Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Nem akar a szívem hozzáerősödni a guggoláshoz. A lábizmaim elég jól bírják, már-már könnyűnek érzem az ismétléseket, mégis a 2. sorozat után folyik rólam a víz, fújtatok, a pulzusom meg az egekben
-
Woodslave
félisten
igen, pontosan ez amire én is csak most jöttem rá. Persze vannak olyan életszakaszok, ahol lehet nyomni a gombot, de semmi értelme, ha utána hagyod az egészet.
Mondjuk érdekes amióta két gyerek van mintha többet járnék edzeni
Az biztos amúgy hogy az éjszakai felkelések nem tesznek jót a testösszetételemnek. Mondjuk ezt kompenzálandó többet is eszek, a tömeg jön fel biztosan, ennek ellenére látszara egyre kisebb vagyok. Jó kilátátások -
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave #49878 üzenetére
Így van, nem az a nehézsége ennek a sportnak, hogy pár hónapot keményen végigeddzen az ember, hanem hogy 3 év múlva is csinálja. Feleség és két gyerek mellett ráadásul újra kell rendezni a napi ritmust, és ez a legveszélyesebb.
Az edzéstervet és a kaját is úgy érdemes összeállítani, hogy az hosszútávon tartható legyen. Hiába jár valaki heti ötször terembe, ha egyszer csak elkezd kihagyni. Menjen el heti 2-3 alkalommal és tartsa azt. -
brownus
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #49875 üzenetére
nekem bejön a stílis, de már túl izmos
-
Woodslave
félisten
válasz
mocsanisi #49849 üzenetére
nincs neked rossz alapod, fiatal is vagy, láthatóan nem büdös a munka, szóval hajrá. Egy tanácsot adok, mint nagy öreg és profi kihagyó. ha igazán izmos akarsz lenni hosszú távon, akkor amit igazán el kell kerülni, a leépülést eredményező kihagyások.
Qrvára mindegy mennyi pénzt ölsz bele, mennyi fehérjét, port kreatint stb. veszel, ha mindezt 3 hét alatt lenullázod, akkor a korábbi munkád is egy nulla. Akármi jön az ember életében mára tanultam meg, nincs olyan hogy heti kétszer ne tudnál elmenni edzeni.
Ez fogja megakadályozni a leépülést, nem a fehérje.Ha én el tudok menni két síró gyerek meg egy szemével ölni tudna feleség mellett, akkor neked se lehet kifogásod.
Tök mindegy milyen az aktuális kajád, van-e pénz kiegre stb. edzeni kell akár napi két zsömle mellett is, mert 10 év múlva az lesz izmosabb aki ezt teszi, nem az aki 4 hétig qrva alapismeretek szerint csinál mindent aztán meg 3 hét alatt visszaesik nullára.
Hajrá
-
dnelb
veterán
@Kidus,runner125,Ijk : veletek mivan? Nem tudtok eltekinteni a stílusától? Nem azt kérdezem hogy bejön-e ez a stílus meg viselkedés, hanem hogy a 7:40től látható formáról mi a vélemény, mert kb nekem olyasmi a célom. Le van szarva hogy milyen a stílusa, senkit sem az érdekel most.
49875: értelmezni kéne amit írok. -
Woodslave
félisten
miért folyik itt a vita?
1. senki nem követi azt ami ott le van írva, mert bonyolult, qrvára nem felel meg egy átlagember életritmusának stb.
2. ha még követi is valaki, akkor se lesz izmos, mert az sajnos csak pár szerencsés ember kiváltsága (izmosságon persze sokan különböző formát értenek)
3. az egész amúgy is egy nagy hazugság, mert akik ilyen módon lettek izmosak, azok vagy a 2-es pontba tartoznak, vagy kivétel nélkül masszív kokszhasználók
4. a három fenti pont miatt mindenki a csodamódszert keresi... -
joi29
őstag
Annak örülők ha jó a kedv már is megérte.
Ami a mondani valót illeti nos úgy látom, hogy vannak akik vagy csak
szelektíven olvasnak vagy nem értik a mondatok közötti összefüggéseket.
Ezek kiragadnak szavakat a leírtakból és azon lovagolnak, nem bánom
elnézem nekik emberek vagyunk.
Aztán van az a csoport aki viszont egészében érti amit leírok velük szépen
ellehet beszélgetni dolgokról, gondolom ők az idősebb korosztály.
Azt már konstatáltam, hogy van aki szent írásnak veszi az az egy két oldalt
amire az 1. hsz mutat ezzel nincs is semmi baj mert korrekt ami benne van,
kezdőknek én is ajánlom sok szeretettel.
De ha abban szépen levan írva minden akkor mégis miért folyik itt a vita?
Nem volna szükség a topicra mert mindenki úgy edzene és étkezne és
már is mindenki egy két év múlva Swarci lenne.
De sajna ez nem így megy mert arról sajnos én is sokszor megfeledkezem
ezt elismerem, hogy nem mindenkinek felel meg az ami a másiknak jó.
Mert ugye nem egy az életkor, magasság, test súly, test felépítés és
hajlam az izom építésre.
Ezen különbségek miatt lehet, hogy míg az egyiknek jobban megfelel
az egyik fajta edzés módszer addig a másiknak az nem jelent olyan fejlődést
és ekkor kell váltani. -
macikos
addikt
Benne az tetszik, hogy viszonylag magas. Mondjuk ott van Roland Kickinger is, aki szintén magas: [link]
Mindig is szerettem volna ilyen 190 körüli lenni. Ha úgy izmos az ember, akkor az úgy nagyon durva összhatást kelt. Hiába nagyon jól néz ki Lesukov, Phil Heath, stb., nem lennék 167-175cm, én ezt a 183 centis magasságomat is kevésnek érzem. Egy jó kis 191-194 centi már magabiztos lenne.
Kidus: Szia! Nem egy Vin Diesel, ugye?
-
dnelb
veterán
[link] 1:00től lévő formáról vélemény? Nekem max valami ilyesmi a cél
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #49851 üzenetére
Mint a régi találós kérdés:
Mit ért el Horn Gyula Brüsszelben? A kilincset
-
Kassadin
addikt
válasz
runner 125 #49851 üzenetére
Szerintem majd' ugyanolyan magasok vagyunk, én a hatalmas izmaira gondoltam.
-
mocsanisi
senior tag
Na innen indul a tömegelés, meglássuk mi lesz. Jófelbontású, nagykép
-
Bubee82
őstag
Ekkora suttyókat
-
Zomb€€
őstag
Miniarnold küldte priviben, azt mondta a háta már kész van, most ráfekszik a mellre. [link]
-
Yeffy
veterán
Mik folynak itt, de komolyan...
-
LOTR
addikt
válasz
Boxer001 #49826 üzenetére
az utolsó mondatod, mint egyféle kompenzáció volt a lényeg, hát abban annyi kedvesség volt, hogy az egész topik elraktározott belőle egy évre!
tegnap láttam egy csávót a teremben begipszelt kézzel fekvenyomott, nem bírtam szó nélkül hagyni, így csak rákérdeztem mi van, valami törése volt csuklótájékán, már nem tudom pontosan mi, azt mondta 4 hetes, már lassan veszik le a gipszet és kb úgyis a gipsz tartja a súlyt, mondtam a haverjának, hogy ez egy állat röhögtek egyet aztán folytatták
mindig lát újat az ember
korábban gipszelt lábbal edzett valaki, de ő meg azt mondta nem lábazik, tehát no para -
Rossi
addikt
Ma majdnem sírva vállaztam, a bal nagyon rotty...
-
mocsanisi
senior tag
Aki tömegel, és unja már a kaját, annak ajánlom a tésztasalátát. 500g durumtészta, 70dkg megsütött összekockázott csirkehús, majonéz, paradicsom, paprika, uborka. Összekeverni az egészet, és fasza. Ajánlom az ARO-s 880g-os majonézt, mert olcsó, és nincs erős íze
-
macikos
addikt
Ma azt mondta nekem Mészáros Laci, hogy a 82%-os fehérje lepucol.
-
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82 #49818 üzenetére
Emlékszem anno arra a jó régi képedre, amikor még nem toltad a vasakat. Na az embertelen nyomorék volt...
Aztán arra az iszonyatra betömegelt zsírmalacosra is...na az meg embertelen undorító, de kemény.
Majd pedig a diétázottra, faxa vállak, stb...szóval most se lehetsz rossz.
-
LOTR
addikt
Joe Weider
csak, hogy az egyik leghíresebbet említsem -
Tipo16V
aktív tag
pff mi ez a sok okostojás már itt? mindenki betalálja ezt a topikot
Hétvégén: "hol dolgoztam ott is voltak ilyen gyúrósok, de azok fehérjét ittak meg bogyókat szedtek, tehát ilyen koxosak voltak." ennyire sík hülye hogy lehet valaki? nem ismeri a kreatint, glutamint stb. oké....de "fehérjét ittak" nem gondolkodnak el azon h mi is az a fehérje???az nem esik le nekik hogy heló, hát a húsban is fehérje van, a tejben is, meg a műzli amit zabálok arra is rávín írva....
-
macikos
addikt
B+ mi van itt? Ennyi mesterséges-szintetikus élelmiszer szakértőt... remélem bogyókat esztek, amit a bokrokon találtok na meg állatokra vadásztok a határban parittyával
-
Ijk
nagyúr
Figyi, szerintem olvasd el az első hozzászólásban linkelt alapelveket, mert ha nem vennéd észre sírva röhög rajtad az egész topik
Egyébként én bármilyen elméletet el tudok fogadni, hogy ha az a gyakorlatban működik.
A gyakorlat viszont azt mutatja, aki nem diétázik megfelelően és kolbászon meg szalonnán él, annak az egekben van a koleszterinje, vagy diabéteszes, és a legtöbb esetben elhízott.Egyébként mi csak azért csináljuk ám ezt, mert imádunk szenvedni, meg pénzt költeni. Mert olyan krva jó ám heti 3x izzadni a teremben, émelyegni a gyakorlatok között. És azért veszek tápkiegészítőt, mert nem tudom hova elkölteni azt a rengeteg pénzemet. Az persze teljesen mellékes dolog, hogy aki keményen kondizik, megfelelően diétázik, és legurítja azt a napi 1-2 fehérjeturmixot az lesz izmos és szálkás.
-
Tamoo
nagyúr
Annyiban egyetértek, hogy nagyon túlzásba se érdemes vinni ezeket a kiegészítőket, ha az ember hosszú távra szeretne építkezni. Mert valóban előfordulhat ha az egyed ebből fedezi tápanyagszükséglete nagy százalékát illetve egyéb élénkítőkkel él, ezek elhagyása után a test nem fog elegendő tápanyaghoz jutni a már felszedett izomtömeg fenntartásához és ebből lehet némi "leépülés".
Én úgy vagyok ezzel, hogy annyi időt/pénzt (tápkieget) fektetek bele ebbe az egészbe, amit talán hosszútávon is fent tudok tartani. Aztán majd az élet lehet közbeszól. Viszont ha teszem azt megiszok napi 2 turmixot -->50g fehérjét... (fúvatóporként') ennek az esetleges elhagyása után talán még nem fogok leereszteni mint egy lufi
De ezzel valószínűleg senkinek nem mondtam semmi újdonságot, úh kár volt a billentyűzetkoptatásért. De céges úh leszarom
-
Quan-Chi
őstag
vissza térő motívumként jön elő az "izmokat felfúvó por" ! sajnos én még semmitől sem fúvódtam fel izomügyileg, cserébe még süldőkoromban a Biotech Myogenic-től nem1x mutatott mindenféle irányba a bifidusom
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #49801 üzenetére
mákod van
. egyelőre
-
Woodslave
félisten
válasz
Bubee82 #49800 üzenetére
mindene nem lehet meg az embernek, túlléptem ezen már régen
mindent megteszek, hogy legalább fele olyan jók legyenek mint TE
Megpróbálom az archívumból elővadászni a tanácsaid, hogy mire elkezdenek edzeni (remélem még nem késő) akkor már mint certifikétid Bubi intruktórként edzhessem őket.
-
God Vazzeg
veterán
Nekem az tetszik, hogy mindenki be van fosva ezektől a tápkiegektől, pedig nem mások csak tápanyagok. Ha ismeri valaki a test működését, akkor pontosan tudja mi kell neki, mikor mit lehet enni és nem enni büntetlenül. Mögöttem van már pár év próbálgatás, azt hiszem sok olyat is kipróbáltam ami itt esetleg új lehet(ne), mégis tavaly voltam kardiológián teljes szív és érrendszer vizsgálaton, és semmi elváltozás, sőt, a szívem és érrendszerem olyan mint egy 20 évesé. Ezt a főorvos doki mondta, nem én, és hogy amit csinálok, nyugodtan csináljam tovább, mert minden rendben van, nagyon is. Terveimben szerepel hogy 50 évesen 50-es karokat akarok (ugye akkor már nehezebb ezt megtartani) és ha minden jól megy, szépen haladok is efelé, tekintve hogy idén ősszel bőven meg szeretném ugorni az 50cm-es felkar körméretet
Bubee-nak van igaza, lófaxt a seggébe mindenkinek, és azt csináltok amit akartok. engem nem érdekel hogy majd 20 év múlva bezzeg... mivel az 50 éven felülieknek szinte kivétel nélkül van valami bajuk, így leszarom ha nekem is lesz, valamibe meg kell dögleni. De amúgy meg megsúgom, én ismerek olyan 55 felé lépdelő egyént, aki fekvenyomó bajnokságokra készül, és példaértékű életet él, nem tudok róla hogy szervi baja lenne, és a normál emberektől 6-8x erősebb. El lehet ezen is gondolkozni
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest