Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendon
tag
Köszönöm mindenkinek. Akkor nézek valamit.
-
Zizmand
aktív tag
válasz
rendon
üzenetére
Nekem akkus 20V Parkside ütvecsavarozóm van, nagyon fasza. Kompakt, erős, alig merül, volt 230V Parkside csavarozóm is, de az nem volt sokkal erősebb az akkusnál + mindig kínlódni kellett a vezetékkel, így el is adtam.
Volt is akcióban akkus csavarozó kb. 3 hete autós cuccokkal együtt a Lidlben.
-
válasz
rendon
üzenetére
Akkor sajnos rátépték a csavart. Ésszel kell meghúzni, lehetőleg a megadott nyomatékra.
2 autón cserélek tavasszal és ősszel, persze jó lenne egy elektromos, de csak erre a célra még egy kacatot nem veszek. Teljesen oké egy keresztkulcs (nekem). A pénzen vegyél inkább egy krokodil emelőt, ne a leges legolcsóbbat (10-15 ezer), vagy egy nyomatékkulcsot (szintén 10-15 ezer Ft). -
-
rendon
tag
válasz
focvis
üzenetére
Az a baj, hogy ezeket kézierővel nem lehet, csak ha megtoldanám, hogy nagyobb legyen az erőhatás. Ma is megpróbáltam az autó gyári kerékkulcsal, de nem bírta a kikézpzét picit meg is hajolt. És azért gondoltam hogy vennék elektromosat. Elvileg avval gyorsan lejönne, és nem kellene szenvedni.
-
-
rendon
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, remélem jó helyen teszem fel a kérdést. Saját magam cserélném le a kereket nyáriról télire. Milyen megbízható elektromos kerékkulcsot ajánlotok?
-
rbalint88
veterán
Mennek fel a ceges verdara (Hyundai i30) a teli gumik, Conti TS870 lett, 225/45R17 91H, peremvedos. DOT 3321. Kivancsi leszek ra
(elso alkalom, hogy uj Conti gumim lesz, eddig csak autoval egyutt volt hasznalt nyarim, azoktol nem voltam elajulva (PC es PC2)) -
Vladislav
tag
válasz
rbalint88
üzenetére
Nekem az első kettő nem igazán tetszik. Bár elismerem, teljesen vállalhatóak, különösen az első, a Pontos felni [link] Különleges a fényezése miatt, és természetesen S60/V60 gyári felni . A második felnit nem tudtam beazonosítani. A harmadik felni amire hivatkoztál (ha jól látom ez az: [link] ) nem rossz és valóban gyári S60/V60 felni, ellenben ,,túlárazottnak" tartom.
Számomra még mindig az orpheus [link] és a medusa [link] az etalon. És úgy tűnik, hogy a medusa mindenféle átalakító, tehermentesítő gyűrű nélkül felszerelhető az S60 II -re is.
-
Vladislav
tag
Szia!
De opció lenne a meglévő felni [link] felújítása (fényezése) is. Nem annyira szép az alakja, de makulátlan állapotban vállalható lenne részemről.
Ellenben nem tudom megoldani, mivel ha leszedem nem tudok felrakni helyette másikat. Nem az a probléma, hogy nem tudom nélkülözni a kocsit, hanem az, hogy nem tudom min és hol tárolni a kerekektől megszabadított autót.
-
kenguru99
senior tag
válasz
kenguru99
üzenetére
Az osztrák autóklub oldalán az van, hogy kell a hólánc a négykerekesekre is, kivéve ha a kiegészítő tábla mentesít a használat alol.
"Auch Fahrzeuge mit Winterreifen oder Spikes und mit Allradantrieb haben Schneeketten zu verwenden (Ausnahme: wenn diese Fahrzeuge durch eine Zusatztafel von der Kettenpflicht ausgenommen werden)." -
rob210
nagyúr
Nem sokszor írok, de most azért megosztanám újra.
Az általam elátkozott nexen 4 évszakosok végleg leszerepeltek.
Felhajtottam egy padtkára és konkrétan az oldalán lett egy rohadt nagy 6cmX4cm es V alakú szakadás. (Nem nem állat módjára és mindig ott megyek fel más autókkal is) Tehát 1 évet bírt a nexen, mert ki is dobtam a francba.
Kapott kumhot, ég és föld.
Nem lehet egy lapon említeni.
Lehet más méretben isten király a nexen, de én 185/60r15 ben senkinek nem ajánlom.
-
felkerültek a téliek az autómra
Good Year Ultragrip Performance Gen.1 SUV (235/55 R18) DOT 1618 (2019 januári az autó, ezt kaptam akkor, amikor januárban megvettem hozzá a téli szettet)
meglepetésemre eléggé ki van keményedve
szóval hiába van rajtuk még vagy 6,5 mm minta (nem használtam sokat télen) lehet kuka lesz a szezon után.
többet vártam volna egy 50 ezres gumitól... -
Dorian
félisten
válasz
z123456z
üzenetére
Ezt korábban én is olvastam, de tele van a topik olyan hsz-okkal, h "Úgy rendeltem meg, ha nem vadi újat kapok nem veszem át"
Lényeg, h akkor minden oké.Már csak fel kéne tetetnem. Jövő szerdára kaptam időpontot, de ráér, mert ma épp eltörtem a kislábujjam, úgyh egy hétig biztos nem tudok pedálokat nyomkodni.
-
Vladislav
tag
válasz
rbalint88
üzenetére
Szia!
Sajnos egy szett felnim/gumim van (négyévszakos). A pallene felni nekem speciel nem tetszik, de együtt tudnék vele élni, ha nem lenne tele horzsolásokkal. A fényeztetéséhez le kellene szednem, melyhez kell egy másik felni szett.
Az Orpheus valóban retrós egy kicsit, főleg a régi volvo-s felnikupakkal, a medusa viszont még az ,,új" V40-nek is a gyári felnije volt, melyet az S60 II-vel párhuzamosan gyártottak. A két kocsi megjelenése szemből, a hasonló alakú lámpabúrák miatt hasonló.
Az újabb volvo felnik közül a ,,rex" és ,,bor" fantázianevű tetszene, de horror árban vannak újonnan (ha egyáltalán még lehetne kapni) és használtan is nagyon nehéz lenne beszerezni.
-
Vladislav
tag
válasz
focvis
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen az infót!
Igen, tortúra olyan felnit találni ami szép is, jó is, ráadásul olcsó is.
Magyarul a Medusa felni ,,egy az egyben" tehermentesítő nélkül feltehető az S60-ra?Én úgy tudom, hogy a 7,5 -re 235 széles felni még rámegy, ha nem akkor a 225/40 18 lenne a váltómérete (nem gyári
). -
z123456z
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Mitől lenne gáz? 5 éves korukig újnak számítanak.
Amúgy jól evettétek a kedvemet, pénteken jött meg a Laufenn télim, erre itt olvasom, hogy nem jó. Ami vígasztal, hogy "IFit+" klasszisokkal jobban szerepel a tesztben, mi T a sima. Mondjuk volt Taurus 601-em is, nekem kifogástalan volt az első 2 szezonban.
"Új abroncs esetén frissnek a 3 évnél nem régebbi, újnak az 5 évnél nem régebbi gumi számít, feltéve, ha azt megfelelően tárolták. A modern abroncsokat ugyanis olyan összetevővel látják el, ami megakadályozza az ózonnal való reakciót, így ezek az gumik már évek múlva sem keményednek meg: a gyártók szerint szakszerű tárolás mellett gyári paramétereiket 5 éves korukig őrzik meg. "
-
rbalint88
veterán
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Ez így jogos, de úgy érzem agilisabbra sikerült a korábbi válaszom neked, mint szántam.
Szóval a lényeg hogy mindenképpen fog változni, hacsak nem két pótkereked van, egy nyári és egy téli. Ennek a megoldásnak az a hátránya, hogyha akár a téli akár a nyári abroncsod forgásirányos, akkor csak az egyik oldalra lesz jó a pótkereked vagy mindkét szettből csak "outside márkás" jöhet szóba (ez eléggé behatárol, de nézz utána). Biztonságilag értem én, safety first, ellenben próbálom tágítani a látóköröd:
Amit szeretnél az hogy ne változzon az autó tapadása defekt esetén sem, de ezzel vannak bizony gondok:
1. Amennyiben van 4 egyforma mintázatú abroncs a kocsidon, de ebből 3 futott már 30ezret egy meg ezidáig a csomagtartóban hevert, az is megváltoztatja pl esőben.
2. Van 3 egyforma mintájú és kopottságú abroncsod és egy alig használt "mégszőrös" pótkereked egy másik mintán, ugyan a keverék azonos.
3. Van 3 egyforma mintájú és kopottságú abroncsod és egy alig használt "mégszőrös" pótkereked egy másik mintán, de a keverék sem azonos. (4S pótkerék)A döntés a tiéd, én a harmadikat választottam költséghatékonysági szempontból. Nekem azért kellett a teljesértékű pótkerék, mert néha hetekig rohangálok a városban pótkeréken mire sikerül megjavítatni a defekteset. Amikor utoljára defektem volt gondolkodás nélkül vállaltam be hogy "hazaevickélek" 270km-t a pótkeréken, igaz akkor már nem nyomtam neki annyira. Ma is ugyanezt tenném a mostani kocsival. Ez nem azt jelenti hogy 80-al csorogtam hazáig, csak nem tapadáshatáron estem be a kanyarokba például...

-
válasz
Vladislav
üzenetére
Szia!
Van átjárás, viszont egyik felni sem olyan, hogy egyszerre ajánlja a Volvo a V40-re és az S60-ra is.
Megnéztem, S60 [link] , ill. V40 [link] - ugyanaz a 63,4 mm-es középfurat, így központosító gyűrű nélkül működik oda-vissza.
A 18 x 7,5 annyira rossz menettulajdonságokat biztosítana?
Nem.
Azzal nem lesz gond, csak legyen mellé gyárias ET (kb. ET 50 és 55 közötti). A Medusa ET 52,5-e jó lesz.Most szólok, 18"-ban 235/40R18 a méret. Ehhez pedig 8" széles illene. (És visszajutottunk az elejére, hogy az S60-ra az S60 felni az igazi.)
Én egy évig vadásztam a V60-ra jó árú és kb. jó méretű téli felnit, mikor végre megtaláltam, 2 hónapra rá eladtam az autót.
-
Vladislav
tag
válasz
focvis
üzenetére
Szia!
Igen, a legjobb ha az eredeti, gyári ajánlású felninél marad az ember, de sajnos azok nem olyan szépek, ráadásul az enyémeket fényezni is kellene, mivel az előző tulaj nem vigyázott rá.
Egyébként a Medusa felni felszerelhető a V40-re. [link]
A V40 és az S60 között van ,,átjárás", ez alapján:
[link] [link] mivel a két felni azonos tulajdonságokkal rendelkezik.
E logika alapján a Medusa-nak jónak kell lennie az S60-ra is.
A 2011 után gyártott s60-ra a 18-as méretben csak 18 x 8 méretű felni szerelhető fel a gyári ajánlás szerint, 17 "-ból 7", 7,5" és 8 " szélességű is feltehető rá. Most nekem 17 x 7 van a tengelyeken. A 18 x 7,5 annyira rossz menettulajdonságokat biztosítana?
-
polonic
félisten
válasz
2ozzmexy
üzenetére
Teljes értékű pótkerekem van. Amire akartam mondjuk feltenni ugyanolyat, mint ami a többi 4 keréken van.
De ha én most felteszek 4 évszakost a pótkerékre és kapom a defektem, lecserélem a defektes kereket, akkor van egy négyévszakos és 3 téli az autón, ami működik is.
De egy tengelyen így nem lesznek azonos kerekek. Azt meg nem nagyon szeretik.
Nem rendőr miatt. Hanem biztonság miatt. Nem a rendőr miatt meg a büntetés elkerülése miatt tartom be mondjuk a sebességkorlátozást.
-
robertka
tag
Pótkerék témához kapcsolódóan: Rendeltem egy Roadx Rxmotion 4S gumit, 13k volt.
Szerintem pótkeréknek jó lesz, főleg ennyiért, bár azért kíváncsi leszek álltában hogyan öregszik. -
Régebben, ~90-es években mintha úgy lett volna, hogy az összkerékhajtású autókra nem kötelező a hólánc Ausztriában és/vagy Németországban.
Rosszul tudtam? Vagy megváltozott ez? -
2ozzmexy
senior tag
Szerintem nem. Az egyik kollégának nem volt hólánca (mert fiatal volt és kellett a pénz
), pechére kifogott egy kemény havazást Salzburg felé, ki is vették a sorból, hogy hol a hólánc. Mondta hogy nincs. A rendőr az első lehajtón levezette, telefonált valamit, mondta hogy várjon. Előkerült egy járőr kocsi, kiszálltak ketten és elővettek a csomiból egy a kolléga autójára való hóláncot, mondták 200€ lesz, mivel a hólánc 80 a többi meg a bünti, de van jó hírük, ezt a hóláncot megtarthatja... Felrakták neki és elmagyarázták hogyan kell feltenni és levenni, majd lehúzhatta a céges kártyát a terminálon, kapott egy bizonylatot és jó utat kívántak.Ha átugrasz egy kávét inni és megállítanak, akkor nem para hogy csak 2 van (ha fel kell tenni, akkor elsőkre tedd fel!), de ha elkapnak elakadva úgy hogy 4 kerék pörög a hóban, akkor tuti szóvá teszik... Szerintem ne parázz ezen, ha 2 van, fel tudod tenni és nem akadsz el vele az ítéletidőben akkor jó vagy. Csak ne akadj el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
2ozzmexy
üzenetére
Értem de az a dilemmám, hogy 4 hólánc kell ok de jelenleg csak 2 van (1 szett). 2-t nem fogok feltenni soha mert szétcseszi a középső difit ami nem olcsó móka. De ha csak átugrok inni egy kávét Bécsbe és a rendőr megkérdezi van-e hóláncom, akkor elég ha a meglévő egy szettet mutatom meg? Vagy azt fogja mondani, hogy ez a 2 kevés és legyek kedves a kasszához fáradni...

-
2ozzmexy
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Egy tengelyen nem ugyanolyan kereked van? Nem vágom. A mankókerékkel nem különböző? Vagy ha az Alpin-od forgásirányos és felteszel pótkeréknek egy nem forgásirányosat az nem különböző? Ha az egyik nyárin van 7mm minta a másik három abroncson meg 3mm az nem különböző?
Rendőr sem szívózik, ha kötözködik, akkor kinyitod a csomit, tessék itt a defektes, az pótkerék, most mész a gumishoz. -
2ozzmexy
senior tag
válasz
focvis
üzenetére
Bocsi, még a V60-ra asszociáltam, ott ugye hátul a vellany elől meg olajkályha, szó' az AWD, arra bizony kell, mert "minden hajtott kerékre". Gondolkodás nélkül feldobatja, főleg ha a spiclik felnyomnak, hogy ott kapirgálsz egy emelkedő alján és nem tudsz elindulni... mint az Endoron, a földből nőnek ki a közegek olyankor. A lomis dúkátók meg állnak a legközelebbi pihenőben, nehogy elkérjék a papírokat...
Qru: Szerintem a válasz igen, láttam már Evo-kat 4 lánccal krúzolni a hóesésben, gondolom nem hókocsizni ment osztrák mamó a papóval...
Itthonra nem kell, nekem is az osztrákok miatt van most a hámúszdébe, igaz momentán önerőből lophatatlan, de hólánc van. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
2ozzmexy
üzenetére
Egy FWD Golfom van.
Ha a novembertől áprilisig tartó időszakban megyek Ausztriába, bedobok egy hólánc szettet a csomagtartóba. A méretét már nem tudom, tippre nem passzol az autóra. A 18"-os csecse téli szettemre nincs az a rendőr aki felrakat velem hóláncot. Sohaéleltbe' nem szereltem még , az se tudom, hogyan kell, így fogok meghalni.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
4S helyette pótkeréknek ami nem "rotation"? Vagy a mankókerék... Én előbbire szavaznék, azon ha rajta a hópihéshegycsúcs és M+S feliratot is eldugtak rajta, akkor elfogadják az osztrákok is télinek. (az 5 mellény és a hólánc ott izgibb, legyen a csomagtartóban annyi ahány hajtott kereked van, focvistól 4-et kérnének pl.)
-
polonic
félisten
válasz
focvis
üzenetére
A nyárinál nem gondoltam problémásnak a pótkerék témát. Egyébként még a gyári continental contiecocontact 5 van rajta.
Viszont, ha télivel történik valami, akkor nem lenne jó, hogy az egyik tengelyen az egyik kerék nyári és mondjuk pont a labancoknál. Ha lenne téli pótom, akkor nem kéne rohanni gumishoz, fel a kerék és megyek tovább.
-
polonic
félisten
Üdv,
Gondolkodtam, hogy a teljesértékű pótkerékre szereltetek fel ugyanolyan mintázatot nyáriból és téliből is, mint amiket használok. A nyári michelin primacy 4 205/55 r17 méretben, a téli michelin alpin 6 205/60 r16 méretben (a pótkerék is ilyen méretű).
Viszont eszembe jutott, hogy a michelinek forgásirányosak, igaz? Ez ilyenkor nem olyan egyszerű, két pótkerék kéne akkor?
-
Vladislav
tag
Sziasztok!
2016-os Volvo S60 -on akarok felnit cserélni.
Ezeket néztem ki:
Most ez van az autómon:
A gyár ezeket a méreteket adja meg:
Azzal tisztában vagyok, hogy a gyár nem ajánlja sem a Medusa sem az Orpheus felni felszerelését a 2010 után gyártott s60-ra, de ettől függetlenül lecserélhetem a felniket a nekem jobban tetsző régebbi típusokra? Az ún. tehermentesítő gyűrű alkalmazása megoldás lehet? A menettulajdonságokat károsan befolyásolja ha cserélem a felniket?
-
kenguru99
senior tag
válasz
_stick_
üzenetére
Az apollo gyengébb mint a quatrac 5 és sokkal gyengébb mint a jelenlegi quatrac. Ha mindenkép asszimetrikus gumit akarsz akkor vedd a dunlop négyévszakosát, ezek közül az a legújabb fejlesztés.
-
válasz
Elemental
üzenetére
Tarott kártyát vessünk vagy a varázsgömbünkbe nézzünk bele?

Ha nincs a kívánt méret felsorolva a [Michelin oldalán] , akkor szerintem írj az ügyfélszolgálatuknak, hátha Ők tudnak válaszolni.
-
Elemental
addikt
Michelin cc 2 méretválasztéka elképzelhető, hogy bővül majd jövőre? Jelenleg nincs abban a méretben, amiben nekem kellene.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy quatrac 5 XL-t szerettem volna 205/60 R16 méretben, de ez a típus már nincs, írtátok, hogy sima quatrac van, viszont én nem V-profilt szeretnék. Tudtok ajánlani alternatívát?
-
rbalint88
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Milyen szezonra keresel gumit, milyen felnid van most? Sogornak gyari 16” alu volt, teljesen elheto volt vele. Aki ringatozo pihe-puha autot akar, az ne Focust vegyen
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
milkabrams
üzenetére
Acél felni és 195/65R15 +1 szavazat

-
Alemida
tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Nekem is Focus mk2,5 van, 16-os gumikkal került hozzám anno. Amikor elkoptak váltottam is 15-re. Komfortosabb, könnyebb a rugózatlan tömeg, olcsóbb a gumi, nem érzi meg úgy a nyomvályukat. 1.6 benzines 100 lóerős motorhoz nekem jobban passzol így. Az esztétika már más kérdés, egy 18-as alufelni nyilván jobban mutat mint egy 15-ös acél, de valamit valamiért 😁.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
milkabrams
üzenetére
Telre jobb a keskenyebb. Illetve a fogyasztas szempontbol is kedvezobb.
-
robertka
tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Nekem is az van, én érzem a különbséget a 15” javára komfortban.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Az alany egy Ford focus mk2, melyik méretet ajánlanátok és miért?195 65 r15 vs 205 55 r16
Elsősorban fogyasztás és komfort miatt. -
robertka
tag
válasz
2ozzmexy
üzenetére
Így teszek én is főleg, hogy már van is egy 5. felnim.
Elkezdtem felderíteni mik a lehetőségek 4S forgásirány mentes gumik terén, hát nem sok:
Dunlop Sport All Season - 20.900Ft
Apollo Alnac 4G All Season - 21.500Ft
Infinity EcoFour - 20.300Ft
Ezek közül a Dunlop tűnik a lejobb választásnak, szerintetek is? -
Brave_86
aktív tag
válasz
pepe091
üzenetére
24H futárszolgálattal rendeltem meg a szállítást.
2021.11.04-én vették át, de még nem szállították le (kb 300km).
Más esetleg tapasztalt hasonlót velük a napokban?
Maiben ezt írták:
"A múlt héten történt terheléses támadás a rendszerünkben problémát okozott. A probléma elhárításán dolgozunk. "
Remélem nem a jófogáson van a téli szettem.
-
válasz
2ozzmexy
üzenetére
Ez a váltóméretű abroncs bevállhat. Jelenleg 17" 225/45 gumi van rajta, ezt kellene kiváltani. Még azon is gondolkodom, hogy visszaváltok teljes egészében 16"-ra, nem tettem le róla, csak amilyen árak vannak, hatalmas ráfizetés.
Qru: köszönöm neked is. Megnéztem: 57.500 Ft
elég erős ára van, inkább egy acélfelni rendes gumival -
Sziasztok!!
Ma tettem fel a téli gumákat, meglepődtem, h 2015-ös a szett. Igaz 16-ban vettem, de ez a lényegen nem számít. Még teljesen jó a profilmélység közel 6mm. Mi az igaz abból, h Ausztriában, Németországban büntetnek az öt évnél idősebb téli abroncsok miatt? Márciusban megyünk ki egy hosszabb útra, bevállaljam, vagy indulás előtt új papucsok??
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(elso alkalom, hogy uj Conti gumim lesz, eddig csak autoval egyutt volt hasznalt nyarim, azoktol nem voltam elajulva (PC es PC2))
).
Azzal nem lesz gond, csak legyen mellé gyárias ET (kb. ET 50 és 55 közötti). A Medusa ET 52,5-e jó lesz.
), pechére kifogott egy kemény havazást Salzburg felé, ki is vették a sorból, hogy hol a hólánc. Mondta hogy nincs. A rendőr az első lehajtón levezette, telefonált valamit, mondta hogy várjon. Előkerült egy járőr kocsi, kiszálltak ketten és elővettek a csomiból egy a kolléga autójára való hóláncot, mondták 200€ lesz, mivel a hólánc 80 a többi meg a bünti, de van jó hírük, ezt a hóláncot megtarthatja... Felrakták neki és elmagyarázták hogyan kell feltenni és levenni, majd lehúzhatta a céges kártyát a terminálon, kapott egy bizonylatot és jó utat kívántak.
Itthonra nem kell, nekem is az osztrákok miatt van most a hámúszdébe, igaz momentán önerőből lophatatlan, de hólánc van.