Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
és vajon mióta van a Vredi Quatrac 5 ? mindig ajánlott (175/65 R14 méretben ez a Vredi), de nem mai “fejlesztés”
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Olvastam, persze, hogy hétfőn indul. De legalább hirdessék meg, hogy aztán tényleg elinduljon, mert ez egy belsős oldal egyelőre. Az I. számú mellékletben továbbra is a téli gumikat sorolja fel.
-
válasz
focvis
üzenetére
2018-ben még biztos úgy volt, akkor vettem a VP3-at.
Igen, azért is gondolkozok a Marso-ban, úgy néz ki, hogy ők nagykerként üzemelnek, hivatalos GY és Conti viszonteladó és a szerelés is olcsóbb a maszekhoz képest.
Most nézem, hogy a GY Vector 4Seasons Gen 3 2020-tól van, hát vannak frissebb fejlesztések is a piacon.

A Conti ASC2 2023 ősztől árusították.Talán jobb gumi az ASC2, és 3000 forint a zsebbe marad. A promócióra 10k-t ad mindkét gyártó a OMV kupont egyszerűbb felhasználni, de a Conti-s eMag kupon is el használható.

---
GY promóció hétfőn indul!

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az régen volt... Zalaegerszegen is ingyen volt a szerelés ha ott vetted a gumit.
Még "az internet elötti időkben", listaáron.
Ha nincs érdemi különbség $$, érdemes egy helyen venni és szereltetni a gumikat, ha esetleg garanciális panaszod van, nem tudnak a másikra mutogatni.Bakker, én se döntöttem még 🤯🤯🤯. Várom, hogy kijöjjön a GY akció, de akkor se biztos, hogy azt veszem.
Hülyét kapok magamtól.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Na fent vannak a P4+ -ok. Szépek ezeknek az oldalfala. :) A télinél érezhetően halkabb, LM005 jött le (71db) és ment fel ez (69db). Szerintem jó választás.
-
rbalint88
veterán
válasz
Reggie0
üzenetére
205/55R16 alatt lassan nincs
eletgumiteszt. Ahogy vegigporgettem, exogumi es ecogumi kozul lehet valasztani, megfontolnek ra egy negyevszakost, Vredestein Quatrac es a Hankook H750 kb egy arban van a Hankook Kinergy Eco2-vel… felevente-evente e-h csere, az szotyi penz meg gumisnal is -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen a beesokre gyurnak. Mondjuk amennyire terjed a 4S piac sokat fog tisztulni a piac hamarosan.
-
yodamester10
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha nem ismerőshöz megyek akkor a 18 colos szerelés+szelep+centír 210-ben állt volna meg.Így megúsztam 170-ből
-
Persze, a Marso se leányálom, mert kocsikázni kell x kilométert, de össze kell kötni más programmal.

Az egyik helyi gumisnál régen, ha nála vettél gumit, akkor ingyen szerelte, talán 1-2 ezerrel volt drágább a netes rendeléstől. Rá kíváncsi leszek majd mit mond.
Szerk.:
Ezek szerint nincs nagy árrés a szerelés, centírozás dolgon vagy barteleznek.
Nyilván az egyszerű user meg beesik a hozzá közel eső gumishoz és essünk túl rajta. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Semmi ok is webshop-rol rendelik es rateszik a hasznukat.
-
Reggie0
titán
Esetleg tudtok mondani csipobol nyarigumi tesztet(tavalyi is jo) nyeszlett meretre? (165/65R15).
-
Automax-os ár durván 37k/db szállítással együtt a GY Vector Gen3 és a Conti ASC2 is.
A három helyi gumisból:
- Az egyikhez beszaladtam, GY 41k, Conti 39k + szerelés, szelepekkel 3600, +700, ha kell perem védeni vagy mi, csaj se tudta elmondani micsoda.
- Megyeszékhelyen a GY partner, Gy 45k, Conti 43k szerelve, gumiárakat meg a Marsótól nézte.
- Megyeszékhelyen Marso, webshop alapján Gy 39k, Conti 38k és 4300 a szerelés.Marso a GY-nek meg a Conti-nak is hivatalos viszonteladója és nem kell szerencsétlenkedni a rendeléssel.
Megnézek két helyi gumist hétfőn, meg telefonálok 2 közeli nagyobb céghez, de eddig Marso a befutó.
Ugyan mi értelme van a maszek gumisoknak?

