Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• HeavyToys

senior tag

válasz Woodslave #48716 üzenetére

Scitec jó részét csak újracsomagolja. Vitaminokat készíteni azért nem olyan egyszerű dolog. Vannak bérgyártók, megveszik a cuccot és csomagolják ilyen-olyan dobozba.

Egyébként mélységesen egyetértek az előttem szólóakkal. A Scitec jelenleg egy jó értelemben vett alsó-közép kategóriás márka, felső kategóriás árral párosítva. A több webshopon is elérhető Dymatize, Optimum, Gaspari-s cuccok nyomába sem érhet, sajnos. Nekem az a tapasztalatom, hogy bár papíron megfelelőek a termékek, de sokszor nem azt a hatást, érzetet fejtik ki, amit más cégek termékeitől megkapok. Biotech egyébként szintén egy ilyen cég, marketingben nagyon erősek, csomóan ismerik már a nevüket, de én személy szerint eddig még bármelyik terméküket próbáltam, csak csalódtam:S.

Az lesz az érdekes, amikor az emberek ráébrednek, hogy mibe kerül a minőségi termék, és rájönnek, hogy az általuk fogyasztott ettől is drágább. Akkor leszek kiváncsi, hogy mit lép majd eme két-három gyártó. Mert ez a helyzet szerintem nem lesz sokáig fenntartható.

Aktív témák