Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
pigatt
üzenetére
Ha pl Vertex 3-ra cserélném a Vertex 2-met / 50 GB--->90 v 120 GB ), Sata II alaplapomban, akkor lenne sebesség növekedés/esetleg csökkenés? Úgy egyáltalán, Sata III alaplapban érzetre gyorsabb egyáltalán? Mert ha veszek mostanában, akkor nem tudom, érdemesebb-e III-ast venni a II-es helyett? Később esetleg alaplapot cserélnék, nyilván Sata III-ast. A mostanival egyébként 100% meg vagyok elégedve, csak kezd kicsi lenni a 46.6 GB...
-
james008bond
őstag
Még 1x: OCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTXE120G és OCZSSD3-2VTX120G között mi a különbség?
-
james008bond
őstag
válasz
kene84
üzenetére
Gariztasd. Vezérlőnek annyi. Tavaly, Vertex 2-vel ugyanígy szívtam vagy 3 hónapig, mindent csináltam bios frissítéstől kezdve a rendszert vagy 10x újrahúztam, stb. Jöttek a tanácsok, hogy rossz a tápom ( ki lett cserélve, de utána sem változott a helyzet ), ram hibára gyanakodtak mások, de több órás tesztelés után sem jelzett hibát a ramteszt program...
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
OCZ SSD-knél a típusmegjelölésnél a betűk mit jelentenek? Pl ugyanaz a neve, "csak" 1 betű eltérés és ugyanakkora tárhelyű lényegesen drágább, mint a másik.
Másrészt hallottam olyat, hogy OCZ Vertex 3 a régi vezérlőjét kapta / Vertex 2 / és nem sokáig bírja a terhelést, azaz nagyon hamar tönkremennek. Ez igaz? -
james008bond
őstag
Sziasztok!
Rég voltam a fórumon, így nézzétek el, ha közismert dolgot kérdezek.
SSD Life progi nálatok kiírja az ssd kalkulált élettartamát? -
-
james008bond
őstag
OCZ Vertex 2-nél érdemes feltenni a legújabb, 1.28-as fw-t? Jelenleg 1.24 van fent. Várható sebességbeli növekedés? Feltette már valaki? És a frissítést ha jól értelmezem, ne az ssd-n működő oprendszer alól végezzük? Mondjuk, egy HDD-n levő rendszerre telepítsem a frissítő programot, és onnan futtassam?
-
james008bond
őstag
SSD Life programot valaki megvásárolta már? Nekem a Pro verzió nem ment egy idő után, gondoltam, megveszem neten. Aztán amikor a telepítő elindult, felajánlott 4-5 féle aktiválási metódust. Én a program által ajánlott online aktiválást választottam, azóta a program nem indul el!!! KB 100x írtam e-mailt a supportjuknak, de még csak válaszra se méltattak.
Szóval, csak óvatosan a jogtiszta programokkal!!! ( B@sszák meg! )
Azóta a free verzió megy, de az meg nem írja ki a hátralévő életidőt. Pedig hetek óta fent van. Ha valaki használja ezt a programot, annál kiírja? Illetve, hogy lehetne a megvásárolt, tiszta programot működésre bírni...hmm, akár alternatív úton is! -
james008bond
őstag
Frissítsd a firmwaret és 100% lesz! Nekem is az 1.1 fw-rel 95%-ot mutatott, de aztán 3 hónap után is annyi volt. Most viszont 100%!!! Sőt, HD sentinel is a régi fw mellett hibás szektorokat írt, most 100%-jó.
Amúgy előző, Agility ssd-m hetente 1 %-ot csökkent, majd egyre gyakrabban "eltűnt", míg végül teljesen láthatatlan lett a bios számára is. 2. alkalommal cserélték. -
james008bond
őstag
válasz
Matamata
üzenetére
Ha a winhez adott programok tökéletesek lennének, szerintem senki sem adna pénzt más programokra. És be is zárhatna néhány softverrel foglalkozó cég. De ha nálad jól működik, akkor természetesen használd azt, ami beválik. Nálam sajnos nem működött. Már többedik alkalom ez, sajnos.
-
james008bond
őstag
válasz
Matamata
üzenetére
Korábban már azt is próbáltam és nálam hidd el egy kalap sz@rt sem ért, akkor amikor Acronis megoldotta. Mint ahogy most is. Volt egy hibás driver telepítés utána jött a bluscreen rendsen. Már csökkentett módban is megpróbáltam a rendszer visszaállítást, csak mikor kezdett leállni a gép, megint kékhalál. Aztán meguntam és jött az Acronis. Még jó hogy vagy 8 év ismerem ezt a progit...és simán megcsinálta a visszaállítást másik winyóról. Lehet megcsinálom a secure zónát is és akkor már bootlemez se kell, elég az F11-et nyomni...
Szerintem a pagefájl és a hyb fájl igenis törlődik, miután letiltod őket. Asszem ezt tapasztaltam. Viszont ha simán letörlöd intézőben, akkor újra visszatelepül. Ja, letiltás után érdemes egy restartot nyomni.
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Tegnap épp egy rendszervisszahúzás után ( Acronis True Image 2010, mert a Win7 beépített rendszervisszaállítója egy nagy F@S, már többször bebizonyosodott róla ), épp láttam működés közben a TRIM-et! Ránézek a szgépre, látom ssd-n 2 GB hely van ( előbb még 25 GB volt )--->megijed, rákatt---->látom, van egy pár TRIM Temp fájl az ssd-n, majd egyik a másik után el is tűnt jó gyorsan----> hely ismét a régi

-
james008bond
őstag
válasz
szepsy
üzenetére
Nekem amikor megvettem, 95%-ot írt ki a legtöbb program, ez mondjuk 3 hónap alatt nem változott. A HDD Sentinel meg 800+ hibás szektort, meg a HD Tune szerint volt egy kis gubanc a SATA kábelezéssel...majd a 2. fw frissítés után ( 1.23 ) már mindegyik progi 100%-nak írja, Sentinel szerint hibátlan és HD Tune szerint SATA kábel is OK! Ki érti ezt? Valószínűleg a SMART értékeket más nyelven közölte eddig az SSD, de már megtanították neki a nyelvet vagy kapott egy fordítóprogramot vagy egy tolmácsot...

Viszont valamennyi tesztprogram szerint a sebessége csökkent, amit mondjuk nem veszek észre, most is pörög, mint atom
-
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Felraktam a Vertex 2-re a legújabb - 1-23 - fw-t. Pont úgy jártam, mint amikor 1.1--->1.11-re váltottam. A tesztek szerint csökkent a sebessége
. Ráadásul a frissítő progi most kifagyott, majd a gép Blu Screent dobott...majd újraindítás után bootolt---csak nem ssd-ről, hanem a mellette ülő hdd-ről...
. Ekkor win és bios sem látta az ssd-t, majd hidegindítás után már minden rendben volt! 
Egy dolog változott. SSD elemző progik szerint a kondíciója most már legalább 100% ( korábban 95%-nak adták ) és pl HDD Sentinel sem lát már rajta hibás szektorokat
.
De ezt a sebesség csökkenést akkor sem értem én
. Valaki tudja ennek okát???
Google Chrome cache áthelyezés? Egyik fórumtársam által linkelt videó alapján nálam nem engedi áthelyezni hdd-re
AHCI drivert felraktam ATI-tól, ennek ellenére eszközkezelő még mindig a 2006-os MS drivert írja ki???
-
james008bond
őstag
Még mindig a Google Chrome cachee áthelyezés érdekelne. A fent belinkelt oldalt követve nekem nem engedi áthelyezni a cacche mappát másik hdd-re

Az ATI oldalán ez mi???

"AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition"
4870X2 karihoz EZ kell? És mire jó???
-
james008bond
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Acronis Disc Director 10. Asszem ez a neve, rég használtam már, de particionálni azt tud!
Merthogy a True Image azért van, hogy rendszert, partíciót, stb mentsen, klónozzon stb. -
james008bond
őstag
Sziasztok! A Google Chrome-hoz a cache áthelyezés???
-
james008bond
őstag
Kösz szépen! Akkor szerinted érdemes kikapcsolni az O & O alatt a TRIM-et? Mert mikor ez a progi nem volt fent, nálam akkor is működött a Win7 alatt a TRIM. És ilyen használat mellett az ssd nem öregszik jobban? Mármint, ha a progi megy, mert ha jól értelmeztem, akkor az ssd-n nem "optimalizál", azaz nem pakolgatja az adatokat jobbra-balra?
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Ismeri/használja valaki itt az O & O Defragment Pro 14 progit? Elvileg felismeri az SSD-t, meg TRIM-et írkál és alapbeállításként talán 2 naponta lefuttatja a TRIM-et. Nem gyakori ez? Nem öregíti az SSD-t? Rábízhatom magam a progi alapbeállításaira? Azért használom,. hogy rendbe rakja a másik 4 HDD-met, mivel érezhetően felgyorsult a rendszer, amióta használom. De azt meg nem akarom, hogy idő előtt kinyírja az ssd-met. -
james008bond
őstag
Most már nálam is 12 sec a boot-idő!!!

Igaz, ehhez a következőket tettem:
1. Teljesen új rendszert raktam fel / Win7 64 bit hu /,
2. Semmilyen más progit nem tettem fel ( pl vírusírtó, kémprogram, tűzfal, stb. ), csak a BootRacer,
3. Csak az SSD volt a rendszerben ( azaz a többi - 3 db 1 Tera Samsung HDD - NEM volt csatlakoztatva,
4. Semmilyen változtatást nem eszközöltem Win beállításaiban.ÍGY sikerült nekem is AMD-s alaplapon OCZ Vertex 2 ( 50GB ) SSD-vel:
Time To Logon: 11 sec
Time To Desctop 12 secPS.: viszont, annak ellenére, hogy Win7 64 bites Hu rendszert tettem fel, a töredezettségmentesítőt alapból nem tiltotta le és sajnos még az időzített programfutás is aktív volt...

PS2.: telepítés közben, mikor az jön, hogy telepítés végén restart, percekig nem történt semmi és csak a fekete képernyőt bámultam...majd manuális
restart után mintha mi sem történt volna, felállt a rendszer!
Hurrá! De! Néhány teszt és telepítés után "altattam" a gépet, majd hibernálás után nem "ébredt fel. Manuális restart után ment rendesen, majd egyik restart után nem állt le, fekete képernyő. Manuális restart után meg tip-topp!
...és még azt se írta ki, hogy a Windows-t rendesen akarom-e indítani, vagy hibajavítás??? Szóval, mintha ez természetes lenne. De nem nekem Így asszem ma újratelepítem.
Megjegyzés: azt is észrevettem ( hála SSD Life proginak ), ha néhány tesztet / Atto, CDM, stb / lefuttatok, pillanatok alatt kiírja, hogy aznap írtam vagy 64 GB-ot. Ha ez igaz, akkor szerintem a tesztekkel vágjuk haza az agyonbabusgatott, féltett SSD-nket, és a rendszer paraméterezgetésének, beállítgatásának sem sok értelme van. -
-
james008bond
őstag
OCZ Vetex 2-n firmwaret frissítenék. Csinált ilyet már valaki? Hogyan kell, hogy minden OK legyen?
-
james008bond
őstag
Én kb 2 hónapja használom, és még mindig ugyanolyan sebesség értékeket ír ki pl az ATTO: Write 235 MB, Read: 275 MB körül max, és ilyen volt 0 perces korában is! Sőt, van olyan tesztem, amin még gyorsulás is volt. Tegnap amúgy felraktam az O & O Pro 14 Defragment progit / korábban 12-es volt fent és már az is felismerte az SSD-t és NEM javasolta a defragmentálást /, ennél az új verziónál meg van kimondottan SSD optimalizálás. Nos, lefuttattam az egyszeri, boot közbeni optimalizációt/töredezettségmentesítést / és utána néhány sec-ot mintha gyorsabban indult volna a gép és talán kicsit pattogósabb is lettek az egyéb műveletek. De ezt még tesztelem majd, mert tegnap már késő volt ehhez...:-)
..és úgy emlékszem, hogy ezt a CHACHE BUFFER-t bepipáltam telepítéskor...de majd otthon megnézem. -
james008bond
őstag
NÉZVE A TESZTEKET, ASS ÉS CRYSTAL a neten sokkal jobb eredményeket produkálnak, mint nálam Atto viszont szinte hajszálra egyezik. AS SSD pl nálam 329 pontot adott, netes teszten meg jócskán 400 pont felett. Ez mitől lehet?
-
james008bond
őstag
válasz
Dreamie
üzenetére
Nálam 1 SSD jóval többet ír értékben kis fájloknál. Op rendszernél ez a jó, nem?
ASS Benchnél nálam a Score több, mint 2x magasabb érték.
Régebben én is Kingston-nal szemeztem, de akkor a V+ épp nem volt elérhető, lett Agility, de az bekrapált, most Vertex 2 van, eddig jó...csak bízom benne, sokáig az is lessz!!! -
james008bond
őstag
-
james008bond
őstag
Igen én is így érzem, bár a win élményindexe szerint 7.7 pont...de szerintem is egy kicsit gyorsabbnak kellene lennie, bár ATTO már jobb értékeket mutat, illetve egyik fenti hsz-ban belinkelt "kép" eredményeit hozza az enyém is. De ha lassabb, mint amit linkeltél, mi lehet a baj? Egyébként AHCI módban telepítettem a rendszert Win7 Ulti 64 bit, a többi az adatlapomon.
-
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Gondolom, mert az ssd-k teljesítmény is más és más...
-
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Lehet Nálad ez a baj...én azonban AHCI módban telepítettem az SSD-re, mégse jobb a bootidő / azaz nem 7-15 sec, igaz én nem is saccoltam, hanem a bbotracer progival mérettem /
-
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
nekem új és tiszta rendszernél 37 sec volt ( ezt a bootracer progi mérte, sztem benne van a bios betöltődés és egyebek is ), ami mostanra, hogy telepakoltam programokkal a rendszert és van pár progi mely az oprendszerrel együtt indul, kb 47-55 sec. Ez kb fele, mint nálam korábban hdd-ről. Úgyhogy akkor lehet nálam se jó valami????
-
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Azért az se mindegy, hogy "szűz" Win-t tesztelnek, vagy full feltelepítettet és mennyi progi indul Win-al együtt. Nekem az nem tetszik, hogy progik indításakor időnként 1-1 pillanatra belassul az egész nálam...és a teszteken, amit pl belinkeltem rosszabb eredményeket látni, mint amit mások tettek fel, pedig a gyári specifikációk alapján az enyémnek is illene jobb eredményeket produkálni. Igaz az enyémen rendszer van, a többiekén nem tudom. Bár, mikor még üres volt, akkor sem voltak sokkal jobb értékek. Viszont az is igaz, hogy, Win temp mappákat és környezeti mappákat is kihelyeztem hdd-re, lehet ez okozza a pillanatnyi lassulásokat???
-
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
AHCI-t kikapcsolva, IDE-re rakva a rendszer nálam ha 10 %-ot gyorsul bootolásnál, vagy kevesebbet. Viszont az ssd tesztek ( pl Atto ), az AHCI-s 275/235 érték helyett kb 215/215 értéket hoz ki, szóval a hiánya inkább lassulást hoz nálam.
-
james008bond
őstag
Úgy látom kevés embernek van OCZ ssd-je? Ez miért van? Túl drága vagy nem jó? Nekem pl Vertex 2 van, 285/275 MB, IOPS 50000 akár...SF-1200-as vezérlővel.
-
james008bond
őstag
-
james008bond
őstag
válasz
Laci2277
üzenetére
Bízom benne, hogy kifogástalan az ssd-d, de nálam sajnos nem az volt. Egy csomószór raktam újra a rendszert azt gondoltam én szúrok el valamit. Aztán felraktam ugyanabban a gépben egy hdd-re és láss csodát, minden f@szán működött. Érdekes még, hogy szerviz első körben 1 hónapot ült rajta / állítólag tesztelte, mondjuk nekem egyetlen teszt eredményét sem mutatták meg, csak működés közben kb 2 percig az ssd-t, de mint mondtam nekik, rendszertelen időközökben vált működésképtelenné ) aztán kiadták, hogy kifogástalan minden. Hazavittem installáltam, rendszert rá, majd fél nap után már többet be se indult, bios se látta, usb meghajtóból se., majd ki lett próbálva intel/amd-s gépeken és sehol semmi. Pedig előtte mindent kipróbáltam amit a szakiak itt és máshol javasoltak: bios frissítés, kábelcsere, táp csere, gép hálózatmentesítése, alaplapi elem ki/be, stb, IDE, ACHI mód...mindig eldobta magát a rendszer, teszteltem memóriát, vga-t, ssd teszteket futtattam és állítólag minden okés volt...már alaplapcserén törtem a fejem, hátha a sta vezérlő rossz...csak az volt az érdekes, új korában 1 hétig folyamatosan jól ment, meg hdd-ről mindvégig. Végül a szerviz mégiscsak megállapította, hogy nem működik. És még 1, HDD Sentinel hetente 1 %-al látta rosszabbnak az állapotát....tudom, nem kifejezetten SSD-re találták ki, de mégis gyanús volt ez... Szóval, bízom benne, hogy a Te ssd-d nem megy tönkre...
-
james008bond
őstag
Szerintetek miért van az, hogy az egyébként 275 MB-tal olvasható SSD használata közben bizonyos ablakok, stb kicsi reccenéssel nyílnak meg? Lehet azért mert lapozó hdd-re van irányítva, mint ahogy a win7 temp mappái is?
-
james008bond
őstag
válasz
Laci2277
üzenetére
Kezdheted keresni a garancialevelet...OCZ Agility nálam így szart be... 1 hetes korában kezdte a szarakodást, a működő Win egyszer csak lefagyott, restart sem segített, hidegindítás, majd biosban beállítani rendszermeghajtónak, mert egyszerűen nm látta a bios az ssd-t. Második körben végül elismerte a forgalmazó, hogy hibás. Mivel már egyik gépen sem ismerte fel a bios sem az ssd-t. Meg külső USB-be is hiába tettem bele, mintha ott sem lett volna. Pedig kábelt cserélte, cseréltem tápot, frissítettem az alaplapi biost. Semmi sem segített, és ezt a hibajelenséget egyre gyakrabban produkálta.
-
james008bond
őstag
Az OCZ gyárilag 3 év garit ad, az más kérdés, hogy az itthoni forgalmazó "csak" 2 évet ad...tényleg a rendszermeghajtón nem tárolok adatot, de azért mégiscsak szívás, ha egy 60000 forintos egység kipurcan, amin nem mellesleg az oprendszer fut. Aztán én már gariztattam, előszőr 1 hónapig ültek rajta és szerintük jó volt az ssd, majd mikor elhoztam a szervízből, ment vagy fél napot, utána be se indult többé, több gépen kipróbálva. Újabb szervíz, akkor meg kb 3 hét után ők is kiderítették, hogy tényleg nem működik.
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Kedden jött meg az OCZ Vertex 2 50 GB-os ssd-m. Crystal Disk Info kapásból azt írta a 0 órás egységre, hogy 95% ???? Ez rendben van így???
HDD Sentinel Pro 3.0 ( tudom, nem kimondottan SSD-re való ) de azt írta, hogy kondíció 13 ( ! ) %, és hogy áthelyezett kapásból 800 szektort a tartalék területre és kezdjek el lementeni minden adatot a vadi új meghajtóról. Kell ezzel foglalkoznom?
IOPS értékben mondjuk a megadott 50000 helyet olyan 26000-et tud, írásban-olvasásban kb hozza a specifikációt ( 275/245 körül, jó írásban kissé gyengébb ). Amúgy rendszer a windows felirat eltűnésétől számolva kb 2-3 sec alatt áll! ( teljes bootolás kb 20 sec ).
Majd teszek fel teszteket, ha valakit érdekel.
Üdv -
james008bond
őstag
válasz
g.gergo
üzenetére
Tehát a Win7 tartalmazza ezt a drivert, ami TRIM-hez kell? Csak oprendszer telepítéskor AHCI legyen beállítva SATA-nál? És SSD-t Win7 telepítéskor formázzam le? És hogy nem "szakít" le 100 MB-os területet Win7 telepítéskor? És ha a most "működő" Win7 mellé ( amely HDD-n van ) akarom feltelepíteni a Win7-et, dual boot-tal, azt hogy kell csinálni?
Amúgy úgy tudom, a TRIM-et csak Win7 tudja alapból, Vista nem...vagy nem jól tudom? -
james008bond
őstag
AMD-s gépre ( Asus Alaplap )+ATI Radeon videókari, milyen progikat telepíytsek fel, hogy ssd maximális sebességgel, Trimmel együtt is működjön. Gépem biosa AHCI-ra van állítva, telepítés után mely progikat tegyem fel? AMD AHCI-s drivert hol találok? És milyen alaplapi progik kellenek még?
Kösz
-
james008bond
őstag
Amikor oprendszert telepítem és már van 1 fent, akkor a boot részt nem rontom el, ha másik winyóra telepítem fel a rendszert? vagy csatlakoztassam le telepítés előtt azt a winyót, amelyiken a jelenlegi rendszer van, majd csatlakoztassam vissza az új rendszer feltelepítése után?Vagy a meglevő rendszer alatt indítsam el a telepítőt?
-
james008bond
őstag
Ha minden igaz, OCZ Agility után Vertex 2-őm lesz. Kérdések: AMD-s gép, Win7 64 bit op rendszer, ezt hogyan telepítsem? AHCI, TRIM stb működjön. Alaplapi driverek közül melyiket tegyem fel? ATI SB progi elég, vagy kell még ATI AHCI progi is? Ennél valamit írnak, hogy bizonyos PC-knél nem biztonságos telepíten? Jelenleg BIOS-ban AHCI mód van...
Warning: This driver does not provide custom configurations used in OEM systems and is recommended for use with retail AMD motherboards only. Installing an incorrect AHCI driver may cause problems with your hard drive including data loss. ----- EZ KONKRÉTAN MIT JELENT?
------- erről az oldalról mit kell feltelepítenem??? http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?driver=Integrated/vista32-chipsetHa meg akarom tartani jelenlegi HDD-n levő rendszeremet, akkor hogyan telepítsem fel SSD-re az újat? Klónozni nem akarok. Úgy lenne jó, hogy gép induláskor kérdezze, melyik rendszert akarom betölteni. Hogy formázzam meg az SSD-t? Telepítéskor a telepítővel, vagy előtte Win7 alatt?
Kösz.
-
james008bond
őstag
intel x-25 m-et érdemes venni, oprendszert telepítenék és azt szeretném felgyorsítani. ocz agility-m volt, de tönkrement...
-
james008bond
őstag
-
james008bond
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Sata kábel, Sata csatlakozó csere volt, hdd-n is volt majd egy hétig a rendszer ( korábban meg hónapokig ). Azt nem értem, 1 hétig ( telepítés után ) semmi gond, aztán meg naponta többször is akár 5-10 perccel a bekapcsolás után adja meg magát. Másik tápegységem nincs, de miért pont a legkisebb fogyasztású winyó nem kap tápot? És miért egy hét után? És aztán meg sorozatban? És maximális processzor és vga és memóriaterhelésnél meg működik? Tápkábel csere talán ebben a körben nem volt, de majd kipróbálom. Amúgy köszönöm mindenkinek a tanácsát!
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
restart után mintha mi sem történt volna, felállt a rendszer!