- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Bukósisak, az életmentő extra!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Ha Button nem szedi össze sürgősen magát akkor meg is érdemli ha bebukja a vb-t.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
El kell ismernem, hogy Barika meghazudtolta eddigi önmagát
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Kimi behozza dobogóra?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Úgytűnik a Ferrari boxos ragály átterjedt a McLarenre.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
LOL Badoer!
Remélem a köv. futamon nem égeti magát a Ferrari.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Azért nem óvatoskodik, csak nehogy 3 hét múlva Massával együtt fagyizzanak valamelyik kórházban.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
Ace Ventura #48703 üzenetére
Érdekes, mintha pont az előző futamon ért volna el 2. helyet.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48605 üzenetére
Biztos ez a nemrég keltett Kimi-Massa-Alonso szerelmi háromszög miatt van.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
Ijk
nagyúr
Régen mindig azt szerettem volna, ha Schumi és Kimi egy csapatban versenyezik, akkor kiderült volna, ki valójában a gyorsabb pilóta.
Persze ebben a helyzetben teljesen értelmetlen az összehasonlítás, nyilvánvaló Schumi milyen hátrányokkal indul. De azért nagyon kíváncsi leszek a köv. futamra, habár tavaly bealudtam rajta, sajna elég unalmas pálya.
Kíváncsi vagyok Kiminek beüt-e a balsors, hogy Schumi ott lesz a versenyenBár lehet, hogy mivel ő is versenyzik így a jelenléte ebből a szempontból irreleváns
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Dehogy fog arcoskodni, tudja ő, hogy egy 40 éves visszatérő pilótától mit lehet elvárni. Egyébként erről az arcoskodásról is az a véleményem, hogy a pilóták nagymellényű nyilatkozatait még soha nem hallottam élőben, csak az interneten megjelent cikkekben. Addig csűrik-csavarják, kiemelgetnek, félrefordítanak, hogy a végén már "népmese" lesz az egészből.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Kíváncsi vagyok az elkövetkező napokban még kiket talál ki a sajtó. Úgyis valamelyik tesztpilóta lesz a befutó, de arról nem lehetne ennyit cikkezni. F1-el kapcsolatban el kell felejteni az újságírókat. Meg vagyok róla győződve, hogy sok pilóta téves megítélésében is nekik volt/van szerepük.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
proof88 #47889 üzenetére
Nem úgy volt!
Amikor valamelyik pályabíró látta, hogy Barika elhagyta a rugót, odaszólt rádión a susnyásban rejtőzködő havernak (akinél volt egy szakasztott ugyanolyan rugó), hogy gyorsan dobja vele fejbe Massát, nehogy beleszóljon a fogadásban megtett eredménybe. Azután pedig gyorsan eltüntették az eredetit./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Úgylátom a sajtó már majdnem beülteti Alonsot Massa helyére.
Egyébként izgalmas lenne, kíváncsi vagyok mit hoznának össze Kimivel/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Ki gondolta volna...? Nem is sejtettem, hogy nem lesz a ferrarinál egy necces boxkiállás.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Schumi ugye most nincs kint a versenyen? Mert akkor összejön Kiminek a dobogó.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
És még azt mondják Kimire, hogy nem agresszív
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
remington2 #47644 üzenetére
Nagyon csekély valószínűséggel történik egy hétvégén több baleset, Imolában ez megtörtént, sajnos benne van a pakliban. Minden balesetet kivizsgálnak, és abból le lehet vonni a következtetéseket. Alkatrészek bármikor elszabadulhatnak, és sajnos néha el is találhatják valamelyik versenyzőt. Ez ellen nem nagyon lehet mit tenni.
Az, hogy valaki elkezd károgni, még nem zárja ki, hogy a jövőben is megtörténhet. Webber is lobbizhatott, amikor leszakadt az ég, de azért van ott fönt az a sok szakértő, hogy eldöntsék, hogy még biztonságos-e a verseny. Ezek a srácok, amikor beléptek az autóversenyzésbe vállalták a kockázatot, hogy egy futam valamelyik nap akár az életükbe is kerülhet. Amikor valaki vadászpilóta lesz, nem azon aggodalmaskodik, hogy esetleg valamikor lelőhetik, hanem végzi a feladatát. Ha nem bírja, akkor pedig kilép.Nem szeretek versenyzőket minősíteni, de Barika amit hétről-hétre levág az már nevetséges. Persze lehet siránkozni, de szerintem rengeteg fiatal versenyző örülne az ő helyének, és a folytonos nyavalygás helyett inkább versenyezne.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
„Nem, nem hiszem, hogy vannak véletlenek az életben – válaszolt arra az újságírói kérdésre Barrichello, puszta véletlen-e, hogy a Brands Hatch-i pályán történtek után egy héttel hasonlóan ijesztő baleset történt. – A dolgok nem történnek ok nélkül, úgy gondolom, ez volt a második üzenet.”
Szerintem Barika kezd már kissé bekattanni. Úgy gondolom a pilóták többsége tisztában van azzal, hogy nincs 100%-os biztonság az autósportban (az életben sincs). Sajnos történnek balesetek, és nagyon ritkán kevés a kifejlesztett biztonságtechnika. Egyébként szerintem a dolog pozitív oldalát kell nézni, ha belegondol az ember, hogy Massát 250km/h-ás sebebességgel fejbe csapta egy közel egy kilós alkatrész, és utána kb.150-el belerongyolt a gumifalba, csoda, hogy még életben van. Hatalmas bravúr a védőfelszereléseknek.Az, hogy Kimit nem biztos, hogy rajthoz állítják, lehet, hogy megint bulvár szüleménye. Habár tegnap a Q3-ban a hibára lehet, hogy közrejátszott Massa balesete, akármennyire is "jégember".
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Nem azt mondom, hogy nincs itthon rengeteg elcseszett dolog, de szerintem nagyobb szégyen az emberek alapvető hozzáállása. Egyébként azért tartunk ott ahol, mert ilyen a felfogás.
Persze, a kórházak biztosan nem olyan jól felszereltek, mint nyugaton, ezzel nem is vitatkozom, de az orvosainkat ne szidjuk már, ők tehetnek erről legkevésbé. Tudnátok hányan jönnek külföldről itthoni orvosi karokra, mivel színvonalas az orvosképzés.
Szóval szerintem, ahelyett hogy fikázzuk a "hungarikumokat", inkább azzal kellene foglalkoznunk, hogy saját részről mennyit tudunk hozzátenni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Barichello autójából leszakadt a rugó, kb. 50m/s-os sebességnél, és Massa kb. 300m-rel arrébb kapta el. Ugye nagyjából 1kg-os volt, tehát szerintem simán megtett az alkatrész 300m-t úgy 8-10sec alatt, és kb. ennyire mehetett Rubens Massa előtt. Tehát szerintem teljesen kizárható, hogy a pálya széléről dobták volna be.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Azért versenyről versenyre be kell látnom, hogy Massa nem tartozik éppenséggel a szerencsés emberek közé. Tavaly valamelyik nagydíjon nem egy nyulat gázolt el?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
Ijk
nagyúr
Szerintem most léptek akcióba a kábeltolvajok, a rugóval kezdődött, és a végén a mérő is tönkre ment
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Honnan a francból repült oda az a rugó??
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Húú de csúnya látvány volt, ahogy beleszállt a gumifalba.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
Sanya595 #46494 üzenetére
Nem tudom eldönteni, vagy nem nekem írtad ezt, vagy nem jött le a hozzászólásom lényege
Igazából azért írtam amit, mert olyan nevetséges dolgokat olvasok itt a fórumon néha, hogy iaz már fáj. A legjobban az Alonso segít a fejlesztésben dolog tetszik, kár hogy nem látom az igyekezet eredményét a renaultokon. Persze értem én, az ő esetében a szerelők a hibásak, a ferkánál nyilván a pilóták. Szóval van azért itt sok bölcsesség na.
Alonsot ezzel nem kritizálni akarom, és kiváló pilótának tartom.
"Ha majd beül a Ferrariba..." Akkor mi lesz? Ha jövőre is ilyen szar lesz a csapat az ő személyes jelenléte sem hozza meg a vb-t.
Kimit pedig nyugodtan fikázzák, amióta F1-et nézek neki szurkolok, és ha elszúr valamit, akár több futamon keresztül is, ez nem fog megváltozni.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
Sanya595 #46487 üzenetére
Kimi rendesen bemákolta azt a vb-t.
A 2007-es bajnokság különösen szerencsésre sikerült neki, így bajnok lett. Sajnos az előző évek szerencséjéből csak futamgyőzelmekre, pályarekordokra futotta, és pl. engem kifejezetten irritált, hogy olyan mázlista volt, hogy csak minden második futam alatt döglött meg alatta a kocsi, holott az összes többi versenyzőnek folyamatosan küzdeni kellett a technikával és visszafogni a motort.
Alonso a legjobb pilóta, attól függetlenül, hogy az eredményén nem látszik, mivel sajnos neki nincs szerencséje. Kimivel ellentétben ő aktívan részt vesz az autó fejlesztésében, beállításában, csak sajnos még a mérnökök is visszafogják, mert nem akarnak az ő tanácsaira hallgatni, különben már rég a renault lenne a mezőny legjobbja. Ráadásul valami láthatatlan szellem néha megforgatja az autóját, és futam alatt gyakran pozíciókkal hátrébb teszi.
Schumi teljesen más tészta, ő Isten második gyermeke, két szezon alatt is méltatlan volt hozzá a többi pilóta, hogy egyáltalán versenybe szálljon vele. Ha most visszaülne a ferkába, ismét világbajnok lenne, még úgy is, ha mostantól kezdené gyűjteni a pontokat./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
zed1983 #46470 üzenetére
Azért én nem vennék mérget arra, hogy Alonso mellett Massa háttérbe szorul. Ne feljtsük el, hogy két éve Hamilton elkalapálta Alonsot csapaton belül, pedig a szezon elején nyilván a spanyol indult kedvezőbb hátszéllel. Szerintem lesz jövőre cirkusz a ferkánál Alonso személyiségét ismerve, csapatsorrend nem lesz mivel Felipe is letett már ezt-azt az asztalra, és attól függetlenül, hogy szerény versenyző nem fogja hagyni magát.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Mosley lehúzhatja magát a wc-n az F1-el együtt. Nem marad egyetlen neves pilótájuk sem, szvsz a közvetítések is inkább az új sorozatra állnak rá. Ennyi volt.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Én nem azért unom, mert mindig Button nyer. Hanem a győzelemért mondhatni semmi küzdelmet nem kell produkálnia. Ha néha tényleg 4-5. helyről előzésekkel kellene felküzdenie magát, de így saját tempójában autókázik körbe-körbe, mint Schumi annak idején. Persze nem kívánhatom, hogy csak a mi kedvünkért rajtoljon hátrébb. Csak így már tényleg dög unalom az egész.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Remélem nem lesz több ilyen unalmas futam, mint a mai. A végén inkább elmegyek szavazni
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Áhh, tetű lassú a Ferrari.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Ha Button ismét begurul az 1. helyen szvsz nem lehet elvenni tőle a vb-t.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Ez kész...
Barika teszteli az autó kasztniját[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Barichello mit csinál?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Na, megjött Palik az ideális ívekkel
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Amikor miattam elindult ez a vita nem az volt a célom, hogy rangsort állítsak a két pilóta között, hanem Kimit akartam védeni, mert jöttek a hangok, hogy nincs helye a Ferrarinál.
Nem szeretném ha menne tovább, ki hogyan tudja a pilótákat a másik alá rendelni, kritizálni.
Szerintem ha ők benéznének ebbe a topikba, röhögnének rajtunk, a sok hülyén.
Szóval szerintem hagyjuk abba, nincs értelme azt bizonygatni, ki a rosszabb pilóta./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Szvsz ha holnap Button nem hibázik, ill. nem lesz műszaki gondja, megint húzhat egy strigulát. Ezután már csak matematikailag bukhatja el a vb-t.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Nézd, én nem állítom, hogy Kimi mérföldekkel jobb versenyző Massánál. Nagyon jól tudom, mindkettejük vb-je milyen tényezőkön állt vagy bukott, kizárólag azért írtam be a vb összehasonlítást, mert körülbelül annyi köze van a versenyző teljesítményéhez, mint az időmérő szereplésnek. Te hoztad elő a statisztikát én csak belementem ebbe a kis játékba.
Én elismerem, hogy Massa van olyan jó versenyző, mint Raikkönen, sőt sokszor jobban is teljesített. Csak mostanában néhány hozzászólásban felütött, hogy Massa mennyivel jobb versenyző, és Kiminek már nincs is helye a Ferrarinál. Kizárólag emiatt írtam az első hozzászólást./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Kimi megint Massa előtt jött be. Remélem a múltkori Kimi fikázók lassan visszavesznek egy kicsit
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Na mi történt? Mosley megint elfelejtette bevenni a gyógyszerét?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Nem értem most ezt a Hungaroring körüli mizériát. Főleg azért nem, mert ezek a marhák még a 2020-as olimpiát akartak rendezni, amihez semmilyen feltétel nem adott, az F1-et pedig el akarják küldeni, amihez minden feltétel adott
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
#70869248 #43435 üzenetére
"Szvsz ki kell vívnia, és az jó lesz nekünk"
Nekünk jó lesz, a Ferrarinak kevésbé. Szerintem nehéz dolga lesz bármelyik csapathoz is kerülnie, azután a cirkuszolás után amit Hamival levágtak. Mindenesetre abban egyetértek, hogy ez a mostani Renault méltatlan hozzá, sokkal jobb kocsit érdemelne.
Mondjuk a legtöbb pilótának nem adatik meg a szerencse, hogy mindig stabil, gyors kocsi legyen alatta. Egyébként még nem is olyan rég, azzal jöttek itt a fórumon, hogy Kimivel szemben Alonso aktívan részt vesz a kocsi fejlesztésében, beállításaiban. Most pedig át akarjátok ültetni egy Ferrariba, mert nem tudnak megfelelő vasat építeni alá./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
#70869248 #43418 üzenetére
Erős kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy most egy csapatban meg bírna lenni Hamival. Szerintem mellé pont egy ilyen örök második pilóta való, nehogy agyvérzést kapjon a csapatfőnök. Olyat még nem láttam, hogy valakinek az egyénisége 1-2 év alatt 180°-ot fordul.
Persze azt is el lehet magyarázni, hogy miért kapott ki Hamitól, én is tudnék írni egy kétoldalas okfejtést, miért kapott ki tavaly Kimi Massától.
Ha egyszer a Ferrarihoz igazol viszont én is kétlem, hogy Kimi mellé kerül. Massa előtt vissza fog vonulni, és akármennyire is tisztelik egymást, a csapat nem kockáztatna meg egy 2007-es Mclaren évet. Pedig nagyon kíváncsi lennék mit produkálnának ugyanazzal a vassal.Szóval félreértés ne essék, Alonso nagyon tehettséges, és benne van az a kis plusz piszkosság, ami a vb-hez kell, de ne hidjük már azt, hogy alatta szárnyrakapna a jelenlegi Ferrari, és Massát is úgy verné el mint Pique-t.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Eddigi meglátásom szerint két dolog kell a vb-hez a tehetségen kívül (ami azért jópár versenyzőnek megvan). Vagy egy mezőny feletti, stabil kocsi, mint most a Brawn, vagy pedig szerencse. Az első szerintem egyértelmű; a szerencse vonatkozik a megbízhatóságra, boxkiállásokra, minden legapróbb paraméterre ami verseny közben elő jöhet. Alonso 2 vb-t szerzett az akkori verhetetlen Renaulttal, Sumi már nem is tudom mennyit. Kimi és Hamilton viszont ha úgy vesszük bemákolták a vb-jüket, mivel nagyon kiélezett helyzetben nyertek, úgy ahogy már sok más "sztár" pilóta az F1-ben.
Alonso kihez képest agresszív? Piquehez? Kimi kihez képest gyenge? Massához? (Eddig Kimi nyert vb-t, Massával szemben). Alonso elmúlt évi produkciója rendkívül gyenge, és ezt az autóra lehet fogni. Kimi elmúlt évi teljesítménye is gyenge, ezt kizárólag az ő motiválatlanságára lehet fogni. Kubica idén sehol nincs, biztos motiválatlan. Button viszont megtáltosodott, biztos a csinos barátnője miatt.
Ezzel a bugyuta okfejtéssel próbálok csak rávilágítani, hogy sokkal több múlik itt a technikán, mint azt itt sokan hiszik./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Hát én nem tudom mitől agresszívabb Alonso. Legalábbis ha az is az eredményét nem nagyon látom. Szerintem most Kimi is próbálja amit lehet. Különben meg én vagyok az utolsó aki tudja, hogy adott pilóta miért teljesít úgy a kocsijával ahogy. Lásd pl. Button, aki eddig esélytelen volt. Szerintem sokkal több technika van a háttérben mint személyes motiváció.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Egyébként érdekes dolog ez. Kimit sokan szerették amíg egymás után hozta a győzelmeket, ill. a népszerűségére szvsz még a mclaren sorozatos műszaki hibái is rátettek egy lapáttal. Aztán amikor már nem fekszik neki annyira a kocsi, és nincs is benne annyi potenciál, hogy olyan agresszív legyen mint régen, előbukkannak a negatív vélemények. Ellenben amikor Alonsonak jól ment a szekér rengetegen mondhatni utálták (aki nem hiszi lapozzon a régebbi fórumra), és most, hogy alatta sem muzsikál annyira a technika, hirtelen egész sok embernek szimpatikus lett.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Bocsánat ha a Kimi drukkerek kicsit jobban sztárolják őt mint a többieket. De ez nem csak nála van így, mindenki a saját kedvencét kicsit a többi fölé helyezi. Szerintem ő tipikusan az egyik olyan pilóta aki nem vette fel a sztárolást, és nincs elszállva magától. Nekem kezdetektől fogva megtetszett a vezetési stílusa, de emberileg is megkedveltem.
Azt is megértem viszont, ha neked nem tetszik, hogy mi, Kimi fanok másképp kezeljük őt, ha jól teljesít akkor a többiek fölé emeljük, ha pedig nem megy neki, akkor megvédjük. De szerinted ez nem egy teljesen normális hozzáállás? Vagy az jobb lenne, ha hozza a vb formáját akkor azt mondjuk, hogy hozta amit kellett, ha pedig sorozatosan rosszabbul teljesít, akkor lehordjuk?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Igaz Kimi fan vagyok ezért elfogult is, de nem gondolnám, hogy ő a favorit a ferkánál. Elmúlt két évben az volt a favorit akinek jobb esélyei voltak a vb-re. Lehet, hogy már nem a régi a lelkesedése, de nem kellene őt elítélni. Megverte most is Massát az időmérőn, persze van ez fordítva is. Ugyan az a kocsi van alattuk, szinte fej-fej mellett haladnak, mindketten remek pilóták, ráadásul sportszerűek egymással.
Azt nem értem, hogy vesztette el a vb-t tavaly Massának. Sok minden miatt lehet valakit becsmérelni, de nem értem miért pont egy olyan futam után kell, amikor hoz egy dobogót.
Egyébként melyik pilóta képességei győznek meg? Buttoné, aki végre tündököl egy messze a mezőny felett álló kocsival? Hamilton, aki rendszeresen követett el amatőr hibákat? Esetleg Vettel, aki az előző futamot Massa mögött vonatozta végig, előzési szándék nélkül? Alonso, aki agresszív ugyan, de egy arányosan gyengébb kocsival arányosan gyengébb eredményeket ér el?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
LOL Kimi már nagyon szorongatta a pezsgőt
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Őszintén örülök Kimi 3. helyének!
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
"Glock gyorsabb a Ferrariknál" Biztos azért érték utol és kellett elengednie őket
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #43114 üzenetére
Ja csak egy normális kiállással legrosszabb esetben már Barika seggében loholhatna, most meg 10 kör mire ledolgozza, aztán meg elkezd fogyni.
Sőt ledolgozni sem fogja[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Barikának csináltak egy 6mp-es kiállást, Kiminek min. 10-re sikerült
Ennyi volt a 2. hely esélye./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Mit tököltek ennyit a boxban Kimin?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Na Massa most Button mögé ragad
Ha ragad...
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Már kicsit a Schumacher időszakra emlékeztet ez az egész, Button megfoghatatlan Barika pedig változatlan szerepben
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Áhh, brawnt nem lehet megverni, tényleg SC+csoda kellene hozzá.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Massának nincs szerencséje ezen a versenyen
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Miaz Barika elkezdett Buttonnak falazni, hogy így magára húzta Kimit?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Remélem az 1. kiállásig Kimi kiautózza ezt a vonatot.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Szerintem most Kimi nyugodtabb mint én
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #42874 üzenetére
Nagyon sok fog múlni a rajton. Remélem nem lesz SCa futamon
Hiú ábrándokat nem szövögetek, Kimi előbb ki fog jönni, és forgalomba kerül vissza, Button sokat kiautózhat akkor. Na, mindegy, izgatottan várom a futamot./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #42827 üzenetére
Ne bántsd őt, amikor Kimi a falra mászott, a Hamilton rajongók sem tettek szarkasztikus megjegyzéseket.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #42779 üzenetére
Hát ha ez tényleg igaz, akkor már lassan átvehetik a magyaroktól, hogy "balsors akit régen tép".
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
SzalaiG #42770 üzenetére
Én is remélem, hogy holnap sikerül Kiminek Button elé kerülni, és hozni a futamgyőzelmet. A rajton sok múlhat, és ugye a kiállásoknál. Remélem az olaszok már most elkezdtek imádkozni
Engem nagyon nyomaszt már ez a Brawn fölény. Tudom, hogy ez a munkájuk gyümölcse, és Buttont is elismerem, mint kiváló pilótát, sőt még szimpatikus is. De van egy megmagyarázhatatlan rossz érzésem, persze lehet, hogy ha Kimi nyerné a versenyeket nem így lenne./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Most nézem az időmérő eredményeket, Kimi a 2.
Nagyon boldog lennék, ha holnap sikerülne elcsípni egy futamgyőzelmet. Nagyon jót tenne neki és a csapatnak is. Talán visszanyernék az önbizalmukat és sikerülne eldobni ezt a balszerencsés szériát. Kimin is sokkal jobban látom eddig idén az igyekezetet, mint tavaly.
Szorítok neki a holnapi futamon, és most nem lesz semmi gubanc, jöhet majd a finn és az olasz himnusz!/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
"Exvilágbajnokok, Kimi Raikkönen és Fernando Alonso is bejelentette Monacóban, hogy ha csapatuk jövőre a költséghatár-vita miatt nem nevez a Forma-1-be, ők sem indulnak. Bernie Ecclestone ideges."Tovább
Szerintem lassan érik Mosley végkielégítése
,vagy nagyon gyorsan ki kell hátrálnia. Remélem lassan tudatosul benne, hogy a nagy csapatok nem csak hantáznak, hanem tényleg ki is lépnek, pilótástól, akkor pedig az F1 mehet valami harmad rangú sportcsatornára, ugyanis nagy nézettsége nem lesz.
Ja amúgy a Gyula GP már beadta a nevezését?
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Ezt a Mosley-t mikor akarják már kipenderíteni a székéből? Nem tudom elképzelni, hogy nem izgulnak kicsit sem, hogy ha kiszállnak a nagy csapatok, annyira visszaesik a nézettség, hogy bizony sok embertől kell majd megszabadulni.
Egyébként ilyenkor a pilótákkal mi lenne? Átigazolnának ezekhez a nevesincs csapatokhoz? (Mondjuk Kimi szvsz akkor jövőre biztos itt hagyja az egészet, szóval lehet idén nézem utoljára)/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
Vazallus #42184 üzenetére
Ezt a pályát ugye nem gondolják komolyan? Nemcsak unalmas, előzésmentes futam lesz, hanem borzasztó veszélyes is. Ha az egyik autó nekicsapódik a falnak és kersztbeáll a pályán, a többi autó egyszerűen nem fogja tudni kikerülni. De ha még nem is lesz vészhelyzet, egy SC sem tudja kikerülni a roncsot. Ezt az egészet ki találta ki? Az F1-ben lassan meg kell kérdőjelezni pár ember beszámíthatóságát.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
Oliverda #42055 üzenetére
Hát azért akkoriban igencsak rossz volt az a McLaren megbízhatósága. Emlékszem amikor rendszeres volt, hogy szinte minden második futamon 10 helyes büntetés Kiminek, mert motort kellett cserélni. Érdekes módon a ferrarinal azért nem voltak ilyen problémái.
Szerintem minden versenyző nagyjából ugyanúgy nyomja neki a gázt, ill. hasonlóan váltanak, szóval nem gondolnám, hogy a motor a vezetési stílus miatt döglik meg./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
7Heads Drago #41812 üzenetére
Azon nincs vita, hogy ha te bebújsz szélárnyékba kevesebbet eszik. Én azt gondolom, hogy aki mögé bújsz be annak a teljesítményéből fogsz elvenni. Jó lenne valami tudományosabb leírás.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
venember83 #41809 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy számít. Autópályán megyek 130-al, mögém érkezik egy kocsi, határozottan érzem a "szívóhatást" hátulról. Szerintem F1-es kocsiknál is megvan ugyanez.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz
Flashcash #41797 üzenetére
A versenymérnök értelmesen rászólt Massára időben, hogy tessék spórolni. Massa ennek ellenére ment még 2-3 gyorskört, pedig Alonsot lehetett volna tartani. Viszont Massa reakciója is érthető, nehezére esett feladni a pozícióját.
Massa Vettelel ugyanakkor jött ki a boxba. Tudták a Ferrarinál, ha elvesztik a boxban, elvesztik a versenyt Vettellel szemben. Azt meg nyilván nem tudták előre, hogy annyit fognak pöcsölni a redbullnál, pedig befért volna még néhány körre való.
Kicentizték, aztán a vége felé látták, hogy többet zabál a kocsi.( ennek az okát nem tudom, lehet benne van, hogy Vettel elég sokat ment mögötte szélárnyékban.)
Szóval szerintem nagyot nem hibáztak, csak egyszerűen hülyén jött ki, főleg, hogy rendszeresek a hibák./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Sajnálom Barrichellot, szerintem csapat intézte el neki az 1. helyet, mondjuk tény, hogy Button gyorsabb. Esélye még simán megvan a vb-re, csak sajnos vesztes típus.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Ilyen jót még nem röhögtem forma1-en amit most a ferrari összehozott
Mondjuk Vettelt meg akarták verni, a boxban bekockáztattak ezzel -1 hely (Vettel így is úgy is elment volna). Igazából nagyot nem buktak vele, csak vicces./人◕ ‿‿ ◕人\
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Honor 90 - modellalkat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T420 (i5 2nd, 8 GB, 120 SSD+ 320 HDD)
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest