Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:36:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8651) F34R válasza kill_switch (#8650) üzenetére


F34R
nagyúr

Hmm true... be kell menned 1000x hogy latszatra jo artifactot kapjal, kozben meg fejlesztesnel potencialisan lehet szar is.. DEF et azert kapod mert Itto Main. :DDD majd figyeld meg a sajat artifact domainjeben rittig nem fogsz azt kapni. :D

Igazabol meg Tsurumi maradt meg nem 100 ra. meg inuzamaban van ketto ami 99 % de mar leszarom.

(#8652) kill_switch válasza F34R (#8651) üzenetére


kill_switch
senior tag

Ja, gondoltam rá, hogy Zhongli-ra összeszedem a Tenacity szettet, de oda tuti nem esne DEF. :DDD Bár Emblem goblet-ből már van sok GEO DMG is main stat-tal, nyilván, mivel az sem kell. XD

Nekem csak a kagylós sziget van 99-en, minden más 100, de ott nem is találom mit hagytam ki, majd egyszer ha nagyon unatkozok rákeresek a secret-ekre youtube-on. De mivel a 100%-os felfedezésért sem simogatja meg a buksimat a játék, ezért engem sem zavar ha úgy marad. Biztos megterhelő lett volna legalább a szokásos, vaskos 5 primo-s achi-t beállítani rá. :DDD

(#8653) Urzu_7


Urzu_7
aktív tag

Mostani event-et úgy tudnám elképzelni még mintha egy persona játék lenne, amúgy is hajaz az egész rá. Kiválasztod a négy karaktert és különböző szinteket kéne csinálni miközben körökre van osztva az egész harcrendszer.
Ezzel a jelenlegivel csak annyi a bajom hogy túl egyszerű. Kihívás nincs, taktikákat nem kell alkalmazni, ti sem nagyon beszélgettek itt róla és máshol sem látom.
Persze ha meg nehezebb akkor az lenne a baj, nehéz megtalálni a készítőknek a balanszot de bízom benne hogy hamar kitalálnak valamit. Én spec bent hagynék egy pár korábbi event-es témát mint a Theater Mechanicus mert jelenleg csak resinégetéssel megy el a játék hébe-hóba valami történettel.

giran~

(#8654) fpatrik17 válasza kill_switch (#8650) üzenetére


fpatrik17
senior tag

Nálam meglett Childe, azóta spórólok a Primogennel... eddig mindig nyitottam azonnal mindenre. Igazából nem akarok mostanában új 5* karaktert, a meglévő 4*-os karaktereimre kellenének constellationok, de nagyon.

Ami érdekes, hogy Xingqui meglett C6 úgy, hogy Xiangling még egyedüli C4, az összes többi karakteremen eddig max C2-t tudtam elérni. Kb. folyamatosan őt dobta sima banneren is (Hálistennek, mert nagyon jó :B).

Közben nekiálltam párhuzamosan tápolni/farmolni a karaktereim, aztán égek kifele... :D
Eddig annyira nem foglalkoztam vele, mert minden üthető volt, de most szeretnék ráállni az abyss-ra is így AR 52 körül, meg elkezdeni maxolni a karaktereim. Eddig valahogy el is maradt, hogy ezzel foglalkozzak, lekötött a temérdek egyéb content a játékban.
3-4 visszonylag elfogadható Emblem szettet összefarmoltam (Raiden, Xiangling, Xingqui, Beidou), de még mindig bőven lenne hova fejlődni, viszont ez a nyomorúságos domain 2-3 hete nem dobott normális artit. Lassan kitépem a hajam.

Karakterek terén is átalakítottam a csapataim. Mivel fonatmániás vagyok ;] és a jatákstílusa is nagyon megtetszett Raiden-nek, így a következőképpen alakulnak a csapatok:

Általános mindenes team:
- Yanfei, Raiden, Xingqui, Bennett
Nagyon-nagyon megszerettem ezt az összeállítást, kb mindenre jó. Yanfei nagyon messziről is használható és Raiden E, illetve Xingqui Q-jával mindent agyoncsap. Kb. beszaladok velük a tömegbe, aztán mozogni se kell csak aprítani. Bossolásra is ez a kedvenc csapatom. A mocorgós/levegőben repkedős enemy-k ellen aztán főleg. Ha netán zavaró adott helyen az Overload, vagy esetleg electro resistes a boss, akkor Raiden helyére beteszem Sucrose-t ami tovább buffolja a csapatot, csak az ő játékstílusát még nem igazán érzem, ráadásul nincs constellation rá.

Abyss team-ek:
- Xiangling, Raiden, Xingqui, Bennett
- Childe, Beidou, Fischl, Barbara

Itt Childe-Beidou-Barbara elfogadható szinten kész van, viszont Fischl-re nincs még buildem.
Lvl 60-on csücsül ilyen lvl 4 körüli talentekkel.
Mit ajánlanátok neki? :)
Jelenleg Sacrificial Bow van rajta, de ez neki nem az igazi, csak nem voltam úgy öltözve, hogy az azóta beesett új íjakból felhúzzam bármelyiket is.
Van Stringless, illetve Viridescent Hunt de még nincsenek felhúzva. Szerintetek melyik lenne jobb neki a fenti csapatban? Ugyanígy érdekelne az Artifact kérdés is...
4*TF; 2*TF, 2*Glad/Shimenawa; 4*TS között vacilálok, ebből a 2+2 leosztást lenne gondolom legegszerűbb összeszedni.
Mit javasoltok reá?

Köszi! :D

[ Szerkesztve ]

• Honor Magic5 Pro •

(#8655) Sordoran válasza kill_switch (#8650) üzenetére


Sordoran
addikt

És mikor esik egy jófajta arti, amin egyedül csak egy DEF érték csúnya, akkor fejlesztés közben ezt a DEF-et tolja folyamat minden 4. szintlépésnél. :DDD Végén lehet többet érsz egy olyan artival, amin 2 rossz stat is van, ha cserébe a két jót sikerül növelned.
Nekem még utolsó 3 szigeten is van felfedezni való, szóval ha lesz időm és motivációm még le tudom magam kötni velük egy kis ideig. De ez tényleg aprópénz már. A mostani event tényleg nevetségesen egyszerű, ha már raknak bele nehezebb (Dire) szintet ami kihívás lenne, az lehetne legalább izzasztó. Eddig egyszer használtam csak én is kártyát, de akkor is csak megnézni milyen. Szükségem nem volt rá.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8656) F34R válasza kill_switch (#8652) üzenetére


F34R
nagyúr

En Mondstadtba es Liyueben nem allok sehogy van ahol csak 80% :DDD Zhonglira amugy is a HP kellene.

#8653 Urzu_7

En nem vagyok nagy gamer, de ad annyi buffot hogy Kazuha + Bennettel is vegig lehet szantani egy par Dungeont. vagy akar Zhongli + Jean.
nem is kell a full csapat.. Abyss azert szivatosabb.

#8655 Sordoran..
hagy ne mondjam mennyi main Def artim van amin fixen ott a crit rate crit dmg es nem def a substat... aztan egy sincs feltolva mert tudom hogy siras lesz a vege :DDD

(#8657) jonnyjoker01 válasza xeon forever (#8646) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Egy ideje már csak napikat csinálok hétköznap, hétvégén pedig egybe az eventet.. Engem már rohadtul zavar, hogy egy csomó olyan feature hiányzik, aminek alapnak kellett volna lennie már megjelenéskor (kontroller támogatás hellóóó??). Meg kicsit elegem van már az RNG-ből, 1,5 hónapja farmolom az emblem domaint... Commission achievement RNG is szörnyű...

Üdv. Johnny

(#8658) F34R válasza jonnyjoker01 (#8657) üzenetére


F34R
nagyúr

Hejjo. :D

Az uj gamejuk mondjuk nem lesz ilyen varhatoan.. viszont nekem az a korokre osztott tamadas jatekmechanizmus nem jon at. Meg a november 11-n jovo Tower of Fantasy-re leszek kivancsi

(#8659) jonnyjoker01 válasza F34R (#8658) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Engem nem érdekelnek a béna mobil játékok (sztorija lehet ettől jó, de gameplay nuku), ezzel is csak azért kezdtem el játszani mert nem működik cloud PC-n (erre sincs támogatás még mindig, pedig a patchenként kiküldött kérdőívben ott van a Cloud gaming mint platform opció és már vagy 6 reportot küldtem erről megjelenés óta... :U:U)

De amúgy így minimális mennyiségben még élvezhető a játék én azt mondom. Jó hétvégente chillezni és nyomni az eventeket, meg egy kis felfedezést mellé.

Üdv. Johnny

(#8660) Sordoran válasza jonnyjoker01 (#8659) üzenetére


Sordoran
addikt

A fő célcsoportnak megvan a megfelelő vas hozzá, így nem hiszem hogy ez fontos lenne nekik. Sőt, még ezzel motiválva is vannak emberek hogy mobilt váltsanak ha kevés ami van, ezzel pedig gyártók jól járnak. PC-n szintén elég alacsony a léc, persze nem IGP-s laptoppal kell tolni.

Mostani event meglepett, hogy teljesen szinkronosak átvezetők, míg az új sziget küldetése (még ha csak egy world quest is volt) nem volt szinkronizálva. De most kaptunk egy kis jelzést, ami jövőben archon questben visszatér majd, ezzel több köze van az eventnek a fő sztori szálhoz, mint az utolsó szigetnek. :DDD Van egy sanda gyanúm, hogy még lesz buli Inazuma-ban.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8661) F34R válasza Sordoran (#8660) üzenetére


F34R
nagyúr

Ami ugye nem feltetlen baj, en varok bele plot twistet, betrayalt es egyebb nyalanksagokat. ;]
Gepre visszaterve van hogy telon jobban fut, mint PC-n :DDD .. gepen mikor update changes nezek a menubol majd vissza, el kezd szaggatni. lehet valami bug.

(#8662) vakablak93


vakablak93
őstag

Na szevasztok, ahogy pár hónapja ígértem jöttem is pár kezdő kérdéssel, mivel az utóbbi 3-4 hétben eléggé rápörögtem a játékra.
Bocsássatok meg ha valami nagyon láma kérdés!, de lassan tanuló típus vagyok, holott legszívesebben éjjel nappal tolnám :DD

Iszonyúan megfogott főleg a hihetetlenszép grafikával PC-n és a szuper sztorikkal na meg a kawaiibbnál kawaibb karakterekkel, és még csak most fedezgetem fel a világot :B

1.Megjelentek nekem itt ezek tegnap, ha csinálom a napiküldiket hogy kapjam a kulcsokat, akkor utána ha ezeket felnyitogatom és megcsinálom amit kell akkor utána így megkaphatom a karaktereket? Vagy más a célja ezeknek?

2. Beidu számára szeretnék kardot kovácsoltatni ahelyett ami most van, még az elején nyitottam valami 3 csillagos cucc, ez szerintetek megfelelő lenne számára?

3. Valamint a kis kedvencem Noell kapcsán is ugyanezt kérdezném, mert többet is tudok kovácsoltatni, neki viszont most ez van nem tudom erről valamelyik amit csináltatni lehet előrelépépst jelentene-e?

4. További kérdés még mindig a kis cselédlányhoz, hogy milyen artifactot ajánlotok, hogy hamarabb feltöltse a Q képességét, megfigyeltem hogy sokkal lassabban tölti fel mint a másik 3 karakterem.

Előre is köszi a válaszaitokat! :R

[ Szerkesztve ]

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

(#8663) Sordoran válasza vakablak93 (#8662) üzenetére


Sordoran
addikt

1. Ezek csak hangout küldetések, magát a karaktert nem kapod meg. Egy kis sztorit ismerhetsz meg velük kapcsolatban, több féle végkifejlettel jutalmakért cserébe. De maga a karakter nem jár. :N

2. Lusta vagyok megnézni ez pontosan melyik fegyver is, németül pedig nem tudok. :DDD Van neten sok guide leírás, biztos német oldalakon is, de magyarban is találsz ahol megtalálod a választ, melyik ideális neki.

3. Itt is hasonló a válasz, de azt tudom, hogy Noelle-nek van EZ a craftolható 4*-os ami számára a legjobb.

4. Artifactban is DEF a legjobb számára, bár ez igazán C6-nál lesz hasznos. Önmagában ha az elemental burst-öt akarod gyakrabban tolni vele, akkor energy recharge-ra van szükség hozzá.

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8664) vakablak93 válasza Sordoran (#8663) üzenetére


vakablak93
őstag

Nagyon köszi, a válaszokat! :R
Akkor kis cselédlánynak kardcsere lesz.
A sztori meg egyéb jutalmak is érdekelnek, jó tudni köszi.

Egyetlen apróság lemeradt, vannak ezek az időszakos akciók a karakterek kipörgetéséhez, ezek mindig csak az újakat érintik, vagy a korábbiakra is szokott lenni újból akció?

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

(#8665) nonsen5e válasza vakablak93 (#8664) üzenetére


nonsen5e
addikt

Most éppen pl. egy régebbi karakter van harmadjára is a banneren (Childe), ahogy a következő is az lesz (Hu Tao), szóval időnként jönnek be régi 5*-osok is arra, de legalább ennyiszer az új karakterek vannak rajta, és ezeket csak ezekről az időszakosokról lehet megszerezni, a normál bannerben nem szerepelnek.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#8666) vakablak93 válasza nonsen5e (#8665) üzenetére


vakablak93
őstag

Köszi neked is :R

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

(#8667) slimG


slimG
tag

Gondolom láttátok, de ha nem akkor hirdetem néktek a jó hírt és a rossz hírt.
A jó, hogy Hu Tao rerun mellett visszatért sokak által hőn áhított ATi Radeon 9700 Pro Staff of Homa. A rossz hír, hogy jó gatcha szokás szerint a többi a banneren eléggé meh: Elegy of the End (bow), Wavebreaker's Fin (pole), Mouun's Moon (bow), Sacrifical Sword, Rainlasher, Wildsith. Aki akar költeni a fegyver bannerre hajrá, sok sikert!

[ Szerkesztve ]

e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp

(#8668) jonnyjoker01 válasza slimG (#8667) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

(#8669) Sordoran válasza slimG (#8667) üzenetére


Sordoran
addikt

Engem csak a karakter banner érdekel, nagyon nagy mázli hogy fegyver anno kiesett. És a karakter banner nagyon jó lesz, jön Thoma, Diona és Sayu is, mindegyik kell. :DDD Na meg Hu Tao kisasszony is C1-re mehet. Elég közel vagyok pity-hez, szóval lehet következő 10-esben már ki is esik (igaz most 50-50% van), de tovább kell menni majd 4*-osok miatt.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8670) jonnyjoker01 válasza Sordoran (#8669) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Lehet még emlékszel a Hu Tao-s húzásaimra, amikor először jött (140 valamennyi húzás = 1db Keqing), most van rá ~210 húzásom + 60 valamennyinél járok a pityben úgyhogy be vagyok készülve :K

Viszont úgy döntöttem, hogy csak C1-re megyek. Lakótársam fiókján játszottam vele és nagyon élveztem mindaddig amíg el nem fogyott a staminám :U Ha az első 50/50-t elveszítem, akkor már nem garantált a C1. Ha megnyerem akkor igen, akkor folytatom a húzást és meg sem állok C1-ig.

Veszíteni valóm nincs így, legrosszabb esetben a következő limitált garantált (Yae pl.) legjobb esetben pedig van egy C1 Hu Tao-m.

Ha nagyon mázlista leszek és ne adj isten hamar kiesik a C1, marad primogem, akkor lehet elmegyek 1 pityig a fegyver banneren. Kb 40-50 húzásom van benne megjelenés óta, nem kéne sok hozzá. Hátha kiesik az a Homa.

Üdv. Johnny

(#8671) F34R válasza slimG (#8667) üzenetére


F34R
nagyúr

Rohadjon meg a Staff of Homa :W kell, az Elegyvel egyutt. ugy erzem marad a dragon's bane.

#8668 jonnyjoker01
sadge :( nem hogy drop rate boost lenne hanem momentan semmi, csak vizualizalva van hogy elbasztad. :U 33k primogem nagyon nem eri meg. abba mar belenyugodtam hogy nem lesz baszo Hu Taom.

#8679 jonnyjoker01
Kb ugyanigy allok..a kovetkezo nem Yae lesz, sot mar azt sem tudni melyik patchben, mert kozbe lesznek rerunok is. :) igy Yae ketseges szamomra is. addig szerintem megannyi karakter megjelenik. lehetseges hogy Yae kozpontibb karakter mint Ei Shogun.?

(#8672) Sordoran válasza F34R (#8671) üzenetére


Sordoran
addikt

Yae-ről nem tudni semmit biztosra, talán 2.5-ben jöhet februárban. Én is őt várom, de attól függően mennyit költök el most Hu Tao banneren, talán pörgetek majd Itto-ra is. Valamint ugye én még Ganyu re-run-t várom nagyon, szóval figyelembe kell vennem őt is.
Yae bír olyan fontossággal mint a Shogun, és a rajongók is nagyon várják. Sőt, mivel már Raiden Shogun-t meg lehetett szerezni, így az nagyban csillapította a vágyat iránta, így teljes bedobással mindenki Yae-t várhatja. Főleg hogy nála a fox form is ott lebeg, mint lehetséges extra. (ha játszható karakterként nem is alakul át, képességeiben biztos megjelenik valamilyen formában majd)

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8673) Sordoran


Sordoran
addikt

Na ismét egy kis wish mázli, eddigi második legkevesebb húzásom két 5*-os között, Diluc után 18 wish-el később jött a Wolf's Gravestone. Nem tudom mit akar jelezni ezzel a játék... :U

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8674) GRaul válasza Sordoran (#8673) üzenetére


GRaul
őstag

jó az a kétkezes? Mert Nekem is dobott 2 db-ot :D

Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----

(#8675) Sordoran válasza GRaul (#8674) üzenetére


Sordoran
addikt

Most fejből nem tudom kinek a legjobb, de kb. minden claymore használónak kitűnő fegyver. Mondhatni egy joker fegyver. :DDD

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8676) Sirandrish válasza Sordoran (#8673) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Én 70 körüli Wishnél járok standard banneren és semmi.
Skyward Atlason, Qiqi-n, és Kecsingen kívül mindenkinek örülnék, szóval tuti a 3 közül lesz valami :DDD

Mondjuk Mona se kell több...Diluc jöhetne még, vagy Jean...esetleg valami jó fegyver..

Lehet rámegyek a pityre :B

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8677) slimG válasza Sirandrish (#8676) üzenetére


slimG
tag

Tegnap este én is megejtettem 17 standard wisht, pity közelben voltam már. Persze hogy Mona esett (C3 már).
Hu Tao és a Homa nagyon erősen ingerel, de inkább Itto-ra akarok húzni majd, esetleg a kardjára is.

e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp

(#8678) Sirandrish válasza slimG (#8677) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Hu Tao érdekelt volna engem is, de mindenhol azt mondják hogy a Homa nélkül semmi extra. Arról nem is beszélve hogy C1 lenne az ideális. Annyit meg nekem nem ér, szóval nekimegyek max 30 wishel Tomato fejü miatt, és megy a kuporgatás tovább :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8679) Sordoran válasza Sirandrish (#8678) üzenetére


Sordoran
addikt

Azért neked van Ganyu, szóval legalább egy hyper dps pipa. :P
Nem tudom mennyit tesz hozzá a Homa, lusta vagyok megnézni más fegyverrel mire menne. De az tény, hogy főleg Ayaka-val DPS-elek mostanság, de ha átváltok Hu Tao-ra, egy másik világ. Csak a fránya stamina, ha elfogy és nem tudok charged attack-ot tolni elég suta. (még azzal is iszonyat sebzése van) Szóval ma C1-re ráugrok, és ha nem jön be az 50%, akkor remélem Keqing esik, vagy esetleg Qiqi. (mindig elmondom ezt a kettőt, soha nem jön be :(( :O )
Apropó charged attack, mobilon iszonyat béna tolni vele, kínszenvedés a kamera mozgás nekem. :B Viszont tegnap ráraktam kontrollert (iPhone) és úgy majd egy órán át szórakoztam event domain-ben. Azért közepes szinten (medium grafika 60 fps) 45 perc után elég csúnyán bezuhant az fps, és felmelegedett a készülék, de hát továbbra is csak vészmegoldás a mobil. Bár pléden volt a telefon, szóval hátulja semmi szellőzést nem kapott, enélkül lehet jól bírná így is.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8680) F34R válasza Sirandrish (#8678) üzenetére


F34R
nagyúr

Nekem dragon's bane van, meg paimon's bargainbol ki lehet szedni a blackcliff polet neki.
hat egy +10k pyro charged attackot azert radob a Homa. Tomato feju :DDD :C

#8677 slimG
Itto jol lenne, bar valahogy a Claymore-s karaktereket nem kedvelem... viszont mar kezdem unni hogy minden karakternel ezt leirtom :DDD

(#8681) Sirandrish válasza Sordoran (#8679) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Nah jó, de nekem ez olyan mint a Pokémon....szerezd meg mind :D
Tomával sincsenek terveim, de akkor is kell :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8682) Sirandrish válasza F34R (#8680) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Hát sokmindent rá lehet rakni, de az a képesség amit a Homa ad, az enyhén OP szagú :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8683) F34R válasza Sirandrish (#8682) üzenetére


F34R
nagyúr

hat a + ~10k charged azert az valami.. egyeszen pontosan a HP-d % aranya, ki lehet szamolni de kb annyi amit irok. A tobbirol nem is beszelek mennyire fel lehet buffolni Hu Taot.
54k charged meg ilyenek xD... az mar egy masik terep.

(#8684) Sordoran válasza Sirandrish (#8681) üzenetére


Sordoran
addikt

Előbb elfelejtettem írni, de most leírom. Ma van Xiangling születésnapja. Pyro polearm használó. Ma jön Hu Tao és Thoma, pyro polearm használók. Véletlen? Nem hinném... :DDD (és még az Amber születésnapján jött Yoimiya volt durva?)

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8685) Sirandrish válasza F34R (#8683) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Hát ez épp elég. Mindegy...ha véletlenül kiesne (nem fog, mert még messze a Pity), akkor felrántom, aztán meglátjuk.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8686) Sirandrish válasza Sordoran (#8684) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Micsoda infók ezek kérem szépen :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8687) Shiro válasza Sirandrish (#8678) üzenetére


Shiro
senior tag

Ez alapján ha beadja beadja, ha nem, hát nem. De Yoimiya miatt nagyon nincs is szükségem Mogyira. Csakhát a pokemon ösztön az nálam ismegvan.
Így a Wish nálam is leginkább Thoma és Sayu miatt lesz.
Bár most hogy tudom, hogy Jean 11x Swirl-el, Sayu meg csak 5x. :F
Plusz a következő patchre pletykálnak egy Albedot és egy ingyenes 4 csillagos DEF-es kardot.

(#8688) kill_switch


kill_switch
senior tag

Gondoltam lövök párat, kell pár Sayu meg Thoma...
70 pull = 1 Sayu, 1 Thoma, 2 Diona (Cvégtelenmár), 1 Barbi, többi fegyver. XD Totál megérte.
Van még 60 wish, de többet nem rizikózok, bár 50-50 előtt vagyok, de nem kell Hu Tao, ha meg más jön, az majd jön az Itto banneren.

(#8689) Sordoran válasza kill_switch (#8688) üzenetére


Sordoran
addikt

Pity közelében voltam (70 környékén), első 10-esből esett egy 4* fegyver, 1 Thoma, 1 Sayu és 1 Keqing. Azt hiszem ezzel maximalizáltam a mázlit, de kell még Hu Tao C1, megyek tovább. :DDD

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8690) jonnyjoker01


jonnyjoker01
veterán

Nekem 30 pull alatt 1 Sayu, 2 Thoma és 1 Diluc esett (pity, elvesztettem a 50/50-t). Nem megyek tovább, C0 Hu Tao nem kell. Bár ha a második pity-t megnyerném, akkor összejöhetne még, meg esetleg ha pity-n kívül esne bármilyen öt csillagos... De nem bízom a véletlenre, megtanultam az eddigi Genshin "karrierem" alatt, hogy ha a játék ki akar szopatni, akkor ki fog :DDD Örülök neki hogy Sayu és Thoma is kiesett, így a 4 csillagos pokémon kollekcióból már csak Kujou Sara hiányzik. :D

Thoma kit-e egyébként nagyon tetszik, csak fogalmam sincs milyen csapatba jöhetne jól :DDD Lehet megpróbálom a Ganyu-val megbarátkoztatni, hátha valahogy tudna melthez pyro-t szolgáltatni (Bennett és Xiangling a Raiden csapatomban van Xinqiu mellett).

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#8691) csuzda


csuzda
aktív tag

Kezdők :DDD Tegnap kivettem az 5-5 fatet Paimon boltjából, az 5. standardos wish Diluc (C1). Ma felhúztam 3 karaktert 70+-ra és az abból kapott 3 fate közül az első dobott még egy Dilucot :DDD Most már végre elmondhatom, hogy jött 2db 5*os karakter egymás utáni :D :D

(#8692) F34R


F34R
nagyúr

thansk god, thanks... Kis nyavogos hazajott. :D Diona C1-rol hirtelen C5 lett. Kapott Sayu meg ket constellationt, Thomi boy C1 es *dobperges* HU TAO incoming!!! Bar eleg suta artifactjaim vannak ra, es tenyleg erzodik a stamina hianya, de jo lesz ez. Jutott is, maradt is kovetkezo Itto, remelem nem a kovi banneren lesz es akkor megint tudok savelni poppet.
Apropo, Itto Oni mondban kb azt tudja mint Noelle Sweeperje C6-on max talentekkel. Gondolom egy erosebb formaja lesz.

[ Szerkesztve ]

(#8693) Sordoran válasza Sordoran (#8689) üzenetére


Sordoran
addikt

40-en belül jött Hu Tao C1 is. Hát azt hiszem idén többet nem lesz szerencsém wish-el már, majd jövőre folytatom. :R

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8694) Sirandrish


Sirandrish
Topikgazda

Kurvajo...Thoma nem jött haza 30bol de Hu Tao igen...
Nagyon kellett..m

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8695) Sirandrish válasza Sordoran (#8693) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Kb mindig ezt mondod megjelenes óta, de mindig makod van :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8696) F34R válasza Sirandrish (#8694) üzenetére


F34R
nagyúr

GG.

#8693 Sordoran
egyszerubb lett volna azt hazudni, hogy arulod a tested a Mihoyonak. :DDD

(#8697) fpatrik17


fpatrik17
senior tag

Én Diona-t szerettem volna nagyon, mert ő állandóan elkerült... Sayu C1, a másik kettő pedig nem izgat. Yanfei fel van úgy húzva, hogy nem cserélném le Hu Tao-ra, Thoma meg annyira nem gyerebe. Egy 10-est ellőttem és badamm, pottyant egy Diona. :R
Szerintem itt be is fejeztem ezt a bannert.

• Honor Magic5 Pro •

(#8698) Sordoran válasza Sirandrish (#8695) üzenetére


Sordoran
addikt

Néha el is hiszem, pedig amúgy nem érzem így. :DDD Én nagyon spórolósan tolom, vagyis ritkán wish-elek, de akkor sokat és persze hogy kiesik ami kell. Lényegében úgy megyek neki, hogy 100% legyen az 5*-os. Viszont a 4*-osokkal gyakran szopat a játék. Most ez tényleg mázli, hogy jött Thoma és Sayu is. Előzőleg viszont Sayu nem jött, és Yanfei már két banneren is elkerült. Bár velük csak a pokemon ösztönöm élem én is, nincsenek terveim velük.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#8699) F34R válasza Sordoran (#8698) üzenetére


F34R
nagyúr

Viszont Thoma-t nem tudom hova tenni... varok meg vele kicsit hogy tisztuljon mire is valo.
A shieldje szerintem nem nagy szam, kb mint Dionaje. viszont a pyro reaction miatt lehet jo azoknak akik Cyro DPS-t hasznalnak... gondolok itt elsosorban Ganyura, meg jo is ha kerul ra egy shield legalabb jobban lehet a celzasra oszpontositani. Nem csak te vagy igy.. Nekem pl Fischl bol van C1 a jatek kezdete ota, meg Noelle-bol C0 ami baromi idegesito mert benne tobb potencialt lattam mikor 80-ra felhuztam.. idokozben a talentjei maradtak 5-6-5 on es rendes artficat sincs neki. Megvarom melyik banneren lesz meg, mert ha Itto nem porog ki akkor egy hyper carry Noellel is beerem.

(#8700) Shiro válasza jonnyjoker01 (#8690) üzenetére


Shiro
senior tag

Keqing, Beidou, Ei vagy Lisa.
Még pontosan nem értem a Burstjének műkését, de képes egyszerre minden eltalált ellenfélen alkalmazni az elemi reakciót. Hábár nem minden támadásnál. Szóval ilyen minden t vagy semmit. Az Overload meg azért, mert amúgy nem túl erős a sebzése, így a Melt és a Vaporize kiesik.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.