Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
helkis
üzenetére
Ok-ok, de pl az Audi fel sem tünteti sehol sem h VWhez tartozik, főleg nem a versenysportban... Két osztály van a VW csoporton belül: a VW-Seat-Skoda-(meg talán)Bugatti, meg az Audi-Lambo-Bentley. Külön szokták emlegetni az Audis csoportot, lásd pl R8 kiköpött Gallardo, Skoda-VW hasonlóság.
A Porschenak meg részesedése van a VW-ben, és azt hiszem Panamera padlólemezét hozzák onnan. -
hunnylander
őstag
válasz
helkis
üzenetére
Ha esni fog az eso, ezt meg is teheti letekert motorral is.
Azt nyilatkoztak a McLaren fejesek, hogy ugyanugy akarnak hozzaalni a futamhoz, mint az eddigiekhez, nem akarnak eltero hozzaallast sem eltero taktikat. Ha nem is engednek Lewist ugy hajtani, mint Isztambulban vagy Hockenheimben, de az elrol lenne a legkockazatmentesebb rajtolnia. Az idomerot meg akarjak nyerni. Ha sporolva kepes elolmaradni ott is szeretnek befejezni a versenyt.
-
törölt tag
válasz
helkis
üzenetére
Nem volt jó...az a pálya is a TV-nek esett áldozatul sztem.
Beszéltek arról hogy nagyon veszélyes lett a fékezhetőség fejlődésével, az első sikánba estek vakon a versenyzők ha jól tudom...nagyon-nagy tempóról akkora lassulás volt, hogy nem láttak 1másodpercig, és úgy kellett teljesíteni a kanyarbemenetet.
De sztem egyszerűen túl nagy pálya volt közvetítés szempontjából feleslegesnek tünhetettek az egyenesek. -
hunnylander
őstag
válasz
helkis
üzenetére
Bruno Senna meg tapasztalatlan, meg korai lenne egybol egy Ferrariba szerzodtetni. Es ezt Berger szavai alapjan mondom. Senna maximum jovore debutal a Toronal, es ott majd beletanul az F1-be. De eloszor nyerje meg a GP2-t vagy legyen dobogos a vegelszamolasnal, keri Berger.
A szingapuri ejszakai futammal minden a legnagyobb rendben.
-
tuskooo
addikt
válasz
helkis
üzenetére
Ez sajnos igaz. Nagy jól megy sokszor, de ingadozó a teljesítménye. Így nem tud vb-t nyerni, és nem is nagyon érdemelné meg, ha mégis. Bár még van ideje javítani. A csapat pedig nem csoda, hogy elnézést kért tőle, gondolom evidens, h nem miatta pörgött folyton a kocsi (amikor tök egyenesen ment, akkor is megpördült, a kocsival vmi tuti nem stimmelt.)
-
-
törölt tag
-
hunnylander
őstag
válasz
helkis
üzenetére
Csutortok: Ferrari vs. McLaren; 1:15.572 vs. 1.15.140

En ezt a lagykoros repulokorokre ertettem, ami eldontotte a polet. Kimi meg panaszkodott is csutortokon, hogy nem remekel az auto az uj lagygumikkal. Es ebben nagyot fejlodhetett a Ferrari szombatra, de Lewis autojaban tobb benzin lehet, mint a ket Ferrariban. Mert, ha nem, akkor bajok vannak.

Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A régi cd írókon mind2 jelzés és felirat rajta volt