Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
Nezd meg a legujabb firmware "release note"-t.
-
C^^
őstag
Elég lenne egy kis méretű is. Megnéztem a könyvtárat, ahova dolgoznak, nincs egészen 3GB, viszont közel 100.000 fájlról van szó. a fájlméretek <1kB-tól egészen párszáz kB-ig terjednek.
Főleg olvasás történik, nem tudom mennyi írás van, de feltételezzük, hogy van 8-10 embernél, adatbevitelnél.
Mennyire lenne indokolt SLC típusú tároló? Vagy felejtős egyáltalán az SSD ilyen felhasználásnál? -
zsolt19900
őstag

valami gond lehet az a két jobb alsó írási érték nagyon nem tettszik nekem mit tegyek? friss az ssd mindent beállítottam rajta, és ezt az értéket kapom segítsen valaki

-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
2 SSD között gondolkozom:
- OCZSSD2-2VTX100G
- OCZSSD2-2VTX80GAz elsőnél "valódi 120GB", csak 20GB ugrik, mert ebből javítja az elhasznált cellákat. Tehát 100GB amit "telibe" felhasználhatok.
A másodiknál pedig "valódi 96GB", csak ott 16GB ugrik.Ezt csak azért kérdezem, mert Ősembernél (az oldalán) azt látom, hogy a OCZSSD2-2VTX80G-nél 60GB van feltüntetve.
Most melyik a helyes?
Egy kérdéssel megoldva: A fenti két ssd-nél mekkora területen "szórakozhatok" úgy, hogy abból már ne kelljen semmit sem "leszámolnom vagy szabadon hagynom".
-
varnyú
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Volt jobb,volt rosszabb.A 4k-nál kevés,az mitől lehet?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
OCZ Vertex gazdája lettem, lenne néhány kérdésem:
1. Az itt található firm upgrade-et felrakhatom-e? (Jelenleg 1.4 van rajta)
2. AMD-s lapnál (780G+SB700) milyen drivereket kell majd telepíteni Win7-re, hogy minden funkció rendesen menjen?
3. Mivel érdemes tesztelni? (Atto, Crystal, stb.) -
Mankó
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Azt éppenséggel nem tudom, hogy a trim megy-e vele, mivel az ssd-m nem tudja. Egy Samsung 32Gb SLC-ről van szó. A trim-től eltekintve, tökéletesen megállja a helyét, a többi pedig nem igazán érdekel.
Az AHCI-t csak a Sata Hdd miatt tettem fel. Akkoriban még nem volt ssd-m, s a későbbi használat indokolta, hogy feltegyem a szóban forgó drivert, mivel érezhetően gyorsabb lett tőle a rendszer. Amikor meg lett az ssd, akkor is tettem 1-2 próbálkozást, de ugyancsak arra a megállapításra jutottam, hogy a jelenlegi rendszeremhez ez a driver passzol a legjobban. Űgy hogy ez maradt, s ez is marad amíg nem cserélek platformot. -
Mankó
veterán
válasz
zetecR
üzenetére
Ezzel az RST driverrel már én is szívtam eleget. P35ös lapom van egy c2d e8400 társaságában, s nem minden intel rst drivert szeret. Kipróbáltam többet is. Van amelyik fel se ment, volt amelyik felment, de hibát dobott. S volt amelyik felment, mint a legujabb, de lassabb volt a rendszer vele, mint a gyári Win 7essel. Ami nekem bejött az a 8.7-es inteles driver, azzal semmi gondom, és a rendszer is gyors. Szerintem próbálj ki többet, hogy melyiket szereti a géped jobban és úgy válassz!
Ha nem találod ezt a 8.7-es verziót, szívesen feldobom valahova, csak írj egy privit! -
james008bond
őstag
OCZ Vertex 2-nél érdemes feltenni a legújabb, 1.28-as fw-t? Jelenleg 1.24 van fent. Várható sebességbeli növekedés? Feltette már valaki? És a frissítést ha jól értelmezem, ne az ssd-n működő oprendszer alól végezzük? Mondjuk, egy HDD-n levő rendszerre telepítsem a frissítő programot, és onnan futtassam?
