Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ja ezt biztos valami dagadt életmódszakértő írta.
Minden úgymond hosszú élet vizsgálat (patkányokon, embereken, illetve ezek közös halmazánál
) azt mutatja. hogy a kalóriamegszorítás növeli az élettartamot. A egyik legöregebb ember is azt mondta amikor megkérdezték mi a titok: "egy kicsit mindig éhes voltam".
Nem tudom elképzelni, hogy egy 150 kilós hájpacni lefogy normális 75 kilóra, minek következtében minden egészségügyi értéke javulni fog, akkor ez a fogyás 75 időegységgel csökkentené a várható élettartamot. Szerintem a 75 kiló túlsúly fogja csökkenteni....
-
Ijk
nagyúr
válasz
Terminator17 #48292 üzenetére
Tömegelés kapcsán hallgass csak macira, ő ebben a tapasztalt szakértő itt a topikban
A mérleg nem hazudik.
-
Terminator17
senior tag
válasz
macikos #48294 üzenetére
kukorica pehely minden nap a reggelim,ha akarnék se tudnék mást reggelizni
a fehérjét meg valahogy bekell vinnem kajába mert külön tápkieg formában lovetta hiány miatt nem tudom kivitelezni. Húst rizsel, tésztát tejföl el nyomok..... csak egyszerűen gyors az anyag cserém szerintem. De akkor ez a "kemény" étkezés mellé simán mehetne ebből a tápból 2 adag nem? estére mi a véleményed mennyit kéne bevinni fehérjéből ? meg szénh. ból? Jelenleg is elképesztő mennyiséget eszem meg szóval, őszintén mondom nem tudom mi lesz majd ennek a vége de kiváncsian várom.
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #48294 üzenetére
az elején mást akartam írni, de inkább lerövidítem, mert azzal egyetértek, hogy ha valaki nőni akar, akkor enni kell, mégpedig jó sokat - az más kérdés, hogy hobbiszinten edzőknek szerintem rohadtul nem éri meg ez az energia belefektetés, de ezt döntse el mindenki magának
inkább egy számomra érdekesség, hátha másnak is:pont a napokban volt egy beszélgetés, kb arról hogy minden egyes -diétában- leadott kiló x évvel csökkenti az élettartamot (viccesen kifejezve...), nem tudom ez mennyire igaz, én egyből példáztam Weider "papával" hogy már közelebb van a 100-hoz, mint amennyivel elhagyta az átlagéletkort, tehát kérdéses ha ez tényleg igaz, akkor miből kell elkezdeni levonni... oké ez nem matek énistudom...
vajon mennyire terheli meg a szervezetet ez az életvitel, vagy amennyit az edzéssel és a relatív jó étrenddel meghosszabbít, azt a diéta-tömegelés csak max annyival csökkenti meg?
igaz ez az egész egyáltalán?
régebben már volt hasonló téma itt, de nem emlékszem, hogy nagyon fejtegetve lett volna, ezt meg, hogy x kiló leadása y évet jelent mínuszban, nem rémlik, hogy hallottam volna korábban -
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Aerob napon is szoktatok hasazni? Azért kérdezem mert így nekem heti 5-6-szor "gyúrok" hasra ami nem túl sok? Húzódzkodás (bicepszre, hátra) is lehet mindennap csinálni, nem okoz túledzettséget?
-
macikos
addikt
válasz
Terminator17 #48292 üzenetére
Ha tömegelni akarsz, akkor ez a fehérje központúság semmi jóra nem fog vezetni.
Izmos vagy, ez tény, de azért vagy ilyen szálkás, mert kevés szénhidrátot eszel, ami egy szinten jó, csak mondjuk aki szeretne igazán nagyon izmos, vastag, sűrű lenni, annak egyszerűen elengedhetetlen a durva tömegelés. Mondjuk nézd meg a Superbodyn indulókat. A legnagyobb emberek jó ha 100kiló körül vannak, a többség meg növivel jó ha a 80 kilót eléri. Egyszerűen azért, mert nem tudnak tömegelni. Anno engem a Victor Richards féle táplálkozás fogott meg, amit nem tartok hülyeségnek. Ő sokszor mondta, hogy egy nap 30.000kcal-t vitt be. Ez azért volt jó, mert amikor jött a diéta, akkor lement 10.000kcalra és úgy fogyott be, hogy közben alig vesztett izmot, ráadásul jó telt maradt. Más meg tömegelésnél volt 10.000kcal-on, aztán amikor jött a diéta, lement 2000kcal-ra, egy csomó izmot vesztettek és még laposak is voltak. Természetesen ez egy durva példa, de jól mutatja, hogy hogyan kell a tömegnöveléshez és az azt követő diétához hozzáállni.
Vagy például ott van Kormány Misi. A múltkor linkelt videóban mondta, hogy most kezdi a diétát 800gramm szénhidráttalJó, tele van, mint a déli busz, de attól még nem úgy kell hozzáállni, hogy ő UFO, mi pedig naturál gyíkok vagyunk, igyunk egy Jumbo-t, fogjuk be a pofánkat aztán várjuk a csodát.
Ha tömegelni akarsz, akkor ajánlom hogy rakd be az étrendedbe a kukoricapelyhet. Tesco-s kukoricapehely 750g 315Ft. Legjobb.
-
Terminator17
senior tag
válasz
SzlobiG #48290 üzenetére
nem hiszem hogy úgy belém kötne mint a malti
az fájdalmas volt
én a kaját tekintve fehérje központú leszek, mellesleg jobban is szeretem azokat a kajákat enni mint a szeneseket. szénh. nagy részét pedig ezzel fogom bevinni
jumbo prof. ból 3.5 kg ettem meg tavaly nyáron napi 1.5 adag és az eredmény = semmi
szóval ha lúd én azt mondom akkor legyen kövér.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Terminator17 #48289 üzenetére
Azt azért nézted, hogy ott egy adag 442g? Ha egy nap kettő egészet megiszol belőle az már nagyon sok...nekem 332g egy adag amibe 250g ch van bőven elég a többit szilárd étkezésből kell bevinnem, ha ebből innék többet az eredmény a wc-n mutatkozna meg fosás formájába...
Egyedül a fehérje ami kevés benne úgy ahogy a tiédbe is ezért akarok venni mellé natúr fehérjét.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Terminator17 #48282 üzenetére
Én most úgy csinálom, hogy edzés után fél adag meg lefekvés előtt féladag, reggel szénhidrátos kaja van mikor milyen gabona félét veszek.
Meg most veszek fehérjét azt megy bele a turmixba az is.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Terminator17 #48284 üzenetére
Kösz nem, jó ez így nekem.. Egyelőre tartom (ez se a csúcsformám már), aztán őszre 110 a cél
-
LOTR
addikt
válasz
Terminator17 #48282 üzenetére
mert kb 3-4 éve a myprotein az...
-
Terminator17
senior tag
válasz
God Vazzeg #48283 üzenetére
Cseréljünk kilót, mindketten jól járunk
-
Terminator17
senior tag
Holnap 11 kor jön meg az anyagom. Nos akkor ha HARDCORE tömegelés a cél, érdemes lenne edzés után és lefekvés elött is tolni 1 normál adagot nem? Vagy fél adagokat toljak viszont elosztva reggelire edzés utánra meg lefekvés elöttre?
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg #48254 üzenetére
milyen magas vagy és hány kg ez?
nem válaszoltatok melyik szerintetek a legjobb legolcsobb kokszos weboldal?mármint tápkieges.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #48278 üzenetére
-
Bibby
addikt
Kicsit zavaros a kérdésed.
Ha "szálkásítani" akarsz, azzal a zsírtömeged csökkentenéd. Diéta és edzés segít, pl futás, intenzív séta, felülések, fekvőtámasz, ha már súlyok nélkül szeretnéd. De ezek közül a diéta a hangsúlyosabb.
Ugyanakkor meg sosem lesz feszes a melled, ha nincs megfelelő mennyiségű izom rajta, ami pedig nehéz súlyos edzés, fehérjedús táplálkozás függvénye. -
Kassadin
addikt
Aha, nem is tudtam. Azt hittem mindenkinél egyforma.
Tegnap hát-váll-tricepszet nyomtam, és most is "fáj", csak nem úgy mint amikor izomlázas volt. Szóval ezt nem tudom hova rakni, hogy minek lehetne hívni ezt a fájdalmat.Krisztián: Mi a gond druszám?
Mindenhova, ahova csak lehet.
-
Bibby
addikt
válasz
killer1203 #48257 üzenetére
Az izomláz nem most fog jelentkezni, hanem mondjuk holnap, holnapután.
Próbálj egykezes súlyokkal is nyomni.Kassa: emberfüggő, ahogy már írták sokan. Van akinek állandóan jelentkezik, van akinek nem.
-
Kassadin
addikt
válasz
killer1203 #48260 üzenetére
Van az izomláz, meg amikor "jólesően" fáj. Szerintem az izomláz csak a testépítés elején jellemző, amikor nincsen hozzászokva a terheléshez a szervezeted. Legalábbis én szerény fél év alatt így tapasztaltam. De majd a tapasztaltabbak megmondják a frankót.
Rossi: Azokat nem kúraszerűen kell szedni?
-
Rossi
addikt
Vettem végre izületvédőt. Nem fogom minden nap szedni, csak az edzések között. Szerintetek edzés előtti napon szedjem vagy edzés napján?
-
Terminator17
senior tag
válasz
killer1203 #48260 üzenetére
növeld a súlyt kicsit hátha megoldja a "problémádat" de ne hidd hogy mindig lesz izomlázad !!!
-
killer1203
senior tag
válasz
Terminator17 #48258 üzenetére
7-8 hónapja járok folyamatosan , bár most volt egy 1,5 hetes szünet
De mintha ezelőtt komolyabb izomlázam lett volna, mostanába meg éppen hogy csak van, pedig ma is a terembe már annyira fájt a mellizmom. Edző helyett most meg egy 50 éves nő van aztmeg nem állithatom be mögém hogy segitsen még ha kevéssel is nyomom
Egyébként már ennek a 6-7kg nak is örülök ami már feljött az edzés alatt, de ez van vékony vagyok pedig a családból senki sem vékony, biztos elcseréltek
-
F34R
nagyúr
haliho nem is tudom hogy rosz topicba teszem e fel a kérdést , nekem csak szálkásítás kellene nem akarok izomtömeget növelni a mell alsó része elég ramaty , feszesre szeretném súlyok nélkül ez hogy oldható meg 500.000 fekvőtmász vagy hasonló ? ugyanez hassal is .
-
Terminator17
senior tag
válasz
killer1203 #48257 üzenetére
HA nyomod egy jóideje megesik párszor hogy "kevésbé" van izomláz de szerintem te nem ebbe a csoportba tartozol. Véleményem szerint csak elb@szol valamit és azért nincs izomlázad
egyél tovább és fogsz hízni,ha nekem ment neked is fog menni.
F34R
szallonát váltsa fel a tojás,fuss pár kört naponta meg ilyen alapvető dolgok. Mellesleg egy kis google
-
killer1203
senior tag
11kor voltam edzeni mell és bicepsz volt, normális dolog hogy nem érzek izomlázat se mellbe se bicepszbe? Fekvenyomás elég gyengén megy, 30 ba nyomok 15 öt utána 40 be 10 et 50 be is tizet és 60 ba megy 4-5 amikor van segitség, utánna megyek lefele 60 ról ugy ahogy kezdtem, nem tudom ez mennyire jó igy, a héten kezdtem ezt mert nagyon megálltam 50kg nál szériába. 179cm vagyok és olyan 66-67kb nyár végére szeretnék felszedni egy pár kilót remélem össze jön, eszek mint a gép de nem nagyon hízok.
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #48254 üzenetére
Nagyon faszányos.
Van ott izomtömeg.
-
Tomics
addikt
válasz
SzlobiG #48252 üzenetére
sztem még mindig 8 font a pk (asszem 25 kg-ig), kb 1,5 hét alatt ér ide a cucc. sajnos csak uk-ban ingyenes a pk.
Ma kipróbáltam (újra) az attack-ot, hát-has jó vót. Úgy izzadtam tőle mint idén még soha és pörgősebbre sikerült az edzésem mint általában, hamarabb végeztem és erőben sem volt hiány. Lájk
-
SzlobiG
félisten
Lehet rendelek myproteinről most regisztrálnék van valakinek ajánló kódja? Mer akkor megvárom azt addig nem regisztrálok. Ált mennyi szokott lenni a pk, meg mennyi idő alatt jön meg?
50font felett ingyen kihozzák ide is? Vagy csak only uk?
-
Bibby
addikt
Valaki keresett a múltkor trikókat, itt egész jófélék vannak, jó áron.
-
troooper
tag
válasz
Terminator17 #48242 üzenetére
Ok. Thx!
Fehérjés kérdésemre is tudnál mondani vmit? -
troooper
tag
válasz
Terminator17 #48240 üzenetére
Most fog elfogyni a Dym HP Mega Gainer, az egész jól bevált, de kipróbálnék mást is, és nem is kapható. Ezt a kettőt nézegettem, de nem ragaszkodom hozzájuk ha lenne más fajta.
-
Terminator17
senior tag
-
Woodslave
félisten
voltam tegnap edzeni, nem csináltam mást, csak húzódzkodás-military superszett 20 percig. Húzódkodásban 80-ig jutottam el, 83 sorozatban
Jó kis kondicionálás volt, de "kicsit" soknak éreztem.
Berakok még egy képet a karomról. Mindig panaszkodtok a méret és a minőség miatt, ez is olyan. Kicsi és xar minőségű (a képre értem persze.
)
[link] -
troooper
tag
Még egy kérdés: milyen jellegű fehérjét érdemesebb szedni: Tej- és tojásprotein keverékeket v. tejsavó izolátum + koncentrátumot? Cél tömegnövelés lenne.
-
troooper
tag
Jó reggelt az Uraknak!
Kis segítséget kérnék. Melyik tömegnövelőt ajánlanátok? Edzés után fogyasztanám. 2 között vacillálok, de ha van más javaslat azt is szívesen veszem.
[Real Mass] Ebben kicsit soknak találom a cukrot.
[Up Your Mass] -
-Mike-
addikt
L-Karnitin és Whey Pro mellé Adipokill-t szedni túl durva?
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #48227 üzenetére
Nálam a sok kaja megvan, de úgy nagyjából ennyi
Izomtömeg medium körül talán
-
macikos
addikt
Na ez a "fasza gömbölyű mellizmok legyenek, alsó részen is feszesen" amiért minden kis srác a negatív nyomást erőlteti a termekben. Mindegyik ilyen mellizmot akar.
Ami ehhez kell:
1. Nagy izomtömeg (k*rva sok edzés és kaja)
2. Kevés zsír
3. GenetikaSzóval csak ennyi
Ha már az egyik nincs meg, akkor kész, oda az egész. Ez dönti el, hogy kiből lehet komoly testépítő és kiből nem.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #48221 üzenetére
Nem ekkora görögdinnyékre gondoltam, csak a formára:
De jó hogy pont mellezek holnap, megint kellőképpen ráizgultam.
macikos: Tudtam hogy nem fog simán menni
-
dragonfx
veterán
kissé drágának látom a body builder.hu.t lassan.ti melyik helyen veszitek a cumokat?melyik a legolcsobb pesti átvevőhellyel?
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #48215 üzenetére
Szerintem mivel nem versenyszinten nyomod így nem vészes, az hogy meg nincs az azért túlzás.
Már elég szálkás vagy, azt nem tudom milyen testzsírral lehet elérni, hogy fasza gömbölyű mellizmok legyenek, alsó részen is feszesen: -
SzlobiG
félisten
válasz
God Vazzeg #48217 üzenetére
Növi se segített?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Terminator17 #48216 üzenetére
Figyelj, 11 éve edzek, elhiheted hogy mindent megpróbáltam már rá, de semmi
-
Terminator17
senior tag
válasz
God Vazzeg #48215 üzenetére
Olyan nincs hogy akármit csinálok és nem fejlődik
Ez b@romság, te is tudod, ne tagadd
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Terminator17 #48214 üzenetére
-
Terminator17
senior tag
válasz
God Vazzeg #48212 üzenetére
Neked nem kisebb a vállad a többihez mérve ? mennyivel nyomod a váltott karos bicót? ha csinálod azt a gyakszit egyáltalán persze.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #48212 üzenetére
Ja, de a fejed legalább nem csalóka a képen.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #48203 üzenetére
Ez a felülről eső világítás nem túl szerencsés, én ilyenkor úgy nézek ki, mint aki a konditerem közelében se jár.
Látom a vállad diplomatikusan kitakartadMondjuk a karod is, pedig ilyen szálkásan a 47-es, na az már nem szar.
-
penene
őstag
válasz
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #48206 üzenetére
hát a kép derékban lefelé csal akkor, de karban is
fasza, kár hogy élőben nem tudunk találkozni
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg #48206 üzenetére
melled csak nekem tűnik kevésbé szálkásnak? vagy csak a kép fos tényleg
de amúgy ilyen szálkásan 47-es kar, az már szép eredmény főleg a te magasságodhoz -
-
Woodslave
félisten
válasz
szépen lefogytál
mik lettek az adatok? derék érdekelne főleg
csinálj már valami izmosabb képet. hátsó dupla vagy dupla bicepsz póz
-
Jojo5
őstag
válasz
te is jó' becsoffadtál
ha a bélésem lemenne már én is abbahagynám a többi testrész már nekem megfelelő... de én kitartok -
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest