Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21553) Kaci84 válasza A_ScHuLcZ (#21552) üzenetére


Kaci84
őstag

Hát igen, tapasztalatom és hallomások alapján ott nem nagyon szeretnek jótállást intézni. Anno nekem egy BeQuiet hűtőt egy alátét miatt feltételesen vettek át, amikor a ventilátor ment tönkre. Aztán mondom neki ha emiatt visszadobják akkor fogy véd. Erre a csóka jött megint a beszállító dumával, erre én nem tőlük vettem. Erre ő, hogy a helyemben ő vett volna egy ventit és nem szarakodna, erre én a bolt helyében adnék egy ventit most és nem kell várnom egy hónapot vagy adnék kölcsön egy alátétet egy másik dobozból amit majd visszateszünk. Story time vége.

Szerintem attól, hogy leadtad így nem vesztek el a jogaid. Ha visszadobják indítasz egy ügyet és a jogászok majd ott a te ügyedre vonatkoztatva értelmezik a, hogy megáll-e a fizikai sérülés a te esetedben, de szerintem nem.
Nem olvastam még arról, hogy a WD direkt szemétkedne, szóval látni fogják,, hogy mitől ment tönkre és kicserélik. Feltéve ha a bolt tudja érvényesíteni a kevés idő miatt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.