Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
nem vagy te olyan kezdő
-
szőröscica
addikt
Kreatinnal, illetve egyéb dolgokkal kezdőnek is érdemes foglalkoznia, vagy diéta végén elég lesz nekem a Jumbo Professional+sok kaja?
-
Quan-Chi
őstag
tegnap kezdtem el a diéta utáni szolid formába hozó programot, csak 2 napja szedem a kreatint meg a Nitrixet és már a terembe az 1ik hozzáértő feltette a kedvenc kérdésem " mit tolsz ? "
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mai lábazás: 130kilóba 10-et guggoltam TRAINWITHMAX=Super Pump MAX.
Valszeg ment volta 140-be is pár, de majd legközelebb az már pont dupla annyi lenne mint ahány kiló vok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudtam én, hogy jó lesz ez egy adag bőven elég is nem pörget túl xpandet meg passzolom el.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
macikos
üzenetére
5-6 évvel ezelőtt (de lehet, hogy 7-8 már) edzett rendszeresen, de gerinc probléma miatt abbahagyta ezt a tevékenységet.
Az évek múltával a tespedés hatására jött rá "pár kiló fölösleg".Tavaly nyár vége felé meglátta a példaképét (nem röhögni!!!!) Stallone-t, hogyan néz ki 7x évesen (hogy mitől néz ki úgy az most mellékes), ekkor döntötte el, hogy elég a tespedésnek. Ősszel-télen nekiállt futni és súlyzózni, aztán tavaly év végére már teljesítette is a tavaszra kitűzött tervet, miszerint lefogy 63kg-ra (versenysúlya ennyi volt) és picit izmosodik.
Azóta szerintem nem edz. Most majd jön megint az ősz és újra neki akar ugrani a súlyoknak.
-
Woodslave
félisten
az ok, de ez már a kibaxott átqrás kategória...
Nem sajnálom senkitől, de nem tudnék annyit keresni, hogy 38k-t költsek valami xarfos tömegnövelőre...tessék. lol
Ha eddig még nem használt Createston Professionalt, vagy creatint, esetleg egy hosszabb creatin-kúra szünetet tart, mely miatt szervezetének creatin raktárai nincsenek megtelve, a Createston Professionallal 8 hét alatt 5-6 kg tiszta izomtömeget képes felépíteni, és kb. 30-40% erőnövekedésre tehet szert és 2kg testzsír veszíthet. Ha már szedett Createstont ill. creatint és/vagy izomzatának creatin raktárai telítettek, akkor már nem várhatóak ilyen nagy teljesítménynövekedések. Ebben az esetben egy átlagos 6-7kgos izomtömeg-növekedés realisztikus egy év leforgása alatt.
-
macikos
addikt
Eddig is edzett? Mert ha igen és ezt a 65 kilós sikerült összehoznia, akkor a kreateszton meg a többi ilyen hülyeség aztán sokat fog rajta dobni, gyakorlatilag ugyanúgy fog kinézni tőle.
Ezek nem szteroidok meg nem csodaszerek. A glutaminnál is ott van, hogy már 5gramm is négyszeresére növelheti a növekedési hormon szintet
-
AtHoS
nagyúr
Hát 160-tól azért magasabb, én olyan 170cm környékére taksálom. Nem egy árbóc alkatú az már biztos

Mod:
SzlobiGAnnyit szerintem se, de véleményem szerint Ő ezt nézte [link] mondjuk meg nem esküdnék rá, mivel csak telefonon értekeztem vele ez ügyben és árról nem esett szó benne csak tartalomról
-
AtHoS
nagyúr
Egy barátom felhívott minap, hogy most ő talált egy kreateszton nevezetű cuccot, amiről ódákat zeng a builder, van benne minden, mi szem szájnak ingere és nézzek már utána, hogy is van ez most, mert az ősszel a pulóveres időszakban kilóragasztó edzésnek akarja magát alávetni, de tavaszra semmi zsír ne legyen rajta, mikor ledobja magáról a pulóvert csak izom ami persze pár kilóval több lesz majd a jelenlegi súlyánál .
Szóval nagyon megörült a fent nevezett cucc leírásában olvasott ízületvédő, "zsírégető", vitamin, stb... tartalmaknak.
Jelenleg nem szed semmi táplálék kiegészítőt és legjobb tudomásom szerint jelenleg nem is edz. Jelenleg 65kg és célja kb. 5-6kg felszedése izomból
Mivel elég szépen körbeírtam már a témát, nem marad más hátra, mint rákérdezzek, hogy érdemes-e/van-e értelme illetőleg mi egyébbel kalkuláljon még a Createston mellett, mert úgy vettem ki a felindulásából, hogy e mellé más táplálékkiegészítőt nem kíván majd szedni.
A tájékoztatást a nevében is előre köszönöm

-
Zomb€€
őstag
Wannabe Bubee nagyban!
-
dnelb
veterán
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nekem 3 éve mindig van 1x az évben, nem tudsz mást tenni tömni kell magadba a kaját akármennyire is fáj. Amikor először volt nekem is lepattant 10 kiló, másodjára már 1 sem. Igyál flectort az sokat segít

-
Blackhole13
senior tag
Hogy az a...
Monnyon le a tüszős mandulagyulladás!
1 hét alatt -5kg, 185/75ről azt hiszi az ember nincs már hova fogyni...
-
Woodslave
félisten
[link] találtam egy cikket Jojoról
-
Tomics
addikt
Életem legjobb kardióján vagyok túl
Fél óra hajtás maxon, kiizzadtam kb 2 kilót (87,5 vagyok), a szőnyeg csurom víz és nem fáradtam el, még nyomnám ugyanennyit
Adja ez a Carni-Matrix. Vagy ennyit fejlődtem volna? 
FUCKYEA
-
dnelb
veterán
Amúgy melyik a legjobb ár/érték arányú bcaa meg glutamin jelenleg? Inkább a mennyiség lenne most a fontosabb mint a minőség ( magyarul lehet scitec is
) . -
becso13
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
A California Fitness nem kis márka. Amúgy pedig tényleg mindegy.
Bibby: úgy írtam, hogy én nem vennék szénhidrátot ilyen drágán por alakban. Rizs simán jó lehet edzés után. Az meg, hogy én pufirizst eszek edzés után az az én luxuscikkem.
Nem megy belőle olyan sok, hogy anyagilag az komoly tétel lenne. -
NyxNyxNyx
addikt
Glutaminból szerintetek megéri nagy márkákból rendelni (Dymatize, Aminostar stb.) , vagy elég lenne ez?

Köszi akkor ez lesz.

-
Manitou
veterán
Mass20-nál biztos jobb

Gyerekek, ma óriási elismerésben volt részem
Még soha senki nem mondott ilyet nekem, mióta edzek És szarcsi is vagyok még...
De igen jól esett és köpni-nyelni nem tudtam, amikor azt mondta az illető h "olyan vagy mint Bubee, csak nagyban"
Majd' lefostam a bokám

-
-
Bibby
addikt
Ez egyébként milyen lehet? Csak mert jó áron van, és a szénhidrát része valamivel ígéretesebb mintha csak cukor lenne.
A fehérje része meg: "Mass Fusion Penta Stage Sustained Release Amino Acid Enhanced Protein Matrix"

Ilyen névvel csak jó lehet. -
macikos
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
Könnyen. Csúszik az, hiába száraz. Jobban szerettem, mint a főtt rizst enni...
Tomics: Egyszer a teremben pont szóba jött ez, hogy más is eszik pufirizst. Kérdezték, hogy én mennyit szoktam enni. Mondom 4-et. 4 szeletet? Nem, 4 zacskóval

A legjobb az volt amikor a boltban a pénztáros megkérdezte, hogy miért veszek ilyen sok pufirizst, talán fogyókúrázom?

Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valszeg ment volta 140-be is pár, de majd legközelebb az már pont dupla annyi lenne mint ahány kiló vok.

Hey Arnold!

mr.szálkás28askar