Hirdetés
Aktív témák
-
Jarod1
addikt
Átkellesz festeni a Mekik egyik felét tűzpirosra
-
Jarod1
addikt
A rajtnál dől el ma minden,,, Szerintem ma Alonso vagy Hamilton kiesik műszaki probléma miatt...(belső hang) GO KIMI GO!!
-
Jarod1
addikt
Nos én láttam a youtube-on a videót, amit 1 néző készített, és szerintem Hamilton igen csak benne volt, Hami kiment a kanyarnál igencsak a szélire, Webber xerintem pánikolt nehogy az jöjjön ki hogy megelőzze hamit a Vetel meg túl közel ment...de hát ez van ..xerintem most Hamilton ki fog esni, technikai peobléma miatt... Apropó Valaki tud már olyan videóról ami mutatja miért ment a palánknak alonso Japánban?
-
Jarod1
addikt
Had idézzem fel 3248 hozzászólásomat amit a A kínai időmérő környékén tettem!!!
"Webber xerintem pánikolt nehogy az jöjjön ki hogy megelőzze hamit a Vetel meg túl közel ment...de hát ez van ..xerintem most Hamilton ki fog esni, technikai peobléma miatt..."
-
Jarod1
addikt
Hmm Hamilton Trullival fog ütközni,..... legalábbis az F1 chalange játékban
-
Jarod1
addikt
1,19? én 1: 17 et futottam
-
Jarod1
addikt
8sorost fizet ha Kimi világbajnok.
2-1 es győri vezetésnél a döntetlenre tettem és bejött 3 szorost hozott -
Jarod1
addikt
Kimire kellett volna tenni . 8 szorost fizetett volna.
-
Jarod1
addikt
Hami nem fogja, elfogadni hogy ha az idióta mekisek megtámadják a Brazil végeredményt.
Így nem akar nyerni csak a pályán. Korrekt fickó. xerintem -
Jarod1
addikt
a toyota xerintem ott lesz az élmezőnybe...
-
Jarod1
addikt
ugy néz ki pont kint leszünk amikor a Kanadai nagzdij megy majd
-
Jarod1
addikt
Hej azt láátátok az eredmény hidetés után a 2 finn egyből meghúzta a Pezsgős üveget!!!
-
Jarod1
addikt
Tudja valaki mi volt az üzemenzagtöltőkkle hogy lángolt 1 pár darab???
-
Jarod1
addikt
ejj lemaradtam , most néztem meg a sportklubbot, bakker utolsó körben kiesni, ez a pehh,,
-
Jarod1
addikt
hát én ahogy néztem Hami visszaengedte Kimit, a levágás után, Bár ha Kimi kicsit óvatosabb akkor most lehet hogy Ő lenne az első(csak hát a Ha az nem elég)
-
Jarod1
addikt
Én úgy látom hogy A futómű nem sérült meg annyira Kimi hogy ne tudott volna bemenni a célba...
-
Jarod1
addikt
Bakker mennyit fizetett volna a Sportingbet ha tettünk volna Alonsóra, a Tippmix 5 szöröst írt
de xerintem 50-70 szeres a lett volna a Sb- nél. -
Jarod1
addikt
Megszereztem a Ferrari 2009 terveit, a kocsiról az újdonság a kocsi bal oldalán található
extra... -
Jarod1
addikt
"Ha van hiba az emberi" mint most
-
Jarod1
addikt
Na most ki lesz a befutó? Xerintem MASSA
-
Jarod1
addikt
válasz Motion_Blur #30118 üzenetére
Sportinbetes odd-sok?
a múlt héten Trullira tettem 250 et, 15 rugót nyertem volna ha dogón végez, pont akkor kapcsoltam be a Tv-t amikor vezettte a verseny sajna csak 5. ik lett -
Jarod1
addikt
van 1 fura érzésem... Meg fogja adni magát Hami Mercedese.
-
Jarod1
addikt
xerintem, ha már egyfajta motor lesz, legyen egyfőnök minden csapathoz, pl Ross Braun legyen mindegyiknek a főnöke
-
Jarod1
addikt
egyébként, xerintem most fog bedögleni a MClaren Lewis alatt ....bár ha új motort használhatnak..
-
Jarod1
addikt
ööö, Rég jártam erre lehet volt már téma,, A DÁVID Sándort kitették a szinkrontolmács szerepkörből?
-
Jarod1
addikt
KImire tettem némi zsetont, hátha csoda lesz.
-
Jarod1
addikt
Akkor tettem KImire Zsetont amikor még nem volt meg az időmérő 17 xeres pénzt fizetett volna ha nyer, a 2 Brawn-on múlt
-
Jarod1
addikt
Hát majdnem sikerült ...., időmérő előtt, sportingbet éreztem a toyoták javulását, Trulira tettem hogy megnyeri az időmérőt, 29 szeres zsetont fizetett akkor, az első 5 be benne volt sőt volt hogy ő volt az első 2. etapban,, nem csak rajta múlt....hogy nem övé lett a p1.
-
Jarod1
addikt
most olvastam hogy eldőlt, szakadás, számítottam erre Mosley meg a FIA elég makacs , kiváncsi vagyok milyen pályákon fognak menni, és mikor és mi lesz a neve....
-
Jarod1
addikt
Palikkal egy villáminterjú a szakadásról
[link][ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
Kova, meg kubica agyig van tankolva 35 körre ha jol látom, Rubinak elég xarul szokott sikerülni a rajtja mindig volt valami gondjA pl a multkor is, Buttonak igy 4.7 es oddsa van mint Rubinak
esélyek:
[link][ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
Massa nekiment a gumifalnak!!!!! Nem mozog, a visszajátszás alapján a fék fogott de nem nagyon működött a kormány....
-
Jarod1
addikt
ugy néz ki rugó találta el, de honnan a retekből jött ez a rugó?
-
Jarod1
addikt
az igen, a fax van, mindenki ott lesz a sajtótájékoztatón?
-
Jarod1
addikt
a Káosz úrrá lett a ringen....
-
Jarod1
addikt
Massa remélem kapott karszalagott mert ha összecserélik vmi emberkével akit mondjuk Szívre v, vesére műtik akkor gatya.....
-
Jarod1
addikt
Bakker lerepült alonso kereke....
ezt elcseszték a xerelők, már a kijöveteljor látszott hogy valami nem jó a jobb elsőnél...[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
GO KIMI GO!!!
-
Jarod1
addikt
Hami csaja hogy ugrált már, a boxban is....
-
Jarod1
addikt
nem hiszem hogy alonsót tennék be a ferrariba, ez arculcsapás lenne Massának...
-
Jarod1
addikt
hmm, egyvalamit nem láttam még: magát a sérült bukósisakot, mennyirekapta szét a rugó, van valakinek képe róla?
-
Jarod1
addikt
massa balesetének rekonstukciója
[link] -
Jarod1
addikt
Hmm Szóval számolgatok kicsit, 7 verseny 70 pont Shuminak bakker még világbajnok lehet. persze ha Button nem szerez pontot meg ha a többieksem
-
Jarod1
addikt
bakker mennyire beleéltem magam....azok mekkorát sz...tak aki direkt emiatt vettek jegyet...
-
Jarod1
addikt
HMM, 1 Button győzelemre tippelek, Esetleg Barichello, Meleg lesz SZvSZ.
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
elég idióta sapkája van most Kiminek. legalábbis a rallys riporton látható rajta...
-
Jarod1
addikt
Button ra tettem volna a tipmixen, de felfüggesztették a fogadást így kimaradt de ugy látom jobb is, Remélem Bari, megszorongatja Hamiéket, bár xarul szokott rajtolni meg a Meciseknek Kers is van.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest