Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:36:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9251) F34R válasza Sirandrish (#9249) üzenetére


F34R
nagyúr

Meg mindig kell egy AoE mert abbol keves van, es ugy latni hogy nem csak Abyssn belul hasznosak. Itto szelleme meg ugye itt van par napig, ha o kicsusszana akkor nincs szuksegem Xiao-ra. Ganyu charged shot es Burst support. az a baj rohadtul nem tudok celozni.. semmilyen jatekban (fps-ben mindig is ganej voltam). Jo lett volna ha berakjak a Misty Dungeonba, mert ott ugye tobb, nagyobb ellenfel van akiken jobban lehetne gyakorolni mint a kis mobokon. :U

#9250 Shiro

Nemtudom, meglepoen sok balna van, rengeteg kinai,japan,US. Meg meg kitudja honnan, ezek a zome. A rerun bannerek tuti nem a balnak miatt jonnek, mert azoknak day1 megvan C6 es kovetkezo run-nal nem kell nekik kolteni.

(#9252) Urzu_7 válasza F34R (#9251) üzenetére


Urzu_7
aktív tag

Ebben a játékban a célzás amúgy is nevetséges. Ha kicsit feljebb vagy lejjebb kell célozni elfogy az asztal az egér alól míg balra vagy jobbra elég csak egy hangyányit megpöckölni :N
Yoimiya egy jó alternatíva erre a problémára de az autócélzás is hagy kivetnivalót, főleg mikor egy Mitachurlnek a baltáját lövi (ami törhetetlen). Az a kedvencem.

giran~

(#9253) Shiro válasza F34R (#9251) üzenetére


Shiro
senior tag

Nálam a sebzés java a Ganyu-Xianling Burst kombóból jön.
Más:
Vagy én vagyok akkora szerencsétlen feledékeny idióta, hogy első alkalommal, nem nyitottam ki a ládát. (Tudom, hogy megcsináltam) Vagy egyszerűen resetelődött, és most újra meglehetett csinálni. :DD

[ Szerkesztve ]

(#9254) xeon forever válasza F34R (#9246) üzenetére


xeon forever
addikt

Shenhet nem szabad szidni.
Van AYAYAD, Julcsad is már, meg Qiqid is...Persze nem létszükséglet. Max fiús értelemben XD :P

[ Szerkesztve ]

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#9255) F34R válasza xeon forever (#9254) üzenetére


F34R
nagyúr

Eulanak annyi koze van hogy szerencsetlenre raadtak csak hogy stackelni tudja magat. Mert ugye a Physical az nem element. :P

#9252 Urzu_7
Jah igazad van, az autoattack az egy jo dolog. akkor a lettjobb mikor direkt az ellenfel fele fordulok, erre a mellette levot lovi :U . Catalystnal meg remalom.. 2 mm arebb lovi pedig becelozta az autoattackel. Vagy mikor benni ultizik es hatrafordul ra. :W ezektol en is kivagyok.

#9253 Shiro
en ugy emlekszem 3x vagy 4x lehetett megcsinalni, utanna eltunik az oszlopsor.

(#9256) Shiro


Shiro
senior tag

Azért ez nem semmi! :Y
Ganyu Character Demo
1:20-nál
9 Fatui tagot könnyedén. (6 Féle Skirmisher, 1 Electro Cicin Mage, és 2 Pyro Agent)

Képzeljétek oda a köztük lévő szinergiát. Az elemi reakcióból adódó többlet sebzést, a vákuumot, a fagyasztást, a Hydro gyógyítja őket, a Geo meg blokkolja a távolsági támadásokat.

Akár a világban akár az Abyssban általában legfeljebb 3-al kell ezek közül egyszerre megküzdeni. (Elvétve esetleg 4-el)

De tényleg ha egyszer az Abyss 11-es vagy 12-es szintjére beraknák ezt a csapatot, mennyire lenne kiba...kihívás?
Persze lehetne finomítani úgy, hogy az egyik Pyro Agent helyére menne a Cryo Cicin Mage és még hozzá csapjuk a Mirror Maident is, hogy teljes legyen a csapat. ;]

#9255 F34R
Kösz akkor, majd néha visszanézek.

[ Szerkesztve ]

(#9257) F34R válasza Shiro (#9256) üzenetére


F34R
nagyúr

Vegre johetne a Glacier and Snowfield artifact set neki is. Nem semmmi egyebkent hogy annyian ramennek. :D

(#9258) F34R


F34R
nagyúr

Sukokomon csapat :DDD [link]

(#9259) jonnyjoker01 válasza Shiro (#9256) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Áh, én csak örülnék neki, nem lenne túl nagy kihívás szerintem mert nincs a fatuiknak sok HP-ja. Ezek a nagykutyák most sokkal brutálisabbak, majdnem a millió HP-nál vannak.

Jelenleg a mostani néhány fatui-s szoba megy nekem a leggyorsabban, 10-15 másodperc alatt szétkapom őket. Persze ha kétszer ennyien lennének már nem menne ennyire gyorsan mert biztos nem tudnám leszedni őket AOE-ban egyszerre, de olyan vészesen nem tudná megdobni az időmet.

A kutyákkal viszont nagyon kicentizve lett csak meg a 36*. Pedig Itto 20k-kat üt stackjeivel, ugrása 40-50k-t sebez, a bikájával meg 72 ezer a rekordom, Hu Tao 57k-t üt charged attackonként. :U Kezd nagyon elszállni a DPS check úgy érzem, persze annyira nem bánom mert szeretem a kihívást. De jobban örülnék neki ha a folyamatos nagy nehezítések helyett inkább új szinteket raknának bele, mostmár a sokkal nagyobb nehézségre illene a több nyeremény is (főleg ha ennyire jól megy a szekér :U ).

Üdv. Johnny

(#9260) F34R válasza jonnyjoker01 (#9259) üzenetére


F34R
nagyúr

Forget this. +150 primoert kapnal olyan Floort hogy abban nem lenne koszonet. Elobb utobb ugy is lesz mert rengeteg cet sirankozik erte. Kutya szerintem is kibaszas.. ugral ossze vissza, a legtobb elemre RES, van kiveve a sajatra (lol).
Az meg hogy be kell vinned ultra dpst hogy a millio hps enemiket leusd, indokolatlan. En csak az Abyss miatt erzem hogy huzni kell banneren. Open-World egy fullos Ningguang is kifut a vilagbol.

(#9261) jonnyjoker01 válasza F34R (#9260) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Hát már most olyan az F12 szerintem, hogy aki nem játszik rég óta, nem húzott bivalyerős karaktereket vagy nem költött tízezreket annak így sincs meg. A mostani nehézségi szintnek kéne szerintem F13-nak lennie.

Meg amúgy minden gatcha játéknál ezeket a szintes resetelős contentet (általában valamilyen torony) úgy csinálják meg, hogy újakat adnak hozzá ahelyett, hogy cserélgetnék.

Játékidő szempontjából is szerintem jobb lenne ha lenne több szint, most egy két nap alatt le lehet tolni az egészet pár óra alatt, aztán lehet várni fél hónapot a következőre. :U Ilyenkor amikor nincs semmi tennivaló a játékban nem lenne rossz elszórakozni extra szintekkel, még akkor is ha sokkal nehezebb lenne lehetne optimalizálgatni aztán pár csillagot, extra primot összekaparni.

Üdv. Johnny

(#9262) F34R válasza jonnyjoker01 (#9261) üzenetére


F34R
nagyúr

Ha nem volna cap a jatekon mindenki jobban elvezni. Kezdve a resinel. Az Abysst csinalhatnak hetire, mittomen csinalsz 28* -t es megkapod a primot. A plusz szintet foloslegesnek erzem, oda tenyleg csak a nagyon prok mehetnenek be. Itt az a nehezites ha a HP a haromszorosa. :DDD Majd berakjak a harom Lector tipust egy floor-ra, a masikba meg az Bathysmal Vishapot parban. :D Es meg ezt is szolozni fogjak a Whalek.

(#9263) jonnyjoker01 válasza F34R (#9262) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Nem tudom, nekem kicsit herótom van ettől hogy manapság mindenkinek meg kell szereznie minden nyereményt attól függetlenül hogy milyen erős/ügyes. Én kb fél évig a 12-1-et se tudtam lecsapni, és elestem ugye 150*x primótól, de emiatt volt nagy a sikerérzés amikor először sikerült.

Az is zavar, hogy a mostani eventben lóf@sz sem jár azért hogy 24 ezer pontot összegyűjtesz. Elsőt megcsináltam 7 ezerre, másodikat úgy állítottam be hogy 5k összejöjjön és így hoztam össze a 12 ezer pontot a potom nyereményekért, harmadikat már Easyben csak letoltam hogy megkapjam a primot :U Semmi motiváció nincs hogy kimaxoljam ahogy lehet, pedig valószínűleg meg tudnám csinálni és biztos élvezném is.

De értem azért, valahol meg kell húzni a határt hogy ne az legyen a következő outrage, hogy P2W lett a játék. Szerintem máshogy kéne a kihívást kezelniük, mint pl. régebben sokkal taktikázósabbak voltak a szintek, nem DPS check volt, hanem furfangosnak kellett egy kicsit lenni. Régi F11 pl. amikor védeni kellett a monolith-ot - kitörölhetetted a segged az OP karakterekkel ha nem tudtad hogy a rengeteg mob mit fókuszál, hol spawnol mert túl sok volt belőle szétszórva (kivéve ha van Joker kártya - Venti). Mostani monolith védés semmi ahhoz képest, egyszerre max 2 fókuszálja a monolithot, kényelmesen meg lehet csinálni.

Ha inkább taktikázni kéne és nem kimaxolni karaktereket akkor a nehezebb szintekre se lehetne azt mondani, hogy P2W, mert ügyességgel megcsinálható. Vagy ha nem időhöz lenne kötve, hanem a túléléshez és tényleg jelentősen nehezebb lenne, akkor az pl. egy közvetett Qiqi buff is lenne :DD De teljesen más irányt vettek és most így sarokba vannak szorítva.

Üdv. Johnny

(#9264) F34R válasza jonnyjoker01 (#9263) üzenetére


F34R
nagyúr

En meg sosem tudtam 36*-ra. Kb nyar ota tudom ezt is megcsinalni vagy lehet meg kesobb, mar nem emlekszem. Persze Pure DPS check az egesz, Monolith-nal pl szet voltak szorva, az ijjaszok allandoan lottek, a tobbiek meg dobaltak a cyro, electro, pyro cuccukat. Monolithoz betennenek 2 cicin maget, lehet nem ez volna a velemenyed :DDD
Az idokorlatot en kiszednem, tenyleg annyira minimalis reward van erte, akkor nem erezned hogy egy challenge, megvan 5 perc alatt akkor annyi alatt lenne meg. Nem gondolom, hogy ez barmikor is jobb lenne ugy se mi szamitunk hanem a CN jatekosok.

(#9265) Sirandrish válasza jonnyjoker01 (#9259) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Ittot hogy használod? Illetve milyen "gear/build"-el?
Enyém se gyenge, de ilyeneket nem sebzek :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9266) F34R válasza Sirandrish (#9265) üzenetére


F34R
nagyúr

Lehet tobb Geo van a csapatba, es Gorou buffja is el. Serpent Spine egyebkent tobbet sebez mint a Whiteblind, lehet csak ezek a kulonbsegek.

(#9267) Sirandrish válasza F34R (#9266) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Serpent Spine van az enyémen is, de nincs más Geo..
Éppen beférne, de mostanság mindig olyan partykat rakok össze amivel élvezem a játékot, nem olyat ami atomkemény..
Most Tartaglia, Benett, Itto, Raiden az "aktuális" team...
Ezért az idézőjel, mert dungeon függő, de amit szenvedés nélkül meg lehet oldani velük, azt meg is oldom :)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9268) F34R válasza Sirandrish (#9267) üzenetére


F34R
nagyúr

Itto koru geo teamet kell epiteni. Zhongli, Gorou, Bennet es Itto. igy lesz eleg buffod is.
Olyat is lattam h ogy Zhongli, Itto, Gorou es Albedo. :DDD

(#9269) xeon forever


xeon forever
addikt


:)) :)) :)) :)) :))

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#9270) Shiro válasza F34R (#9260) üzenetére


Shiro
senior tag

Kösz a tippet a RES-el kapcsolatban. :)
Így most 33 csillagról sikerült feltornáznom 35-re.


(#9271) jonnyjoker01 válasza Sirandrish (#9265) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Zhongli + Albedo + Gorou + Itto full geo csapattal mentem első félben. Megvan így a geo rezonancia, resistance shred Zhongli pajzsával és Gorou E talentje lvl 6 - ez mind növeli a sebzést és mivel különböző forrásokból ezért elég jól összeadódik.

Maga Itto lvl 90, 10/9/9 talentek (épp a tripla koronázáson dolgozom, de nincs elég boss droppom Signorától). Fegyvere R4 Whiteblind, még csak lvl 80 (nulláról kraftoltam és húztam fel amikor megkaptam Itto-t, így mindent húzni egyszerre már picit sok :D).

Fontosabb statok:
- DEF: 2331
- 70% crit rate
- 138% crit damage

Artifact szettnek 2pc Archaic Petra 2pc Husk-ot tudtam csak összerakni neki eddig, 4pc Husk a végcél de egyelőre nem farmolok artikat, Itto, Gorou és a Whiteblind húzásán dolgozok. Fő statok: DEF sands, Geo DMG goblet, Crit rate circlet.

Üdv. Johnny

(#9272) Sirandrish válasza jonnyjoker01 (#9271) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Akkor a Geo Team lesz a bibi szerintem, mert a talentek kb ilyenek (9es), a defisis hasonló, a rate+dmg nekem 50/200 körül van.
Tudom hogy itt az 1/2 a cél (valamiért), de huszonpáréves RPG-s tapasztalat azt mondatja velem hogy 50%nál több CHC felesleges, és ezt nem tudom magamról "levetkőzni" :D :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9273) xeon forever


xeon forever
addikt

Itto vagy nem Itto ez itt a kérdés...Rohadjon meg, hogy nincs semmi más geom...Mopst h néztem a rerunt és van Zokni, így nagyon lgondolkztam, mivel nincs rendes pajzsos. Meg Zokni csak Arkon....

Akinek megvan mind 2 tud adni jó tanácsot( PRO/Kontra)
:R
@fszm nem akarok elkölteni 1000 dollart mindenkire.

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#9274) Sirandrish válasza xeon forever (#9273) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Ningguang? Noelle? Kétlem hogy egyik se lenne meg, és rendesen megépítve mindkettő brutál jó kari :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9275) Sordoran válasza Sirandrish (#9274) üzenetére


Sordoran
addikt

Ráadásul ennyi idő alatt már a C6, vagy a közeli állapot is esélyes. Meglepődtem hogy Noelle csak C5 nekem, de hát majd boltból megveszem maradékot ha addig nem esik, viszont Ningguang már C6. Ő lesz következő szerencsés akit felhúzok, ha már skin is jön hozzá. Nekem sincs geo dps-em, Zhongli nagyon jó support, de ennyi, ő support. Jellemzően egy 5*-os C0 karakterhez majdnem felér egy 4*-os C6-al, szóval ezt is figyelembe lehet venni.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9276) Sirandrish válasza Sordoran (#9275) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Jaja..nekem mindkettő C6 már, és Ningguang ultrabrutál...nagyon szeretem.
Noellet nemrég húztam fel, ám mire úgy ahogy lett belőle valami, Itto elvette a fegyverét ( :D) , így most újra pihen picit, de LV-be, talentekbe, artifactokba már viszonylag jól áll, szóval amolyan "majdnem kész" szinten van :)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9277) vakablak93


vakablak93
őstag

Újabb promókódok, a jutalmak a szokásosak.
ETNU2DN5NZRR
GENSHINGIFT

[ Szerkesztve ]

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

(#9278) Sordoran válasza vakablak93 (#9277) üzenetére


Sordoran
addikt

Ezek régi kódok már, de hátha van aki még nem használta fel, próbát megér.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9279) F34R válasza Sordoran (#9275) üzenetére


F34R
nagyúr

Nope... Noelle most lett C3, Ningguang meg C4 asszem. Ketto kozul utobbi jobban all, mint artifact mint pedig Talent szinten.

#9273 xeon forever

Annyi hogy Itto kore ugye kell egy Geo team, meg buff vagy battery. AoE tehat nagyon is jo pl Abyssban. Viszont ha ilyen karakter kell akkor Xiao kicsit igenytelenebb ilyen szinten, raadasul neki eleg a Piece nem kell full set semmibol. Kicsit belegondolva elhamarkodtam en is, mert nekem jobb lett volna mint Eula.

(#9280) kill_switch


kill_switch
senior tag

Sokan háttérbe szorítják Noelle-t mert Geo, de szerintem az egyik legdurvább healer.
Nagyon rég C6-on van már, messze nincsenek a legjobb artifactjai nálam, de ha betolom a fénykardot vele, simán csapdos 10K körüli értékeket és sokáig aktív a kard, plusz mellé a pajzs és 4-5 ütésből az egész csapat full HP-n van nulláról. :D A pajzs sokáig bírja és ha letörik az még egy nagy sebzést kioszt. Szóval Itto mellé hibátlan, ha kell a heal.

Dionát viszont én nem értem miért szeretik annyian, mostanában húztam fel, de a pajzs gyenge és rövid ideig tart, van hogy benyomom és észre sem veszem, hogy 2 ütést kapok és már nincs rajtam. A heal oké, de azon kívül semmi. Elemi reakcióra értem, hogy jó a jég, de én megvárom míg 10-es lesz a friendship level és utána szerintem többet az életbe nem veszem elő. :DDD

(#9281) Sirandrish válasza kill_switch (#9280) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

"de én megvárom míg 10-es lesz a friendship level és utána szerintem többet az életbe nem veszem elő."

Ezért nem kell használni...vágd be a potba oszt jóvan :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9282) xeon forever válasza kill_switch (#9280) üzenetére


xeon forever
addikt

Nálam is C6, betoltam abyssba, semmi...VAlami bugra gyanakszom. 12-1
első 3 lemegy simán, második 3 meg 60% ig sima utána 2 percig birkózunk. Mintha az EM reakciók elmennének a levesbe. Pedig ugyanazt a rotát nyomom körbe. És ez nemcsak Noell nálam. Pl most Sucrose bosszant a legjobban...Bedomom a macit és ráküldöm Sucroset és semmi. Pedig EM 240,Talent 6-10-11 LVL 82 4pieces set VV, de szó szerint mintha nem venné át az EM szart nem pirosodik be... :(Régebben ilyennel nem találkoztam.

[ Szerkesztve ]

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#9283) kill_switch válasza Sirandrish (#9281) üzenetére


kill_switch
senior tag

Kell a kártyája, hogy nézne ki nélküle a gyűjtemény? XD

(#9284) Sordoran válasza kill_switch (#9283) üzenetére


Sordoran
addikt

Ha pot-ban lerakod, akkor tudsz szerezni érte "barát pontokat". Persze lassabb mintha aktívan használnád, de nem kell vele küzdeni ha nem élvezed.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9285) Sirandrish válasza kill_switch (#9283) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Ha potba (bocsánat) rohad, akkor is megkapod a kártyáját. Kicsit lassabban ugyan, de rá se kell nézni :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9286) kill_switch válasza Sordoran (#9284) üzenetére


kill_switch
senior tag

Mondjuk az igaz, megy ott is a nevelgetés 5-6 karakternek. Na hát akkor ideje távoznia. :DDD

(#9287) F34R válasza xeon forever (#9282) üzenetére


F34R
nagyúr

Nincs bug.Goubarol csak akkor tudod levenni a Pyro aurat, ha idoben tolod el Sucrose Elemental skilljet. Maskulonben csak a Pyro sebzest dobod be a kozosbe. Maskulonben EM240 az lofasz rajta.. Mindennek EM-nek kell lennie Catalyst meg Sacrificial Fragments.

(#9288) xeon forever válasza F34R (#9287) üzenetére


xeon forever
addikt

Akko mehetek farmolni....3db EM max VV.
Csodás lesz ... Bakancslistás.

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#9289) F34R válasza xeon forever (#9288) üzenetére


F34R
nagyúr

hat igen, eddig egy darabot nem kaptam abbol a domainbol. :DDD

(#9290) xeon forever válasza F34R (#9289) üzenetére


xeon forever
addikt



Mondtam, hogy ebből bizony mém lesz XD

PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

(#9291) wierra válasza Shiro (#9228) üzenetére


wierra
senior tag

Az egyes verzió.
Legalább is én így építettem meg, Solar Pearl-lel a kezében.

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#9292) F34R válasza Shiro (#9228) üzenetére


F34R
nagyúr

Ezt neked kell jobban tudnod, quick swap burst de inkabb single targetre, ezert talan esszerubb dpsnek csinalni. persze helyzettol fugg.

(#9293) Sordoran


Sordoran
addikt

Primogemben gazdag boldog új évet minden utazónak! Remélem jövőre is mindenki megnyeri az 50-50-et, és hamar kiesik aki kell neki! ;)

ui.: Várjátok már a 2.5-t? ;]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9294) Sirandrish válasza Sordoran (#9293) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

BÚÉK mindenkinek!
Yea Mikoról annyit tudok hogy electro(?) és könyvhasználó? 4 Skyward Atlassal várom :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9295) Sordoran válasza Sirandrish (#9294) üzenetére


Sordoran
addikt

Nem tudom, tőlünk ne kérdezd te mit tudsz. ;] Amúgy nagyjából ennyit tudni róla most, jövő héten lesz béta, akkor már tudhatunk több mindent is. Remélem dps lesz, és Raiden Shogun mellé való.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9296) Sirandrish válasza Sordoran (#9295) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Akkor azt kérdezem hogy jól tudom-e? :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#9297) F34R válasza Sordoran (#9295) üzenetére


F34R
nagyúr

Amennyit en tudok, hogy lesz uj electro sett meg talan hogy Yae charged attack DPS lesz. meg lehet farmolni ujra az Emblem domaint mert a Shimenawa jo lesz neki. Hogyne varnam, karacsonykor kimutettem az egyik vesemet. izgi lesz. ;]

(#9298) Sordoran válasza Sirandrish (#9296) üzenetére


Sordoran
addikt

Ahogy írtam igen, ennyit tudni.

F34R: Az nem lenne rossz. Úgy néz ki 2.5-ben nem jön más új karakter, szóval rerun esélyes még. Raiden Shogun és Kazuha akiket sokan várnak, utóbbi nem lenne rossz. Bár így is drága lesz következő pár hét, Shenhe, Ganyu, Yae.
ui.: És hány wish-re volt elegendő a veséd? ;]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#9299) vakablak93


vakablak93
őstag

Buék nektek is. :R

Ahogy látom Xingqiu es Beidou is benne lesz a Zhongli bannerben, naná hogy nem a Ganyu bannerben... :(((
Xingqiu jó lenne nekem HuTao mellé, Beidou constallationok is jól jönnének, mert aktívan használom.

Zhongli maga nem érdekelne, de találtam ezt az oldalt a csapat összeallításokról Hu Tao számára.
[link]
Hu Tao - Xingqiu - Xiangling - Zhongli 🤔
Ti mit mondtok ezekre lehet építeni?
Akkor még Eulára alapozva kéne egy 2. cspatot összehozni es akkor végre lenne is értelme a Abyssnak komolyabban nekimenni.

Ez viszont azt feltételezi hogy Ganyuról lemondok, mert annyi wishem nincs, hogy 2 banneren is nyissak...🥲
Most is csak 10-et lőttem el hogy hatha jön xiangling vagy barbara, jött is xiangling egyszer, de többet nem mertem elkölteni.

És akkor még azt mondjátok jön Raiden rerun 2.5-ben????? :Y :Y :Y
Akkor kezdtem el játtszani mikor a Raiden banner volt, még azt se tudtam mi az a banner, ha kellene bankkátyát is bevetnék az érdekében, a legkirályabban designolt karakter a játékban.

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

(#9300) Sordoran válasza vakablak93 (#9299) üzenetére


Sordoran
addikt

A párhuzamos bannereken ugyanazok a 4*-osok vannak, és mivel Ganyu és Zhongli együtt jön, így egyezik az is. Most előre felfedték összes bannert:
Elsőnek Shenhe és Xiao banner lesz, ezen lesz Yun Jin, Ningguang és Chongyun.
Utána Zhongli és Ganyu, itt pedig Yingqiu, Beidou és Yanfei.
Egyébként igen, Zhongli nagyon jó Hu Tao mellé, mivel a pajzs jól védi, és nem kell félni attól, hogy a túl sok heal miatt nem tudod low hp-n tartani.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.