Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:36:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8801) F34R válasza jonnyjoker01 (#8800) üzenetére


F34R
nagyúr

persze. :D [link] en innen neztem a suggallatot :P [link]

(#8802) xeon forever válasza F34R (#8801) üzenetére


xeon forever
addikt

Neee. Ez mar kezd olyan lenni, mintha nem is gémerek lennénk. :W
Azert csak hasznaljuk a fejunket is.
Ennyi erovel majdhogynem hasznalhatnank trainert is.
:F

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#8803) jonnyjoker01 válasza xeon forever (#8802) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Számomra ez szimpla idő megtakarítás. Nem játszok már annyit, mint régen, nincs időm arra hogy tesztelgessem a különböző artifactokat/szetteket.

@F34R: ez elég menő. Én viszont mobilos vagyok, ahogy nézem csak a cocogoat-ot tudnám használni talán. De már amúgy is mindegy, mert minden artifactem benne van és csak szökőévente adok hozzá egy-egy újat.

Üdv. Johnny

(#8804) jonnyjoker01 válasza F34R (#8801) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Kipróbáltam a cocogoat-ot, meglepően jól működik mobillal is, ha a képernyőmet telefonról megosztom scrcpy-vel. Kár hogy ez még akkor nem létezett, amikor hozzáadtam eredetileg a sok sok artifactemet :DDD

Üdv. Johnny

(#8805) F34R válasza xeon forever (#8802) üzenetére


F34R
nagyúr

Akkor koveted el azt a hibat, hogy nem megfelelo artifactot raksz ra. En meg gamer sosem leszek :D attol hogy ezt a gatcha gamet tolom.

#8804 jonnyjoker01

Most mar mind1 :DDD de igazabol ez build optimalizaciora van nem annyira raw dmg szamolgatasra.

(#8806) jonnyjoker01 válasza F34R (#8805) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Minek kell sebzést számolni, ha nem a build optimalizációra? :DD

Üdv. Johnny

(#8807) F34R válasza jonnyjoker01 (#8806) üzenetére


F34R
nagyúr

upcoming karakterre.

(#8808) jonnyjoker01 válasza F34R (#8807) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Akkor nem értelek. Lehet azt is számolni, általában megjelenés előtt pár nappal már ott virítanak az új karakterek (vagyis hogy még mindig ezt csinálják-e, azt nem tudom, csak Eulával kalkulálgattam megjelenés előtt). Én Eulára azért húztam pl, mert kiszámoltattam az optimizerrel, hogy mennyit sebezne az ultija saját fegyvereimmel/artifactjaimmal bizonyos enemyk ellen még megjelenése előtt zhonglival és superconducttal, anélkül stb. Elveszítettem a 50/50-t de nem baj így lett meg Kazuha garantáltan :DD

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#8809) F34R válasza jonnyjoker01 (#8808) üzenetére


F34R
nagyúr

ott van a honeyhunteren hetek ota, artifactja, fegyvere is. gyujtottem par fasza def piecet de ugye az uj arti domainjet meg nem nyittak meg.

(#8810) Shiro


Shiro
senior tag

Remeklekvár kódok:
KB6DKDNM7H49
BSNDJC747Z7D
AS7CJDP4NG7H
Kelleni fog annyi szent.
Jön Albedo, Elua, Itto... a Mastercard meg sír a sarokban. :DDD

Kapsz egy ingyen kardot, ami tulajdonképpen csak Albedónak lesz jó. "Marketing" :DDD ;]


[ Szerkesztve ]

(#8811) fpatrik17 válasza Shiro (#8810) üzenetére


fpatrik17
senior tag

Köszi!

Eula mikor fog jönni? Ő érdekelne :K

• Honor Magic5 Pro •

(#8812) Sordoran válasza Shiro (#8810) üzenetére


Sordoran
addikt

Nem tudtam nézni streamet, csak rövid videót néztem meg. Akkor most 3 banner lesz? :Y Utoljára ilyen februárban volt, mikor Hu Tao-t utolsó pillanatig titkolták, és akkor Xiao, Keqing majd Hu Tao volt 2-2-2 hétig.
A re-run bannerek amúgy mehetnének 2 hetekkel, így sűrűbben jönnének, több férne bele.
A három 5*-os közül egyedül Itto érdekel valamennyire, Eula megvan, Albedo pedig továbbra se jön be, nem látom erősségét. (valaki leírhatná, lusta vagyok rákeresni :DDD ) Geo supportnak ott van Zhongli, verhetetlen.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8813) Shiro válasza fpatrik17 (#8811) üzenetére


Shiro
senior tag

Egyszerre lesz majd Eula és Albedo banner.
Külön-külön lehet rájuk wishselni, a pittyük pedig közös lesz.

#8812 Sordoran.
Úgy számoltam, hogy Albedo Skillje az ingyenes kardal és az új artifact szettel (+geo rezonancia) 2 másodpercenként fog átlagosan kb 17000-et sebezni.

(#8814) Sordoran válasza Sordoran (#8812) üzenetére


Sordoran
addikt

Na a banner kérdésre meg is találtam választ: ha jól értem lesz event wish-nél néha a re-run-oknak egy második banner, vagyis párhuzamosan fut majd két event banner. Ezek között pedig nyugodt szívvel lehet dönteni melyik kell, mivel osztott a pity.
Példa:
Legyen 1-es és 2-es banner. Amennyiben nulláról indulva eltolunk 50 wish-t az 1-es banneren, után pedig 2-es bannerre áttérünk, ott 40 wish-en belül garantált egy 5*-os. Ugyanez az elv 4*-osoknál is, vagyis ha 2-es banneren tolsz 9 wish-t, akkor a következő wish 1-esre visszatérve már garantáltan 4*-os. Banner(ek) lejárta után pedig ugyanaz a pity megy tovább. (remélem érthető)
Díjazom a dolgot amúgy, hiszen re-run esetén azért azok akik már rendelkeznek adott 5*-os karakterrel nem szívesen wish-elnek. Így viszont lehet választani majd. Gyanítom 2.3-ban előbb Itto jön Garou-val, majd utána párhuzamosan Albedo és Eula bannerek lesznek.

Shiro #8813: Lassabb voltam, de alaposabb. :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8815) F34R válasza Sordoran (#8814) üzenetére


F34R
nagyúr

Nemar... :( annyit nem gyujtottem ossze. Itto meg kellene.. A masik dolog, Ganyuert talan dobnam Ittot.. de o kesobb jon es megint nem lesz primo :W

[ Szerkesztve ]

(#8816) Shiro válasza Sordoran (#8814) üzenetére


Shiro
senior tag

Buszon telórol, egy kicsit nehezebb. :DDD
Azt mondjuk nem bánnám ha dupla bannerek esetben nem lenne az 50% :U

Albedonán meg elfelejtettem, hogy azt a kardot lehet C5-re is fejleszteni, azzal együtt már 20000-et lehet vele tolni átlagosan.

[ Szerkesztve ]

(#8817) slimG


slimG
tag

Eula C1 nagy dmg boost, kell. De nem most számítottam az újrázására, pedig Itto nagyon b@szógépnek tűnik, és még a fegyvere is értelmesnek látszik.

e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp

(#8818) F34R


F34R
nagyúr

Valakit nem erdekel maj, vagy vese esetleg tudo? :DDD

(#8819) jonnyjoker01 válasza F34R (#8818) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Bocsi, én is kínálok és nem keresek :))

Livestream, újdonságok, hírekhez:

Itto-t nem terveztem kihúzni, azért költöttem el mindent (is) Hu Tao-ra. Viszont ez a trailer hű de kicseszett jó lett. Nagyon menő karakter. Gorou-ra több esély van, majd ráhúzok egy párszor, jó lenne full geo teambe csak úgy szórakozásból. Rerunok *szerencsére* nem érdekelnek. Talán C6 Albedo, de azt soha nem fogom megszerezni :DDD

Tartalom szempontjából elég szűkös lesz ez az update, de legalább érdekesnek néz ki. Beidou Hangout nagyon várós volt már, sztori téren Albedo is nagyon érdekel hogy mi a f@sz volt ez amit a trailerben láttunk :Y De úgy kb ennyi, emellett újrahasznosított eventeket kapunk. Mindenesetre örülök hogy visszatérünk Dragonspine-ra (hóemberekkel :D ), dob a téli hangulaton.

Üdv. Johnny

(#8820) F34R válasza jonnyjoker01 (#8819) üzenetére


F34R
nagyúr

Eula masodjara cseszik ki velem. Hat persze hogy az elso Banneren jon. Ittora talan ra kellene probalnom, de olyan terrible pity-m van hogy szerintem nem lesz eleg a megmaradt primogem.. foleg ugy hogy most egy standard 5* jon :U

Albedo helyett, talan beimplentalom a Geo Travellert, azt csak 50-rol kell felhuznom. Nem ugyanaz de talan helyettesiti az erzest.. Ezt az Eulat nem tudom feldogozni sehogy sem.
C6 Xinyan-al kellene valamit kezdenem phyisicalba meg talan megallja a helyet a kozepmezonyben.

(#8821) Sirandrish válasza F34R (#8820) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Ez melyik oldal? Nekem ennél is rosszabb :(

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8822) xeon forever válasza F34R (#8820) üzenetére


xeon forever
addikt

Nekem meg nagyon érik már egy QIQI

:U

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#8823) jonnyjoker01 válasza Sirandrish (#8821) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

paimon.moe

De 3 havonta max fel kell tölteni hozzá a statisztikákat mindig hogy megmaradjon.

Szerk.: Nem sikerült a link elsőre :U

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#8824) Shiro válasza jonnyjoker01 (#8823) üzenetére


Shiro
senior tag

Szerintem itt is csak 6 hónapot őriz meg. Az annál régebbi adatok csak azért vannak bent, mert a felhasználók még nem frissítették azokat.

#8819 jonnyjoker01
A jég tulajdonképpen egy monomineralitikus kristályszerkezettel rendelkező kőzet, ergo a Cryo csupán egy variációja a Geo-nak. :DDD
Ja de tényleg egyre szaporodnak a 2 vagy több elemet használni képes karakterek. Ha jól számolom már 6+1-en lehetnek. Nem lenne rossz, ha ezt a játékban is ki lehetne használni, mégha csak valamilyen event keretében is.

(#8825) Shiro


Shiro
senior tag

Néha elgondolkozom, hogy az adott elemmel rendelkező karaktereket mi kötheti össze, hogy mi az ami miatt az adott elem vizióját kapták.
S bár előre bocsájtom, hogy némiképp felületesek a lore-al kapcsolatos ismereteim, de van egy olyan érzésem, hogy a Cryo karakterek esetében ez a dolog az ellent mondás lehet.

Diona megveti az alkoholt, feltett szándéka, hogy tönkreteszi az iparágat, de mégis természetfeletti tehetsége van az alkoholos italok készítésében. Plusz poén hogy a bór istenéről nevezték el.

Chongyun egy rendkivüli tehetséges ördögűző, mégis túlzott ereje miatt egyszer sem sikerült még ördögi teremtménnyel szembenéznie

Qiqi aki egy élő halott

Rosaria az "ateista" apáca.
stb...

A másik elem aminél kissé kapisgálom az összefüggést az az Electro.
Ez esetben a karakterhez egy "másik" világ kapcsolódik. (Bár ez többnyire filozófiai értelmű)

Ei bezárkózott egy másik dimenzióba.

Fischl a chuuninbyou szindrómájával egy fantasy világban él.

Razor a vadon gyermeke

akit a farkasok neveltek.

Beidou a kalóz akinek a tenger az otthona.
...
Azért még egyszer megjegyzem, hogy a meghatározás Electro esetében kevésbé pontos.

(#8826) xeon forever


xeon forever
addikt

Van még rajtam kívül aki tapasztalt némi bugot a mostani Abyssban?
Megunál volt olyan, hogy 20 mp ig ütöttem mindennel amim van és semmi életerőt nem vesztett, majd egy ütéssel kiütötte a 40000HP-val rendelkező Hu taot(1400DEF ponttal) utána meg Kazuak ugyanez az ütésre csak 200HP-t vett le(900DEF pontal)
:W
Szerver válaszidőm 20-22ms

[ Szerkesztve ]

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#8827) F34R válasza xeon forever (#8826) üzenetére


F34R
nagyúr

Az nem bug, feature. :D
Mogyinak eleg ha a slime raugrik, vagy egy hydro mimic. milyen shield egyseged van?

(#8828) xeon forever válasza F34R (#8827) üzenetére


xeon forever
addikt

Milyen shield? :DDD
Van olyan is a játékban? :U
RS-Hutao-Kazu-Barbaraval mentem neki am.

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#8829) F34R válasza xeon forever (#8828) üzenetére


F34R
nagyúr

hogyne lenne.... Hu Tao, Noelle, Diona, Thoma, Xinyan.. kesobb Goro ... nyilvan Geo Daddy a legerosebb, tartosabb shielder.

(#8830) xeon forever válasza F34R (#8829) üzenetére


xeon forever
addikt

Jó értem én, de 40000HP-t lecsapjon, ugy, hogy előtte 20mp-ig ütöttem mindenkivel 3 Q-t ráengedtem és semmi. (RS Q, Hu Tao Q Kazu Q)
Na azé az már bug, nem feature... :W

[ Szerkesztve ]

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#8831) Urzu_7


Urzu_7
aktív tag

Elég sok minden el van törve a játékban kezdve a shieldektől egészen az íjászok autócélzásáig. CS válasza persze már több hónapja is csak "tudjuk, dolgozunk rajta" érdemi előrelépés nem történik :N

giran~

(#8832) F34R válasza xeon forever (#8830) üzenetére


F34R
nagyúr

kilep, game ujraindit.. majd megprobal ujra. azert ez nem szokvanyos.

(#8833) jonnyjoker01 válasza xeon forever (#8826) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Magu bácsi elég nagyokat üt, de nem nehéz megtanulni dodgeolni minden attackját. Elég lassan támad. Hogy miért nem tudod sebezni? Elején van egy pár másodperc amíg feláll és "előjön" a HP-ja. Többször nincs ilyen fázisa. Van hogy elteleportál amíg egy illúziója ottmarad. Az illúziója is jó nagyokat üt :D Továbbá van egy pajzsa ami minden támadást kivéd, ha túl messze vagy tőle. Pl. ha lerakod mellé Guobát majd elsétálsz akkor viccesen kivédi l mindig a tűzcsóvákat, miközben téged néz :D

Üdv. Johnny

(#8834) jonnyjoker01 válasza xeon forever (#8830) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Lejárt a szerk, találtam egy fasza videót, amiben az összes támadásán végigmegy hogyan kell iframelni.

Üdv. Johnny

(#8835) F34R válasza jonnyjoker01 (#8833) üzenetére


F34R
nagyúr

Igen, ugyan igy jartam pl Fischl madaraval is.. kivedte oket. :DDD szerintem a legjobban ugy lehet megtanulni ha solozod meg openworld-be.. akkor ra vagy kenyszerulve.. Annyi hogy Abyss-ban mar ugye 100-as es tobb a HP-ja.

(#8836) slimG válasza xeon forever (#8822) üzenetére


slimG
tag

Én pedig készülök Mona C6-ra :DD

e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp

(#8837) F34R válasza slimG (#8836) üzenetére


F34R
nagyúr

Hat ez sokkal jobb mint az enyem :DDD Haat.... inkabb Mona mint Qiqi.

(#8838) xeon forever válasza jonnyjoker01 (#8833) üzenetére


xeon forever
addikt

Jo ez mas teszta. Nekem konkretan bebugolt. Utottem rendesen, es semmi, olyan volt mikor telon beszakadt a halozat es 400ms valaszido volt es nem erzekelt semmit, mjd egyszercsak megjott a halozat es bumm:

Minden ott lett a pályán amit leraktaunk.
:U
CSak most nem volt ilyen jellegű gond.

[ Szerkesztve ]

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#8839) xeon forever


xeon forever
addikt

Kerestem mora farming videot:
https://youtu.be/7Ebm2gF4n3s
:DDD :DDD :DDD
Most kicsit kikapcsolom a Genshint... :B

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#8840) F34R válasza xeon forever (#8839) üzenetére


F34R
nagyúr

Jah, igen... ilyen a whaling... ha ki vagy fogyva mert nincs resined Ley lineozni.. akkor ott a Paimon shop. :U

(#8841) jonnyjoker01 válasza xeon forever (#8838) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Áh az is benne lehet igen. Mondjuk lehet a lag miatt egyszerre kaptad be az összes sebzését :D

Üdv. Johnny

(#8842) Shiro


Shiro
senior tag

Kövezettek meg, de Mogyi kissé gyenge.
Hétvégén sikerült feltornázni lvl 80-ig és kapott egy viszonylag jó Artifact szettet, de talán ha fele annyit sebez, mint Yoimiya. :( Oké persze ég hátra van egy ascend, meg 1-2 szint a talentekre, de tényleg azt hittem, hogy itt már azért mutatkozni fog valami az erejéből.
más példával élve Kokomi esetében szintén hátra van egy ascend, alacsonyabb talent szintekkel rendelkezik (lvl6 Attack és lvl7 Burst) valamint az Artifactjai is rosszabbak, de út mégis tudom hasznosítani Abyss 12- szintjén mint Sub DPS.

[ Szerkesztve ]

(#8843) jonnyjoker01 válasza Shiro (#8842) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Pedig van benne potenciál bőven, .
És még milyen lenne Homával Dragonsbane helyett és jobb artifactekkel :DD
Oké, nem sikerült egy ciklussal megölnöm, de ettől függetlenül nagyon keményen oda tud csapni. Ha minden krittel, akkor ~50k+20k+8k sebzés egy N2C kombóban (2 normal attack +1 charged). A kombókat érdemes gyakorolni és a charged attack animáció megszakítást.

[link] - nagyon részletes guide Hu Taohoz.

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#8844) F34R válasza Shiro (#8842) üzenetére


F34R
nagyúr

Nem csak nalad... nem is nagyon hasznalom csak open-world funolgatasra. akkor azt hittuk mennyire uberbaszo, es jott Yoimiya.

(#8845) Shiro válasza jonnyjoker01 (#8843) üzenetére


Shiro
senior tag

Ráraktam az adatlapomra, ha gondolod nézd meg mi lehet a hiba, de nálam valahogy messze nem így működik. :(

(#8846) xeon forever


xeon forever
addikt

Triplecrowned

:DD



Jön az Artifatct vadászat.

Napi 8 Domain 1 hónapon át (Max)

Esetleg javaslatokat várok, hova érdemes benéznem és miért. :)

[ Szerkesztve ]

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#8847) F34R válasza xeon forever (#8846) üzenetére


F34R
nagyúr

Kifejtettem: Emblem Domain, a 3rd crown meg waste of resources.

(#8848) F34R válasza jonnyjoker01 (#8843) üzenetére


F34R
nagyúr

Egy Raw, Hydro apply nelkuli sebzest tudnal nekem mutatni? mondjuk Cyro Floweren..

(#8849) jonnyjoker01 válasza F34R (#8848) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

(#8850) F34R válasza jonnyjoker01 (#8849) üzenetére


F34R
nagyúr

Koszi... nincs eleg critem.. egyebkent majdnem kb ezt tudja. van mikor nagy a dmg de altalaban lofaccc.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.