Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:36:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9351) Shiro válasza F34R (#9349) üzenetére


Shiro
senior tag

https://genshin.honeyhunterworld.com/db/monster/m_22050201/?lang=EN
Itt pár hozzászólás számomra elég informatív lett.
Az egyik Aile-tól, hogy a nagy kutyának 65%-al csökkenthető a resistje, így -40%-ra redukálható. (bár szerintem inkább -20%, mivel 0% alatt a resiszt csökkentő hatások hatékonysága feleződik.)
A másik Jerry-től, miszerint az Abyss 12. szintjén az ellenfeleknek 4 players HP-val rendelkeznek. (Nem tudom miért, de meg voltam győződve, hogy simán csak a lvl90 és a lvl100 közötti különbség miatt annyira tankosak, bár jobban belegondolva akkor simán el kéne párologniuk)
Szóval akkor ennek tudatában az Abyss 12-3-as szintjén megközelítőleg összesen ötmillió-nyolcszázhatvankettőezer pontnyi HP-t kell leveri az ellenfelekről, amire van összesen 3 percünk. Tehát ez egy olyan 33K átlag single target DPS-t jelent.

Szóval ennek tudatában Elctro oldalra a következőt csapatot akarom majd a frissítés után kipróbálni.
Keqing (10K AA DPS) - Beidou (8K Burst DPS) - Fischl (8K Skill DPS) - Nekromanta
Ez így 26K DPS ehhez jön az áldás 100% elemental DMG bónusz. (Feltételezve, hogy már mindenkinek van egy kb 100-120% DMG bónusza az úgy 45-50% ot jelent) Szóval már van 37-38K DPS. Ehhez hozzá jön az is, hogy Beidou Burst pl. pattog az ellenfelek között.
Plusz Nekromanta is hozzá tud járulni pár ezer pontnyi sebzéssel. Egyrészt az új Healer szettnek köszönhetően. A Thrilling Tales ad egy kis ATK buffot, illetve skilljével hozzá lehet segíteni a csapatot az Electro-Chrged reakcióhoz is.

A Geo oldalra meg Noelle-Albedo-Gorou-Yun Jin

Aztán remélem, hogy a tovább vihető az Elementál DMG bónusz az egyik szintről a másikra, illetve, hogy az egyik csapat nem nullázza le a másik bónuszát.
Na meg, hogy a bénaságom nem redukálja túlságosan az elképzeléseimet. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9352) F34R válasza Shiro (#9351) üzenetére


F34R
nagyúr

Van egy dolog ami sztem hibas ott. En is szoktam olvasgatni kommenteket mert nemelyik eleg goldie. Az hogy ugyanugy irja resistnek a Geo kutyunal, a Pyro meg mindkettovel kuldheto. Gyakorlatban meg is azt latom hogy a sajat elementjevel basszak szet oket.

12-1 Side A 2x 795K HP + 3x 273K HP
Side B 1x 795K HP + 5x 273K HP

12-2 Side A 2x 613K HP Geovishaps
Side B 3x 1.2M HP 3x Kenki

12-3 Side A 1x 582K HP + 1X 416K HP + 1X 970K HP (4hp RIFTHOUnd)
Side B 1x 643K HP + 2x 333K HP + 1X 970K HP (4hp Geo Rifthound) + Geo wave

Nah most ezt 36* ozni en nem fogom az kurva elet. A 2.4 es Abyss meg etto is durvabb lesz allitolag.

(#9353) Shiro válasza F34R (#9352) üzenetére


Shiro
senior tag

A resistek valamiért rosszak az egész oldalon, szóval a Rifthoundok esetében a Pyro és Geo is 25%

(#9354) Shiro


Shiro
senior tag

Jean, Amber, Rosaria és Mona kapni fognak egy-egy új skint ami az alap változatok némi módosítással. (A különbségek mögötti filozófia gondolom érthető. :DDD )
Természetesen azért az eredeti skinek is megmaradnak. :)


Kiegészítés helyi hozzászólásból:
"A kínai játékosoknak ez lesz az alap változat, +kapnak 1200 primót, a többiek pedig ingyen megkapják."

[ Szerkesztve ]

(#9355) jonnyjoker01 válasza Shiro (#9354) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Ezt a CCP cenzúra miatt csinálták?

Üdv. Johnny

(#9356) xeon forever


xeon forever
addikt

Well come home

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#9357) xeon forever válasza jonnyjoker01 (#9355) üzenetére


xeon forever
addikt

:)) :DDD

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#9358) Shiro válasza jonnyjoker01 (#9355) üzenetére


Shiro
senior tag

Gondolom igen.

Egy "C" kimaradt. :DDD

(#9359) xeon forever


xeon forever
addikt

H b+...
Csak ugy mellekesen mondom, ha valaki tobb windowsos eszkozon jaccik es be van kapcsolva a felhobe mentes, akkor vagy reinstall, vagy rendszervisszaallitas kell update utan. :W

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#9360) nonsen5e válasza Shiro (#9354) üzenetére


nonsen5e
addikt

Nekem a Rosaria, de főleg a Mona skin sokkal-sokkal jobban is tetszik mint az eredetik. :)

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#9361) kill_switch


kill_switch
senior tag

Olyanok amilyenek, de legalább már lesznek opciók... Több mint egy éve kint van a játék és eddig össz-vissz 2 skin került be... Gondolom nem látják benne a potenciált, mert azért az árért amiért megvehetők, valószínűleg nem sok ember nyúlt hozzájuk, de ha jóval olcsóbban adnák (~600 kristály), szerintem sokkal több ember szánná rá a velkinből eső potya kristályokat. De azért egy 10-es pull-t kevesen áldoznak be, pláne azok közül, akik max a velkint és/vagy a BP-t veszik. Nem is értem, minimális idő/pénz befektetéssel tudnának nyitni még egy pénzcsapot, de nem teszik... :DDD A F2P játékok egyik legnagyobb behúzása a skin-ezés, ha enyém lenne a játék, már minden karakternek lenne vagy 5 féle szettje az biztos. :DDD

(#9362) Sordoran válasza kill_switch (#9361) üzenetére


Sordoran
addikt

Már 3 skin van (megvásárolható Keqing skin, és event alkalmával jön Ningguang-ra is egy ingyen). Szóval ha beleszámoljuk ezt is, eddig 2 skin van/lesz ingyen megszerezhető 4*-os karakterre, és 2 megvásárolható standard 5*-osra. Most kap 4 karakter egy ráncfelvarrást, szintén ingyen. Van leak skinek jövőre nézve: bár erről nem tudni sokat, de elvileg Diluc és Fischl lesz két következő. Szerintem nincs gond mostani rendszerrel se, csak annyi hogy kevés. Viszont az áruk rendben van véleményem szerint, az ingyenes ugye alapból jön, míg aki megveszi mindig welkin-t, de nem költi el a crystal-t, annak abból kitelik a vásárolható skinre való is.
Kinek hogy alakul eddig az új patch? Én új zónának ugrottam elsőre neki, hogy Shenhe-nek tudjam szedni az új boss-ból a material-t, de elég hosszú a quest hozzá meguntam, így inkább toltam wish-t, és szerencsére bejött az 50%, így már szinte biztos, hogy Ganyu és Yae is meglesz. Valamint ha már Yae, kis leak videó róla.

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9363) kill_switch válasza Sordoran (#9362) üzenetére


kill_switch
senior tag

Na jó, csesszék meg... eddig nem érdekelt Yae, de ez a videó meg is változtatta a véleményem. :D Tök jó ez a Harry Potterezés amit nyom :DDD 50-50-el megyek neki Shenhe-nek, de ha nem jön össze, akkor így skippelni kell sajnos. Bizakodok, eddig 1x jött be 50-50, igazán dobhatna még egyet... :DD

(#9364) Shiro válasza nonsen5e (#9360) üzenetére


Shiro
senior tag

Nekem Jean és Rosaria, valahogy jobban is illik a hivatásukhoz. :DDD

(#9365) jonnyjoker01 válasza xeon forever (#9357) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Ez micsoda amúgy? Látom hogy egy párszor már kiraktad, de nem értem? :F :D

Üdv. Johnny

(#9366) xeon forever válasza jonnyjoker01 (#9365) üzenetére


xeon forever
addikt

Hááát....XD
Akkor lehet még gondolkozni :C

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#9367) jonnyjoker01 válasza Sordoran (#9362) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Fhú basszus... Amikor elkezdtem a játékot Lisát akartam main-nek mert rohadtul tetszik az electro mágus mint playstyle, csak hát annyira gyengusz volt szegény hogy muszáj volt váltanom, akkor lettem inkább Ningguang main.

Gondolkoztam C1 Ganyu-n, de akkor inkább gyűjtök Yae-re, nagyon menő. Az ulti animáció nagyon kemény rendesen libabőrös lettem attól a nézéstől :D Úgy tűnik akkor DPS kari lesz, nem tudom eldönteni mit csinál az E-je, de az ultija meg az auto attackjai is arra utalnak szerintem hogy offenzív karakter.

Üdv. Johnny

(#9368) F34R válasza jonnyjoker01 (#9367) üzenetére


F34R
nagyúr

Charged attack DPS.. lehet elore farmolni az ascensionjet. A ket uj vishap dobja neki.. ha mindenkeppen kell.

Mas: Ez az uj karakter completely broken.
Olyat dob buffba, allam leszakadt. Legkozelebbi rerunkor KELL!!! Whale szinten: Ayaka charged attack 80k/slash brutalis. Abyss legnehezebb 12-3 egy burst alatt kinyulnak, mind1 ki van a palyan.

(#9369) kill_switch válasza kill_switch (#9363) üzenetére


kill_switch
senior tag

Itto után 40 pull-ból jött is Shenhe, úgyhogy megint bejött az 50-50, ráadásul elég korán, úgyhogy jön Yae is. :DD

(#9370) Sordoran válasza jonnyjoker01 (#9367) üzenetére


Sordoran
addikt

Mikor először bejött az a burst animáció csak pislogtam. És a róka farkak, áhh... nagyon adja. :DDD Azt lehetett amúgy sejteni, hogy DPS lesz. Ha jól nézem, akkor az E-je rakja le azokat a róka cuccokat, és attól függően hány van lenn a burst-je többször sebez. (videó alapján, látni hogy ahány róka van lenn, annyiszor villámlik a burst az első után) Én bízok benne hogy Hu Tao és Ganyu után megkapjuk az isten electro DPS-t személyében. Extra leak amúgy, hogy elvileg jön új heti boss, aki Raiden Shogun lesz, és ő dobja neki material-t, valamint Ayato-nak is majd (ő Ayaka bátyja, de nem fog jönni 2.5-ben várhatóan). Bár az, hogy hogyan lesz Raiden Sohgun heti boss, miért küzdünk meg vele újra, jó kérdés. Videó alapján egy bábú lesz, tehát nem Ei, a valódi archon. Talán az átprogramozása közben sül el valami balul.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9371) jonnyjoker01 válasza Sordoran (#9370) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Értem. Nem rossz meglátás, tetszik az ötlet. Számokra vagyok még kíváncsi, legyen azért erős és akkor garantált húzás lesz :D Bár elég zavaró hogy akkor Itto menne parkolópályára, most húztam ki és tökre bejön, abyss-t is szétcsapja :(

Én azt teórizáltam, hogy Ei-nek szépen lassan kitisztul a feje, sztori questje is erre utal, csak aztán a bábúnak nem nagyon fog már tetszeni. Szerintem Ei kicsit simlizi a dolgot, szerintem nincs rosszul programozva meg elromolva vagy semmi, hanem simán csak nem hallgat Ei-re és ő magát is már az Örökkévalóság ellenségének tartja. Gondolom majd mi fogjuk lecsapni a bábút, Ei pedig átrakja magát egy másik bábú testébe vagy valami.

Apropó Abyss... nekem most első próbálkozásra lett meg a 36 csillag meglepetésemre (előző rotációban szenvedtem vele), felvegyem a 12-es szintet? Első fél nekem Zhongli - Albedo - Gorou - Itto, második fél Bennett - Xinqiu - Raiden - Hu Tao.

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#9372) Sordoran válasza jonnyjoker01 (#9371) üzenetére


Sordoran
addikt

Mindenképpen megszerzem, szóval majd ha a kezemben lesz megnézem mit tud. A számok, leakek becsapósak lehetnek. Minden új karakter bejövetelekor picit rájuk van szabva az abyss, szóval várjuk ki hogy teljesít hosszú távon ott Itto, mielőtt megkoronázod. (érted, korona, haha... ;] )
Nem csak az lehet balszerencse, hogy gonosszá válik, hanem pont amit te is írsz, Ei-t is ellenségként kezdi kezelni. Bár tegyük hozzá Raiden Shogun nem bábuszerű, itt viszont a térde nagyon árulkodó. Szóval ez lehet egy korábbi prototípus talán ami rossz kezekbe került, vagy szimplán csak belefutunk és ránk támad. Ki tudja, majd kiderül a háttere, erre vonatkozó leakek nem izgatnak. :DDD

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9373) F34R válasza Sordoran (#9372) üzenetére


F34R
nagyúr

Hat amennyire eddig is elhanyagolt volt a Geo..... volt egy jo patch meg egyebkent top tier DPS. De ugy mint a masik 100 ez is el lesz felejtve egy ido utan.

(#9374) jonnyjoker01 válasza Sordoran (#9372) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Három korona is van már rajta :DDD Észrevettem, hogy gyorsabban jönnek mint amennyire felhasználom őket, úgyhogy felhúztam őt, jól jön neki, mindegyik talent hasznos. Így is maradt még 4, Yae-t is majd megkoronázom ha sikerül jó csapatot építeni neki és szüksége is van rá, de addig is kapunk majd újakat még...

F12-ben sosincs buff, de iszonyatosan jó az AOE sebzése és a single target DPS is teljesen rendben van. Zhongli mellett egyedül a geo slime-ok tudnak kifogni rajta, de azt kétlem beraknák vagy az agyon buffolt F12 Abyss szerzetesek (F11 szerzetesekkel elbánt könnyedén), de akkor majd nem abban a félben használom ahova berakják őket. Geovishapek se kottyannak meg neki.

Most jött ki pár perce a keqingmains Itto guide, azon gondolkozom, hogy megvegyem-e a Serpent Spine-t neki, kb +20% sebzés lenne R1-en. Battlepass végéig van még idő rajta agyalni, aludni egy párat rá ... :D

Üdv. Johnny

(#9375) Shiro


Shiro
senior tag

(#9376) jonnyjoker01 válasza Sordoran (#9372) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Közben kikerült honey hunterre Yae...

Burst DPS lesz, alacsony az AA/CA sebzése jelenleg Lisa erősebb :( , nem szeret fielden maradni és nekem csak a Lost Prayer van meg mint 5 csillagos fegyver aminek a passzívja ezáltal használhatatlanná válik... Fáj nagyon...

Üdv. Johnny

(#9377) F34R válasza Shiro (#9375) üzenetére


F34R
nagyúr

ohhhh b+ :W

(#9378) Sordoran válasza jonnyjoker01 (#9376) üzenetére


Sordoran
addikt

Lelőtték az oldalt, vagy csak ideiglenesen nem tölti be, eh...
Megnézem majd számokat, másik oldalon sima leírás alapján ez nem derült ki egyértelműen. A megszerzését nem befolyásolja, mindenképpen kell. :DDD

Tegnap toltam még pár wish-t, mivel kellene Yun Jin, de persze hogy ha Chongyun van banneren, csak őt kapom... Ő is és Ningguang is már rég C6, igazán lehetne szerencsém a 4*-os karakterekkel is. Yanfei-t akarnám majd event alkalmával kiváltani (korábbi két banneren ő se tudott hazajönni), de lehet inkább ott szerzem be majd Yun jin-t, és Yanfei hátha kiesik Ganyu banneren. Vagy hazárdírozzak még Xiao banneren? (alapból ő nem kell, de mivel megvan saját fegyvere, nem lenne rossz őt se begyűjteni)

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9379) F34R válasza jonnyjoker01 (#9376) üzenetére


F34R
nagyúr

Skyward Atlas vagy a Widsith? meg kitudja mi lesz meg alternativa.

#Sordoran
Haggyad demiboit, Kuraranai ;]

(#9380) Shiro válasza Sordoran (#9378) üzenetére


Shiro
senior tag

Ezért jó ha bukod az 50%-ot, legalább van esélyed kihúzni az új 4 csillagost. :DDD

(#9381) kill_switch


kill_switch
senior tag

9BPCJCQGHAWZ
60 trinyó

(#9382) Shiro válasza Sordoran (#9370) üzenetére


Shiro
senior tag

Raiden Shogun boss fight.
Igen... jól láttátok. ;] :DDD

(#9383) Urzu_7 válasza Shiro (#9382) üzenetére


Urzu_7
aktív tag

Ahahahah
hahahaa
hahaha

hah...

giran~

(#9384) Sordoran válasza Shiro (#9382) üzenetére


Sordoran
addikt

Majd Beidou elintézi. ;]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9385) F34R válasza Sordoran (#9384) üzenetére


F34R
nagyúr

Counterozi a Slasht :P

(#9386) vakablak93


vakablak93
őstag

Lassacskán alakulgat Hu Tao, tudom nagyon messze van még a jótól de legalább már Domainezni tudok vele: [kép] , [kép]
Azt nem tudom mennyire fogja hátráltatni hogy a Deathmach-et nem tudom kraftolni, legalábbis nem tudok róla hogy a battlepasson kívül beszerezhető-e. Ti mit mondtok, veszett fejsze nyele lenne? Vagy elég lehet majd neki a későbbiekben is?
Hosszú távon az Abyss lenne a cél.

A másik DPS karakterem Eula, de rajta a Starsilver van amit, ha elégszer elpicsázom Childeot akkor lassacsán tudom majd craftolni, így ott ettől nem félek. Ott a crit rate hiánya idegel az artifactokon...

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

(#9387) jonnyjoker01 válasza vakablak93 (#9386) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Nem sok az F2P fegyver opció Hu Tao-nak, amihez egyáltalán nem kell költeni az két fegyver, Blackcliff (shopból starglitterért) vagy a White Tassel (3 csillagos, Liyue ládákból esik). Mindkettő egy szinten van erőben, úgyhogy szerintem felesleges rá pazarolni a starglittert, ha van elég darabod belőle és össze tudod rakni az R5-t. Abban tudsz még reménykedni, hogy az eddigi húzásaid közben esett olyan 4 csillagos fegyver amik jobbak nála. Ezek lennének a Dragonsbane vagy Lithic Spear. 5 csillagosok közül pedig csak a Primodial Jade Winged Spear és a Staff of Homa az ami jobbak ezeknél. Bármilyen másik fegyver mindegyik itt említettnél rosszabb.

Itt van egy táblázat ha érdekel, szerintem ez alapján döntsd el, hogy megéri-e neked a 4000 forintot a deathmatch.

Üdv. Johnny

(#9388) jonnyjoker01 válasza Sordoran (#9378) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Én majd kiválasztom ingyen a lantern rite eventből, nem fogok húzogatni. Itto is úgy esett ki tök véletlenül pity-n kívül, hogy csak Gorou-t akartam (bár most már örülök neki, nagyon megszerettem). Yae hazajövetelét nem akarom semmiképp sem elcseszni, akármennyire is sajnálom, hogy nem on field DPS lesz. Bár az még eldől hogy végül húzni fogok-e, majd a hivatalos megjelenés után várok egy picit az elemző videókra. Ha nem akkor is marad inkább egy rakat primo majd Dendro karakterekre és Sumeru-ra. :D Még egy esetleges Staff of Homa rerun csorbíthat be a terveimbe, de kétlem, hogy az egyhamar megtörténne.

Üdv. Johnny

(#9389) vakablak93 válasza jonnyjoker01 (#9387) üzenetére


vakablak93
őstag

Szia nagyon köszi a részletes választ, ez így nagyon átlátható :R :R :R

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

(#9390) Sordoran válasza jonnyjoker01 (#9388) üzenetére


Sordoran
addikt

Én is szerintem így teszek. Bár Yun Jin-al lettek volna terveim, így több constellation nem lett volna rossz, de hamar jött Shenhe, kockáztatni pedig nem akarok. Na meg van esély rá, hogy Ganyu banner alatt jön több Yanfei is. Ő viszont csak a gyűjteménybe kell, nincsenek vele hosszú távú terveim.
Ganyu és Yae is lényegében fix meglesz, aztán attól függően jön-e Venti rerun, vagy vele teszek majd próbát, vagy Yae fegyverével talán. Bár nem olyan 'must have' ránézésre, de mellette ha valóban Raiden Shogun jön rerun-al, akkor az ő fegyvere lesz másik, így már 2 jó fegyverért lehet megérné a fegyver banner.
Sumeru pedig messze van, majd ha jönnek első hivatalos információ morzsák (special programban), onnantól 2-3 patch legalább. :DDD

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9391) Shiro


Shiro
senior tag

Néhány új, (na jó nem annyira új) információk alapján arra következtetésre jutottam, hogy Albedo az erejét, vagy a benne levő potenciál tekintetében a "félistenek" közé sorolható.

Ennek alapja egyrészt a Rifthoundoktól lootolható karmok leírásai.
"A rifthoundok említésre sem méltóak Durin előtt"
" A világ minden csodájának el kéne sápadnia Cretaceus előtt, mely a legnagyobb alkotás mind közül"

Nekem ebből az jön le, hogy Albedo felülmúlja Durint.
Jó de az, hogy milyen erős lehet Durin az eddig nem igazán esett le. Mármint Vendi és Dvalin intézték el, de...

Réges régen pár ezer éve Decarabian volt a vihar isten aki régi Mondstadt felett uralkodott, és többször összecsapott Andriusszal. Hogy védje a népét és otthonát egy szélpajzzsal vette körül a várost és környékét, de az a helyieknek nem nagyon jött be és fellázadtak.
A lázadok közt volt Venti is aki ekkor még csak egy egyszerű szélszellem volt, a győzelem után istenné vált (Valószínűleg elnyelhette Decarabian erejét) felvette a csatában elesett bárd alakját, majd megpendítette a líra húrjait összezúzta a jeget és a havat és széjjelhasította a hegyeket.

Szóval megnézve régi Mondstadt (Stromterror's Lair) déli bejáratát. Szemlátomást nem éppen természetes képződmény,. ráadásul nem kis terület.

Szóval egy ereje teljében lévő Venti bizony nem az akit Signora fél kézzel elintézett volna.

Összehasonlításképpen az eddig ismert Arkhónok ereje a térképészek szívatását tekintve:


Dvalin tiszta Anemo energiából született, ereje vetekszik az istenekével.

Ezek után a következtetésem.
Durin bár meghalt a csatában, mégis képes volt felvennie a harcot egyszerre két istennel is. Az egyiket megsebesítette és mérgével hosszú évszázadokra legyengítette. (Dvalint ezért olyan könnyű legyőzni) majd persze a méreg átterjed Ventire mikor megpróbálta meggyógyítani. (Traveller hibájából)

Szóval Albedó ezt a Durint múlja felül, mint Rinedottir alkotása.

Ereje, vagy legalább is a benne levő potenciál még az istenek között is kiemelkedőnek számít.

Lehetséges, hogy Celestia azért pusztította le Khaenri'ah-t, mert megneszelték, hogy valaki ottan "szuper humánokat" és egyéb szörnyeket gyárt amiknek ereje veszélyezteti az ő felsőbbrendűségüket?
Khaenri'ah tervezhetett-e világuralomra törni, vagy Rinedottir netán csak tudományos érdeklődésből alkotott olyan lényeket, mint Durin és Albedo?

(#9392) vakablak93


vakablak93
őstag

Ezt nem hiszem el, tudjátok mi az új skinek oka? A kínai kormány szerint kell visszafogottabbnak lenniük, hát ezen beszarok [link]
Ezért lesz kinában alap az új skin az említett karakterekre... :W
Azaz szó sincs arról hogy nagyon skinezni akarnák a karaktereiket, egyszerűen ez is csak politikai nyomás....

Remélem ez nem azt jelenti hogy a jövőben uncsi karakterdesignok jelennek majd meg csak. :(

[ Szerkesztve ]

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

(#9393) Sordoran válasza vakablak93 (#9392) üzenetére


Sordoran
addikt

De, pontosan azt jelenti. Ahogy az se véletlen, hogy Ayaka már bétában is elérhető volt, sok idő telt el megjelenésig, és megjelenés előtt kapott új alsónemüt. Valahol kár is ez a fajta cenzúra, ugyanakkor nem nagy érvágás. Aki a karakterek külsején akar élvezkedni, annak van erre jobb forrás is. ;]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9394) jonnyjoker01 válasza Shiro (#9391) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Primordial Human Project. Remélem nem jövő decemberben kapunk legközelebb még több Rhinedottir lore-t. :DDD Köszi a szösszenetet, szeretem az ilyeneket olvasni. Youtube-on is rendszeresen nézek lore videókat :D

Üdv. Johnny

(#9395) vakablak93 válasza Sordoran (#9393) üzenetére


vakablak93
őstag

"karakterek külsején akar élvezkedni" :DDD ;] :D

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

(#9396) Sirandrish válasza vakablak93 (#9392) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Miért kéne uncsinak lenni azért mert nincs kint a segge egy rajzolt karakternek?
Sose értettem ezt. Ha "hús-vér" nőket kéne irányítani, még megérteném, de könyörgöm..ezek "mesehősök"..nem tökmindegy milyen ruha van rajtuk?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9397) kill_switch válasza Sirandrish (#9396) üzenetére


kill_switch
senior tag

Minden nap lessük őket, hogy lenne már mindegy? :DDD :))

(#9398) Sirandrish válasza kill_switch (#9397) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Hát szerencsére azért nem krumplikat kell nézni amit lefosott egy madár :D
Az hogy nem látszik ki a nuna ha lehajol a karakter nem feltétlenül baj, ahogy az sem ha térd alá ér egy szoknya...
Mármint a játékba..
Élőben megvetem én is ;] :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9399) jonnyjoker01 válasza vakablak93 (#9392) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Engem is zavart ez a dolog úgyhogy utána jártam. Igazából nem is a kínai kormány miatt. Egy feminista csoport brigádot rendezett a játék ellen és tömegesen jelentették a kormánynak. Van egy weboldal (12377.cn) amin keresztül lehet játékokat jelenteni bármilyen okból és tényleg hallgat rá a kormány (sajnos) például volt egy kínai MOBA játék aminek az ikonját azért kellett megváltoztatni, mert 1 (egy darab!) szülő jelentette, hogy péniszre hasonlít. Sokan mondják azt látsz meg egy dologban amit szeretnél.... :DDD :W Szóval a végső döntést ők hozták meg, de ha nincs jelentve a játék, akkor nem lett volna belőle semmi.

Egy csomó játékkal értek el már hasonlóakat ugyanez a csoport és más csoportok is, a kormány inkább a CCP elleni dolgokat cenzúrázzák. De máshogy megy az egész procedúra. Mielőtt kiadsz egy játékot vagy frissítést Kínában, a kormány megvizsgálja a tartalmat és döntik el, hogy mehet-e vagy sem. Sokan teórizálják például, hogy Inazuma sztorija azért lett olyan "lightos" amilyen, mert a történetben egy kormány elleni felkelést ábrázolnak ami nem nagyon tetszett a CCP-nek, visszautasították és utólag kellett gyorsan módosításokat végezni a sztorin kiadás előtt.

Több infó ebben a videóban (angol).

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#9400) vakablak93 válasza Sirandrish (#9396) üzenetére


vakablak93
őstag

Lehet kicsit hirtelen fogalmaztam, alapvetően engem se izgatna, csak attól tartok hogy ez csak a kezdet, aztán a végén mi lesz belőle.
Engem se izgat van-e segge egy karakternek hisz ahogy te is mondtad ezek mesehősök, nekem személy szerint a karakterek aranyossága a fontosabb mint pl Diona, Noelle, Yun Jin, de kapaszkodj meg tudok olyat aki kb a hátsó design miatt wishelt Eulára :DDD

#9399 jonnyjoker01: köszi így már érthetőbb a sztori, de ezeknél is felmerül bennem a gondololat hogy egy játékból hogy jutnak el eddig a gondolatig :F , egyszerűen nem értem.
Valahogy azt érzem nem komplettek ott néhányan.

[ Szerkesztve ]

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.