Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16898) b.vr válasza pethob (#16896) üzenetére


b.vr
őstag

Az ibis-ről és képminőség alkotott elképzeléseid láthatóan rendkívül megalapozottak, ezt nem is kommentálnám.
Viszont láthatóan nem értetted mire hoztam a videót (gy.k: az nem úgy van hogy csípőből emeljük az iso-t, hanem amíg lehet akár kényelmetlenség árán is (mint monopod) lent tartja. Később persze hogy emeli, 1/30 alá hova menjen még? (főleg hogy a monopod kb 1-2 FÉ-t fog meg) De persze nem e miatt hoztam, lásd előbb)
Az szuper hogy csípőből megmondod Lovegrove-nak mit hogy kellett volna csinálnia... arra esetleg nem gondolsz hogy azért csinálta így mert ez volt az elképzelése? ;]
(persze a videót nem ezért hoztam, lásd előbb)
ja, mielőtt még eszedbe jutna: igen, Lovegrove is ismeri a vakuk használatát (sőt!...) Javaslom a rákeresést. Egyébként más helyszínen, más helyzetekben konkrétan csinált is olyan fotózást hogy az ablakon kívül volt vaku. Itt nem ez volt az elképzelése.
(persze megintcsak: a videót nem ezért hoztam)

És ha már így meg akarod mondani hogy Lovegrove-nak mit hogy kellett volna inkább csinálnia, átfutottam a flickr galériádat, láthatólag sokkal nagyobb szakértője vagy a fotózásnak mint Lovegrove, a jövőben mind fotók, mind tutorialok tekintetében mindenképpen inkább téged foglak követni!
(Ja inkább mégse. Hiszen az bizony nagy tévedés lenne)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.