Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
ezzio
tag
Rég röhögtem ennyit
Jocó, minden oldalról elzavarnak, mert annyira lusta vagy, hogy elolvasd amit már valaki összeszedett neked. Nem mi nem segitünk, egyszerűen te vagy ennyire értelmi sérült
-
LOTR
addikt
hihetetlen, teljesen korrektül, normális hangnemben, segítőkészen válaszolok erre ez az eredmény o.O
aki még tud olvasni:
itt szerintem zárjuk le ezt a szálat... minden más megoldás felesleges időpocsékolásPola
b+ -
joco123
csendes tag
válasz
szőröscica #46593 üzenetére
fogadnék veled hogy anélkül is lefogyok hogy mindenféle szart beveszek,és azt eszek amit akarok.
Más is fogyott anélkül hogy mindenféle szart megeszik.Itt mindegyikütök túlzásba viszitek ezt a sok sz*revést haverom is járt futni,minden nap 3 hónap laatt 15kg ot adott le ugy hogy azt evett amit megkívánt és nemszedett be semmi sz*rt csak azthittem itt kicsit használhatóbb válaszokat kapok mint az hogy egyek valami sz*rt meg olvassak el pár oldalt,és akkor má tudom holkell a sz*rt megvenni...
Na mind1 én lépek olyan oldalra ahol válaszolnak is nekem érthető válaszal.
-
joco123
csendes tag
válasz
Polacheck #46591 üzenetére
Végre valami értelmes válasz,kösznöm!
Nemkell mindenféle szjaturmikszot vagy miaf*zst megenni hogy foggyunk,vagy hogy izmot növeljünk hagyományos müdon is lehet,ha nemis anyi idő alatt,de fogyni 2 hónap alat biztos lelehet és napi edzések és súlyzózások akármit eszek,ugyis hasznos.
Ha nincs is 50 es karim,attól lehetek lyan erős...
Attól hogy mekkora a karod,nem attól függ hogy milyen erős vagy,lehet 50-es karod de tiszta háj,de lehet 35-s fizikai mindennapi munkával összehozva lehet erőseb mint egy 40-es kar kondizva... -
ezzio
tag
-
joco123
csendes tag
Ahhhh nemértitek egy mondatos válaszra várok hogy Koncentrált karhajlítás ülve kézisúlyzóval napi párszor 3*10 az jó-e asúlyt ahhoz választom ahogy bírom...
Ha nemlehet megmondani jó,vagy nemjó,akkor sajnálom...
Lefogyni,lefogyok,és ha minden nap csinálok gyakorlatokat,ugyis egyre többet bírok el,biztos lesz valami haszna csak reméltem ti normális választ tudtok adni,nem azt hogy olvassam el hogy mibe mennyi a zsír meg mennyiért lehet venn i mindenféle porokat...Márk01: nem,szerintem a túlzott internetezés a hibája,van haverom napi 12 órát gépezik,csak enni és aludni áll fel,ez a hibája,nem az hogy valaki rászánja magát hogy lead pár kilót,és nagyobb bicepszet akar,de mint látom mindentől ellehet venni az ember kedvét...
-
joco123
csendes tag
válasz
Tomics #46585 üzenetére
Igen,képzeld még vannak akik mindenféle porok nélkül,és normális testedzéssel akarnak normlis alakot teremteni...
Nem órisi kart,nem csontsoványságot,hanem normális alakot!Márk01: nemtudok mondani csak ti olyanok vagytok hogy mindigcsak gyúrtok,azthittem tudtatok volna mondani valami nem komplikált dolgot pl. elmegyek futni,és uténa milyen gyakorlatot csináljak,szerintem nem én vagyok az első,aki normálisan akar fogyni...
Más is fogyott anélkül hogy mindenféle szarra megnézi hogy mibe mennyi a fehérje stb. szar,nemmindegy mit eszek,többet mozogjak azt annyi,de ha egy egyszerű gyakorlatot nemtudtok mondani amit ellehetne végezni akkor sajnállak titeket...
-
joco123
csendes tag
nekem kell egy egyszerű válasz,,elmegyek futni,utána mondjátok milyen gyakorlatokat csináljak kézisúlyzóval,nemeszek sok zsírt,eszek sok fehérjét,aztán annyi vagy bejön vagy nem,úszok melette meg minden,van olyan meber aki azt eszikk amit akar meg minden,neki mindegy ugyis ledolgozza,énse ülök egésznap gép előtt,ugytudtam fogyás lényege hogytöbbet mozogjunk mint amennyit eszünk,
jóvan úszok meg futok,mondjatok valami gyakorlatot amit kézisúlyzóval lehet csinálni,és készz nemkell nekem komplikált edzésterv hogy 10 kor erre meg arra gyúrok,sportolok,súlyzozok,többi alakul magától,hameg nem,akkor így jártam.Koncentrált karhajlítás ülve kézisúlyzóval az jó futás után?
Ha igen milyen adagokba,vagy hogyszokták mondani 3*10 vagy hogy?
Vagy ahányszor bírom? -
Márk01
tag
Jó látni,hogy folyamatosan "emelkedik"a fórum színvonala.
Nem rád céloztam Tomics.
-
Tomics
addikt
Hát-Tricepsz-Has csudijóvolt
-
szőröscica
addikt
Ejj, a mai mell-kar elmaradt, reggel majd kiköptem a tüdőmet, és orron keresztül is kifújtam egy fél liter trutyit....
Úgyhogy maradt a biciklizés. Persze mire hazaértem, már semmi bajom nincsen. Holnap bepótolom ezt a mell-kart.
-
joco123
csendes tag
Igen,én optimista vagyok,ha nemis sikerül,csak 5-t vagy ha csak egyet is legalább megpróbáltam.
Szerintem nem lehetetlen mivel nagy hasam van,és seholsem vagyok csont sovány...
Vannak haverjaim,ugyanilyen magasak de 15 kilóval kevesebbek...Melesleg mondtam,nem akarom a bicepszemen rohamos változást...
10 kg ot úgyértettem hogy jól nézzek ki,tudom hogy ha edzek akkor ugye bicepszre jön rá a súly,az nemis baj,csak leakarok adni magamból,elvileg 10 Kg de ha abból fejljön bicepszre is,nembaj,csak legyen kisebb a hasam,meg minden,de kezem legyen nagyobbmeg 2 hónap alatt szerintem nem reénytelen láttam már hogy valaki egy hét alatt 3 Kg-ot fogyott...
-
joco123
csendes tag
Már beleolvastam,de én egyszerre szeretnék fogyni,és bicepszet is növelni,és szerintem ha csak eszek,eszek csirkét meg mindent,akkor nemnagyon fogok fogyni,szóval valahogy a kettőt félúton összekéne hozni.
pl. ha boltba szeretnék venni gabonapelyhet (reggelire azt szoktam),akkor mit nézzek az oldalán,mi legyen benne sok,és mi kevés?Vidéken lakok mostmár,esetleg ha fizikai munkát végzek pl. kivágok egy fát,vagy ilyesmi az segítene?
Vagy esetleg foggyak le,és utána kezdjek el bicepszre gyúrni?
és ha fogyok,van olyan oldal ahonnan azt olvastam izoomból is lehet fogyni,ezt hogylehet elkerülni ha igaz? -
LOTR
addikt
válasz
joco123 #46566 üzenetére
én az úszást nem cserélném le futásra, akkor inkább váltogasd
otthon nincs meg a kellő eszközöd, azért nem jó otthon edzeni, meg olvasd el a linkek tartalmát néhány órába bele fog telni, de legalább egy nagyon kicsit helyrerázódsz mit miért hogyan, ott még edzéstervek is vannak, meg fogod találni
-
joco123
csendes tag
Akkor monjduk ha minden nap elmegyek,futok 10 km-t utána milyen edzéseket csináljak?
Csak mert szerintem ha otthon súlyzózok,ugyanolyan mintha konditerembe súlyzózok...Az a gond,és 2 vig versenyszerüen is jártam úszni,de 2 év alatt aligha 3 Kg-ot lefogytam,úszás melett még futnék is,mivel reggel 6-tól 7 ig szoktam úszni,estefele befér egy kis futás.
-
LOTR
addikt
az a bikinivonal
joco123
az úszás nagyon faja, az egyik legjobb aerob-dinamikus mozgás
úszás mellett járj el konditerembe, ha nem akarsz különösebben edzeni, akkor csinálj heti 2x teljes testes edzést aztán jó lesz az
sőt, pl lábedzés hatására jobban fejlődik a bicepsz, mintha csak és kizárólag bicepszeznél50es karod sosem lesz, még akkor sem ha szeretnél
2 hónap alatt sokat ne várj, egy 10kilót le lehet adni, de akkor 100%-osan kell csinálni mindent, és azt elég nehéz, pláne ha csak most kezded és a kérdéseidből adódóan nem nagyon vagy képben, de nem gond, bele lehet jönni, kezd el most és akkor jövőre meglesz -
joco123
csendes tag
Igen,mivel hati 5 alkalommal járok reggel úszni,nem komolyan,de azért szerintem ér valamit.
csak mert a vállam már kicsit nagy a bicepszemhez képest,kicsit hülyén nézek ki
meghát futásnál is gondolom valamit edződdik a láam,estefele meg felüléseket szoktam csinálni,de lehet most hülyeségeket mondokMeg nemszeretbék én 50 es kezet,csak kicsit nagyobbat a nyáron,van 2 hónapom lefogyni,és kis kart növeszteni,mindenféle porok nélkül.
csinálj heti 2x teljes testes edzést aztán jó lesz az
az miből is áll? -
joco123
csendes tag
Sziasztok,kezdő vagyok,de szeretnék monjduk 10 Kg -ot leadni,de közbe bicepszre is gyúrni,a kettő lehetséges egyszerre?
Nemszeretnék venni semmiféle dobozokban fehérjét,jó nekem a csirke
Szóval a kérdés lényege hogy lehet-e bicepszre gyúrni,miközben fogyok,és ha igen,akkor milyen mozgás,pl. futás,és milyen ütemben,s hányszor?a 10 kg fogyásra van 2 hónapom
-
David89
tag
üdv!
tudnátok ajánlani vmi korrekt termet a Kosztolányi tér/Bartók környékén? ha van diák kedvezmény, az még jobb
Dávid
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #46549 üzenetére
-
sNORh
addikt
válasz
szőröscica #46549 üzenetére
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #46545 üzenetére
Persze, mert már szeretnél sütikézni, mi?
Lóf*szt fiam, uborka! -
Jojo5
őstag
úúú gyerekek, olyan jót vállaztam és már látszik az erecske meg a rostocska a vállacskából...
erőben mondjuk picsa voltam, vállból nyomás 28 kilóval 10ek mentek csak meg döntöttben sem tudtam 28kg fölé mászni mostAmúgy volt lenn egy hapi megkérdezte mit nyomok mert ő már 4 hete nyomatja a sustát és most kezdte el érezni... igaz már szép pattanásos volt legalább és batár háttal rendelkezett...
God Vazzeg: tőlem lehet az enyém is ilyen csak legyek baszott izmos, vagy legalább a mostaninál jóval izmosabb
-
kovsol
titán
tudnám minek nézek be időnként a fogyókúrások topicjába
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #46533 üzenetére
köszi, holnap nekiesek, bár szerintem szakembert is igénybe veszek, mint élő segítség, mert nem akarom szétberhálni
ilyen idióta módon megcsinálni, áh -
Zomb€€
őstag
válasz
God Vazzeg #46533 üzenetére
Voltam futni, rohadt jó volt \o/
-
God Vazzeg
veterán
szia
Először kiveszed az optikát, aztán bill.. Billet ki kell pattintani körbe, vékony kis fülecskéi vannak, alul először ki kell csavarozni, középső csavarok lesznek azok, ha nincsenek, akkor vegyél ki minden szélső csavart, és ezután feszigesd a billt. kés élével szépen ki lehet fejteni
Kijött a bill, utána alatta vannak csavarok, kiszeded, és lejön a teteje az alsó részének, tehát a bill körüli rész, a tapival. Ha kell széthúzod a tapi kábelét, innen már látod a vinyót, bal alsó sarokban lesz elvileg
Szerk: OFF
-
LOTR
addikt
válasz
kovsol #46530 üzenetére
azok hát...
sNORh
ezt írja
Follow the instructions in Before You Begin.
Remove the battery (see Removing the Battery).
Follow the instructions from step 3 to step 4 in Removing the Optical Drive.
Remove the keyboard (see Removing the Keyboard).
Remove the palm-rest assembly (see Removing the Palm-Rest Assembly).
Remove the three screws that secure the hard-drive assembly to the computer base.
Slide the hard-drive assembly to disconnect it from the connector on the system board.
Lift the hard-drive assembly out of the computer base.most akkor tényleg ki kell venni az optikai meghajtót is a legelején?
-
sNORh
addikt
pont a felső burkolat alatt van, a touchnál, nem elég a bilelntyűzetet kivenni csak, a billentyűzetet is, mert az alatt vannak a felső burkolat rögzítő csvarjai, nameg a hátoldalon is. nem nagy cucc, neki kell esni, csak óvatosan a feszgetéssel, mert nem csak a csavarok fogják, hanem műanyag fogak is.
macikos lol az kemény, elképzelem, várj hátulról nyomom, te az első űlésnél vedd át egy kézzel..
kovsol csak úgy lehet, nem úgy mint régen, külön kis fedővel a hátoldalon, 1 csavar fogta
-
LOTR
addikt
itt is érdeklődök, mert a topiklakók összességben értenek mindenhez
dell n7110 notebook
kellene ssd-t tennem bele az eredeti hdd helyett
ez alapján dell manual úgy látom, hogy le kell szednem a billentyűzetet, de nem merek nekiesni, ahhoz azért drága volt
tuti van aki ért hozzá, aztán jöhetne a segítség
köszi -
macikos
addikt
Az mit bír. Két kazah gyerek így lopott autót, hogy rohadjanak meg: [link]
-
ezzio
tag
válasz
SzlobiG #46507 üzenetére
Nem naturál de nem is az a lényeg. Hanem hogy aki lemegy a terembe és 2 alkalommal már cucchoz nyul hogy nagyobb legyen annak ennyi esze van. Persze van egy szint ami után már nem tudsz fejlődni ezek nélkül. Bunny rovatában is van egy csomó 16éves aki már doppingolni akar. Pedig azért 16évesen nem hiszem hogy megállna a fejlődésben.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #46519 üzenetére
Mért pl egy szuszta kúra hoz annyit hogy igazából van értelme?
-
BÁ Nutrition
addikt
a másik meg az hogy két "kokszost" se lehet egy kalap alá venni, pedig ugye a köznépnek aki nem ért hozzá csak annyit tud hogy mindkét ember kokszol az ugyan az.
közben meg kb akkora a különbség mintha rollerezel vagy indulsz a forma 1ben.
nem lehet összehasonlítani egy szuszta kúrát azzal hogy mondjuk vki mire megnyer egy amatőr VB-t már mit elhasznál, és akkor a profiktól még milyen messzi vagyunk.és pont ezért nem kellene úgy nézni hogy aki beszed mondjuk 300 anabolt akkor az hú már szinte alig él, biztos tönkrevágta a veséjét meg a máját örökre. persze ha esetleg valami mást adnak el neked helyette akkor még ez is előfordulhat ugye
-
BÁ Nutrition
addikt
ébből nagyonnagyonnagyon kevesen tudnak megélni. mármint a versenyzésből.. kiveéve ha azt nem veszed bele hogy személyi edző mondjuk valaki és a versenygyőzelmével hírnevet szerez magának és úgy könnyebben megél. de magából csak a versenyzésből, még egy Jay Cutler se biztos hogy kijön nullára, pedig ő az aktuális mr.o
nyer vagy 50.000 dodót a felkészülése tuti drágább, ha meg életutat veszünk akkor főleg. szal csak maga a versenyzés soha nem térül meg senkinek. ebbe kár belemenni -
Tamoo
nagyúr
Végül is mindenkinek a saját dolga, én ebbe aztán tényleg nem fogok beleszólni. Biztos lehet okosan is csinálni, csak én nem látom értelmét. De valószínűleg csak a céljaink különböznek.
"Szerinted aki versenyre elmegy az rögtön meg is él belőle ?"
feltételezem hogy nem... Na mind1, nem vagyok otthon a témában, nem is tudok meg nem is akarok erről vitázni
Nekem a fejemben meg sem fordult soha, úgy érzem hogy amit én el szeretnék érni az még bőven elérhető mindenféle cucc nélkül is, szóval nincsenek nagy terveim. Valószínűleg akkor én vagyok a hobbigyúrós. -
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #46510 üzenetére
jó, mindenki natur amíg le nem bukik doppingvizsgálaton...
én tervezek, ezért is gondoltam, hogy kipróbálom mi fán teremnek a dolgok...
Tamoo: kinek mi a "hobbiszint" ? Ez a sport szerintem a célokról és még sok egyébről szól és nekem a céljaim sajnos nem sokkal, de túlmutatnak a natur méreteken
Szerinted aki versenyre elmegy az rögtön meg is él belőle ? Vagy menjen versenyre nyugodtan teljesen naturban és mellette mindenki koxolhat szabadon, de ő megmutatja, hogy naturban a kigyúrt állatok mellé befér az utolsó előtti helyre talán -
Tamoo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #46510 üzenetére
"így aztán tényleg übergáz kokszolni"
Szerintem aki "hobbiszinten" csinálja annak alapból az...Bár hülyeséget írok, itt nincs is olyan hogy hobbi szint. Akkor inkább úgy írom, hogy aki nem ebből él...
-
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition #46511 üzenetére
Az még odébb van, ha egyáltalán lesz bármi ilyesmi is.
-
BÁ Nutrition
addikt
én naturálba nyomom és jól is érzem magam így
nem is tervezek semmit, nem érzem hogy kéne/szükségem lenne rá
ill fogom én is néha a fejem, mint a múltkori esetnél mikor egy kb penene szintű csávesz ment oltásra épp(szuszta) és kérdem tőle fehérjét "szedsz" legalább? áh arra nincs pénze
meg enni se nagyon, mert meló közbe nem ér rá az építkezísenmondom akkor hajrá. kb 65 kiló 30as kar, edzhet vagy 1 hónapja se. így aztán tényleg übergáz kokszolni.
-
Kassadin
addikt
Én például igazán nagy sose leszek, ebben olyan biztos vagyok minthogy itt ülök a monitor előtt.
Nincsen hozzá meg a genetikám. Nem baj ha ilyesmiről is szó esik, engem ez a része is érdekel mint a többi, ez is hozzátartozik. Gondolom ezeket is kúraszerűen kell nyomni. Ha ésszel csinálod, akkor semmiféle eü-i problémád nem lehet belőle?
BÁ Nutrition: És ha az elején kezd el kokszolni, akkor teljesen el is rontja a fejlődését nem?
-
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin #46506 üzenetére
Én se tudom még meddig nyomhatom/nám naturálban, de van egy szint amikor azt mondom, hogy I'm ready...
Én személy szerint magamért csinálom ez mindenkinek saját dolga, sőt még a topik lakóinak sem fog változni az életvitele mert megemlítjük, hogy szörnyű dolgok vannak odakinn...
De szerintem nem baj ha itt beszélünk erről, végülis ez is a sportunk/életmódunk/életvitelünk része...
maximum respect aki egész életében natur, de sajnos úgy igazán nagy és szálkás max brutáljó genetikával lehetSzlobiG: én is így gondolom...
-
Kassadin
addikt
Drogot is vehetsz, ha van pénzed rá. 1 gramm kokó nem is tudom ~10-15 ezer forint. Természetesen teljesen más a két dolog, csak érzékeltettem hogy bárki bármihez hozzájut.Aki nem fogyatékos, az nem lövi magát mihelyst elkezdi ezt a sportot. Fogalmam sincsen mennyi ideig nyomhatod naturálban, de gondolom van egy plafon ami fölé már te sem fogsz majd jutni simán. És akkor te is szedsz majd valamit.
Márk01: Erre nem látok rá, bizonyára így van. De mi fog változni bárkinek is az életében itt a topiklakók közül mert ilyen lett? Mindenki magáért (is) csinálja, nem azért hogy a teremben a koxolt pistánál nagyobb legyen. Vagy csak én látom teljesen rosszul a dolgokat.
-
Jojo5
őstag
ezt a kommentet remélem te sem gondoltad komolyan...
nem feltétlen azok nyúlnak hozzá, akik 1 hét alatt akarnak nagyok lenni, maradjunk annyiban, hogy evvel a "ha majd nem áll fel nekik" résszel kb. jelezted mennyire vagy legalább olvasott a témában...
Csak gratulálni tudok, hogy úgy alkotsz véleményt, hogy az érem egyik oldalát talán már ismeredmacikos: azért ez így erős... mivel sajnos nem látok a dolgok mögé maximum kis részt ezért nem is alkotok véleményt erről... lehet, hogy igaz lehet, hogy nem én nem tudom, de ha igaz akkor ez így kemény... kapásból T-3hoz és egyéb nyalánkságokhoz nyúlni...
-
macikos
addikt
Elég megnézni a magyar mezőnyt. 17 évesen már mindenki Superbodyra megy 80 kilósan, úgy, hogy már növinél tartanak.
Egy hozzászólás a Derrick fórumról:
"Azért a Berkes is megér egy misét.
Fingja nincsa sportról,úgy kapitány.Sportmúlt nélküli embreket koxoltat be első versenyükre,akik 1 év után kiégnek,és rimánkodnak hogy visszakapják az "edzői segítség" előtti állapotot.De ahogy látom az életkorra sincsenek tekintettel,mert most egy 17 éves kölyök van telivágva nem gyengén,bár mi a faszon csodálkozom,mikor 20 éves lányoknak is stanazolt,spirót,furot,és sorolhatnám ad?A berkes lányok konkrétan férfi fejjel rendelkeznek az első kúra után.
Ráadásul az anyaggal sem bánnak óvatosan.Pajzsmirigy kapásból.Fiúk,vagy lányok?Kit érdekel?Csak legyen egy 3. hely valami nevenincs versenyről.Étkezéshez, diétához,levezetéshez faszt sem értenek.A Laci konkrétan nem is kardiózik,és ch-t sem számol diétában.
Sztem a sportág egyik rákfenéi,akik miatt nem is hiteles az amúgy is megtépázott testépítés.
Eszteró meg reklámozza a legfosabb tápkiegeket,aminek az összetétele a vicc kategória?Buncsi majom mellett a második legnagyobb díszbohóc.
Ez a skull meg ki a faszom,aki osztja az észt a szteroid topikban?
Komolyan mondom beszarok...
Ez kijött belőlem,mert rossz nézni ami itt folyik tényleg." -
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin #46500 üzenetére
jajj hagyjuk már ezt a dumát, hogy mindenki azt kezd vele amit akar... ez azért ennél jóval összetettebb dolog, oké, hogy a nagy dögnek ez csak üzlet... de sajnos eléggé felelőtlen dolgok mennek... nem azt mondom, hogy meg kell a világot váltani, de az, hogy bárki bármiféle szarhoz hozzájuthat azért az gáz...
Márk01: az a másik, hogy boldog, boldogtalan mindent megeszik/beszúr amit a kezébe adnak...
Aktív témák
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest