Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #17001 üzenetére
Nem hiszem, hogy sok energiát tudnék beleölni tartalomgyártásba. Persze a TG hatalom gyakorlását én is szeretném. Egyébként csak egyszer kéne egy összefoglalót írni és kész. Sok dolog a genshinnel egyezik, csak megnevezés más, így akár mindkét játéknak össze lehetne dobni egy-egy összefoglalót ugyanabból az alapból.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
Utolsó félig off:
Első50/50
Csakúgy mint Genshinben a Single Wish powa itt is a Single Warp lesz a tuti.
"Főleg ha nem akarsz pénzt égetni".
A kezdő accom igy néz ki, a luck istene volt velem ismét az elmúlt 1 hétben, mindenki megérkezett(még jó, hogy nem a MÁV-val jöttek XD) akit szerettem.
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #16973 üzenetére
Tegnap kipróbáltam Cynoval 12-1-ben
Oké, hogy csak 40K HP-ja és lvl7-es börstje volt, de nem igazán váltotta be a reményeimet.
Cyno viszonylag sokat sebez, már az első rotációba belefért, hogy a korkodilt és a tigrist sebezzem, viszont mindig az lett a végeredmény, hogy Cyno előbb halt meg mint azok.
Másrészt szerintem Cyno igazán egy Hyperbloom csapatban tud erős lenni.
Cyno mellé kell még egy electro karakter az energia töltés miatt.
Kell egy Xingqiu vagy Yelan
Baizhu nem applikál elég dendrót, így ő kiesik. Az egyetlen valid opció az Nahida.
Szóval az electrónál kell healert tenni.
Alhaitham mellett is kb ugyan ez, a passzív védelme és a dendró applikációja nem váltotta be a reményeimet.
Az egyetlen Quicken csapat amiben azt mondom, hogy jó volt, az a
Nahida-Baizhu-Fischl-Beidou volt.
Itt gondoltam rá, hogy lehetne egy olyat, hogy Baizhunak kraftolok egy Hakushin Ringet, mondván, hogy van három erős sub dps-em
Baizhu egy kicsivel jobb NA dps mint Nahida.
Viszont az R5 Hakushin is max 8%-os sebzésnövekedést jelentene csapatszinten.
(De csak két prototype könyvem van, amiből Lisának farmolnék Mappa Marét, mert tök jól néz ki az új skinnjével )
Plusz minden harmadik másodpercben elfelejtem, hogy Baizhu melee és nem ranged.
Egyébiránt egyre azt érzem, hogy Nahida denro Xingqiu. Egyszerűen olyan, mint a "koreai vizes fiu" Yelan megjelenése előtt. Az a legnagyobb gyengesége, hogy nincs belőle kettő.
S kb ugyan ez a helyzet Kavehval is. papíron tök jó ő is, de a gyakorlatban tele vannak problémákkal.
Másrészt arra jó Bauzhu, hogy mivel kell neki artifactot farmolnom, eset pár reménykeltő darab a Deepwood szettből is, így lehet majd át tudom építeni Nahidát. -
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #17005 üzenetére
Én már nem húzok ki új unitot anélkül, hogy megnézném a zajef (, illetve a jstern) pre release analízist és lehetőleg a first impression-t.
Szerk: Nem is csak azért, hogy kihúzzam e, hanem hogy tudjam mire vállalkozok.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #17005 üzenetére
Nekem is parezer vagy inkabb tizezer primogem banta rossz dontesemet. Az a baj karaktereket nem lehet beolvasztani, legalabb a materialt meg a talentet visszadhatna.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz emiki6 #17006 üzenetére
Én fél éve nem húztam már semmit úgyhogy azt gondoltam két dendro karakterrel és Nilou-val csak nem lőhetek nagyon mellé. Annyira azért nem hat meg, még mindig van 140 pullom, meg amúgy is most elég erős backburneren van a játék számomra, nagyon kiégtem. Csak az eventeket csinálom mostanság. Amikor az összes heti tartalom elérhető egyben megcsinálom. Évek óta várok arra, hogy fejlesszék az alapjátékot és vagy engedjenek a rabszolgaláncból, vagy adjanak több jelentőségteljes tartalmat, de mostmár látom hogy sosem fognak változtatni semmin.
Nagyon közel vagyok ahhoz hogy átváltsak évente egyszer-kétszer elővevős üzemmódba, mert az egyedüli dolog ami miatt nem hagytam abba teljesen, az a sztori és a világ. Viszont az ilyen tartalmak szökőévente egyszer jönnek ki, ha patchenként csinálom akkor jelentéktelenebbnek érződik mert olyan kevés.
Így utólag visszanézve a karakterek iszonyatosan fontosak voltak számomra hogy frissnek érződjön a játék és az az irány amibe elmentek (niche vagy használhatatlan vagy unalmas karakterek gyártása) nagyon megkeseríti a játékot számomra. A teljes dendró element is nagyon félrement nálam, rájöttem hogy mi is igazából a problémám vele, ami a tervezéséből adódik és a fentebb említett pontot támogatja, lehet írok majd egy szösszenetet róla.
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #17008 üzenetére
Nekem a hyperbloom annyira kikönnyítette a játékot, hogy a grind nem zavar már, mert kisujjból kirázom. Szóval én örülök a dendro-nak.
Pont nemrég jöttem rá, hogy nahida + yelan + zhongli + EM raiden még phase 1-ben ki tudta fingatni a shogunt, ami azért elég komoly.A napi és heti szarok csinálgatását viszont tervezem abbahagyni v mérsékelni, mert ha kevés az idő, akkor fontosabb dolgoktól veszi el az időt.
A dailyk túl repetitívek és nincsenek meg elég gyorsan.
Az, hogy napi 2x kell belépni, hogy ne legyen resin cap, az szintén nem esik jól.Jó lenne átállnom nekem is arra, hogy csak az eventeket csinálom, több idő jutna hasznos dolgokra.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
Én is kiszedtem Nilout, de amennyire mondták hogy Nahidával mekkora királyok, én nem nagyon látom!
Biztos én csinálom rosszúl, mert sose foglalkoztam a rotációkkal meg kutyafaszákkal, de akkor sem érzem olyan keménynek. Pedig raktam mellé Thignarit/Alhaitham-ot is meg Kokomit.
Ahhoz meg lusta vagyok (nem érdekel annyira) hogy utána nézzekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
donmackó
addikt
Hogy lehet megcsinálni a raiden shogun training-et? Azt amikor egy kőnél kell gyakorolni a támadások kivédését. Hiába nézem a tecső videókat, nekem valahogy más sorrendben adja.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Shiro
senior tag
válasz donmackó #17011 üzenetére
Bár nem tudom miféle taktika kellett, vagy volt, de a legjobb megoldás, hogy buffolod a mozgékonyságod
1 Főzz pár olyan kaját, amitől kevésbé fogy a staminád futás közben
2. Ajánlott karakterek. Sayu, Yelan, Scaramouche, Rosaria, Dehya, Ayaka, Mona illetve a csapatban legyen légalább két anemo.
Sayu, Yelan, Scaramouche olyan karakterek, akik a képességeikkel tudnak úgy mozogni, hogy nem fogyasztanaj staminát.
Rosaria (éjszaka), Dehya (nappal) és a két anemo karakter buffokják a mozgási sebességet
Ayaka és Mona alter sprintje gyorsabb, mint a sima futás.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz donmackó #17011 üzenetére
Gyakorlás. Addig próbálkozol, ameddig nem sikerül. Én kifejezetten élveztem, hiába voltam béna.
Annyi a lényeg, hogy nem szabad bekapj sok ütést, el kell kerüld őket. Asszem elkerülés az is, ha megfelelő időben dodge-olsz."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
xeon forever
addikt
Én ennek az érzésnek elkerülése érdekében huzok minden karaktert maxra, ha megvan jönnek a talentek es az artifactok. Egy jó artifactokkal és 9-9-9 ig felhúzott karakter bármilyen körülmények között használható OW, és az Abysst is lehet változatosan játszani. Illetve ha koronazol, és BiS weapon+meta artifactok vannak rajta nuke team is kiepitheto...
