Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #63681 üzenetére
Túl nagy volt a nyomaték az a baj. Nekem a Jazz-en jól viselkedik de nyilván egy alapmotoros kisautóval nincs vadulás. Hóban nagyon jó, megjártuk vele a Mátrát szánkózásilag (az öreg CC-vel nem mertem felmenni, hiába az AWD).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #63539 üzenetére
Nem lesz vele gond, ott nem mernek annyira szemetet árulni mint itt.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #63347 üzenetére
Probaltam kint tobb auto de megmondom egyiknek se neztem meg a gumijat tuzetesen.
Az egyeduli amelyikre emlekszem az a BS RE92.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #63333 üzenetére
Az azert is van mert ott sok gyarto 4S/AT-vel szereli gyariliag a kocsit. Illetve ott divat a 3 evszakos gumi ami itthon nincs (pedig nekem pont az kene).
3 evszakosrol itt egy cikk (all season vs all weather): [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #63313 üzenetére
Nem veszes ar. Kerekanyara mit mondtak?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #63298 üzenetére
Gyorsan rakeresve ugyanaz a kupos anya van mind a ketto felnitipushoz de nezzel ra evjarat szerint vagy irj egy helyi delaernek.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
F_Zolee
veterán
Általában a lemez meg alufelninek más a kialakítása szóval nagy eséllyel más kéne oda ha normálisan akarod rögzíteni.
-
Qru
MODERÁTOR
Dísztárcsát nem erőltetném, alatta nehezen szárad a felület és sokkal előbb el kezd rohadni a lemezfelni ha nem elég passzentos/vízzáró (és általában nem az még a gyári sem).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #63293 üzenetére
Egyelore csak a felnire, remelem mondtad neki. Acel az teljesen jo. Latod en nyaron is azt hasznalom.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #63291 üzenetére
Egesz friss. Franko. Alu a telid is?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #62198 üzenetére
Kicsit kilog de tetszik. Kell egy futomuallitas es hajra.
Hasznalt gyari nincs? Ha mas nem fb mp, vagy helyi Subaru csoport...
#nincsbennetarcsi
-
F_Zolee
veterán
válasz stickermajom #62198 üzenetére
Ha nem rallycrossra jársz jó lehet attól még at ET40.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #62175 üzenetére
ET45 vagy 48 nincs? 40-et kevesnek erzem. Felo, hogy beleerne a sravedobe... Latatlanban, proba nelkul ne vedd meg szvsz.
Ritka meret maradtam en is a gyari felninel.
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
válasz stickermajom #50003 üzenetére
Nem a leghalkabb gumi, siman lehet, hogy a dakon morgosnak hallod. Nagy fekezesnel is surrogo hangot ad De es viszont eleg jol tapad!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #50003 üzenetére
Nem, azok puhak. Gyari gumival is hangos volt vagy azzal nem probaltad mi?
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
F_Zolee
veterán
válasz stickermajom #49960 üzenetére
Ezért nem akarták csak szájhúzva felrakni.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz stickermajom #49955 üzenetére
Minta egyenes vonalak külső oldal, cikkcakk belső oldal
-
Qru
MODERÁTOR
-
titán
válasz stickermajom #48103 üzenetére
Ehhez képest a michelin alpin a3-at csak a kora miatt cserélem majd az a4-re, 1108-as DOT számú. Nem mondom, hogy a gumin nem látszik, hogy nem friss, de semmi extra. Ha nem tudnám mennyi idős le sem cserélném. 6 éve van fent folyamatosan, előtte csak szezonban futott.
[ Szerkesztve ]
-
kenguru99
senior tag
válasz stickermajom #48101 üzenetére
Kár ezen rugózni. A többi se lesz jobb. De egyébként egy téli guminál nem annyira kritikus az öregedés. Sokkal kevesebb uv-t kap és az pusztítja igazán a gumit.
-
dj79
senior tag
válasz stickermajom #48051 üzenetére
Dot száma meg fog egyezni az autó gyártási évével?
-
No.01
őstag
válasz stickermajom #47979 üzenetére
Sajna +1
Hasznalt/uj gumikat privat emberkent hol erdemes meghirdetni?
(a gumis kirohogott holott o duplan keresett volna a bizniszen) -
rbalint88
addikt
válasz stickermajom #47951 üzenetére
Hajra! Ja a negyevszakos miatt es a villanyauto miatt is jar a 🌈
-
Qru
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
válasz stickermajom #47942 üzenetére
Most raneztem, meglepoen hangosak a negyevszakosok ebben a meretben. Viszont van Dunlop is, jo aron, azt is be lehet vallalni sztem.
-
veterán
válasz stickermajom #47939 üzenetére
Hasra:
- 4 db dísztárcsa 10-15;
- 4 téli kerék 3 éves gumival 55-60-65, de itt a TPMS-sel nem kalkulálok (szeptember)*
- TPMS-t esetleg valahogy költséghatékonyan kiszedni, külön eladni?
- 4 nyári 40-50 (most vagy március-április)A TPMS-sel nem tudok mit kezdeni, talán azzal együtt 70-75? Dísztárcsa külön!
Szerk: * az 55 kevés, inkább 60+.
TPMS-sel pedig megpróbálni 80-ért (max)? Ezt nem érzem.[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Kicsiben a nexen is akar, ha van a meretben.
Astrara Quatrac vagy Goodyear. -
Qru
MODERÁTOR
R14-re Apollo Alnac 4G olcso es jo. A masikra meg Vredi Quatrac.
#nincsbennetarcsi
-
MasterMark
titán
válasz stickermajom #41605 üzenetére
Ez a Kléber még mindig jó idén is?
Amúgy ez elmegy középkategóriás gyártónak? Vagyis nem full budget ugye?
szerk.: Amúgy drágultak a gumik, vagy a téligumik általánosságban is drágábbak?
TFSi: Olyan méretű kerék alapján olyan autóra miért akarsz négyévszakost?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #41605 üzenetére
Az 5 hete sült ki, sztem még ki sem hűlt rendesen.
#nincsbennetarcsi
-
2ozzmexy
senior tag
válasz stickermajom #41420 üzenetére
"Max 20-30-cal emelkedik a kötelezője jövőre" Piripócs alsó-felső pusztai lakos Egyszerű Jánosnak? Na ne röhögtess, A00-ban nem érte el neki az évi 20ezret...
Már volt itt téma, de én szivesen rendszeresítenék a rend éber őreinek egy ilyet: [link] Ha pirosat ad, akkor irány a Mozaik utca... ha nem tetszik a kedves tulajnak akkor menjünk és forralásos méréssel bizonyítsa az igazát... (lásd alkohol szonda) olyan szépen lehetne bontóba küldeni a sok import szemetet, de hát "nincsen idő" tesztelni műszakin a fékfolyadék forráspontját... de a xenon fényszóró automata magasságállítójának megakadását ráérnek megkeresni... vagy utánanézni a típusengedélyben a gumiméretnek, vagy a műbizonylatos UV védő fóliát leszedni, hogy a ködfényszóró beépítésének szabályosságát már ne is emlegessük... EGR kikerülést, chippelést, DPF átverését. (ez az utóbbi 4 év termése személyes tapasztalatból, vittem pár autót műszakizni)Szánalmas egy banda az biztos, bezzeg az osztrák rendőr a se***dbe is belenéz kétszer, mégsem háborog senki... és milyen érdekes hogy itt simán átmennek műszakin azok az autók, amiket a vasfüggönyön túl elhajtanak a vizsgaállomások környékéről is...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #41420 üzenetére
Nem ettől lesz kevesebb rozsdakupac az utakon azt te is tudod. A forráspont csak többszöri erős fékezésnél limitáló tényező, itt inkább csak nettó fillérb@szás a biztosító részéről, illetve kibújás. De ha valóban kikényszerítik a díjcsökkentést akkor még akár nálunk is megvalósulhat ez.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz stickermajom #41242 üzenetére
2 éve 90-ből állítottam meg ugyanezt a szettet apám Ignisére:
- "gyári" Suzuki-Maruti felni a Suzuminn oldaláról, személyes átvétel
- Kleber Krisalp 3 - jó puha, nem racsing
- TPMS télire minek? Csak megzavarja. -
2ozzmexy
senior tag
válasz stickermajom #41256 üzenetére
Sajna nem tudok cikkszámot mondani, S-Cross-hoz és Vitarához jó lenne amit linkeltél cikkszám alapján, de a Swift-el passzolom sajnos a kérdést...
Suzuki topikban kérdezz rá, hátha dethroner vagy ncc1701 tudni fogja fejből..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
rbalint88
addikt
válasz stickermajom #41245 üzenetére
Vard meg az uj tesztet, ha belefer. Evrol evre valtozik a keverek, sokszor nem az elonyere.
-
Qru
MODERÁTOR
-
2ozzmexy
senior tag
Yokohama-t adnak rá gyárilag (170k-ért sokkla jobb gumival is meg tudod venni ha magadnak szeded össze), felnit ahogyan tboldi is írta webshopból érdemes rendelni, TPMS szettet meg aliról aztán annyi...
A Vitara utángyártott (Marutti) 16"-os lemezfelnije volt szállítással 12k/db körül, egy garnitúra alis TPMS szelep olyan 10-14k, a gyárinak (VDO) ennyi darabja!
Kléber ha választani lehet és nem nagy az árkülönbség.Kicsit több meló neked, de kevesebbért többet kap a végén a tulaj...
(hogy legyen viszonyítási alapod: Vitara 16"-os gyári téliszett Yokohama-val 240k a szalonban, én 170k körül vettem egy alsópolcos téligumival [link] , de ha ügyes vagy sokkal olcsóbban kijössz)"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Kornel
veterán
Kleber teszteken jobban szerepelt.
Kettő közül én azt venném. -
tboldi
nagyúr
Felni és szenzor ügyben nézz körül a Suzuki specifikus webshopoknál (Suzuminn, Sumo, Suzuparts, stb.), általában ezek valamelyikénél szokott a legolcsóbb lenni.
-
Laybee
őstag
válasz stickermajom #35135 üzenetére
En ugy vagyok vele, mi van ha azon a fel méteren múlik valami , ezért szoktam maxolni a gumikat.
-
Laybee
őstag
válasz stickermajom #35129 üzenetére
Hat nekem az van, szeretem az overkillt
-
Laybee
őstag
válasz stickermajom #35117 üzenetére
De van Conti ts860 is..
-
Qru
MODERÁTOR
+1 szavazat a télies 4évszakosra (Nexen, Apollo). Ha ragaszkodsz a télihez, akkor Barum Polaris 5.
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
én arra vennék nexen 4s-t és akkor le van tudva egész évre... abs és értelmezhető futómű nélkül kb bármi lehet rajta, ezt meg legalább nem kell cserélgetni.
-
Pocee
senior tag
válasz stickermajom #30182 üzenetére
hogy érted,ha találok?elkapkodták? csomó webshop hozza,egyből kérdezzem meg,hogy tudják e szállítani mert lehet nincs is nekik?
Mr.Brightside
-
szőröscica
addikt
válasz stickermajom #30080 üzenetére
Durva, meg az Am/aban is csak 2.8 az eco
-
rbalint88
addikt
válasz stickermajom #30084 üzenetére
az nagyon durva. tavaly mikor vettem az alfára a bridgestone-okat, az idióta gumis felnyomta 3 barra őket, hát azt hittem kiesik a futómú az autó alól. 2,5-ön rögtön jó lett.
kíváncsi leszek, mit művel a splash-sel a nyomáscsökkentés, mert a Budaörs- Margit híd távon két hete nem hozott az Alkotáson a waze, hanem fent a hegyen, tökön-paszulyon keresztül jövök haza. -
Reggie0
félisten
válasz stickermajom #30084 üzenetére
Hm, fura, hogy ennyire ballonos guminal milyen sokra kell felnyomni.
-
Qru
MODERÁTOR
Az durva.
mod:
Korminál is csak 2,8 bar az Eco (205/55R16 szintén).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Reggie0
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Csak nem Vitara vagy S-Cross?
Nagy divat lett a Suzukinál túlfujatni a gumikatcsak tudnám h az 1 tonnás kasztnihoz és elpattogós hátsó futóműhöz mi az istennek 3 bar...
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Süvi
őstag
válasz stickermajom #30067 üzenetére
Először én is azokat néztem, de
- félek, hogy összekarmolja az alufelnit
- nehezebb felrakni,
De lehet,hogy veszek egy olyat.[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz stickermajom #29891 üzenetére
Na, tiko gumi bekaphatja van még raktárjukban a polaris 5-ből 6 db de csak szerelve adják oda
A felnim még nincs kész, így megrendeltem máshonnanszerintem jónak tűnik..
-
Peter.70
addikt
válasz stickermajom #29907 üzenetére
Tied is made in Romania?
-
shteer
titán
válasz stickermajom #29889 üzenetére
tiko igen, személyes átvétel és szereltetés a 15kerben, 1 évvel ezelőtt. telefonos visszaigazolás, gyors teljesítés, tökéletes kiszolgálás, számlával, garival.
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Ezustroka
tag
válasz stickermajom #29745 üzenetére
Ha jól értem, a Barumot meg a semperitet inkább felejtsük is el?
Ha nem jelentene logisztikailag gondot, akkor tuti inkább ezt az automaxos rendelős verziót választanánk, így meg meg kell gondolni nagyon, hogyan tudjuk összehozni.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
Doki16
addikt
válasz stickermajom #29739 üzenetére
Nem úgy akarod, hogy a Contit eladod és a helyére egy négyévszakost teszel?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #29733 üzenetére
Hankook de egy Kleber Krisalp HP 3 még jobb lenne.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
-
veterán
válasz stickermajom #29683 üzenetére
Opelhez szokott lenni alternatív beszerzési forrás; könnyen lehet, hogy ez pl. passzol: [link]
-
BigBlackDog
veterán
válasz stickermajom #29695 üzenetére
Kleber Quadraxer 2 nem játszik? Olcsóbb jóval, mint a CC+ és ahogy látom, van készleten több helyen is.
-
szőröscica
addikt
válasz stickermajom #29695 üzenetére
A gumibrokernek egy telefont megereszthetsz. 72 órán belülre ígérik, én tőlük vettem, igaz, akkor volt nekik raktáron.
-
Doki16
addikt
TPMS-ről jut eszembe. Ma jön hozzám kollégám, hogy kiír neki valamit az autó. Tyre pressure check volt a felirat. Mondom valamelyik lapos fújjatok bele. Azt már megtették, de még mindig írja. Találgattunk egy sort, hogy mi lehet mire kinyögte, hogy kerékcsere volt télire másik felnin. Ohh mondom bazze, hát akkor abban nincs szenzor amit érzékeljen a kocsi Nem nagyon értette, hogy miért mi a gond, ha eddig jó volt.
Elváltunk annyival, hogy ha nem akar bele TPMS szenzort venni akkor barátkozzon meg vele mert ezt fogja látni egészen a következő cseréigA Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Kornel
veterán
Igaz nem ebben a méretben, de viszonyításképpen jó lehet.
Autobild 2018, 195/65 R15.Michelin CC+ 5,27 euro/1000km 58.800 km
Hankook winter I cept RS2 4,09 euro/1000 km 59.850 kmTehát 60.000 km alatt a Michelin 316,2 💶
A Hankook pedig 245,4 💶
A különbség 70,8~71 💶~23.000 HUF
Nyilván nagyobb méretben ez különbség nagyobb lehet, ki kell számolni, a futásteljesitmény nagyjából hasonló lesz.Ha nem veszel felnit, akkor éves átlagos 15.000 km-es futással számolva is a Michelin élettartama alatt (4 évvel számolva) nyolcszor cserélsz gumit, az +80.000 Ft lenne.
Ha veszel egy szett felnit TPMS-el, az kb. 120.000 HUF lesz, amúgy pusztán matematikailag számolva 5 szett négyévszakosnál hozza vissza az árát majd.
Azt még nem számoltam sehova, hogy egy újszerű nyári gumiért még pénzt is lehet kapni, az új gumi árának a felét minimum.
Ez csupán ár érték arányt mutat, azt nem vitatja el, hogy nagy hóban / jégen jobb lesz egy téli Hankook, mint egy CC+, vagy nyáron is jobb lesz egy prémium kategóriás abroncs.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz stickermajom #29681 üzenetére
Túl sok.
-
veterán
válasz stickermajom #29660 üzenetére
Gyanús, hogy az Astra J 205/60R16-on gurul; szemben a H-val és a K-val.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Doki16
addikt
válasz stickermajom #29664 üzenetére
Akkor mindenképpen azt vedd inkább. Egyelőre úgy tűnik, hogy a legjobb nyári keverékes 4 évszakos lesz.
-
Kornel
veterán
Ha tényleg az a méret, akkor az olcsó méret, CC+ vagy A005 nem fér bele?
-
Doki16
addikt
Szerintem egészen vállalható. [kép]
szerk.: Bár ha belefér én is a CC-t vagy az A005-t javasolnám.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz stickermajom #29630 üzenetére
Nyilván azt nem.
-
tboldi
nagyúr
válasz stickermajom #29424 üzenetére
Nagyobb bordamélység?
-
simonjoe
őstag
válasz stickermajom #29404 üzenetére
...szerinted műszaki vizsgán nem jön ki a teleszkóp hiba?, igaz májusban voltam vizsgáztatni, de mindent rendben találtak rajta. Első körben veszek 4 gyári teleszkópot az egyébként sem árt a lassan 10 éves autónak.
Majd keresek egy rendes futóművest, ami szerintem nem lesz 1xű.Joe
-
Motion_Blur
félisten
válasz stickermajom #29387 üzenetére
melyik fb csoport? hagy' mennyek má' neki
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kornel
veterán
válasz stickermajom #29387 üzenetére
Ennyi elmebeteget.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Kornel
veterán
válasz stickermajom #29291 üzenetére
Szerintem is.
De legjobb ilyenkor egy nyárias négyévszakos -
válasz stickermajom #29289 üzenetére
Ha a megcsúszás nem is a 10 fok miatt volt, de azért 25-30 fokban nem csúszott volna ekkorát, kevésbé lett volna veszélyes a szituáció szerintem.
-
válasz stickermajom #29279 üzenetére
Ja, már akkor 80 km-t megtettem az M6-oson és onnan lehajtva az első település után volt ez. De egyébként, ha megnézed a rénszarvas teszteket, azok a kocsik, amik 80 km/h-val meg tudják csinálni, már nagyon jónak számítanak. És azt nyári körülmények között csinálják. Nem meglepő, hogy nem tetszett neki egy ilyen manőver.
-
Peter.70
addikt
válasz stickermajom #29222 üzenetére
Te teszed fel?
-
speedernet
aktív tag
válasz stickermajom #29210 üzenetére
A mérete az biztos jó.
Ugyan az mint a J Astráé.
De az enyém nem lyukas.
Köszönöm így már csak meg találom. -
MODERÁTOR
válasz stickermajom #29194 üzenetére
Az enyém csehországi.
-
speedernet
aktív tag
válasz stickermajom #29185 üzenetére
Nem tudnál dobni egy linket ha megkérlek?
A Cruzeomra is ilyan csavar kell?
De unixnál horror ára van. -
stickermajom
addikt
válasz stickermajom #29114 üzenetére
Na, nem kellett leszednem végül.
Valóban tőcsavaros. Bár J-re találtam csak adatot 7zap-on, de szerintem nem változtattak J-K között. 12x1,5, 23 mm magassággal. 19-es kulcs kell hozzá. 9598799 a gyári cikkszám, Zsu-nál kemény 217 Ft a Febi Bilstein darabja.
-
Qru
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
válasz stickermajom #29106 üzenetére
Gyari kerekkulcs nincs? Azzal egyet kitekersz es rogton kiderul az igazsag.
-
veterán
válasz stickermajom #29097 üzenetére
Lehet hogy le vagyok maradva Opel témában az utóbbi 10 évben; de ezt megelőzően nem tőcsavar + anya, hanem kerékcsavar tartotta az összes Opel kerekét, és a gyári alufelni ugyanazzal a csavarral ment fel mint a lemezfelni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz stickermajom #28634 üzenetére
-
Skynet258
veterán
válasz stickermajom #28604 üzenetére
Tele vannak 1 csillagos értékelésekkel, az ügyfelet elküldik az anyjába szó szerint, csúsznak a szállítással meg ilyenek. Mondjuk nagyon nem érdekelne a dolog ilyen áron csúszhatnak 2 hetet is, csak nem értem ezt a munkagép sztorit. Mert ok, hogy a Vredenstein gyárt mezőgazdasági gépekre is abroncsot, de ugyanúgy Quadrac 5 néven futna? Mindegy megrendeltem max mielőtt kimegyek érte rákérdezek mi van.
-
zsole84
senior tag
válasz stickermajom #28415 üzenetére
Miben veszélyeztet, kifejtenéd? Ez nem forma-1, nyilván jobb 4 azonos gumi, de utána kellene nézni a jogszabályoknak, hogy mit lehet és mit nem mivel a kérdés erre vonatkozott, nem saját elgondolás után okoskodni.
[ Szerkesztve ]
-
windlord
őstag
válasz stickermajom #28352 üzenetére
Egyetemvaros - Egervolgy/Egerteto. Ott is videki a hangulat.
-
mettyuz
tag
válasz stickermajom #28332 üzenetére
Alu van alapból, pont ezek miatt gondolkoztam a második acélfelnin télre.
Buta kérdés, de a TPMS-t nem kell felprogramozni?Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak
-
mettyuz
tag
válasz stickermajom #28326 üzenetére
Köszi szépen.
A TPMS-t fel lehet programozni nem márkaszervizben?Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak
-
őstag
válasz stickermajom #28317 üzenetére
F-es Astrán 10 éve én is csak ilyet használtam, pedig hol voltak még akkor olyan úri huncutságok, mint Quatrac 5 és a többiek.🙂
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #28293 üzenetére
Ilyen használatra simán 4évszakosat vennék. A méret miatt elég szűk a választék GY Vector talán túlzás is de egy Vredestein Quatrac 5 minőségben is és árban is vállalható.
mod:
ftc: A T-s indexű TS860-at venném.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #28289 üzenetére
Ha kötözve van tárolva, akkor eldeformálódik a gumi és üt, kell neki nyomás alatt idő, hogy vissza álljon, én is jártam már így konkrétan gyorskötözővel voltak kettesével összefogva.
Ausztriába hetente 1 nap mentem az autóval, betonon állt nullától -15fokban, mikor elindultam ütött a gumi, amíg ki nem lógta magát, kb 5-10 km kellett neki
Kezdj el pozitívan gondolkodni, mert nem lesz ez így jó[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest