Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12296) gorgo


gorgo
őstag

Megjött a PeakDesign rendelésem. Benyomások: túlzóak voltak a várakozásaim, az tuti. Ott indul a sztori, hogy utálom a nyakpántokat úgy általában. Sokszor sok, de azért néha az a legjobb, ez igaz. Viszont cserélgetni az kizárt, azaz kellett valami megoldás a gyors cserére, variálhatóságra, csuklópántra, alternatív hordozásra: montizáshoz és túrázáshoz.
"Capture" övre, hátizsák-vállpántra szerelhető okosság: ez még egészen jónak tűnik, értelem szerűen élesben nem teszteltem. Tavasszal megyek 2 hét hegyi túrára, ott majd elválik hogy mennyire jó. Azt most tudom, hogy ez a megoldás igényli hogy egy állvány gyors-cseretalp(ként is használható rögzítő) fixen be legyen csavarva, amit megintcsak rühellek :(. És a csavarja is lehetne jobb: imbuszkulcs kell hozzá :W de szerencsére pénzérmével is működtethető - van azért jobb megoldás.
A csuklópántról meg annyit, hogy elvben jó, de csak könnyű szettekhez, mondjuk palacsintával max. Amúgy felejtős nehezebb obival. Ezt kicsit kiegészítve karabinerrel övre/valamire rögzítve még egész használható lehet.
Összességében nem rossz megoldás, de közel sem annyira profi, mint amennyire vártam, meg mint amennyibe kerül. K*** drága. Más kérdés, hogy amúgy ha több vázad is van, netán egyszerre is használnád őket, akkor egyre inkább praktikussá válik...

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.