Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
-
-
bnss
veterán
A McLaren istálló sem gondolta ezt komolyan, hogy ezért most büntetni fognak. rednben van, hogy a szabály az szabály, de utólag már hogyan biznyítod, hogy valóban eltért a hőmérséklet az FIA által előírttól? Arról nem is beszélve, hogy akkor csak BMW-t büntessék meg, pedig szinte senki nem felelt meg az előírásnak? Vicces lenne...

-
enterlaci
senior tag
Azt nem tudom ők milyen erkölcsi alapon gondolják ezt? Persze jogszerű lehetne a fellebbezés..
[I]Ebből kifolyólag az a véleményem, hogy ez egy esélytelen próbálkozás lenne a Hamilton bajnokká avatására. Mert szerintem ezt nem fogják számukra pozitívan megitélni. Nekem sántít a Mclaren hozzá állása, egyszerűen nem értem, mi a céljuk.Köszi a helyesbítést![/I]
-
hunnylander
őstag
Szerintem minden normálisabb lelkivilágú pilótának elege van az ''erőszakos sajtóból''. Csak pl. ha Sutil-nak van elege belőle, abból még nem lesz hír.

Kimi-ről olvastam vagy hallottam, hogy azt nyilatkozta, hogy az egész F1-es hóbelebancból csakis a vezetést/versenyzést szereti, az összes többit utálja a médiával együtt. Szerintem sok pilóta osztja a véleményét.
Egyébként, megtudom érteni a (bulvár)sajtóelleneséget. Majdem mindent kitekernek, elferdítenek, kiszíneznek, felfújnak, stb., stb. ... és magasról tesznek a személyiségi jogokra és arra, hogy milyen károkat okozhatnak ezen tevékenységeikkel.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Shure Podcast mikrofon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ugye nem vagyok túl optimista? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

még talán a két renault tartja ugy ahogy...