Persze nem mehet mindenki a Marso-ba, de vicces, hogy semmi ár előnyük nincs. -
deny330
senior tag
Sziasztok!
Laikusként írok, nézzétek el ha hülyeséget kérdezek kérlek.
Szóval Astra G Sport Hatchback-re szeretnék venni nyári gumit, a felni amin lenne az 7.5x17 mostani gumi 215/40 méretű, az ültetés miatt nagyobbat nem is tudnék rá rakni valószínűleg. 125 le, z18xe motor. Átlagban városi/országúti használatra kellene, ritkábban pályára. Tapadás lenne elsősorban a fontos, ne érjen meglepetés ha leesik egy kis eső, meg max ne legyen írtó hangos. Ár max 40k.
Amiket eddig néztem: Toyo Proxes TR1, Falken Ziex310 Ecorun, Vredestein Ultrac. Kollégák ajánlották ezeket; Matador Hectorra 3 vagy 5. Ti mit mondtok?
Kérdés; sportosabb nyári gumival gondban lennék mondjuk egy Kakucs Ringen? Akár a fentiek közül valamelyikkel? Vagy érdemesebb slicket venni, és kész? Köszönöm!
-
zoli03
őstag
Sziasztok!
4 évszakos gumit akarok venni MK4-es Mondeora. Évi 10-15e km, kisebb részben város, nagyobb részben országút/autópálya, 215/55 R16 méret.
Kleber Quadraxer 3-at néztem először, de ezt a gumis nem ajánlotta annyira a hangja miatt, máshol is panaszkodnak rá. Barum Quartaris 5-öt ajnálott, erről nem sok véleményt találtam, utánaolvasgatva ott van még a Vredestein QuaTrac. Mit ajánlanátok, ha fontos a futásteljesítmény és a zajkomfort?Köszi
-
Snoop27
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
A futófelület szélén található mélyedések nem a viz elvezetésére szolgálnak? Úgy látom itt más szerepük lehet.
-
alázógyík
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
B@szós az a felni, tetszik az autón.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
yodamester10
üzenetére
Na itt meg tarcsi is van ami tekerje. Majd irj rola milyen.
Ujkori profilt merter?
-
yodamester10
őstag
Bő egy hetet vártam mire meg jöttek a gumik,de megérte.DOT 0124.
Teszt majd vasárnap egy hosszabb úton,pár fékezés a városban,nagyon jól tapad.

-
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehetne eladni 4 db új, 20 km-t futott Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/55 R17 98W nyárigumit? DOT3823.
Valamint mennyit érhet 4 db használt kerék. Jó állapotú DEZENT TA silver ezüst 7X17 5x108 ET45 63,4 felni, 215/50 R17 95W Hankoos Ventus Prime 3 nyári gumikkal, kb 5-5,5 mm? DOT0119. Focuson voltak.
Köszi!
-
BaLee
addikt
válasz
krypton
üzenetére
Ezt így szerintem senki nem fogja tudni megmondani. Tavaly ősszel téligumira volt promóció, ha akar a Hankook promóciózni akkor az szerintem április közepéig kiderül.
Tavasszal nyári gumira váltásnál meg ősszel téli gumira váltásnál szoktak akciózni a gyártók. A többi időszak eléggé holtidő.
-
krypton
senior tag
Sziasztok,
Láttam hogy lesz Goodyear promóció, arról van infó, hogy várható esetleg Hankook nyári gumira?
Ezen felül keresnék normális minőségű kerékanyát Ford C-Max Mk2 2017-re alufelnihez a gyári helyett. Én azt találtam hogy M12X1,5 méretű anya kell, de totál nem értek hozzá. Ha küldenétek egy linket hogy innen ezt vedd mert ez jó rá és a minőségileg illetve árban is szuper azt megköszönöm!

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kar, seal-es gumi jo lenne es szimpi a Pirelli. GY teliesebb ha ez szempont azt vedd.
-
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
ID4 -re szeretnék vásárolni új négy évszakos szettet. 255/45 R20.
A keret kb. 100-120.000Ft, de nem lenne baj az sem, ha alatta lenne.
Goodyear -t láttam 80k körül, Vredesteint 100k környékén.Van valami best buy?

Köszönöm a segítséget előre is
-
diegho
nagyúr
Gumit melyik futárral érdemes küldeni? GLS úgy látom elviszi 4k/pár áron. Van ennél jobb?
-
Snoop27
őstag
Sziasztok! Tavaly még érdeklődtem abroncsok után, de végűl kihúztam még 1 évet a Dunlop-okkal, viszont már eléggé kopottak, ezért most mindenképp le kell cserélnem őket. Egy 4x4-es XC60-ashoz vennék nyári abroncsokat, évente kb 10,000 km-t teszek meg vele, mi lenne jó ár-érték arányban? A Goodyear EG2-t néztem ki, de javasolhattok mást is ebben az árban. Köszönöm.
-
Richard!
addikt
válasz
Richard!
üzenetére
Ahoj!
Ugyebár nemrég láttam az uccában a semi-slick-es MK4 Polot (lásd amire válaszolok).
Ma pedig egy MK1 Fabia-n láttam egy kísértetiesen hasonlót, szintén ugyanabban az utcában. 350 méter az egész, szóval eddig ez elég szar arány
Gondolom az egész éves használat miatt lett ilyen vagy pedig tényleg kell ezekre az erőgépekre az ilyen semi-slick...
Nexen Winguard Snow G 2014-es gyártás.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
205/55r16-ban előfordulnak spéci gumik, pl. Pilot Sport 4/5.
-
válasz
tboldi
üzenetére
Én kértem a hozzászólásomból a lejárt promóciós rész törlését, erre az egész szál kapta a banhammert.

Igya ki a Pirelli Cinturato All Season SF3 gumiját, mert az Seal Inside™ technológia nincs mindegyik méretben se Piros váltóméreteit tekintve, pedig azok standard VAG gumiméret. 17"+ találtam, de ott se mindenhol.

Hazai weblapon nincs méretre bontva.Írok is nekik, hogy akkor mi van...

-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Lehet, hogy annak magasabb a sebesség vagy terhelésindexe? Az Automaxnál csak 82H van, ami persze elég a Jazz-re.
Eltűnt pár hsz, má' megint miről maradtam le?
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor
üzenetére
Oo ez de jo lenne nekem (seal). Kar, hogy anno meg nem volt amikor gumit vettem.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Quatrac Pro van a keresett méretben?
Az tetszetősebb a sima quatracnál, nem kötött forgásirányos, kevesebb Giugaro...
szvsz -
Basszus, hogy az egész szál eltűnik ilyenkor!

Szóval:
Pirelli Cinturato All Season SF3 Seal Inside™ technológiával rendelkezik, azaz szúrás biztos. -
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Rosszul írtam, sorry. Az Automaxnál 32 a Quatrac és 44 a GY, szóval 4*12k a különbség.
Qru:
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mondjuk az, igen. De jobb-e darabonként 16k Ft többletért a Quatracnál?

-
válasz
yodamester10
üzenetére
Ezt írják az árlistában. Passz.
kenguru99: igaz de szerintem jó lesz a 35-ös is max kicsit vékonyabb lesz a perem.
-
tboldi
nagyúr
Mindegy is, szerintem marad az eredeti elképzelés, a Vredi Quatrac, legalábbis az Ypsilon esetén. Nyúl után rendelem is meg.
A Jazz-zel fogalmam sincs, mi lesz, ha nem adjuk el, akkor is dilemma, hogy 2 külön garnitúra (+ 1 szett felni) vagy 4 évszakos legyen évi 20k km-nyi ingázásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még "az internet elötti időkben", listaáron.