Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:36:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9047) fpatrik17 válasza jonnyjoker01 (#9044) üzenetére


fpatrik17
senior tag

Pontossan ugyanígy láttam a helyzetem, azért ilyen irányba indultam el (Childe-Beidou-Fischl). Továbbá Beidou annyira megtetszett, hogy mindenképpen maxolni szeretném szépen óvatossan. Semmi nem ad olyan elégedett "de kib*szott prau vagyok" érzést a játékban, mint a perfect counter. :D
Jean is azért pihen csak, mert a VV domaintől égnek áll a hajam, de én is úgy látom, az általad részletezett okok miatt is, hogy muszáj lesz őt kiépítenem jobban ebbe a csapatba.
Azt várom, hogy Beidou legyen végre a shopban, hogy C2 meglegyen aztán nagyon más lenne a leányzó fekvése... Fischl C6 meg sajna még álom marad egyelőre.

F34R:
Köszi az infot Shenhe-ről. Rosaria-t Phys DPS-nek használtam kb AR 40-ig, mivel kézenfekvő volt a Crescent Pike miatt. Nagyon szerettem, csak közben többiekre jöttek constellation-ök, aztán azóta háttérbe szorult.

Raiden-nek meg úgy en block mindenkinek farmolom folyamatosan az Emblem szettet, de egyelőre ennyire futotta. Az is csodával határos már nekem, hogy majd 4 szett kijött már, ami valamilyen szinten vállalható. Ráadásul Raiden-en ER Sands, ATK Goblet van, mivel ezekből jött össze épkézláb darab. :B XQ-nak még mindig vannak lila darabjai mint látható sajnos, de igyekszem farmolni folyamatosan.

Beidou C2-n, mint említettem nagyon-nagyon rajta vagyok, csak nem akar jönni Istenért se. Yanfei-ből is C2-ig jutottam csak, de őt mindenképpen maxolni szeretném, mert ő a kedvenc rohangálós mindenesem.

Írásaitok alapján B csapatnak pedig egyelőre szerintem az electrocharged játszik, mert arra van kiépítve több karakterem. Freeze-hez nagyon sokat kellene még farmolnom -> Rosaria - Kaeya - Diona is a semmihez áll közelebb jelenleg, mint a valamihez. :U

[ Szerkesztve ]

• Honor Magic5 Pro •

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.