-
cszn
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Én nem kérdeztem semmit.
Ha jobban megfigyeled én válaszoltam kérdésre.
-
fazr
senior tag

Ez normális eredménynek számít egy Intel SSDSA2MH120G2K5-től?
Szerintem gyorsabbnak kellene lennie. (pl ez, sorolhatnám.. alapján)
Valamint az SSD-n ez a modellszám látható, amiből hiányzik a H (High Performance) jelölése, valamint ugye a vége sem egyezik meg teljesen.nem boltban vettem, de új volt (mondjuk a doboza az nem volt leragasztva)
-
FishAir
senior tag
válasz
FishAir
üzenetére
Itt egy kis teszt:
-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0.1 x64 (C) 2007-2010 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
-----------------------------------------------------------------------
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]előtte:
Sequential Read : 266.237 MB/s
Sequential Write : 83.913 MB/s
Random Read 512KB : 204.719 MB/s
Random Write 512KB : 85.520 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 21.704 MB/s [ 5298.7 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 54.686 MB/s [ 13351.1 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 160.200 MB/s [ 39111.2 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 81.063 MB/s [ 19790.7 IOPS]Test : 1000 MB [C: 40.6% (30.3/74.4 GB)] (x5)
Date : 2011/01/22 11:48:22
OS : Windows 7 Ultimate Edition [6.1 Build 7600] (x64)utána:
Sequential Read : 263.760 MB/s
Sequential Write : 84.230 MB/s
Random Read 512KB : 204.990 MB/s
Random Write 512KB : 84.940 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 23.807 MB/s [ 5812.4 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 60.212 MB/s [ 14700.1 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 189.657 MB/s [ 46302.9 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 80.099 MB/s [ 19555.4 IOPS]Test : 1000 MB [C: 42.4% (31.6/74.4 GB)] (x5)
Date : 2011/02/07 21:29:37
OS : Windows 7 Ultimate Edition [6.1 Build 7600] (x64)Viszont érdekes, hogy eltűnt a hot-swap, amit egyébként nem is bánok.
-
FishAir
senior tag
válasz
zetecR
üzenetére
Na a kedvedért kipróbáltam, és felmegy úgy ahogy mondtam. Most már ICH9R/DO/DH SATA AHCI Controllert ír a device manager (mivel azt választottam). Telán egy kicsit pörgősebb lett tényleg minden (Photoshop, Premier Pro gyorsabban bevillan
így hirtelen ezeket néztem meg). -
Core2duo6600
veterán
válasz
varnyú
üzenetére
Szerintem tud, sajna nem írja, hogy milyen vezérlő van rajta.
De lévén a sata 3 as lapok, esetében sem nativ a támogatás, hanem külső chip, és simán bootol róla, azzal viszont számolj, hogy a trim nem biztos hogy menni fog, tehát lehet jobban játsz az intel féle vezérlővel, nekem is onnan indul a rendszerem.
Bár nekem sata 2 es az ssd. -
DV
senior tag
válasz
varnyú
üzenetére
Nem irjak a kartyahoz, hogy bootolhato lenne, szoval nem sok esely van ra...
Az OCZ Revo drive is csak a megfelelo driverekkel bootolhato + az alaplapnak is tamogatnia kell, hogy PCIe-rol bootoljon.
A C300-as SSD-nek nem alapkovetelmeny a Sata3, annyival nem lesz gyorsabb, hogy megerje egy Sata3-as vezelo-kartyat venni hozza. Csak masolaskor lenne gyorsulas, mas esetben semmi. Igy is tud 280MB/s olvasasi erteket (Sata2) a Sata3-as kartyaval meg csak 330MB/s korul lenne. -
varnyú
csendes tag
Hi!
Egy kérdésem lenne.Lehet bootolni pcie sata3-as kártyáról?Vagyis, hogy a rá kötött ssdről induljon a rendszer? Pontosan [link] erre gondoltam.Crucial c300 64Gb -hez kellene.Köszi Mindenki válaszát! Üdv -
FishAir
senior tag
válasz
zetecR
üzenetére
Én is küzdöttem vele, de nekem sem megy fel. Az Intel chipset drivert ha felrakod lesz ICH9 Sata 4 port AHCI drivered azt jól is vagy, én úgy gondolom. Aztán meg lehet, hogy tévedek.
Úgy is megpróbáltam, ahogy DV mondja. Elindítottam a rapid storage telepítőjét, kiírja, hogy hát ez nem fog menni. A lényeg, hogy itt ne okzd le, hanem menj a C:\Windows\Temp-be és onnan az IIF2 (asszem, vagy valami hasonló
) könyvtárat másold ki valahová, így meglesz az inf fileod. Aztán mehetnek azok a lépések, amit DV linkelt. Egy baj van, hogy én nem mertem felrakni, mert mikor kiválasztom, hogy ICH9R azt mondja, hogy bajok lehetnek. -
cszn
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A rendszerről nem kell napi visszaállíthatóság, elég az ha van egy tutijó verzióm image-ben. Lan minek? Gépen belül kell csak. Genie backup végzi a műveletet amúgy és elég a mirror, nem kell incremental.
-
Core2duo6600
veterán
Ha a 2 hd dét mirorr ban üzemelteted, és beállíttod a windows nak az automatikus backupot, akkor még jobb helyzetben vagy.
Én ezt még egy windows home serverrel egészíteném ki (megvan, ha kell megoldjuk), és akkor a napi inkrementális mentéseket lan on keresztül rányomja.
Van hozzá egy cd amivek bebootlva visszaállítható az egész rendszer. -
-
Bodor
veterán
válasz
Palafi
üzenetére
Ha mindkettőből csak egy van, akkor a 64 GB-os a nyerő, de nem a sata-III miatt hanem a tárhely miatt. A proci limitet nem értem, mert minél gyorsabb a proci, annál jobb eredményeket produkál az ssd. Erről bővebben itt.
A trim-röl pedig itt szerezhetsz bővebb ismereteket.
Egyébként ajánlom mindkét írás teljes elolvasását! -
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel járok jobban?
Ha veszek két Intel X25-V 40G SSD-t RAID-0 tömbként használva, vagy egy darab Crucial C300 64 GB SSD SATA3-at. Mindkét variációban renszer lemez lenne egy SB konfig alatt. -
cszn
őstag
A rendszerem kialakításánál az adatvesztés okozta minimum egy hetes, heves, erős remegéssel járó sírógörcsöt megelőzendő, a biztonságot vettem leginkább figyelembe.
Leírom hátha van valakinek véleménye vagy netalántán ötletet adok. 
Szóval van 2 HDD-m és 1 SSD-m. Az SSD-re ment a rendszer, az összes program és esetleg játék ha épp játszok valamivel. Más nincs rajta, egy partíció van csak. Az egyik HDD egy mindenes, amire minden más megy ami nem kapcsolódik közvetlenül a rendszerhez, ez sincs megosztva. A másik HDD a biztonsági mentéseket tartalmazza. Ide minden nap mirror backup megy a másik vinyón levő fontos dolgokról és egy ghost image is van rajta egy jól bejáratott, még semmi problémát nem tartalmazó rendszerről. Ezen kívül csak hely van rajta, hogyha elfogyna esetleg a másikon akkor ide még férnek dolgok. Ja és ezt úgy particionáltam, hogy pont az SSD méretének megfelelő particionálatlan terület maradjon rajta, hogyha valami van az SSD-vel akkor ide fel tudjam pattintani a rendszert. -
DV
senior tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
-
DV
senior tag
Fontos hogy 4K sebessegben gyors legyen az SSD. Mekkora meretu SSD kellene? Mennyi iras tortenne az SSD-re? Amugy garantaltan jobb egy SSD, mint tobb HDD RAID-ben. Hogyha kis fajlok lesznek irva az SSD-re (4K meretu), akkor az MLC tipusu SSD hamar eleri az elettartamat, nagyobb meretu fajlokkal kevesbe.
zsolt19900
Alignalas rendben van az SSD-n?
-
tomic
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
4k write szerintem gyanúsan kevés.
Inkább az intel.

-
zsolt19900
őstag
g.skill FM-25S2S-64GB ettől az ssd től
ez az eredmény jó rossz?rendszernek lenne intel x25 40gb os darabját vagy ezt venném ez hasonló eredmény mint az intelé?
mondjuk az írás botrányosan lassúnak tűnik nekem, miért lehet ez?
-
C^^
őstag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok:Adott egy kisebb iroda, ahol 8-10 Windows kliens csatlakozik egy szerverre, ahol egy program adatbázisa van. Jelenleg a szerver is windows alapú, pusztán adattárolásra van használva, HDD-vel. A probléma, hogy az adatbázis rengeteg kis méretű fájlból áll, és így nagyon lassú az elérés.
Tervben van a hálózat gigabitesre bővítése, és ezzel egyidejűleg egy Linux alapú gép beüzemelése az adatok tárolására, amit SMB-n keresztül érnének el a Wines kliensek.
Jól gondolom, hogy érdemesebb lenne egy SSD-t beüzemelni az adatoknak a sok kis fájl miatt, mint két HDD-t használni RAID1-ben? (Természetesen rendszeres backup lenne továbbra is.)
Ha így van, akkor ilyen szintű felhasználásnál (napi szintű munka, 8-10 emberrel) sem kell tartani az SSD gyors elöregedésétől, ugye? Esetleg van, amire kifejezetten ügyelni kéne vásárlásnál, vagy a szerver beállításánál?Köszönöm a válaszokat előre is.

-
odipapa
senior tag
Visszább szó van róla hogy, új win7 "megcsinálja" az alignállást nekem viszont nem egész szám jött ki a "Átfogó elemzés az SSD-k természetéről" cikkben leírt módszer szerint.
Hogy lehet ez?
Mekkora jelentősége van? Mert nem szeretném megint újrapakolni a rendszert. -
odipapa
senior tag
...............Vista/7 operációs rendszerekhez töltsük le ezt a regisztrációs fájlt, Windows XP-hez pedig ezt használjuk. A Windowst IDE módban elindítva importáljuk be a regisztrációs fájlt a Windowsba........
Lehet hogy én vagyok a hülye de ez nálam egy mp3 formátumú fájl.
Most akkor mit csináljak vele? -
Bodor
veterán
válasz
GSzarkaTAT
üzenetére
Azért mert egy ugyanilyen jót szeretnék, de nagyobb méretben, mert kiderült, hogy elszámoltam magam a nézési távolsággal kapcsolatban.
Kb. 3 méter távolságról tudom nézni a tv-t, de a jelenlegi méretben nem jön ki a HD filmek részletessége ( magyarán hiába van szinte a legjobb képminőséget adó plazma tv-m, mégsem tudom élvezni a képességei szerint), és én 80% HD tartalmat nézek rajta, a maradék 20% a tv adás, aminek szintén nagy része HD. Röviden ennyi.
A tv képe szerintem a maga kategóriájában verhetetlen. -
deicide
veterán
-
GSzarkaTAT
tag
x25-m
Olvasás: 250MB /sec felett
- Írás: 70MB /sec felett42 125 Ft
x25-v
Olvasás: 170MB /sec felett
- Írás: 35MB /sec felett22 750 Ft
SSD-t OLVASÁS miatt használunk elsősorban. A fentiek alapján tudsz dönteni. Ha nem elég a 40GB hely, vedd figyelembe, hogy minél jobban megtöltöd a kapacitást (40GB-os esetén 37GB-tal tudsz gazdálkodni alapból, ez a "formázott kapacitás", annál jobban távolodsz a fenti értékektől...
Jól ki van ez találva (mármint a "marketingduma")...
-
asci
tag
Valaki aki használt Intel X25-V 40GB és X25-M 80GB SSD-t, leírná hogy milyen sebességbeli különbséget tapasztalt?
-
alvaro
senior tag
Én ugyan megrögzött "ghostoló" vagyok, de a régi rendszerem nem tettem át SSD-re (hanem egybekötöttem az adattároló-beszerzést egy új videokártya beszerzésével és xp-7 váltással), nekem az SSD-n van egy rendszer és egy program+letöltős-szemetelős partíció, a vinyón meg egy programos-játékos-mindenfélés, meg egy adattár. Megvan ennek a tematikája

Először az SSD-n hoztam létre a rendszer partícióját a win7 installerével, mikor tettem föl a rendszert. Ekkor a vinyó bent se volt a gépben, azt csak utána tettem bele, és akkor hoztam létre az összes többi partíciót, a win7 lemezkezelőjével.
Ezek után pedig a dokumentumok mókát sose használom, mindent, amiről nem akarom, hogy visszatöltéskor elvesszen, a többi partíción tárolok. Valamint igyekszem minél több portable programot használni, amik köszönik jól érzik magukat, történjen bármi a rendszerrel. Mondanom se kell, ezek se a rendszerpartíción vannak. -
DV
senior tag
Ezt olvastatok-e mar, link?
Szigoruan nem otthoni felhasznalasra lett tervezve.
LSI, PCI-E SLC SSD 300GB, 6db Sandforce SF-1500 vezerlo van RAID-be kotve az LSI sajat tervezesu RAID vezerlojevel. -
zetecR
addikt
válasz
J.J. András
üzenetére
64bites Win7-et használsz?
-
J.J. András
őstag
BIB !
hálás köszönet..., amúgy kíváncsiságból még 2 kérdésem lenne:
1. WinXP alatt hogyan tudtam ezt a Users fiók létrehozást egy ESC nyomásával megakadályozni ?
2. WIN7: A saját gépemen nincs vendég fiók bekapocslva stb., de WIN7 alatt van olyan hogy Public felhasználó .... ezeket is törölhetem ? Meg itt a TEMP könyvtár a DATA nevű könyvtárban van igazából, és a Local Settingsben csak LINK-elve van...
RAMDISK-re szeretném áthelyezni a TEMP-et -> mert még gyorsabb, mint az SSD, és sokat használom valahogyan a beállításimmal a TEMP-et..., szóval nem féltem az SSDm, erről tapasztalat akkor nincs ? :
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Akinek SSD-HDD pár van, a HDD-t particionálja-e?
Gondolok itt arra, hogy kell 1 terület a Saját adatok/dokumentumoknak, 2 terület a nem SSD-re telepített programoknak, kell 3 terület az egyéb mentéseknek.
Ezt ki hogyan csinálja, gondolva a megrögzött "Ghost"-tolókra mint én? -
DV
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Probaltad masik Sata portra kotve is?
-
Hi
Kaptam ma tesztelésre egy OCZ RevoDrive X2 160GB MLC OCZSSDPX-1RVDX0160 finomságot.
Hogy meglegyen, ha valaki keresi: megy Asus P6X58-al.
Elsőre a 4. Slotba tettem, mert a második 16-os túl közel van a VGA-hoz, de ott nem tetszett a videokártyának. Bootolt a gép, de nem volt kép és pirosan világított a videokari. Át tettem a másodikba, ott egyből jó volt.
Ezután már minden simán ment.
Az eredményei ilyenek, amilyenek, de érezhetően ez eddig a leggyorsabb vinyóm. Pedig már iszonyat sokat trükköztem SSD-kel is, RAID-ben is.
Ez most tetszik
-
zetecR
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Én egy 32-es Samu SLC-vel jártam pont így, didyman megszakértette és a 5V-os tápot megfogó Zener lyukadt ki az alján...
Úgyhogy bármi lehet.

Egyébként szaga nincs?
-
Stanley-B.
őstag
Sziasztok!
Elég sz*rul jártam ma. Indítanám a gépet, nem indul. SSD rendszernek, vinyó nagyobb adatoknak. Vinyóról tökéletesen működik most minden, de SSD-t nem érzékeli a gép.
Bukó a dolog? Vagy vmivel esetleg lehetne próbálkozni?
(már csak azért is, mert akármennyire csinálok rendszeres mentéseket, sok-sok fontos dolgom van még így is rajta).Az igazsághoz hozzátartozik, hogy vagy 3-4 napja mindig lemezellenőrzést akart tolni a win7 bekapcsoláskor, de reggeli rohanásban nem vártam meg (megvárom, vagy enter: skip).

-
fazr
senior tag
Ubuntu alatt vannak olyan beállítások, mint pl win alatt defrag kikapcsolása stb?
Alignálás Ubuntu telepítésekor is alapból jó lesz? Valamint ha Win7 és Ubuntu is lesz telepítve, akkor alignálás jó marad?
Win7 alatt hogy/mivel lehet legkönnyebben ramdisket létrehozni?
-
TMaX
csendes tag
Még pár dolgot kipróbáltam, az ubuntu ata error log problémával kapcsolatban.
Nem hinném hogy alaplapi bios vagy egyéb vezérlő probléma lenne az ssd-vel, ugyanis ha secure erase-t csinálok aztán fdisk-el partícionálom és formázom ext4-re linuxban vagy windowsban teljes formázást csinálok és ntfs-re formázom, vagy bármi más fájlrendszerre és aztán beteszem az ssd-t második háttértárnak ubuntu-hoz, akkor nincsenek ezek az ata errorok. Másolhatok is rá bármilyen adatot akár linux alatt, akár windows alatt, nem jön elő ubuntu boot alatt ez a hiba. Tehát csak akkor jön elő ha kimondottan ubuntu rendszernek használom az ssd-t és róla bootol az egész rendszer.(lehet hogy ubuntu beállítási probléma lehet?)
De ami furcsa a smart-ban, hogy csináltam linux alatti bad sector ellenőrzést(read only) az fsck-val az egész ssd-re és ezek az értékek növekedtek a smarton belül:Offline Uncorrectable 1242-ről 2234-re(második fsck futtatás után pedig 3172-re)
Multi Zone Error Rate 12-ről 14-re
Soft Read Error Rate 10-ről 11-re
Data Address Mark Errs 1-ről 2-re
Run Out Cancel 1-ről 2-reÚgy tudom hogy az offline uncorrectable bad sectorokat jelent, de ebben az esetben nem vagyok biztos. A smart értékeket webmin alatt SMARTsuite-al olvastam ki de smartctl parancsal még van ilyen is.
Raw Read Error Rate 6(ez az érték esett 7-ről 6-ra)
End to End Error 14
UDMA CRC Error Count 1524 ez már egy ideje ennyi(elején 0 volt amikor még nem volt az ssd-n semmi)De volt olyan is hogy először amikor az ubuntu servert felraktam és a log-ban voltak ezek az errorok gondoltam rosszul align-áltam(installon belül hagytam default-on az egészet) az ssd-t és próbáltam fdisk-el megváltoztatni a fej és sector méretet de nem engedte, lefutott de nem változott meg semmi csak partíciókat hozhattam létre mást nem, de azt is csak úgy ha nem ér teljesen az utolsó sector-ig mert akkor hibával leállt az fdisk. Aztán windows-ban align-oltam és formáztam ntfs-re, majd vissza a linux gépbe ekkor már megcsinálta normálisan.
Szóval abszolút nem értem a dolgot hogy miért csinálja ezeket. -
ImI87
őstag
Hello!
Van egy OCZ Vertex 2 120GB SSD-m. Újra kéne raknom a win-t, és előtte érdems mélyformázni az SSD-t, vagy ez csak olyan fölösleges dolog?
Ha igen, akkor hogy kell ezt csinálni?

-
misiapa79
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy OCZ Vertex 2 60 Gb-os SSD-t.
Alaplapom egy Gigabyte GA-MA770-UD3, processzor AMD Athlon II x4 640.
Win 7-et használok (x64).
A BIOS-ban átállítottam AHCI módba a SATA vezérlőt és így telepítettem az OP rendzert.
Ezután megnéztem egy tesztet és nem tudom, hogy normális-e ez az eredmény.
Nem tudok kihez fordulni, segítsetek please!
-
gera021
aktív tag
sziasztok,
ezt szeretném még ma megvenni: http://ipon.hu/?product_id=164885 , jol járok vele? játékra használnám legföképp...
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Keresünk dokkolókat
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én nem kérdeztem semmit.

mármint a tesztprogramok eredményei