Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
littlelion21
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ezt elolvasva már magamon szánakozok, hogy hogy tudtam a 95'-ös Belga nagydíj óta neki szurkolni...köszönöm hogy így felnyitottad a szemem és a hátralévő futamokon már nem kell Neki szurkolnom, ezzel talán megmentem magam a teljes erkölcsi romlástól.

-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Látom hunny, Bundás személyében emberedre akadtál....

-
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
...én a fejet ütném...
-
littlelion21
addikt
Ezen beszartam...!

-
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, és ilyenkor jön a sok 'ha' (ami persze nem létezik) - ha Kimit nem hagyják kint esőben, ha nem b@sszák el a dolgot a boxban n-szer...akkor hol lennének...

-
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pezsgőt szar papírpohárból...kultúra!
Erről a Ponyvaregény egy jelenete jut az eszembe... -
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A francba...már reménykedtem hogy megint Salma-s képek...
-
littlelion21
addikt
Jellemző.
Múlt 7en vasárnap is dolgoztam, holnap is fogok.
Bezzeg a szar, max. boxban előzős futamokat mind élőben láttam.
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Reméltem hogy megérted az utolsó mondatom. Hiú vágyálom volt...
Egyáltalán nem érdekel hogy mióta vagy tag, mlyen nickel, és hol használod.
Arra próbáltam finoman reflektálni, hogy az általad követett stílus (valós/vélt igazad mantraként írása, feszültség finom gerjesztése) az általam említett személy 'védjegye' volt, aki emiatt komoly közutálatnak "örvendett" a fórumon.
Nos, a mondat első felében felálított párhuzam folytatását rád bízom.A linkelt videóval nem tudok mit kezdeni,
Sőt, a célozgatásoddal sem. Talán leírhatnád kire gondoltál.A 92'-es szezonról pedig a végeredményt is linkeld be légyszíves.
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nyughass.
Szimplán arra gondolhatott, hogy a 92'-es szezonban a 'zöldfülű' Schumacher előrébb végzett az év végi összesítésben (3.hely) a fos Benetton-al, mint a tapasztalt Senna (4.hely). Ennyi. Senki nem volt tiszteletlen.
Nem kell kiborulni (vagy inkább azt eljáttszani), sem a feszültséget gerjeszteni.
Neked kiváltképp nem.Erőteljesen emlékeztetsz a megnyilvánulásaiddal egy bizonyos Bundás22 nicknevű (volt)tagra.
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Mellé. Legközelebb nézd meg ki mire reagál és te is aszerint cselekedj...

-
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Pontosan. Akkor Massa már:
1. visszavett, Hamilton közvetlen veszélyeztetésének megszűnése miatt
2. már tudtak a Ferrarinál a hibáról és ezért próbálták kibekkelni a végéigTudom hogy győzött meg minden de akkor is idegesítőek az ilyen nyilatkozatok: mintha Kimi mondta volna, hogy azért nem előzte meg Alonso-t mert nem volt hozzá kedve...
Ehh mindegy, lenyugodtam.Mondjuk azt továbbra is fenntartom, hogy nem ő lenne a megfelelő a Meki-be, hacsak nem egy tipikus 2.számú pilóta kinevelése a cél, afféle elengedő/pontrabló Hamilton számára.
Nekem valahogy nagyon úgy tűnik, hogy egy ilyen rendszer kialakítása a cél, mint ami a Ferrarinál volt a Mesterrel és RB-vel.
Mert általában Lewis-hoz nincs sok köze, előle csak akkor rajtol, ha Hamiltont megbüntetik, vagy versenyen ha kiesik.Ez nem tudom mennyiben önbizalom-növelő...ő is tudja hogy a vezető 4-es-ből általában negyedik, és ha a pályán a háromból egyet megver akkor az már neki a non-plus-ultra.
Tipikus malac-győzelem, mint Kubica-é, persze a győzelmet nem kell megmagyarázni, de legbelül érzi azt hogy savanyú a szőlő... -
littlelion21
addikt
Kova vajon hol versenyzett...?
Mert a nyilatkozata alapján nem 2008-ban a Hungaroringen az biztos.
Köze nem volt a futamhoz.
Amikor jött a hülyeségeivel a nyomásgyakorlásról, meg a bődületes faragásairól, úgy volt lerúgom a tv-t. Biztos vagyok benne, a Ferrari csapatutasítása volt Massa-hoz, hogy pörgesse túl a motort, mivel nem bírták elviselni azt az őrületes pszichikai nyomást, és a hatalmas lefaragásokból eredő szényent.
És ilyen formán "rituális öngyilkosság" elkövetésére kötelezték Massa-t...
Komolyan mondom úgy felkúrt, mint Hamilton fénykorában sem. Ráadásul ez a menyét fej...
Sajnálom Massa-t, uralta az egész versenyt, a pazar rajt után konstansan tudott Hami-nál 1-2-3 tizeddel jobb köröket futni, ráadásul mindezt pszichikai hátrányból (előző futamok, időmérő).
Kár volt Hamiltonért, bár "nem kedvelem" (hmmm...), sajnáltam hogy ez történt vele. Biztos jobban használja a gumit, de a Bridgestone sincs a top-on. Monacoban malaca volt a defekttel, itt nem.
Kimi az elrontott rajt után hozta amit lehetett, kár hogy Kubus nem hagyta érvényesülni, tiszta pályán nem nagyon volt nála gyorsabb.
Glock: na ő az, aki győzelmet érdemelt volna. Kezdi Trullit "kinőni".
A BMW egy vicc (még annak is rossz) volt.
Renault&Piquet: egyre jobbnak tűnik/tűnnek.
Remélem Rosberg-et benyomják egy gyári csapatba előbb-utóbb.
És ismét bebizonyosodott, hogy a magyar pálya az egyik legszarabb, mindent lehet amit egy átlagos autóversenyen csak előzni nem.
Kova-ra visszatérve: kapjon az agyához, az is ünnep neki ha a vezető 4-esből nem 4-dik (vagy 5.) hanem 3. Többnyire az egyik Ferrari+Hami biztos előtte van. Olyan Kubicás győzelem volt.
A Ferrari minőségével kapcsolatban a Mackóval értek egyet.
-
littlelion21
addikt
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ne hozzuk már elő a bőrszínt aduászként, mert annak semmi köze mindehhez.
És engem se próbálj meg hergelni légyszíves.Mr.Hamilton habitusáról annyit, hogyha minden élsportoló, aki az adott sportágában kiemelkedő eredményeket ér(t) el (mint Lewis), így viselkedne, a sportágak népszerűsége nem lenne túl magas.
Ezzel arra akartam utalni, hogy az általad vázoltaknak nem egyenes következménye a jelenlegi viselkedésmód. Sokkal inkább emberi gyengeség, amiért egy szóval sem akarom kárhoztatni, mert ő is ember.
De ettől még mindez nem válik elfogadhatóvá.
Továbbra is azt látom, hogy nincs meg benne a tisztelet és az alázat - mint ezelőtt írtam -, és pont ezért nem tudok rá felnézni, mint sportemberre. -
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Látom nem érted miről beszélek...

Nem a képességeit vitatom, hanem azt, hogy a F1-el járó "cirkuszt" kezelni tudja.
Az ehhez szükséges mentális fejlettségét vonom kétségbe. -
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Kár hogy nem rakták be valami kis csapatba (Torro Rosso, Red Bull) "szokni" a levegőt az első évében, lehet hogy nem lennének (lettek volna) ilyen jók a statisztikái, de hosszú távon jobban járt volna.
Kicsit hamar "szakadt rá az ég" a forma mittomén' hányezerből jövet egyenesen a mezőny legjobb autójába.És ezt úgy írom, hogy finoman fogalmazva "nem kedvelem".
-
littlelion21
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Nos, szerintem Lewis még egy kicsit "gyerek", és ezt nem a szó negatív értelmében írom.
Ugyanúgy, mint amikor egy verseny után odamegy Massa-hoz/Kubica-hoz/akárkihez és a gesztusaiból, viselkedéséből is ez tükröződik, ami persze nem baj.
Sőt, továbbmegyek: a sok félreértett nyilatkozat, és a "helyreigazítás(ok)" is annak a következménye, hogy nem tudja /még/, az adott interjúja miként hat majd a sajtóra, közvéleményre.Amilyen profi tud lenni a pályán, annyira nem az azon kívül. De akárki akármit mond, a civil élete valamilyen formában úgyis befolyást fog gyakorolni a versenyzői teljesítményre. És ez a hatás legtöbbször negatív.
Amíg ebbe bele nem tanul, addig nem lesz VB No.1, legalábbis remélem, mert egyszerűen nem látom benne a sportág iránti alázatot és a versenytársak iránti tiszteletet.
Majd ha ezen kritériumoknak eleget tesz, úgy érzem akkor fogja megérdemelni a VB-címet, addig nem.

mod: #19733: Alonso egyre jobban kezd haonlítani Fateromra!

-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Mondd, miért jó egymás hergelése?
Semmi célzás nem volt a hsz.-ban sem Massa-ra, sem pedig a Mclaren-esekre.mod: OFF
-
littlelion21
addikt
Bírom, ide akárhányszor benézek mindig megy a hülyeség...
Könyörgöm, nem Wartburg-kipufogó meg nem öntöttvas az a szar...
A súlya valószínűleg egészen szörnyű lehetett, talán valahol egy üres dezodoros-flakon súlya körül.
Meg aztán hányszor látjuk,h itt meg ott lifeg a légterelő. Ennyi erővel abba is bele lehet magyarázni,h mennyire veszélyes, mondjuk 290-nél célegyenes végén előzés előtt/közben valakinek a pofájára ragad egy hátsó, oldalsó légterelő elem...Más: ahányszor meglátom Kubica fejét, mindig az jut az eszembe, hogyha esetleg nagy bajnok lesz, mi a francot lehet majd vele eladni...?
-
littlelion21
addikt
Én csak attól fosok,h "énmajdmegmutatommindenkinekhogyénvagyok
azelsőszámúpilótaéskülönbenisfaszagyerekvagyok", aztán úgy feltartja, neadj' Isten kiüti Kimi-t.
Egyébként kíváncsi vagyok,h mikor fogja már fel h belőle soha nem lesz világbajnok.mod: a picsába, de hülyén néz ki!
mod2: na végre
-
littlelion21
addikt
Ferrari első sor?

A kis brazil csimbók úgyis a falba áll 10körön belül, úgyh nem tudom minek virul annyira...
Nem csípem, ez van... -
littlelion21
addikt
Hasonló körülmények között simán el tudok képzelni ilyen (vagy még ilyenebb) eredményt.
Akkor volt egy erős csapat Hill/Villeneuve, három jobb Schumacher/Irvine, Alesi/Berger, Hakkinen/Coulthard, meg a többi... És Panis bőven a "többi"-ben volt... Abban a szezonban e győzelmen kívül kettő darab pontszerző helye volt(5.,6.).
Vagy úgy mint 98'-ban Spa-ban. Mekkora roncs temető volt az első kanyarban... -
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
96'-ban Panis győzelmére sem sokan fogadtak volna...
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Az utolsó bekezdésedben foglaltak számomra új, jó lenne ha valamivel alátámasztanád (no nem Ron-papával), mert az ilyen "mindenki tudja" típusú jellegű megnyilvánulásokat Te sem gondolhatod komolyan...
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nos, nem vitatkozni akarok Veled, mert látom nincs értelme, de egy versenyzőnek mintha feladata lenne megfelelően gazdálkodni a versenyautó erőforrásaival.
-
littlelion21
addikt
Nem vagyok annyira ott a témában, de Kimi és Lonzi miért nem képzelhető el egy csapatban? Annyira utálnák egymást?
Ha jól emlékszek, Alonsonak mintha tavaly lett volna egy olyan nyilatkozata, h a jelenlegi mezőnyből egyedül Kimi-t tiszteli...
Az OK, h 2dudás-1csárda, de Kimi-t nem úgy ismerem, aki felhúzná magát egy Alonso nagyzási hóborton, azaz sz@rna a spanyol fejére.
Így talán Alonso részéről a tisztelet, a finn részéről a "sz@rás" egy működő csapatot eredményezne.Legfeljebb ott lenne a probléma,h ha egy adott pályán Kimi gyorsabb lenne fél sec.-el, Lonzi tuti kitalálná,h összeesküdött ellene a Ferrari...neki tipikusan egy örök második hátvéd pilóta kell, egy amolyan Barrichello-s emberke, aki védi a hispán seggét.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)