- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Aktív témák
-
-
-
bnss
veterán
A McLaren istálló sem gondolta ezt komolyan, hogy ezért most büntetni fognak. rednben van, hogy a szabály az szabály, de utólag már hogyan biznyítod, hogy valóban eltért a hőmérséklet az FIA által előírttól? Arról nem is beszélve, hogy akkor csak BMW-t büntessék meg, pedig szinte senki nem felelt meg az előírásnak? Vicces lenne...
-
enterlaci
senior tag
Azt nem tudom ők milyen erkölcsi alapon gondolják ezt? Persze jogszerű lehetne a fellebbezés..
[I]Ebből kifolyólag az a véleményem, hogy ez egy esélytelen próbálkozás lenne a Hamilton bajnokká avatására. Mert szerintem ezt nem fogják számukra pozitívan megitélni. Nekem sántít a Mclaren hozzá állása, egyszerűen nem értem, mi a céljuk.Köszi a helyesbítést![/I]
-
hunnylander
őstag
Szerintem minden normálisabb lelkivilágú pilótának elege van az ''erőszakos sajtóból''. Csak pl. ha Sutil-nak van elege belőle, abból még nem lesz hír.
Kimi-ről olvastam vagy hallottam, hogy azt nyilatkozta, hogy az egész F1-es hóbelebancból csakis a vezetést/versenyzést szereti, az összes többit utálja a médiával együtt. Szerintem sok pilóta osztja a véleményét.
Egyébként, megtudom érteni a (bulvár)sajtóelleneséget. Majdem mindent kitekernek, elferdítenek, kiszíneznek, felfújnak, stb., stb. ... és magasról tesznek a személyiségi jogokra és arra, hogy milyen károkat okozhatnak ezen tevékenységeikkel.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest