Hirdetés

Aktív témák

• Kassadin

addikt

válasz Jojo5 #48741 üzenetére

Miért kell mindig mindent megmagyaráznom? Csak annyit írtam hogy ne legyen elszállva, mert ő bodizik, főleg úgy hogy meg se látszik még rajta. De ha látszik, akkor se szabad nagyképűnek lenni, mert attól még hogy valaki csőkarú, sportolhat bármit, és igen akár küzdősportot is. Kis buzik mindenhol vannak, ezen mit csodálkozol? Ez kb. olyan minthogy felveszi a sztreccs pólót a semmire emberünk a szórakozóhelyen.

"Aki küzdősportot űz vagy bármi mást azon azért látszik, hogy valamit csinál és nem csak etióp..."

Jártál már küzdősport edzésen? Mert én már egy pár különbözőn igen(box, aikido, krav maga.kempo), és voltak olyanok akiken nem látszott, de nagyon jól nyomták. Kempon tapasztaltam eddig a legdurvább dolgot, a srác kb olyan alkatú mint én, de már akkor barna öves volt, ami nincsen messze a fekete övtől, azt pedig nem csak úgy osztogatják, természetesen ő volt a mester után a legjobb, utáltam vele párban lenni, mert a combrúgásai után alig bírtam haza vonszolni magam. És biztos vagyok benne hogy bárkit összecsukna innen a srác. Na pontosan erre írtam hogy nem szabad senkit se lenézni aki nem bodizik, mert érheti meglepetés az embert. A kis búzákkal meg nem kell foglalkozni, majd kinövik.

Aktív témák