Pl nuke teamek nagyon adják:
Raiden-Kazuha-Bennet-Mona.
Shenhe-Kazuha-Kokomi-Ayaka.
Xingcsò-Yelan-Bennet-Hutao
Raiden-Nahida-Kokomi-Mona
StbPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
donmackó
addikt
válasz emiki6 #17013 üzenetére
Na igen, gyakorlás, meg ha nem szívatna a mobilos irányítás. Sokszor van hogy csak úgy random megáll ha távolabb húzom az ujjam a kontrollertől. Azért egy sprint vagy megállás nélküli futás gombot igazán rakhattak volna bele. A legtöbb játékban van, vagy akkor a kontroller el ne legyen érzékelési távolsága.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #17014 üzenetére
Az feltűnt, hogy ezekben a csapatoknál legalább két ötcsillagos van?
Az utolsó még csak azokból áll.Sajna egyre inkább szükség van az ilyen csapatokra.
-
emiki6
veterán
Na, itt a Nahida hyperbloom shogun phase 1 defeat: [link]
Próbáltam már pár csapatot, de csak így, Nahi - Yelan (C1R1) - ZL - EM Raiden kombóval sikerült, ott se mindig, van benne RNG, hogy épp hogyan támad a shogun, ami keresztbe tud tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #17020 üzenetére
Anno volt nekem erre egy nem szokványos megoldásom.
https://youtu.be/L8lUZOoFPXQ
Akkoriban a normál attack volt a mániám. -
xeon forever
addikt
Így kb10 nappal a banner vége előtt gondolkozom, hogy most vagy Yoimiya legyen.
Akinek megvan Baizhu lát benne fantáziát? Vagy csak kaptunk egy töltelék Dendro healert YaoYao után?PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #17025 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, bár ahogy olvasgattam eddig itt, nem nagyon éri meg. Biztos van helye, olyan csapat amibe jó, de nem egy univerzális karakter mint pl. Nahida, Yelan stb.
Kicsit úgy érzem, hogy a régóta várt karakterekkel mostohán bánik a mihoyo. Baizhu mellett Yae Miko, Wanderer és Dehya is sokáig volt húzva orrunk előtt, majd mikor bekerültek elég 'nyeh' lett mindegyik (egyik se az a must have kategória). Egyedül Ayaka volt akire sok ideig vártunk, és megállta helyét.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #17026 üzenetére
Én ugyan nem húztam ki, csak zajefet nézek, de Baizhu tipikusan olyan, akit kihúzhatsz a karakter miatt, de mint unit skippelhető. Nem rossz, de nem is kiemelkedő: oké unit.
-
xeon forever
addikt
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #17028 üzenetére
Aha, én a helyedben szimpátia alapján választanék.
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #17029 üzenetére
Én is így teszek, Yoimiya mindig kellett, de nem mint unit, így előző két alkalmommal más elvette tőle a figyelmet, és biztosra mentem, így skippeltem. Most viszont van annyi tartalékom, hogy rámenjek.
Érdekesség, most szombaton lesz a special program az új patch-ről. Eddig péntek, néha vasárnap volt, nem tudom most miért variálták meg megint.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Mike
veterán
Nehezebb lett a játék? Tegnap játszogattam, és thundering furry domainben meghalt Kazuha Aztán Bennett is
Nem emlékszem hogy valaha volt ilyen.
Vagy egyszerűen ennyire elszoktam tőle? -
xeon forever
addikt
Its Made my day...
https://youtube.com/shorts/7EPPczYWn4A
-
xeon forever
addikt
Honkai Star rail 1.3 leak.
Irány teyvat?
https://youtube.com/shorts/d2BSPuR4i5EPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #17034 üzenetére
Az infó lehet valós, de a videó szerintem kamu. Ránézésre simán olyan, mintha starrail karakter modelleket berakták volna egy moddolt genshin-be. Én azt mondom ne legyen igaz, nem érzem szükségét ilyen mélységbe összemosni a két világot még.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #17036 üzenetére
Úgy hívják az a szárnyat, hogy easter egg.
-
Shiro
senior tag
Kész, kvázi negyed óra alatt meglett.
(Persze ha nem számopljuk a heteken át tartó farmolást, és a rengeteg csapatvariáció kipróbálását)Én esküszöm őszintén, hogy Kavehét akartam használni.
De energia problémák miatt nem lehet rajta használni azt a 200EM -et adó korábban kapott eventes klémórt.
Illetve nem sikerült kihúzni a Paradise Lostból a full EM verziót.
Szóval felhúztam a Deepwood azon EM-el rendelkező darabjait, amik akkor estek, mikor Baizhunak farmoltam HP szettet.
Szóval Kaveh első körben megkapta azokat, és mellé a Sacrificial Greatswordot.
Az egész iszonyat problémás olt.
Egyszerűen nem éreztem azt, hogy a Baizhu-Nilou-Xingqiu-Kaveh csapat összeillene.
Pedig papíron ennek qrva jónak kellene lennie. (Aztán lehet csak korán feladtam)
Szóval akkor egy másik dendro applikátort, így került Travellerhez a Deepwood EM-es darabjai. (megj: mint utólag kiderült Sandsból rajta maradt a HP )
Így nmár érezhetően jobb volt, de valami hiányzott. Szóval a maradék XP könyvemet is felhasználva Baizhu és Traveller lvl80-ról lvl90-re húzva.
Aztán, mivel Bauzhu volt a kvázi main dps, mi lenne EM-et kapna?
S bejött. Egyedül a Trio Kenki volt egy kcisit problémásabb a cryo field miatt, szóval emiatt lehet jobb lett volna a csapatban egy Yaoyao, de neki még hiányzik 20 boss material az ascensionhoz.
Az A oldalon eredetileg Alhaitham is benne lett volna a csapatban, de hiába van nagy sebzése, egyszerűen nem sikerült az első teremben jó időt futni vele.
De aztán eszembe jutott, hogy mivel Nahidán már Deepwood van, mi lenne ha kipróbálnám a Hyperbloomot?
S el nem hittem a csodát. Bár kellett pár chamber reset, de az egész szintet egyben végig tudtam vinni.
Statok az Enkában. -
xeon forever
addikt
Grat. Ezek szerint valamire jó lehet Baizhu.
Nekem a szokásos Raiden és Hutao csapattal csapattam...
Néztem az Abyss statisztikai oldalon, hogy csak a sikeres floor esetén menti a statokat?
Raidenneln ütöttem 500k körül, strongest single strike pedig csak 333k jelenik meg.?[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #17041 üzenetére
Inkább Baizhu életben tartása lehet a gond...
#17042 F34R
Shunobu Hyperbloom? Akkor lehet Kukit kéne húzni.[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Instructort adtam neki, szerintem dendro alapú csapatokba jobban illik, meg Moon Fruit miatt amúgy is értelmetlen az ATK boost.
Másrészről meg sikerült újfent csalódnom Baizhuiban.
Anno tényleg csak egy elvárásom volt vele szemben, hogy dendró alapú csapatokban legyen egy jobb választás, mint Zhongli.
Gondoltam kipróbálom a Lisa hyperbloomot.
Zhonglival teljesen válalható 38K bloom sebzés. (Még ráfér némi csiszolás)
Bazhuval használhatatlan. -
Urzu_7
aktív tag
Körkérdés csak hogy tudjam nem én őrültem meg.
Nálatok is olyan az íjászat, hogy ha céloztok és közel van a célkereszt egy ellenséghez akkor rácuppan mintha valami aim assist lenne?
https://www.youtube.com/watch?v=2HEq0qs5p9ggiran~
-
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest