadin
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
"Kardió edzés
Formáját tekintve ugyanaz, mint az aerob edzés, de itt a magas pulzusszám miatt már fokozott az izommunka, így a test nem tudja zsírból (lassan) fedezni az energiát. Ez valójában állóképességi edzés. Annak ajánlott, aki nem végez súlyzós edzést, súlyzós edzést végzőknek azonban könnyen izomveszteséget okoz. Semmiképpen se olyan hatékony, mint a súlyzós edzés aerobbal kombinálva."
Szóval akkor annyira mégse lenne jó. De szerintem ez az izomveszteség is túl van lihegve egy picit.
Manitou: Akinek nagyobb a szíve mint az átlag, annak nagyobb a max pulzusa nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy én edzés levezetés gyanánt szoktam bringázni/ellipszist csinálni, bemelegítésre én gimnasztikázni szoktam. Bemelegítés-edzés-nyújtás-turmix-aerobnak csúfolt valami. Ilyen sorrendben. -
Manitou
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Szerintem neked teljesen felesleges. Ilyen 10 perc meg kb arra elég hogy kicsit bemelegedjenek az izmok. Inkább maradj csak a súlyzózásnál.
Az aerob edzés valahol 40 percnél kezdődik
és megfeleő pulzustartományt feltételezve
max pulzus kb 60-65%-ánmax pulzus egyszerűsített kiszámítása férfiaknál ---> 220 - életkor = max pulzus.
Tehát ha valaki 20 éves, akkor kb 200 lehet a max pulzusa, így neki max olyan 130-as pulzussal érdemes tekerni
De ha valaki 50 éves annak már ez bőven aerob zóna felett lenne.De lehetnek eltérések is a max pulzus esetén, van akinél nem igaz ez a képlet és valamivel magasabb a max pulzusa, mint amit a képlet adna.
-
-
Kassadin
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
Miért mennyit kellene?
Nekem nincsen szükségem fogyásra, csak azért csinálom mert az van shop builderen hogy aerob+súlyzós edzéssel többre megy az ember. A futásról is mindenki lebeszélt, pedig azt jobban szerettem, legalább lenne egy kis állóképességem is...kovsol: 10 perc alatt is vizes ronggyá izzadom a pólóm(főleg ilyen dög melegben), 20-30 perc nekem szerintem sok.
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
De nekem elég lightos a láb, nemsok semmi van itthon hozzá. Szóval fejlődni nem fogok ettől, de teljesen se akarom elhanyagolni.
Aerob/kardió: Sound előtt minden nap toltam (
), most visszaállok heti 2 max 3-ra. Ha szobabringázok akkor 40-60perc körül mikor hogy, ha kijutok rendes bringával is akkor 30-40km többnyire a Mátrában. De mostanában nem túl gyakran jött össze. 
[reklám]
laci06-tól érkezett egy rendelésem. Nagyon korrekt, ezúton is köszönöm neki
[/reklám]
(#49169) Kassadin: aha, szándék az lenne, siker nem annyira akaraterő híján. Aerob kevés hozzá, enni meg szeretek.
-
Kassadin
addikt
Értem. Én f*sz véletlen kitöröltem amit Márk tanácsolt privátban, szóval most az fogom kipróbálni amit te írtál, ide asztalra le van mentve txt-ben Tamoo féle melledzés néven.
A probléma az hogy ma nálam vékonyabb, csak bohóckodni járunk a terembe figurák voltak, amikor melleztem, mondom ő inkább ne segítsen nagyobb súlynál...Költözz le pestre bazze.
#49164: Be is tojnék, ha még lábazás után mást is kellene edzenem. Alig bírok járni utána, has meg alkar az egy kis lájtos levezetésnek nekem tökéletesen megfelel.
Szerk: Hogyan nyomod az aerobot? Nekem azt mondták heti 2-nél több nem kell, kivéve ha fogyni akarsz.
-
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Akkor kitartas, mar nincs sok hatra!
En az edzom tanacsara, lassan de mar felfele megyek.
Lehet 85-nel talakozunk, az mar csak 5 kg
-
-Mike-
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
A 100% whey protein pro LS-nek is nagyon rossz, semmilyen íze van. Csokis elvileg de semmi, mégis csak light.

-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
mell
kar
váll-hátMeg mostanában ritkán láb (2-3hetente, attól függ van-e rá időm)... de a bringázást azt nyomom. Meg 2-3 hasazást is nyomok úgy random amikor kedvem van. Valahogy jó lenne összesűríteni hogy meglegyen minden héten egy lábazás, de akkor az meg valaminek a rovására megy amit nem akarok. Nem tudom összesűríteni a felsőtestet 2napra
úh majd lehet ráállok heti 4edzésre ha több időm lesz, de pont ezt nem akartam
még átgondolomViszont edzésmódszerben kicsit változtattam. Pörgősebben nyomom mint eddig és lehetőleg 10fölötti sorozatokkal. Nagyon adja.
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Te gyúrsz?

Zombi és Kovsol meg remélem össze fog verekedni.
Mell-bicepsz volt ma terítéken, inkább nem is jellemezném a mai napot.
-
szőröscica
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Most hozta a futár délelőtt a csomagot. Kifogytam a vitaminokból, meg a karnitinből, de már csak 6 kilót tervezek leadni, úgyhogy a tömegeléshez rendeltem Jumbot, így nem kellett postaköltséget fizetni.
Kíváncsi voltam, hogy milyen, szóval egy 60 grammnyit megittam.
Természetesen a diéta végéig maradok a sima whey proteinnél. -
kovsol
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
aztán diétában minek iszol te jumbot ?
-
LOTR
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
annyi vizet tegyél bele amennyivel meg tudod inni
vagy ha tényleg csupán kíváncsiságból kérdezed, hogy ki mennyi vízzel issza az más és egyben egy roppant érdekes kérdés, most már engem is kíváncsivá tettél vele
tehát ki mennyi vízzel issza a jumbot? -
dnelb
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha láttad, hogy nem jól oldódott fel, miért nem engedtél több vizet bele?
Egyébként amikor van pénzem ilyenekre, nálam alap a fél liter víz. -
macikos
addikt
Edzés előtti motivation:
Zack Khan's Road to Recovery - Blog Entry #55 part.1
Zack Khan's Road to Recovery - Blog Entry #55 part.2Az első videóban 10:55-nél egy különösen tehetséges gyúrós látható.
-
szőröscica
addikt
Jumbo Professionalt ti mennyi vízzel keveritek?
A címkéjén 4 deci vízhez írja a 3 és 1/3 adagolókanálnyit, én a diétára való tekintettel most csak megkóstoltam, edzés után másfél kanálnyit adtam bő 2 deci vízhez, de nem oldódott jól fel.Vagy ez lassabban oldódik? A 100% whey protein professionalt háromszor összerázom és már csomómentesen iható.
-
DirtyFREE
tag
-
Zomb€€
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Már nem iszom

-
Zomb€€
őstag
Köszi srácok, de azért lehet a csalódás, mert én valahogy így képzeltem el magam
A pohárra Bambi van írva, hogy mindig tudjam mit iszom
-
Woodslave
félisten
meg legalább a fejeteket takarnátok ki. Köszi

Amúgy korrekt formák
Sakkozókhoz képest
(irigykedek csak
) -
gaborbol
őstag
Hat, most mar tenyleg nekiallhatnatok a terembe valaminek
-
-
LOTR
addikt
én azt vettem észre, hogy Zombipatesz mindegyik képén legalább mosolyog, te a képeiden meg olyan komor fejet vágsz, mintha mindig másnapos lennél plusz nem aludtál volna 2 napja
nézd meg a csajoknak nem okozott gondot a szembesütött napjobb kedvvel az edzés is jobban megy
-
Hát 40 nem hinném, 38-39 körül lehet, de most már tényleg veszek egy szalagot azt megmérem.

Tzs-m tavaly volt 5-6% körül mérővel mérve, nem hinném hogy sokkal több lenne most ugye ez ektomorfság miatt.
Jojo: Majd egy hét múlva elkezdesz hámlani megszívtam én is egy hete balatonon égettem magam és nem használtam kenőcsöt, most olyan a hátam mint egy kígyónak úgy hámlik.

-
Jojo5
őstag
válasz
Zomb€€
üzenetére
ez neked bizonyíték a szar genetikára
jól nézel ki vazz

itt a bizonyíték a szar genetikára... pedig tudom, hogy ennél jobb vagyok csak valahogy sikerült szeparálatlanra égni meg ugye szifon minőségű a kép és még a nap is a pofánkba sütött...
szar1 szar2ja és itten pedig az edzés utáni képek dömpingje mivel rég raktam be... a diéta meg úgy ahogy be van tartva... ez 2 csaj elcsábít állandóan a szarkajára

elölről
has
duplabicó elölről
és a kimaradhatatlan hátas kép boxi kedvéért...
ezen képek látszatán úgy gondolom kitart ez a lightos diéta nyár végéig meló mellett aztán lesz money remélhetőleg okosságra és remélem egy brutál formát tudok majd valamikorra összerakni...

5leteket meglátásokat ezuton is szívesen fogadok

-
Tomics
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Nagyon jó ár, holnap veszek is egy kóstolót.

Eddig a bakonyt nyomtam, natúron simán lecsúszott egy dobozzal, csak 300 Ft a tekkóba -
LOTR
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
ez az, ez a jófajta és egyben ez a régi, ilyet én nem láttam már sehol boltban
amiket most árulnak az ilyen: [link] ez viszont eddig nagyon rossz, vagy csak sok idő kell neki amíg jól betörik... de akkor addig katasztrófa
ha nem javul a helyzet még 16 fontot is simán megér, hogy egy napi viseletű cucc kényelmes legyen évekig
-
headhunter
addikt
Holnap még ez is kapható, akció utolsó napja!
Zsírszegény tehéntúró, 10%... 159 Ft / 250g (1 étkezésre, megfelelő mennyiség.)
"Macikos" kiszerelés : Tescoban láttam 2kg-os túrót (2.000 Ft)

-
szőröscica
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
Nekem is kellene már egy ilyet venni, mert a régi halálán van (ilyen rider), meg van egy világosbarna Nike vietnámim, az meg a színe miatt nem túl esztétikus, ha kétszer beleizzad a talpam.

De most le vagyok égve, nyaralás, utána gyorshajtási csekk, és tegnap este elromlott a laptopom....

Nem is beszélve a jumborol, meg a többi cuccról, amit megrendeltem. De hát enni kell.

-
Manitou
veterán
Nekem már 2 olyan nike ment szét, eleinte nekem sem volt kényelmes annyira, de aztán az lett. Viszont nekem leszakadt a két bigyó az oldaláról ami tartja a felső részt. Már ha egy fajta nike papucsra gondolunk. Előtte volt egy hasonló lotto, az volt a legkényelmesebb papucsom eddig, az is ugyanez a kialakítús volt, mint a nike, szintén leszakadt róla az a két bigyó.
Én erre gondolok -
LOTR
addikt
válasz
Zomb€€
üzenetére
Gombi?
Bombi?
Bambi?
hmm, címkézett pohár, mitiszol?
ja és egy kis ont is írok
vettem egy újfajta nike papucsot (ez a gumi-műanyag fajta)
kb 10 évvel ezelőtt már vettem egyet és azt mondom, ha nem kopott volna el a talpa, hogy itt a lakásban tudom már csak használni, a legjobb papucs ami létezik, és már akkor is 4-5k volt, erre most pár hete megvettem egy újabb kiadását... naivan
hát ez az új egy kalap sz.r, kemény, kényelmetlen, a lábam is feltöri, keskeny is, 12fontért vettem, de ezek tudatában 1-et nem adtam volna érte
tényleg csak azért vettem, mert ezek a régiek ezek nagyon jó papucsok, de az új az egy katasztrófa...
off -
P00By
nagyúr
Na, léptem cuncimókusok!

-
Zomb€€
őstag
Nah itt a bizonyíték, hogy ebben a sportban a genetikán múlik minden, mert hiába a több éves edzésmúlt és a kínkeserves diéta, ha lóf*sz se látszik...

-
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Helyetted is gyúrok, lusta disznó
Egyébként mitől vagyok rendkívül lexikális
-
P00By
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
lol

Aktív témák
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy lehet nem ártana egy ilyen csoport mert kívülről most kb. úgy érzem, hogy nagyon tré a kinézetem
(a mellemet nagyon fel kéne hoznom meg a hátat meg a kart és az oldalsó vállakat meg a hasamat )
Direkt nem azt írtam hogy jó, mert még buzinak néznek...
Az pontosan azt jelenti hogy 10 kiló ugrott le rólam, 2,5-3 hónap alatt. Az derék

Sakkozókhoz képest