Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
cszn
őstag
-
cszn
őstag
Egyébként ezek a legfontosabbak:
1. AHCI átállítása telepítés előtt
2. Win7 telepítővel formázd és akkor alignál
3. Indexelés kikapcsolása: sajátgépben jobbklikk a meghajtón, ki kell nyomni a pipát
4. Prefetch, superfetch kikapcsolása: regeditben HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters-ben az enableprefetcher és a enablesuperfetch értékét kell 0-ra állítani.
5. Hibernáció tiltása: command promptba rendszergazdiként: powercfg -H off
6. Puffer ürítés letiltása: Itt van a lap alján.
7. Lapozófájl letiltása/Lekicsinyítése.
+ Ezen kívül a töredezettségmentesítést is ki kell kapcsolni, de azt valószínűleg a windows megcsinálta. Ha nem akkor services.msc-ben keresd meg és tiltsd a futását a szolgáltatásnak. -
d-boy
senior tag
Sziasztok!
Biztos 100-an megkerdeztek mar, de ne haragudjatok ram, mobilrol netezek es igy elegge nehezkes keresni.
Vettem egy kingston v2 64gb ssd-t. Tettem ra egy win 7 64-bit enterprise-t.
Megy is szepen, csupan annyi a kerdesem, hogy kell-e valamit beallitani a win-ben vagy mindent szepen felismer a rendszer? Gondolok itt a trim-re meg olyan dolgokra, higy nem kell toredezettsegmentesiteni stb...
Koszonom a valaszokat. -
Sziasztok!
Mi a véleményetek egy MLC Silicon Power 16 GB SSD-ről? 16k-ért adnák fél évesen.
-
cszn
őstag
válasz
zenwalk
üzenetére
Ahogy sysrq kollega is mondja, nincs még elég tapasztalat róla (mondjuk neki pont van
). Kevés van az országban, alig kapni úgyhogy nem lehet érdemben összehasonlítani a többivel megbízhatóság terén. Egyébként nagyon jó SSD, árban is elég jó. Hogy a többinél jobb e azt nehéz megmondani, mert kicsik a különbségek és attól függ mire használnád. A legtöbben csak egyszerű rendszergyorsításra használják, erre igazából bármelyik (nem 1. generációs SSD) tökéletesen alkalmas. Ezen felül ha van valami igényed még akkor írd le aztán kitaláljuk melyik lehet esetleg jobb. 
-
lacko6
senior tag
válasz
Flashrider86
üzenetére
Ja nekem is ez van, ma vettem 99%-os és 12óra használati idő.Amikor kb 1 órája használom. Hard Disk Sentinel-el
-
kovecses
aktív tag
Nem tudom, hogy ti hogyan bírjátok az újra és újra felbukkanó kérdéseket...
-
zenwalk
senior tag
sziasztok!
A Crucial C300 64Gb-os SSDről mi a véleményetek? Ilyen árban lehet kapni jobbat? Crucial megbízható márka? -
fagy53
nagyúr
válasz
bluobluo
üzenetére
Azért mert SandForce 1222 vezérlője van, még nem kell félni tőle!

Korrekt cég az Adata, mert írja a paraméterek után, hogy ezek szűz SSD-n mért adatok, a használat során 7-13%-os csökkenés lehetséges.... a gyakorlatban pl az írásnál ennél jóval nagyobb lehet a csökkenés, de gondolni kell arra, hogy mindez magasról indul.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DV
senior tag
válasz
kleinguru
üzenetére
"This updater may have compatibility issues with IDE modes on certain platforms. It is suggested to flash the firmware ONLY while in AHCI mode", forras.
"SSDUpdate does not work with the Intel 10 series RST drivers.", forras.Roviden: AHCI legyen beallitva a BIOS-ban, Intel RST 10-es driver ne legyen fent, es adminkent legyen futtatva a progi. Hogyha ezutan sem megy, akkor meg kell probalni masik Sata porton.
Utolso lepeskent lehet e-mailt irni erre a cimre, segitsegert: TS_FIRMWARE@OCZ.COM. -
bluobluo
aktív tag
Erről vélemény?
SSD 64 GB SATA II 2,5" A-DATA AS599S 3ÉV -
Végre megnéztem és nem nagyon értem az oldalt...
Win7@x64 van, és alapból ugye nem megy, admin jogokkal sem -->Faild
Ha a leírás szerint csinálom (ami ha jól értelmeztem 32bitesekre van), ott azt írja, hogy nincs valami hozzárendelve, azért nem indul el... (parancssor telepítőlemez)
Nem vágom mi lehet a probléma...

-
megint én
őstag
Hali!
2 kérdésem lenne!
Normális az, hogy semmit sem írok az SSDre, és mégis csökken a várható élettartama? Az SSD life szerint már csak 94%os, és 3 év a várható élettartam... És mindent beállítottam rajta az OCZ honlapján amit találtam, még a rendszervisszaállítási pontokat is kilőttem.
A másik kérdés, hogy mi az a S.M.A.R.T. -gomb a százalékok mögött??? -
janitor01
tag
Sziasztok,
A segítségetek szeretném kérni. Ezt meg szabad venni:
http://www.aqua.hu/64gb-adata-ssd-sataii-25-meghajto-as599s-64gm-c-121645.html
Előre is köszi, -
davidsone
addikt
karácsonyra megkapom mutertól!!!

-
Colos1
őstag
Hasonlót tapasztaltam én is.
Nálam kettő HDD van az SSD mellett, és ha a vinyók között nagy az adatforgalom - pl. valami baromi nagy fájlt másolok az egyikről a másikra -, akkor a gépem iszonyatosan belassul, pedig az SSD ilyenkor nincs is terhelve.
Szerintem a lemezvezérlő a ludas, az a szűk keresztmetszet. Amikor még nem volt SSD -m, akkor is baromira belassult a gépem egy ilyen művelettől.Másrészt, ha az SSD -re telepítesz vagy másolsz valamit, akkor az nagy valószínűséggel 100% -osan kihasználja. Így ne várd el, hogy ugyanolyan gyors legyen, mint alapállapotban.
-
szdavid
tag
Sziasztok!
Még nem vettem meg az ssd-t, de a biosba nem találtam olyan beállítást a notimon(Sony Vaio), ahol az AHCI-t be tudnám kapcsolni.... -
Nite
őstag
sziasztok...
egy Kingston SSDNow V2 64GB csodaval rendelkezem, olvasas / adateleres szempontjabol tokeletesen elgedett vagyok vele, azonban amikor masolok ra egy nagyobb file-t, vagy telepitek egy jatekot az egesz gepem vissazesik egy 386-os szintjere

egy doc-file megnyitasa legalabb 3-4 percbe tellik, firefoxot el se merem inditani az irasi folyamat alatt

remelem en kurtam el valamit es nem az ssd hibas

-
kovecses
aktív tag
Ez alapján gyorsabb!
Szerintem azért létezik olyan helyzet ahol az Intel a gyorsabb.
Amúgy meg teljesen lényegtelen, a kettő szinte ugyan azt produkálja.
Akármelyik jó választás lenne!
A Crucial főleg akkor ha van sata3, vagy ha a jövőben tervezel venni ilyen alaplapot esetleg notit.A Crucial kicsit jobbnak tűnik és engem is csábított, viszont nehezebben lehet beszerezni és már megrendeltem az Intelt...

-
kovecses
aktív tag
válasz
Medical
üzenetére
Mivel a megadott adatai a Crucialnak sata3-al értendők, ezért halvány lila gőzöm sincs arról, hogy mennyit produkálna sata2-vel. Az biztos hogy kevesebbet. Lehet, hogy még így is gyorsabb mint az Intel, lehet hogy nem.
Döntsd el melyiket veszed és ennyi.
Vertex2-őt szerettem volna először venni, de ez sandforce chippes (na most akkor megint nézheted a tesztet
). -
Medical
aktív tag
Sziasztok!
Nos, kezd körvonalazni a jövendőbeli SSD m.
Intel 120GB és Crucial C300 128GB, úgy látom kettő közül lesz választás. Azt mondjátok a C300-as siman megy Sata II-es porton, de kovecses kolléga azt mondja nem tudnám kihasználni vagy nem bíztos, gyorsabb lenne az Inteltől. Ezt, hogyan értsem? Most gyorsabb lenne vagy sem?
A vezérlőkkel meg győztetek, illetve a NAGY SSD tesztben is ez tünik a legjobb választásnak a Marvell meg az Intel.Végezetül még ezt találtam, ehhez mit szóltok?
OCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTXE120G 53 500 Ft
- 120Gb Kapacitás, SATA-2
- Olvasás: 285MB /sec felett
- Írás: 275MB /sec felett
- Elérésí idő kisebb mint: 1ms
- 2.5" Slim Kivitel, 77Gr súly
- 99.8 x 69.63 x 9.3mm méretek
- 4.5V-5.5V működési feszültség
- Shock Resistance : 1500G
- Raid Support 0-1-5-10
- Native TRIM Support
- Max IOPS Firmware
- 3.5" átalakító kerettelGarancia: 3 év
-
kovecses
aktív tag
válasz
Medical
üzenetére
Működne a Crucial, csak nem tudnád kihasználni, ezért ajánlottam inkáb az INtelt.
Mert a Crucial ugye gyorsabb a Marvell vezérlővel, ha van sata 3-ad, ha nincs akkor nem tudom gyorsabb e az Intelnél.
Egy biztos a két legjobb vezérlő szerintem a Marvell meg az Intel.
Amúgy van Marvellből is : [128GB] -
salieri.
őstag
Sziasztok! ezek az eredmenyek jonak tunnek Samsung 128 gb os (220/200) as SSD nel?
A kornyezet amiben van: 8510p notebook C2 duo T7300 ,2gb ddr2teszt utan ketteparticionaltam egy 25 gb- os es a tobbi maradek reszre, ezutan meg kisebb ertekeket kaptam valamivel!
-
Medical
aktív tag
Igen, mindet olvastam!
De , van egy kérdésem, még senki nem ajánlott SATA III. Interfacet.
Az én laptopom SATA II. van. Szerinted működne benne? Én nem tudom azért kérdem.
Általad ajánlott SSD -k, nekem GB-ban nem megfelelők! Szívesen vennem, ha 100-128GB között tudnál ajánlani, olyat ami olvasás/íráskor a legjobb teljesítményt produkálja, illetve az elérhetőség csak egy pillanat. Fentebb hozzászólásomban leírtak figyelembe vételével az ár, kb. 70E Ft. ig lehetséges.
Köszi előre is. -
DV
senior tag
válasz
kertsa
üzenetére
Ajanlott a Crucial C300 64GB, vagy Intel X25-V 40GB. Sandforce vezerlos SSD-k sem rosszak, Mushkin, OCZ, stb.
-
kovecses
aktív tag
válasz
kovecses
üzenetére
Egy biztos:
HDD és SSD között rohadt nagy a különbség, de
SSD és SSD között már szinte elhanyagolható!Nem érdemes kínlódnod azon, hogy mit szeretnél.
Döntsd el melyik tetszik, melyik lenne számodra a legpraktikusabb és melyiket tudod megfizetni. Akár melyiket is veszed meg, úgy is lesz nála jobb, már lehet másnap. A lényeg, hogy ne bánd meg a vásárlást, a lényeg, hogy a te igényeidet kielégítse az adott termék. -
kovecses
aktív tag
válasz
Medical
üzenetére
Sorrend szerintem (ez teljesen egyéni vélemény, ezer meg ezer dolog alapján lehetne őket tesztelni és sorrendbe állítani, de ott a "Nagy SSD teszt, ott sorba vannak állítva):
1. Intel X25-M 120GB SATA2 2.5"
2. Corsair 128GB 2.5" SATAII Nova series
3. A-Data 128GB 2.5" SATA2 S599 Series
4. Kingston 96GB SATA SSD 2,5" V-Series V+100 Upgrade Bundle Kit
5. Ocz 120GB SATA2 2.5" Vertex Series OCZSSD2-1VTXE120G
6. Kingston 128GB SSDNow V100 SATA2 2.5" SSD meghajtó Notebook Bundle
7. Kingston 128GB SATA SSD 2,5" V-Series V+ Upgrade Bundle Kit
8. Kingston 128GB SATA SSD 2,5" V-Series, Notebook KitMég mielött bárki kővel dobálni, ez a lista az egyéni szerény véleményem szüleménye.
Aki konkrét válaszokat keres és pontos adatok és eredmények alapján szeretne dönteni, az olvassa el a ph! "Nagy SSD" tesztet! -
kovecses
aktív tag
válasz
Medical
üzenetére
Ocz 120GB SATA2 2.5" Vertex Series OCZSSD2-1VTXE120G
Ha ez vertex 1 és nem 2 akkor azért nem jöhet szóba...Kingston 96GB SATA SSD 2,5" V-Series V+100 Upgrade Bundle Kit
Toshiba vezérlős, engem ezért nem érdekelne...Kingston 128GB SATA SSD 2,5" V-Series, Notebook Kit
JMicron vezérlős, engem ezért nem érdekel...Kingston 128GB SATA SSD 2,5" V-Series V+ Upgrade Bundle Kit
Toshiba (JMicron) vezérlős, engem ezért nem érdekel...A-Data 128GB 2.5" SATA2 S599 Series
Sandforce vezérlős, nálam ezért nem jöhet szóba...Corsair 128GB 2.5" SATAII Nova series
Sandforce vezérlős, nálam ezért nem jöhet szóba...Intel X25-M 120GB SATA2 2.5"
Intel vezérlős, nálam ez a nyerő...Kingston 128GB SSDNow V100 SATA2 2.5" SSD meghajtó Notebook Bundle
Toshiba (JMicron) vezérlős, engem ezért nem érdekel... -
kovecses
aktív tag
válasz
Medical
üzenetére
Már elmondtam a véleményemet és ha elolvastad az SSD_s cikekt akkor Flass is.
"ha ssd-t akarsz venni akkor vagy Intel vezérlős (tehát Intel SSD) vagy Marvell vezérlős (tehát Crucial SSD)!!!!!!!!!!!!!"
A pénztárcád dönti el mit vegyél.
Ha nincsen pénzügyi akadálya vegyél Intelt vagy Crucialt! -
Medical
aktív tag
válasz
kovecses
üzenetére
Szia!
Igazad van tokot külön is vehetek.
Mint már írtam, végig olvastam az egész SSD ről írtakat, de azért köszi, lehet, hogy ez volt a baj, mert nem tudok választani.
Találtam egy pár SSD, amit én, mint laikus talán jónak látok, nagyon meg köszönném, ha véleményeznéd. és a felsoroltakból kiválasztanád a legjobbikat vagy sorrendbe raknád, illetve egy kis magyarázatot fűznél hozzá. Talán könnyebben tudnék választani!
Az árban, úgy kb. 70E Ft. ig. tudok el menni.Ocz 120GB SATA2 2.5" Vertex Series OCZSSD2-1VTXE120G
Kingston 96GB SATA SSD 2,5" V-Series V+100 Upgrade Bundle Kit
Kingston 128GB SATA SSD 2,5" V-Series, Notebook Kit
Kingston 128GB SATA SSD 2,5" V-Series V+ Upgrade Bundle Kit
A-Data 128GB 2.5" SATA2 S599 Series
Corsair 128GB 2.5" SATAII Nova series
Intel X25-M 120GB SATA2 2.5"
Kingston 128GB SSDNow V100 SATA2 2.5" SSD meghajtó Notebook Bundle -
kovecses
aktív tag
válasz
Medical
üzenetére
1750 vagy 2000 magyar forintért lehet venni (pl. [hardverker.hu] usb-s külső vinyó tárolót...
Nem értem miért szenvedsz már ezen ennyit, bocs.
Én a 2000 forintost vásároltam meg, mert mikor a notimba vettem egy Kingston-t itt a hardveraprón nagyon olcsón, akkor kikerült belőle a 160 GB-os WD Scorpio Blue és azt raktam bele, azóta el is adtam vele együtt...
Egyéb kérdés?

-
kovecses
aktív tag
válasz
Medical
üzenetére
A Kingston nem igazán a legjobb, de ár érték arányban nem rossz, magyarul az olcsóbbak közt, talán a legjobb választás. (Notimban nekem is Kingston van.)
Ha nem az ár az elsődleges szempont, hanem inkább a gyorsaság és emellett a megbízhatóság akkor én az Intelre szavazok.
Jó lenne ha elolvasnád a prohardver nagy SSD tesztjét, vagy legalább az [értékelést] ahol engem is jobb belátásra bírtak, mert addig sandforce vezérlő párti voltam.
Azóta az a véleményem, hogy ha ssd-t akarsz venni akkor vagy Intel vezérlős (tehát Intel SSD) vagy Marvell vezérlős (tehát Crucial SSD)!!!!!!!!!!!!!
Kettő közül az Intel a könnyebben beszerezhető és van még pár előnye amit a tesztben le is írnak (olvasd már el legalább az értékelés oldalt).
-
Medical
aktív tag
válasz
kovecses
üzenetére
Köszi, így már OKÉ! - nem zavar össze. Szerinted, akkor ezt akár meg is rendelhetném, mert azok az adatok nekem semmit nem mondanak, sajna, de hát nem mindenki lehet szakember.
Közben azért körülnéztem és ezt találtam, ehhez mit szólsz, pl. kettő közül melyik a jobb.Kingston 128GB SSDNow V100 SATA2 2.5" SSD meghajtó Notebook Bundle
(az előbbi hozzászólásomból, lemaradt)Fentebb, általam leírtakat fogja tudni?
Engem, leginkább az olvasás/írás sebessége és az élérhetőségi paraméter, illetve Trim vagy micsoda, amit kihámoztam mint laikus az eddigi olvasásomban.Látom, közben Te is írtál.
Intel dobozos verzióhoz adnak 3,5"-os bővítőkeretet meg csavarokat és egy CD-t ami tartalmazza az inteles progikat, de semmi mást...A SATA 2.5 csatlakozású 500GB HDD -met bele lehet rakni ebbe a dobozba, mert külső adattárolóként szeretném használni!
Üdv. -
kovecses
aktív tag
válasz
Medical
üzenetére
Lényeg: olvasás/írás legjobb, elérési idő minimális legyen. - szerintem ebben jó
Nagy könnyebbség lenne, ha lenne hozzá tok, CD (adat átmentés céljából) és csatlakozó kábel. - az Intel dobozos verzióhoz adnak 3,5"-os bővítőkeretet meg csavarokat és egy CD-t ami tartalmazza az inteles progikat, de semmi mást...
Szeretném, ha le írnátok mire kell vásárlásnál odafigyelnem, továbbá a gyártók közül, melyek azok, akik megbízható SSD -t, állítanak elő. - Intel megbízható, tudja a trimet és elég gyors
Örülnék, ha konkrétumokat, ajánlanátok. - Intel X25-M 120 GB
-
Medical
aktív tag
válasz
kovecses
üzenetére
Köszi, így már OKÉ! - nem zavar össze. Szerinted, akkor ezt akár meg is rendelhetném, mert azok az adatok nekem semmit nem mondanak, sajna, de hát nem mindenki lehet szakember.
Közben azért körülnéztem és ezt találtam, ehhez mit szólsz, pl. kettő közül melyik a jobb.
Fentebb, általam leírtakat fogja tudni?
Engem, leginkább az olvasás/írás sebessége és az élérhetőségi paraméter, illetve Trim vagy micsoda, amit kihámoztam mint laikus az eddigi olvasásomban.
Üdv. -
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 60 v. 64Gb-os SSD-t OS-nek(win7x86). Tudna nekem ajánlani valaki párat amiből tudnék válogatni?
előre is köszönöm

-
kovecses
aktív tag
válasz
szepsy
üzenetére
Gyorsabb raidben, de nincs trim funkció.
Trim:
Ahogy azt már korábban rengetegen leírták, pl. egy fórumozó társunk is
[trim kb.]"A TRIM-nek hála az operációs rendszer meg tudja osztani a meghajtóval, hogy mely részein van törölt információ. A fájlrendszerben a törlésnél általában csak egy bejegyzés kerül oda, hogy törölt, de fájlrendszer tábláját az SSD nem tudja értelmezni, így amikor rendezgeti magán az adatokat néhány blokkról nem tudja, hogy ő azt szabadon használhatná.."
-
kovecses
aktív tag
-
szepsy
senior tag
válasz
kovecses
üzenetére
Hát én is így gondoltam, bedugom simán sata1 és 2-be, ahol az ahcit is állítotam ott lehet asuson álltani raidra is és gondolom végzi a dolgát a gép, azaz remélem

Hogy jön e elő új menüpont mint ahcinál nem tom, de ot se kellet semmit állítani
De egy dolgot ne felejts el, raid alatt nincs trim funkció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát nem tom de azt mondják gyorsabb raidbe.
-
kovecses
aktív tag
válasz
szepsy
üzenetére
Gondolom mint a vinyókat.
Fogod rádugod az alaplapra mind a kettőt, majd a raid biosban létrehozod a raid tömböt
(vagy valami segédprogrammal windows alatt, ha jól tudom pl. intel-nek van ilyen progija).Aztán ez a tömb már "úgy fog viselkedni" mint egy meghajtó, megpartícionálod/megformázod és használod nagy örömmel!
Azt, hogy ezeket a műveleteket pontosan hogy kell elvégezned, azt nem tudom, mert minden alaplapon más a vezérlő, más a bios...járj utána, olvasd el az alaplapod használati útmutatóját, abban benne kell lennie hogyan tudsz raid tömböt létrehozni, illetve hogy milyen raideket támogat az alaplapod...
De egy dolgot ne felejts el, raid alatt nincs trim funkció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kovecses
aktív tag
válasz
kovecses
üzenetére
Technical specifications
Model Name
* Intel® X25-M Mainstream SATA Solid-State DriveCapacity
120GBNAND flash components 10 Parallel Channel Architecture with 34nm MLC ONFI 1.0 NAND
Bandwidth
* Sustained Sequential Read: up to 250MB/s
* Sustained Sequential Write:
o up to 100MB/s (120GB drive)Read latency 65 microseconds (34nm)
Write latency 85 microseconds (34nm)Random I/O Operations per Second (IOPS)¹
* Random 4KB Reads: up to 35,000 IOPS
* up to 8,600 IOPS (120GB drive)Interface
SATA 1.5 Gb/s and 3.0 Gb/sForm factor, height and weight
* X25-M: 2.5" Industry Standard Hard Drive Form Factor
o 9.5mm - 80 grams +/- 2 grams (80GB, 120GB, and 160GB drives)Life expectancy
1.2 million hours Mean Time Before Failure (MTBF)Power consumption
* Active: 150mW Typical (PC workload²)
* Idle (DIPM): 75mW TypicalOperating shock
1,500G / 0.5ms (34nm)Operating temperature
0°C to +70°CCompatibility and compliance SATA Revision 2.6 Compliant. Compatible with SATA 3.0 Gb/s with Native Command Queuing and SATA 1.5 Gb/s interface rates
This product has been certified compliant by the following organizations:
Image of icons
RoHS compliance Meets the requirements of EU RoHS Compliance Directives
and the Halogen Free³ Compliance Directives
Product health monitoring Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology (S.M.A.R.T.) commands plus additional Intel® Solid State monitoring
Aktív témák
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Kevés van az országban, alig kapni úgyhogy nem lehet érdemben összehasonlítani a többivel megbízhatóság terén. Egyébként nagyon jó SSD, árban is elég jó. Hogy a többinél jobb e azt nehéz megmondani, mert kicsik a különbségek és attól függ mire használnád. A legtöbben csak egyszerű rendszergyorsításra használják, erre igazából bármelyik (nem 1. generációs SSD) tökéletesen alkalmas. Ezen felül ha van valami igényed még akkor írd le aztán kitaláljuk melyik lehet esetleg jobb.
!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)